|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niema to jak zabawy w archeologa. Tak sie zlozylo ze nie kupilem xboxa a jestem w jego posiadaniu. Starszy brat go kupil sobie, ale jako ze nie gra bo "czasu niema" to teraz lezy u mnie w chacie
![]() ![]() Czy jest jakies rpg ktore byscie polecili ? Badz tez gre z akcentami rpg? Odrazu powiem ze gry typu Oblivion nie specjalnie mnie ciagna, co nie znaczy ze w nie zagram w cos takiego. Jako ze nie znam zadnych gier itp, prosze o krotki opis gry badz tez linka do zdjec z gry czy cos. ![]()
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Fable 2. Zadne jrpgowe gowna. Ja sie osobiscie tak wciagnalem, ze przez dobry tydzien nie robilem fabuly tylko trzaskalem minigierki zeby sobie golda ponabijac. Gut szit. I fajne wziatki do zgarniecia sa, przy ktorych trzeba sie odrobine wysilic.
Ostatnio edytowany przez hoomik - 08-06-2009 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Fable 2 ssie, potrzebowałem na jego przejście 45000 sekund(tak psize mi w statach).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Nie ma Fable 2 na PS3.
Nie wiadomo kiedy wyjdzie na PC (bo wyjdzie na pewno xP)
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() To może "The Last Remnant". Może nie jest tak dobre jak Final Fantasy, ale i tak nieźle wciąga.
Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Szcecin
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Z "dla każdego" mogę polecić heavenly sword<slasher>, chociaż krótki to jak za cenę daje dużo zabawy. Ratchet & Clank: Tools of Destruction<platformówka z domieszka strzelania>, masa zabawy za niewielką cenę. Obydwie gry wyszły prawie na początku PS3, wiec trzymają poziom i są tanie. PS Warto posprawdzać dema gier, to nie PC, że są 2 demka nowych gier na krzyż. Ostatnio edytowany przez MALLuś - 10-06-2009 o 01:31. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Też tak uważałem, dopóki nie zagrałem w FIFA 09 na PS3.
Na PC - tylko PES. Na konsole - FIFA. Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Hmm, mam PS3 od pół roku i widocznie jeszcze nie zagłębiłem się tak bardzo w jej tajniki, aby poznać jakiegoś dobrego RPGa xP
Coś co Cię fabularnie wciągnie? Z czystym sumieniem mogę ci polecić Uncharted: Drake's Fortune. Wyszła w czasie, gdy PS3 wchodziło na rynek, a mimo to jest przepięknie zrobiona. Ciągle trzyma w napięciu i daje wiele radości z gry ![]() Możesz jeszcze kupić Little Big Planet, jeśli masz dwa pady i kogoś obok do pogrania. Co prawda można grać przez internet w tą grę, ale jednak dużo więcej zabawy daje granie ze znajomym xD
![]() |
#133 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Uncharted: Drake's Fortune, skaczemy, biegamy, szukamy skarbu, zachwycamy się świetna grafiką i strzelamy do przeciwników w stylu gears of war. Cytuj:
Fabuła: jeśli zna się poprzednie cześć metal gear solid to 4 trzeba kupić, jeśli nie jesteśmy pozbawienie smaczków<przydałoby się sprawdzić demo czy nam rozgrywka pasuje>. Zacytuje kogoś z innego forum: Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gears of War ![]() Niestety tego gatunku na PS3 za dużo nie wyszło, Uncharted 1 i 2 tylko pasuje. A z epickich RPG to Mass Effect. Ups, też na X360. Coś nie trafiłeś z wyborem konsoli jeśli chodzi o gry, a to podstawa przy wybieraniu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]() kub sopie musk
|
![]() |
![]() |
#136 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
+ogólnie na konsolach<obydwu> dużo gier to teraz fps'y co jest imo głupie. p.S Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Pierw odpowiem na pytanie dlaczego warto kupic xboxa poniewaz nie musisz sie martwic o to czy gra tobie pojdzie czy tez nie
![]() Jakby ktos kiedys chcial zagrac w cos to prosze zaprosic mnie do znajomych jesli bd mieli te same gry mozemy zagrac moj nick parkour090. Ostatnio edytowany przez Parkour090 - 20-06-2009 o 15:22. Powód: literowka |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
o_o |
|
![]() |
![]() |