|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
x- jakaś liczba na końcu ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jeśli chodzi o wyczyny wykonane w różny sposób to widziałem kiedyś w tv jak pewien tybetański mnich przebił sobie brzuch jakąś rurą i nie poleciało nic krwi. Oraz wiele podobnych rzeczy. Pozostaje tylko odcedzić prawdę od plotek. Btw. Jako, że ja wierze we wszystkie stany umysłu, medytację, pseudo-nauki tym bardziej się dziwiłem czemu po tym jak ktoś busem przejechał mi perfidnie całą stopę (na szczęście tuż na środku ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Hybryda? Jeśli tak to może jakiś człowiek zabawił się z małpą (czy na odwrót) i może powstała jakaś odmiana. Albo wg. ewolucji- ktoś miał cechy podobne jak małpa i wydał podobne potomstwo. Więc istnieje jakaś szansa, że tak.
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: XxXxXxXxXxXxXxX
Gildia: XxXxXxXxXxXxXxX
|
![]() Cytuj:
A co do wielkiej stopy w ogóle to co to jest? małpa/człowiek/hybryda czy w ogóle inny gatunek ?? Podobno w każdym regionie występuje inna legenda o czymś takim . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
Lokacja: Venore
Imię: XxXxXxXxXxXxXxX
Gildia: XxXxXxXxXxXxXxX
|
![]() A i jeszcze jedno pytanko ;p : jak to jest z tym trójkątem bermudzkim ? Wiele statków/samolotów itp gineło tam , nie dając żadnych (tak na prawdę żadnych) pozostałości po sobie , nawet wraków nie można było znaleść - hmm. coś jest nie tak xD .
Czytałem parę tekstów w których były rozmowy z pilotami samolotów tych dziwnych wypadków którzy tuż przed zniknięciem wypowiadali dziwne rzeczy ... http://www.cyber.com.pl/archiwum/8/36.shtml <-- wejdzcie tu Do najdziwniejszego przypadku doszło latem 1972 r. Samolot pasażerski rejsu National Airlines 727 (przelatujący nad terenem trójkąta) miał lądować na lotnisku w Miami. Kilka kilometrów przed lotniskiem samolot zniknął z ekranu radarów lotniska oraz zerwał łączność radiową. W eterze panowała 10-minutowa cisza, podczas której ogłoszono alarm. Jednak zanim maszyny ratunkowe zdążyły poderwać się do akcji poszukiwawczej, samolot pojawił się ponownie i bezawaryjnie wylądował na lotnisku. Przeprowadzono kontrolę wszystkich systemów, ale nie wykazała ona uszkodzeń w żadnym z mechanizmów. Jedynie zegarki działały niepoprawnie - późniły się o 10 minut, czyli pokazywały czas, kiedy samolot był niewidoczny na radarze. " — Tu dowódca eskadry, wzywam wieżę kontrolną. Chyba zboczyliśmy z kursu. Nie dostrzegamy lądu, powtarzam, nie dostrzegamy lądu. — Podaj swoje położenie. — Nie jestem pewien naszego położenia. Nie jestem pewien, gdzie się teraz znajdujemy. Chyba zabłądziliśmy. — Zakładam, że lecicie na zachód. — Nie wiem, gdzie jest zachód. Wszystko się pokręciło. Dziwne. Nie jesteśmy pewni, gdzie jest kierunek... Nawet ocean nie wygląda tak, jak powinien." "wygląda to jakbyśmy (...) znaleźli się w białej wodzie (...) zgubiliśmy się zupełnie". http://www.eioba.pl/a75646/tajemniczy_trojkat_bermudzki <-- tu jeszcze więcej tekstów , czytając niektóre z nich na prawdę zastanawiam się czasami co tam się dzieje ?! Samoloty nie znikają sobie ot tak , a po za tym pozostają po nich jakieś szczątki , a jedna z historii opowiada że gdy znikneło 5 samolotów (tak nie 1 a 5 na raz xD ) i wysłano po nich eskorte (ratunkową) to ona też nie wruciła ,a po jakimś czasie wysłano następną i stało się to samo ... czy to nie dziwne ? Napisałem double posta aby wyodrębnić 2 tematy (jakby ktoś się pytał ;p ) Ostatnio edytowany przez kombossik - 20-06-2008 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na temat Trójkąta Bermudzkiego jest tak wiele teorii, że lepiej się nie wypowiadać.
Co do ewoulucji,a raczej jej braku to może jacyś ludzie zatrzymali się w rozwoju. I wyginęli. Ewolucja nie jest ulepszeniem z braku czasu, ale wymogiem środowiska. @down całkiem możliwe ![]()
Ostatnio edytowany przez Nari - 21-06-2008 o 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2008
Imię: Dammianissimo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 123
Skille: 23/28
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() A może faun ?Pół człowiek pół koza? Tak to jest jak stary popychal koze..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Flahulitta
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
![]() btw. Dzisiaj ma marsie wykryto lód
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() A uczestniczył ktoś w seansie spirytystycznym? ;P
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Dzisiaj czy wczoraj potwierdzono, że to lód wodny jest. Więc ma chłop trochę racji ;p
![]() |
![]() |
#131 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() W seansach spiritystycznych uczestniczyłem wielokrotnie. Dzięki nim nabywaliśmy dziwnych umiejętności (m.in telepatia, przemawianie wieloma językami).
Co do "niedokończonej ewolucji", dość ciekawy motyw innej weolucji człowieka rozumnego: http://pl.wikipedia.org/wiki/Homo_floresiensis @down: no napisałem, że spiritystyczny :< metodą "finlandzką" albo "absolutną", polecam te dwie
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 22-06-2008 o 02:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up
Oooo, a co braliscie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Ja nie, ale kilku moich znajomych czasem bierze udziały w seansach spirytustycznych ;0 potem plączą im sie języki, mają dobry humor i nie potrafią sie utrzymać na nogach ^^
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
Lokacja: Wolsztyn
Imię: Arveni
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() @up
Moi kumple zachowują sie tak jak sie najebią
![]() |
#136 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Dzięki Dla niekumatych, Tibii To była ironia ;\ uwierzyłem : ) STOP KILOGIEROM!!! : ) W pewnym sensie wierze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down Bynajmniej ludzie po części się dzielą na tych, którzy uważają, że ma rację, na tych, którzy tak nie uważają, oraz na tych, którzy uważają, że ma trochę racji.
Ostatnio edytowany przez Nari - 22-06-2008 o 20:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Obalili Darwina? Dobrze wiedzieć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Tak wierzę. Od zawsze wierzyłem, bo uważam, że na świecie jest coś takiego jak strefa duchowa, niematerialna itp.
|
![]() |
![]() |