|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz, że powinno się kasować botterów? | |||
Tak, to odpowiednia kara, zwłaszcza przy dzisiejszym natężeniu. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
118 | 55.92% |
Nie, uważam, że miesięczne zablokowanie dostępu do gry jest w porządku. |
49 | 23.22% |
Nawet dzisiejsza kara jest zbyt surowa. Botterzy powinni być tolerowani lub jeśli już, banowani na tylko jeden tydzień. |
44 | 20.85% |
Głosujących: 211. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() Kojotes, przykro to stwierdzić ale masz rację.
Botowanie stało się teraz normą w grze. A co do twojego bana, to nie rozmawiaj z nim na temat tibii, on tak się zna na tym, jak ja na historii muzyki, czyli w ogóle. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Czy to ma jakiś sens????
I tak nigdy tak nie będzie...Gdyby CipSoft tak zrobił w tibie grało by o połowę mniej graczy, co się im nie opłaca. Wszyscy botują i czy chcecie czy nie będzie tak zawsze. Zapewne liczba botów zmniejszyła by się gdyby gm'owie robili trochę wiecej, sam używam bota zwłaszcza kiedy gram rookslayerem, ale kiedy widzę że ktoś botuje składam roport. Złożyłem już ok. 10 raportów po każdym z nich na odpowiedz gm'a czekałem min.30 min ani razu się nie zjawił...
![]() |
#123 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Przyznasz racje każdemu kto jest przeciw mnie. Typowe. Bez własnego zdania, argumentów. I nie jesteś tu od wyznaczania kto może z kim o czym rozmawiać. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() No chyba nie, swoje zdanie mam, i dobrze o tym wiesz,
a chyba logiczne, że jestem za kimś, który ma podobne zdanie do mnie, to jest typowe, a co do argumentów, to podałem juz ich dośc, napisałem ci w którymś poście, że nie mam zamiaru prowadzić dalej tej głupiej gadki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...5&postcount=15 Żebyś widział co sie na Tibia.de dzieje, jak ktoś choćby publicznie zauważy (nawet nie skrytykuje) bota na czyimś zdjęciu, wtedy zrozumiesz o czym mówię.
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Głupie. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Berylia
|
![]() Przeczytalem caly temat, normalnie rece opadaja :/
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Moja koncowa ocena dla Ciebie to ze jestes zerem w moich oczach. ~ Co do botterow. Nie popieram, i nie bede popieral. Wszystko na ten temat mozna wywnioskowac z tekstu powyzej. Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 23-08-2008 o 16:38. Powód: interpunkcja/literowki |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Sorcerer
|
![]() Jest dużo boterów, powinno się ich karać przynajmniej banem na kilka dni. Ale w sumie botowanie jest teraz w 'modzie' ponieważ GMowie przynajmniej na serverach których gram pojawiają się bardzo Bardzo rzadko !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 53+
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Prawdziwa przyjemność z gry jak wiadomo jest na wyższym poziomie. @topic czy usuwać boterów? wg. mnie nie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Liper
No co ty gadasz? Zawsze kiedy mam okazję próbuję, udowodnić, że to ja mam rację. I to nie jest głupie, tylko normalne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nawet wtedy kiedy nie masz racji ani argumentów, zupełnie normalne. @tooopic Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więc chodź na battle, nie odrabiaj lvla, i nie zajmuj innym expowisk - botując.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Spalony innym słońcem
Data dołączenia: 26 01 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
![]() |
![]() @Xere
O szacunku na non pvp ciężko mówić, ponieważ jest on tam ulotny jak potrzeby dupolizów. Z tego co wiem to tylko nooby jarają się cudzym lvlem, zazwyczaj szacunek zyskujemy sobie dzięki skillowi pvp/iq, więc co tu ma do rzeczy bot?
19:29 Dryad Elizabeth [81]: Twoj Obiad has left party. ![]() 13:24 Mateden-adam [53]: where are you from* 13:25 Old Gecaj [110]: Poland 13:25 Mateden-adam [53]: ok 13:26 Mateden-adam [53]: poland is very good city |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |||||||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
============ Teraz ci zacytuję moje dwa posty, które według mnie, uogólniają wszystko, co wcześniej wam tłumaczyłem Jasie... Cytuj:
Cytuj:
Xere. Jeden z pierwszych polskich graczy na dawnej Antice. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 24-08-2008 o 00:02. |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Berylia
|
![]() Xeremon, ty juz sam nie wiesz co piszesz, skoro poziom odkladasz na drugi plan to ten tekst
Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() moim skromnym zdaniem, moze nie kasowac odrazu, najpierw ban na 2 miechy, jesli niczego sie nie nauczy deleted, oczywiscie wpis do criminal records nie znikal by po 6 miesiacach jesli bylby to ban za bota
@Xr3 nie ustalasz reguł gry, płacisz aby mieć dostęp do dodatkowych funkcji gry np, nowe tereny, czary, questy. Od ustalanie reguł jest Cipsoft a nie gracze, jeśli uznają że boty są nielegalne, to trzeba się do tego zastosować jeśli chcemy grać. Może i jesteś jednym z lepszych graczy na candi (kultura itp) nie zaprzeczam, ale facc ma takie samo prawo grać jak ty więc nie rzucaj tutaj haseł typu "Ale to, że tych pieniędzy nie ma, bądź nie chce wydawać na Tibię, nie upoważnia go do zasyfiania serva swoją obecnością." Serwer jest dla ludzi facc jak zarówno pacc i ciebie nie powinno obchodzić czy ktoś chce grać za darmo czy woli zapłacić. A boty są złe, potem płaczecie że balans profesji jest nie taki, reszte opisze nizej @ktostam up Bot powinien siedzieć cicho i nawet sie nie wychylac, ktoś zarzucił ze w szczegolnosci knightci uzywaja botow, dziwne... nigdy nie uzylem bota, czemu? chcę mieć z gry przyjemność, nie chce mi sie grac? wylaczam tibie i mam ja w nosie tak dlugo az bede mial ochote pograc. @topic w gwoli zakonczenia, zaniedlugo na tibi bedzie jak w silkroad, 90% online graczy na bocie, 10% to newbie uczace sie grac. Cipsoft powinien a raczej musi zaostrzyc kare za boty, bo potem placzecie ze profesje nie zbalansowane, dlaczego? CIpsoft probojac ograniczyc to zjawisko musi zmieniac charakter danej profesji tak aby botowanie bylo utrudnione ( np. lamiace sie speary, soule u sorca/druida) Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 24-08-2008 o 09:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Co do tego Silkroad to masz rację, porównując do Tibii. I zacznijmy od tego, ze Xr3 sam jest na razie na facclandzie, więc nie ma o czym gadać, może i miał pacc, ale w każdym poście pisze 'płacę (płaciłem)', jakby chciał to podkreślić. Dziwne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak jak chyba Liper powiedział - Finalnie okazuje się, że mamy więcej argumentów na słuszność naszej racji, a wy jedziecie cały czas na jednym. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 24-08-2008 o 11:05. |
|||
![]() |
![]() |