Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz, że powinno się kasować botterów?
Tak, to odpowiednia kara, zwłaszcza przy dzisiejszym natężeniu. 118 55.92%
Nie, uważam, że miesięczne zablokowanie dostępu do gry jest w porządku. 49 23.22%
Nawet dzisiejsza kara jest zbyt surowa. Botterzy powinni być tolerowani lub jeśli już, banowani na tylko jeden tydzień. 44 20.85%
Głosujących: 211. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 23-08-2008, 13:53   #121
ervinius
Użytkownik Forum

ervinius's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
Domyślny

Kojotes, przykro to stwierdzić ale masz rację.
Botowanie stało się teraz normą w grze.

A co do twojego bana, to nie rozmawiaj z nim na temat tibii,
on tak się zna na tym, jak ja na historii muzyki, czyli w ogóle.
ervinius jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-08-2008, 14:11   #122
Jose93
Użytkownik Forum

Jose93's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2008

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Czy to ma jakiś sens????
I tak nigdy tak nie będzie...Gdyby CipSoft tak zrobił w tibie grało by o połowę mniej graczy, co się im nie opłaca.
Wszyscy botują i czy chcecie czy nie będzie tak zawsze.
Zapewne liczba botów zmniejszyła by się gdyby gm'owie robili trochę wiecej, sam używam bota zwłaszcza kiedy gram rookslayerem, ale kiedy widzę że ktoś botuje składam roport. Złożyłem już ok. 10 raportów po każdym z nich na odpowiedz gm'a czekałem min.30 min ani razu się nie zjawił...
stary 23-08-2008, 14:41   #123
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kojotes Pokaż post
Nikogo nie pouczam, po prostu zadaje boterom kilka prostych pytań. A co do mojego bana to nie chce wnikać na forum publicznym w szczegóły, ale powinieneś wiedzieć, że w powstawaniu bana za invalid payment właściciel konta czasami nie ma najmniejszego udziału.
Mam rozumieć że to nie ty zaakceptowałeś przysłanego pacca, tak? Jeżeli nie to zwracam honor.

Cytuj:
A botuj sobie jak to Ci sie podoba. Dziwne tylko, że ostatnio coraz czesciej dochodzi do sytuacji gdy to nie boter jest gnojony, ale osoba przeciwna botowaniu, która jest sie im w stanie otwarcie przeciwstawić. Wydawałoby sie, że powinno być na odwrót, ale czy to aż tyle jest tych boterów, czy to aż takie zakute pały, czy aż tak to botowanie im sie spodobało, że sa przekonani o tym że maja racje i sa gotowi zmieszać z błotem każdego kto ma przeciwne zdanie...... ciekawe.
Nie jest właśnie na odwrót, każdy który nie botuje stara się zmieszać z błotem botujących. gdy już dochodzi do tego my (botujący) mamy zwykle więcej argumentów 'za' i wychodzi na to co napisałeś.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ervinius Pokaż post
Kojotes, przykro to stwierdzić ale masz rację.
Botowanie stało się teraz normą w grze.

A co do twojego bana, to nie rozmawiaj z nim na temat tibii,
on tak się zna na tym, jak ja na historii muzyki, czyli w ogóle.
Przyznasz racje każdemu kto jest przeciw mnie. Typowe. Bez własnego zdania, argumentów. I nie jesteś tu od wyznaczania kto może z kim o czym rozmawiać.
Liper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-08-2008, 15:10   #124
ervinius
Użytkownik Forum

ervinius's Avatar

Domyślny

No chyba nie, swoje zdanie mam, i dobrze o tym wiesz,
a chyba logiczne, że jestem za kimś, który ma podobne zdanie do mnie,
to jest typowe, a co do argumentów, to podałem juz ich dośc,
napisałem ci w którymś poście, że nie mam zamiaru prowadzić dalej tej głupiej gadki.
stary 23-08-2008, 15:32   #125
Kojotes
Rangers lead the way

Kojotes's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Liper Pokaż post
Mam rozumieć że to nie ty zaakceptowałeś przysłanego pacca, tak? Jeżeli nie to zwracam honor.
Nie będę tego wyjaśniał publicznie, ale chyba nie myślisz że jestem aż tak głupi żeby zaakceptować pacca który nie wiadomo skąd pojawił się na moim koncie?

Cytuj:
Nie jest właśnie na odwrót, każdy który nie botuje stara się zmieszać z błotem botujących. gdy już dochodzi do tego my (botujący) mamy zwykle więcej argumentów 'za' i wychodzi na to co napisałeś.
A to ciekawe, bo na tym forum zawsze sie spotykam tylko z podobnymi postami:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...5&postcount=15

Żebyś widział co sie na Tibia.de dzieje, jak ktoś choćby publicznie zauważy (nawet nie skrytykuje) bota na czyimś zdjęciu, wtedy zrozumiesz o czym mówię.
Kojotes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-08-2008, 16:08   #126
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Żebyś widział co sie na Tibia.de dzieje, jak ktoś choćby publicznie zauważy (nawet nie skrytykuje) bota na czyimś zdjęciu, wtedy zrozumiesz o czym mówię.
Wchodze, patrze i widze. Masz racje. Otwieram także 1 stronke tematu i widze:
Cytuj:
Co to za czasy, botterzy powinni dupy zamknąć i cicho siedzieć, a ci jeszcze normalnych graczy od nałogowców wyzywają. Boże kochany poratuj ! Jak dla mnie to właśnie botterzy nie potrafią przeżyć bez tibii, a że grać nie umieją, to 'bot activated'. Z góry uprzedzam, że mam w dupie co mi odpiszecie, bo jesteście ZEREM.

Cytuj:
No chyba nie, swoje zdanie mam, i dobrze o tym wiesz,
a chyba logiczne, że jestem za kimś, który ma podobne zdanie do mnie,
to jest typowe, a co do argumentów, to podałem juz ich dośc,
napisałem ci w którymś poście, że nie mam zamiaru prowadzić dalej tej głupiej gadki.
Taa, ale gdy masz okazję chcesz podkreślić swoją obecność.
Głupie.
stary 23-08-2008, 16:31   #127
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Świat: Berylia
Domyślny

Przeczytalem caly temat, normalnie rece opadaja :/

Cytuj:
Cipsoft oszukuje mnie- ja oszukuje ich
- Powiedz mi ty prosze jakim sposobem Cie cipsoft oszukuje ? Jesli mi napiszesz ze kicki/lagi to jebne smiechem, jak moze Cie cipsoft oszukiwac wadami sprzetu ? Jak kupisz cole i bedzie bardoz gazowana, otworzysz i pol coli sie wyleje to powiedz ze cie Coca-Cola oszukuje ? Daj ty mi jakis konkretny argument jak Cie Cipsoft oszukuje,.

Cytuj:
Mam pacca jestem lepszy
- Tego az szkoda komentowac ale musze, wiec uwazasz ze jesli zaplaciles 90zl lub wiecej to jestes lepszy od osoby ktora nie zaplacila tych pieniedzy ? Ze ktos moze tych pieniedzy nie miec i wtedy jest gorszy od Ciebie ? brawo inteligencji, idz teraz powiedz to osoba biednym, ktore nie maja na chleb, stan na prosto nich i powiedz "JESTEM OD WAS LEPSZY BO MAM NA CHLEB" - brak odwagi ? nie dziwie sie. W internecie mozesz smialo stac i powiedziec do kogos swoim pixelem ze jestes lepszy bo masz pacc, ale nie zdajesz sobie z tego sprawy ze do tego pixela co wlasnie piszesz, to rowniez jest czlowiekiem jak ty, ale po co myslec przecierz mam lvl.

Cytuj:
Wbij kilka lvli to pogadamy // Pograj dluzej to pogadamy
- Typowy przyklad dziecka Tibii, "po co mi mozg, przecierz mam wysoki poziom"(szkoda ze nie inteligencje" Jak mozna kogos oceniac po poziomie w grze? i po stażu gry ? Brak szacunku z twojej strony. Moim zdaniem zyjesz Tibią, bo jak juz napisalem, nie rozumiesz tego ze tym innym pixelem tez jest czlowiek taki sam jak ty. Napisales ze grasz 9 lat, w co osobiscie nie wierze, dlaczego ? a dlatego ze twoja wiedza na temat tej gry po 9 latach jest mierna, nie znasz prawdziwych urokow tej gry jak 3/4 z was, dla was w grach sie liczy cyferka. Uwierz ja osobiscie grajac od 2003 roku w gre nie osiagnolem specialnych wynikow w poziomie postaci, i nigdy nie ocenialem ludzi po lvlu, nie wazne czy napisal do mnie 8 lvl czy 150, zawsze odpowiedzialem, chyba ze osoba byla natretna to poprostu zignorowalem, ale ty bys zapewnie wyzwal i zarzucil tekstem "Twoja stara" - Teraz popierasz botowanie, brawo grasz 9 lat i nie poznales uroku gry, skoro popierasz takie oszustwo, ale coz lepiej miec wysoki lvl niz dobrych, nawet prawdziwych przyjaciól. Dziwne slowa? otoz nie, przez Tibie poznalem wielu ludzi, i tych lepszych i tych gorszych, z tymi lepszymi juz 5 lat utrzymuje kontakt, nie raz bylo spotkanie na piwko czy ognisko, mimo ze dziela nas kilometry, to chcialbym zeby oni mieszkali w moim miescie, bo sa naprawde zajebistymi ludzmi, no ale w twoim mniemaniu zajebistym kumplem jest 250 ek 12 latek, wyzywajacy kazdego kogo popadnie bo on ma lvl. Prawda w oczy kole.

Cytuj:
A jak się zapatrujecie na to, "drodzy" boterzy?
950 000/1 000 000 - nie czytalo zapewne tibia rules, albo nawet nie ma pojecia ze takie cos istnieje. (liczba przypadkowa)

Moja koncowa ocena dla Ciebie to ze jestes zerem w moich oczach.

~ Co do botterow.
Nie popieram, i nie bede popieral. Wszystko na ten temat mozna wywnioskowac z tekstu powyzej.

Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 23-08-2008 o 16:38. Powód: interpunkcja/literowki
Tuhamiid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-08-2008, 17:36   #128
Nitarea
Użytkownik forum

Nitarea's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2008
Lokacja: Stalowa Wola

Profesja: Sorcerer
Domyślny

Jest dużo boterów, powinno się ich karać przynajmniej banem na kilka dni. Ale w sumie botowanie jest teraz w 'modzie' ponieważ GMowie przynajmniej na serverach których gram pojawiają się bardzo Bardzo rzadko !
Nitarea jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-08-2008, 17:40   #129
milan233
Zbanowany

milan233's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice

Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 53+
milan233 ma numer GG 4618271 milan233 ma login Tlenu mialan233@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nitarea Pokaż post
Jest dużo boterów, powinno się ich karać przynajmniej banem na kilka dni. Ale w sumie botowanie jest teraz w 'modzie' ponieważ GMowie przynajmniej na serverach których gram pojawiają się bardzo Bardzo rzadko !
Botowanie jest w modzie, bo wg. mnie każdy mądry knight, uświadomił sobie, że zamiast siedzieć przed komputerem, może zostawić bota i wyjść na dwór.
Prawdziwa przyjemność z gry jak wiadomo jest na wyższym poziomie.

@topic
czy usuwać boterów? wg. mnie nie
milan233 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-08-2008, 18:50   #130
ervinius
Użytkownik Forum

ervinius's Avatar

Domyślny

@Liper

No co ty gadasz? Zawsze kiedy mam okazję próbuję,
udowodnić, że to ja mam rację. I to nie jest głupie, tylko normalne.
stary 23-08-2008, 20:00   #131
Liper
Użytkownik Forum

Liper's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ervinius Pokaż post
@Liper

No co ty gadasz? Zawsze kiedy mam okazję próbuję,
udowodnić, że to ja mam rację. I to nie jest głupie, tylko normalne.

Nawet wtedy kiedy nie masz racji ani argumentów, zupełnie normalne.

@tooopic

Cytuj:
Nie robie tego żeby czuć się modnym tylko żeby odpocząć lub zupełnie wyeliminować manualne expianie. Gram tylko dla wojen, ta gra już dawno mnie znudziła na tyle żeby expic i nie mówcie 'to nie graj' bo już to przemyślalem i wole posiedzieć w dp niż expić RĘCZNIE.
stary 23-08-2008, 23:01   #132
ervinius
Użytkownik Forum

ervinius's Avatar

Domyślny

Więc chodź na battle, nie odrabiaj lvla, i nie zajmuj innym expowisk - botując.
stary 23-08-2008, 23:17   #133
Emekah
Spalony innym słońcem

Emekah's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2008

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Emekah ma numer GG 854170
Domyślny

@Xere
O szacunku na non pvp ciężko mówić, ponieważ jest on tam ulotny jak potrzeby dupolizów.

Z tego co wiem to tylko nooby jarają się cudzym lvlem, zazwyczaj szacunek zyskujemy sobie dzięki skillowi pvp/iq, więc co tu ma do rzeczy bot?
19:29 Dryad Elizabeth [81]: Twoj Obiad has left party.

13:24 Mateden-adam [53]: where are you from*
13:25 Old Gecaj [110]: Poland
13:25 Mateden-adam [53]: ok
13:26 Mateden-adam [53]: poland is very good city
Emekah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-08-2008, 23:47   #134
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
jak moze Cie cipsoft oszukiwac wadami sprzetu ?
Ja płacę (płaciłem) im za to ciężkie pieniądze, a oni przez swoją głupotę nie potrafią unieszkodliwić jednego, małego bubka (ddos attacks), przez którego z dnia na dzień odchodzi od tej gry coraz więcej ludzi.

Cytuj:
Daj ty mi jakis konkretny argument jak Cie Cipsoft oszukuje,.
Pomijając powyższy, dodam do tego skretyniałych cymbałów, którzy poprzez lizanie dupy Tavarenowi i Guido dorwali się do ciepłej posadki GMa i banują na prawo i lewo bez właściwie żadnej przyczyny (np. Historia Stronka i Demonflowa).

Cytuj:
Ze ktos moze tych pieniedzy nie miec i wtedy jest gorszy od Ciebie ?
Ale to, że tych pieniędzy nie ma, bądź nie chce wydawać na Tibię, nie upoważnia go do zasyfiania serva swoją obecnością.

Cytuj:
nie rozumiesz tego ze tym innym pixelem tez jest czlowiek taki sam jak ty.
Cytuj:
ale ty bys zapewnie wyzwal i zarzucil tekstem "Twoja stara"
Cytuj:
w twoim mniemaniu zajebistym kumplem jest 250 ek 12 latek, wyzywajacy kazdego kogo popadnie bo on ma lvl.
Tak się składa, że żaden z powyższych zarzutów nie idzie w parze z prawdą. Należę do czołówki najbardziej kulturalnych i pozbawionych chamstwa graczy na Candii. Nigdy nikogo nie wych*jałem, ani nawet nie trapnąłem. Mam za sobą masę osób, która to potwierdzi.

Cytuj:
Napisales ze grasz 9 lat, w co osobiscie nie wierze, dlaczego ? a dlatego ze twoja wiedza na temat tej gry po 9 latach jest mierna, nie znasz prawdziwych urokow tej gry jak 3/4 z was, dla was w grach sie liczy cyferka.
Jakoś mnie nie obchodzi to, że mi nie wierzysz. A co do cyferki, to przekładam ją zawsze na drugi plan. Może 10% czasu, który byłem online, spędziłem na expieniu.

Cytuj:
Moja koncowa ocena dla Ciebie to ze jestes zerem w moich oczach.
Odrazu widać twój stosunek do osób, którzy ośmielą się podzielić inną opinią na jakiś temat.
============
Teraz ci zacytuję moje dwa posty, które według mnie, uogólniają wszystko, co wcześniej wam tłumaczyłem Jasie...

Cytuj:
Jeśli twoim zdaniem, gdy chcę poexpić, powinienem iść na Okolnir na frosty i wydać 50k do nabicia 17% bara, a później paść na masskicku, nie dopuszczając do siebie myśli, że to wina osób, którym płacę (płaciłem) za komfortowe granie, to pocałuj mnie w dupę, bo nie jestem takim kretynem, abym grał twoim zretardowaciałym i pozbawionym jakiegokolwiek sensu i perspektwyw systemem.
Cytuj:
Widzę głupoty pisane przez skretyniałych idiotów i zaślepionych fanatyków żyjących w upartej nieświadomce, że wszystko wiedzą najlepiej. Czas przemówić do młodzieży...

Co do botowania. Nie przejmuję się uwagami osób krytykujących ten sposób "grania". Są to na ogół ludzie, którzy nie widzą niczego złego w siedzieniu po 10 godzin przy Tibii i chipsach. Można sobie tłumaczyć "zło botowania" na wiele sposobów, ale wszystko sprowadza się do tego, aby eliminować użytkowników takiego softu. OLEWAM takich leszczów. Lepiej, żeby nazywali mnie Boterem, niż No-Liferem. Z doświadczenia wiem, że przy manualnym expieniu można zanudzić się na śmierć, a tak to włączasz sobie BOCIK i zajmujesz się realnym życiem, całkowicie srając na głupoty pisane przez większość forumowiczów. W szczególności są to jakieś nooby na 20lvl, które wychodzą z założenia, że wiedzą wszystko o Tibii. Fajnie. Tyle, że taki gość próbuje podważać moje zdanie na ten temat, chociaż jego całkowity exp, nie jest nawet 1/4 tego, co ja wbijam na jednym huncie. Chodź sam na mojej głównej postaci nie bocę, to mam wyrobioną swoją opinię na ten temat, gdyż widziałem już w tej grze wiele. Wystarczająco wiele, aby móc wypowiadać się na temat botów.

Cipsoft oszukuje nas - My oszukujmy Cipsoft. (Gdy zaczniesz padać przez masskicki i tracić dni pacca to wspomnisz te słowa).

Cytuj:
Czyli jeśli zapłacisz te 90 zł to jesteś ponad prawem?
Płacę (płaciłem) im pieniądze, więc to JA jako KLIENT ustalam po części reguły gry. Gdyby usunęli i dodali do tej gry kilka sensownych rozwiązań, to bocenie nie było by potrzebne. I nie mam tutaj na myśli zintegrowanego cavebota.

Jakiś FACC z 41lvlem uważa, że wie wszystko o tej grze i zakłada taki durny temat na głównym forum gry. FACC jest w tej grze tylko nędznym plebsem. Ich wlogowana ilość tylko zapewnia laggi na serwerze. Jedyny pożytek z niego to przyspieszanie się respawnu. Ludzie bez pacca uważają, że należą im się dodatkowe expowiska. Tak naprawdę gówno wam się należy. I tak już macie za dużo.
Pozdrawiam.

Xere. Jeden z pierwszych polskich graczy na dawnej Antice.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 24-08-2008 o 00:02.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2008, 01:12   #135
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Świat: Berylia
Domyślny

Xeremon, ty juz sam nie wiesz co piszesz, skoro poziom odkladasz na drugi plan to ten tekst
Cytuj:
wbij kilka lvli to pogadamy
jest jakos nie na miejscu. Ogarnij troche swoje wypowiedzi, ale przed nacisnieciem "wyslij odpowiedz" przeczytaj ja 10x i zrozum co napisales.

Cytuj:
Płacę (płaciłem) im pieniądze, więc to JA jako KLIENT ustalam po części reguły gry.
Bahaha, reguly gry sa w tibia rules, i ty nie masz prawda tam dodawac nic o siebie, jesli to nie zostanie zatwierdzone przez Cipsoft, wiec takie haslo jest poprostu zalosne.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayny Pokaż post
wieszok wieszok mnie banuje
więc go w dupe słordem kłuje
Tuhamiid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2008, 02:11   #136
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
wbij kilka lvli to pogadamy
To nie są moje słowa. Dobrze wiecie o czym mówię, jadąc po jakimś dziecku z Carlin, które twierdzi, że boty som zue i jusz.
stary 24-08-2008, 08:02   #137
ervinius
Użytkownik Forum

ervinius's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
@up
Pogadamy za kilkadziesiąt leveli...
Rzeczywiście, to nie twoje słowa.
stary 24-08-2008, 08:19   #138
Andrealfus
Zbanowany

Andrealfus's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory

Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
Andrealfus ma numer GG 8673236
Domyślny

moim skromnym zdaniem, moze nie kasowac odrazu, najpierw ban na 2 miechy, jesli niczego sie nie nauczy deleted, oczywiscie wpis do criminal records nie znikal by po 6 miesiacach jesli bylby to ban za bota

@Xr3

nie ustalasz reguł gry, płacisz aby mieć dostęp do dodatkowych funkcji gry np, nowe tereny, czary, questy. Od ustalanie reguł jest Cipsoft a nie gracze, jeśli uznają że boty są nielegalne, to trzeba się do tego zastosować jeśli chcemy grać. Może i jesteś jednym z lepszych graczy na candi (kultura itp) nie zaprzeczam, ale facc ma takie samo prawo grać jak ty więc nie rzucaj tutaj haseł typu "Ale to, że tych pieniędzy nie ma, bądź nie chce wydawać na Tibię, nie upoważnia go do zasyfiania serva swoją obecnością." Serwer jest dla ludzi facc jak zarówno pacc i ciebie nie powinno obchodzić czy ktoś chce grać za darmo czy woli zapłacić.

A boty są złe, potem płaczecie że balans profesji jest nie taki, reszte opisze nizej

@ktostam up

Bot powinien siedzieć cicho i nawet sie nie wychylac, ktoś zarzucił ze w szczegolnosci knightci uzywaja botow, dziwne... nigdy nie uzylem bota, czemu? chcę mieć z gry przyjemność, nie chce mi sie grac? wylaczam tibie i mam ja w nosie tak dlugo az bede mial ochote pograc.

@topic

w gwoli zakonczenia, zaniedlugo na tibi bedzie jak w silkroad, 90% online graczy na bocie, 10% to newbie uczace sie grac. Cipsoft powinien a raczej musi zaostrzyc kare za boty, bo potem placzecie ze profesje nie zbalansowane, dlaczego? CIpsoft probojac ograniczyc to zjawisko musi zmieniac charakter danej profesji tak aby botowanie bylo utrudnione ( np. lamiace sie speary, soule u sorca/druida)

Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 24-08-2008 o 09:28.
Andrealfus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2008, 09:07   #139
ervinius
Użytkownik Forum

ervinius's Avatar

Domyślny

@up
Co do tego Silkroad to masz rację, porównując do Tibii.

I zacznijmy od tego, ze Xr3 sam jest na razie na facclandzie,
więc nie ma o czym gadać, może i miał pacc, ale w każdym poście pisze
'płacę (płaciłem)', jakby chciał to podkreślić. Dziwne.
stary 24-08-2008, 10:56   #140
Xr3
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
ciebie nie powinno obchodzić czy ktoś chce grać za darmo czy woli zapłacić.
Obchodzi mnie, gdyż przez hordy faccowych graczy (w szczególności dzieci Carlin, ale to swoją drogą), na serwerze są laggi, 950 osób online mówi samo za siebie.

Cytuj:
nigdy nie uzylem bota, czemu? chcę mieć z gry przyjemność
No to uszanuj to, że może akurat komuś sprawia przyjemność granie na bocie... (bynajmniej nie mi)
Cytuj:
I zacznijmy od tego, ze Xr3 sam jest na razie na facclandzie,
Czytając to zdanie, śmiem twierdzić, że jesteś na tyle głupi, aby sądzić, że dalej w ten syf gram...

Tak jak chyba Liper powiedział - Finalnie okazuje się, że mamy więcej argumentów na słuszność naszej racji, a wy jedziecie cały czas na jednym.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 24-08-2008 o 11:05.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania