![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Ten odcinek zasługuje na miano najlepszego odcinka 4 serii. Od początku do końca było mega napięcie i oczywiście akcja. Generał Krantz pewnie narobił w gacie jak Michael wyciągnął pozostałe dyski. Potem Sara pokazała co potrafi, Gretchen zabiła i uciekła, Michael & Linc wrobili ludzi Krantza, Sucre & Mahone napili się piwka a na koniec Self wszystkich "oszukał" albo jak kto woli "wyjebał w czoko".
![]() ![]() K.Jay |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2008
|
![]() Bagwell zasłoni się plastikową ręką i znowu przeżyje, a może nawet od ręki pójdzie rykoszet i zabije Selfa, a może trafi w scylle i Self pogodzi się znowu z ekipą Michaela, strzelą po piwku, poklepią się po plecach i zatrudnią azjatę który z zegarka i komórki zrobi urządzenie które idealnie odtworzy scyllę i... dalej sami sobie wymyślcie
![]() Ostatnio edytowany przez Prostynick - 25-11-2008 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() 12 odcinkow ? To co oni jeszcze chca tam Atlantydow wrzucic jak spokojnie moznaby cala bajke zakonczyc juz teraz ?
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() a w kolejnym odcinku agenci złapią Lincolna xddddd i can't wait >.< !
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zupa Dromidorowa
|
![]() tzn ma byc tak: 10 odcinkow do konca 4 serii i 2 dodatkowe, ale nie wiem ile w tym prawdy : >
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Hmm, no obejrzałem sobie ten odcinek, na moje oko to pod koniec trochę za dużo się działo, w sumie ciągle się dużo działo, ale końcówka mi się nie podobała. Tak czy siak fajny odcinek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() Self mysli że ma kompletną Scylle
![]()
![]() |
#131 | ||
Redaktor
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
http://hatak.pl/seriale/101/302/PrisonBreak/ ... I wiele już nie brakowało by zaprzestali chwilowo nadawać 4 serię gdyż drastycznie spadła jej oglądalność. Dodatkowo 5 sezon został skrócony właśnie z tego samego powodu co wyżej ... Więc głupotą dla mnie jest nie mieć o czymś pojęcia a z uporem próbować wmówić to ludziom ...
![]() |
![]() |
#132 |
Zupa Dromidorowa
|
![]() ziomal, to sa odcinki ktorych znamy nazwy... bedzie ich o tyle wiecej, o ile mowilem - 10~. to, ze autorzy NIE podali nazwy odcinkow ktore wyemituja w przyszlosci - na przelomie marca/kwietnia nic nie znaczy, bo do konca grudnia wyemituja 15 epizodow...
reszta odcinkow nie jest nakrecona, nawet nie wiem czy jest do nich scenariusz.. dlatego nie ma nazw. @edit jaki 5 sezon? ; o chyba ze 3, literowka i nie skrocili go z powodu stracenia ogladalnosci tylko z powodu strajku rezyserow... "Więc głupotą dla mnie jest nie mieć o czymś pojęcia a z uporem próbować wmówić to ludziom ..." Ostatnio edytowany przez robek - 30-11-2008 o 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
Sezon 5 który planowo miał być "długim sezonem" został skrócony jeszcze przed jego ukończeniem ... w trakcie tworzenia koncepcji, z racji spadającej oglądalności ... A sezon 3 wiem why został skrócony ... Ale to tobie kłania się czytanie ze zrozumieniem ...
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() Jak to dobrze, że odcinek widziałem zanim do tego tematu dotarłem. Jakiś za przeproszeniem pierdolnięty idiota zajebał obrazek na 3/4 ekranu bez żadnego spoilera. Mam nadzieję, że nikomu przez to pustogłowy nie zepsułeś zabawy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zupa Dromidorowa
|
![]() Cytuj:
ad2. zadnego sezonu 5 nie mialo byc, jak zostal skrocony jak nigdy nie zostal nagrany? jakiej ogladalnosci? ; o ad3. fajnie ad4. n/c, mowisz o sezonie 5 ktore nie istnial, nie istnieje i raczej nie bedzie istnial.. i polap sam sie w tym co mowisz, aff |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
5 sezon ... który jest tworzony, lub ma być tworzony ... i wiem iż jego scenariusz skrócono przez co ilość odcinków się zmniejszyła ... rozumeisz o czym piszesz #$%^&*. No nie $%^& nadają obecnie 4 sezon a on mi chce wmówić iż ja piszę o 5 który jest już nadawany .. OKI n/c więcej tu nie zaglądam bo nie trawie ...
![]() |
![]() |
#137 | |
Zupa Dromidorowa
|
![]() Cytuj:
@edit dowod na to, ze wiem co pisze... "Tymczasem jesteśmy potwierdzeni już o: *studio, które produkuje serial ma możliwość nakręcenia dwóch dodatkowych odcinków do 4. sezonu Prison Break; *FOX nie uzgodnił jeszcze ewentualnego wyemitowania tych dwóch odcinków w przypadku, gdy rzeczywiście będą one gotowe; *FOX zamówił już 22 odcinki na ten sezon (czyli jak widzisz ziomal beda na 100%). Odcinek 12 był wyemitowany już wczoraj. Ostatni odcinek w tym roku obejrzymy tuż przed świętami, a mianowicie 22 grudnia. Serial ponownie wróci dopiero na wiosnę, gdzie zobaczymy brakujące epizody." dzizys... Ostatnio edytowany przez robek - 02-12-2008 o 07:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Odcinek taki sobie, choć muszę przyznać że było dużo akcji. ![]() K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2008
|
![]() Zamiast robić flejmy napiszcie jakie wrażena po dzisiejszym odcinku.
Według mnie to ten dzisiejszy to kicha... Trochę akcji było, ale oczywiście Majkelek zdążył wyrwać jednego klawisza (no chyba to klawisz)... Ogólnie nic ciekawego w tym odcinku. W końcu zostało jeszcze kilka więc trzeba przeciągać ile się da... |
![]() |
![]() |