|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2008
Lokacja: Big City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Beniu Rozbujnik
Profesja: Rookstayer
Świat: Refugia
Poziom: 44
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Nowe wyglądy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() A ja jestem bardzo wdzięczny cipsoftowi za ten update. ^^
Byłbym jeszcze bardziej, gdyby w ogóle znieśli bank. Ale dla dobra newbie tego nie zrobią. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Stan: Niegrający
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
![]() Dokładnie, kiedyś nie było banku nikt nie narzekał... nie orientuje się dokładnie co tam jeszcze wnieśli a co znieśli, ale z tego co wiem nie ma co płakać, a jak tak źle jest to kase na dp chara albo w bp, o ile nie używamy bota
![]() Pozdrawiam.
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Poziom: 30+
|
![]() nie mam nic przeciwko update'owi - tylko więcej cap będą targać noob chary z powodu kasy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
Słitaśny Krulik
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: s piekua
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Po update nie podoba mi się brak czikenów na facc, wygląd wolfów i to chyba tyle. Żadnych zmian na + nie widzę, poza niektórymi ładniejszymi sprajtami. No i oczywiście arghh... tłumy 3cich lvli pastwiących się nad biednymi kotkami :<.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Ja was ludzie nie rozumiem. Jak wprowadzili możliwość sprzedawania kilku rzeczy na raz, to ludzie ryczeli że patynki straciły wartość z około 1500gp na 100gp, później marudzili, ze jest bank i można mieć crystala. Teraz marudzą, że nie można mieć w banku więcej jak 1k. Czy wam można dogodzić w jakikolwiek sposób? Opanujcie się. Nie podoba się, to droga do maina jest nadal wolna. Godząc się na grę narooku byłem świadomy wszystkich tych istniejących i tych co dopiero powstaną niedogodności. W końcu to Rookgaard, a nie Main. Przyjmujcie go takim jaki jest. Mi ta zmiana się bardzo podoba. Jest przystosowana do zwykłych graczy. Tyle miejsca w banku wystarczy każdemu normalnemu 8lvlowi, bo rook jest dla nich, nie dla nas, my tam jesteśmy jedynie gośćmi, więc tak się zachowujmy.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 12-12-2008 o 12:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() zgadzam się ale na ciężkie przedmioty jak sie cap kończy
Down@ zgadzam się ze brak kur dla facc na rooku jest minusem update Ostatnio edytowany przez Gormitas - 12-12-2008 o 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
|
![]() @2up
Jak im dogodzić? Hmm... Nie da się, tak czy tak jest źle, bo to w końcu polacy... @topic: Plusy i minusy updatu: (według mnie) + W banku można mieć max 1k = mniej botów wynoszących po 5000gp na 8 lvl. + Nowe grafiki (np. maczeta itp) + Nie zrobili z rookgaardu Maina (czyt. nie dodali dwarfów itp) + Zwierzątko na rookgaardzie =) - Teraz się nad kotkiem będą pastwić (proponuje w next update zrobić z niego NPC ^^) - Te wolfy, są teraz takie no... - Brak kur na FACC (zamiary mieli dobre) Pozdrawiam =)
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Stargard Szczeciński
Imię: Guess Whooo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Intouchables
Świat: Tibianic
Poziom: 94
|
![]() Fajnie teraz te wilki wyglądają.. Takie dzikie z czerwonymi oczyskami.. :D no ale śmieszy mnie to ,że ów stwory są niemal dwa razy większe od saren.. ;]
----------------------------------------------- ![]() The grass was greener The light was brighter When friends surrounded The nights of wonder -------------------------------------------------- _/_/_/_/_/ _/_/_/_/ _/_/_/ _/_/ _/ / |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Imię: Cycu Rookslayer
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: 20/25
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Po prostu to nie powinno iść w tą strone że aby zwalczać boterstwo usuneli miejsca i potwory na których bocili. Według mnie nie mogą sobie inaczej poradzić z plagą botów w Tibi. Co do banku to jestem jak najbardziej na tak ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 11 2008
Lokacja: KrK
Imię: Kubica von Kyra
Gildia: Right and the Justice
Świat: Kyra
Poziom: 97
Skille: 24/31
|
![]() Musze powiedzieć że na początku byłem zbulwersowany updatem. Teraz to tak naprawde mi to wisi, bo prawie nic nie zostalo zmienione. Kase targam sobie na depocharze i jest ok. Chickeny sa dla pacc chociazby dlatego ze tylko pacc moze zrobic sobie addony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Par Levi
Gildia: Pro Publico Bono
Świat: Empera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2008
Lokacja: Burakowo wsiurskie
Imię: Tomix The Rookstayer
Gildia: Rook Soldiers
Świat: Furora
Poziom: 30
|
![]() Moze to glupie pytanie, ale skąd wziąć pilkę?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
|
![]() ~Up.
Można ją kupić w sklepie na premium zone za 200 gp. |