Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-08-2009, 03:34   #121
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
Wiesz, taki mało ogarnięty nastolatek jak ja, czytając ten tekst zespołu HG, zrozumiał, iż nie chodzi im o cały ogół policjantów. Można łatwo domyślić się, że jakiś ich znajomy, Kuba, został przez bandę sukinsynów zabity, którzy jakby nie patrzeć- mają ludzi chronić. Więc ich złość jest zrozumiała, przynajmniej wg mnie. Zespół HG znam jedynie z utworu 63 dni chwały, więc ogólnie ciężko ich ocenić. Zawsze pozostaję słuchać feela i dody, tam nad tekstem nie trzeba kombinować.
1) Czy uwazasz, ze jezyk, ktory zostal uzyty w tym "utworze" przystoi jakiemukolwiek cywilizowanemu czlowiekowi? Duzo osob przeklina, ale uzyty jezyk przywodzi na mysl idiote.
2) Domyslam sie, ze znajomy Kuba szedl ulica - i nagle zaatakowali go zli policjanci. Zabili go, bo im sie nudzilo. Z pewnoscia nie lamal prawa!
3) Skoro uwazaja, ze jego smierc byla niesprawiedliwa - nic nie stoi na przeszkodzie, aby wniesc sprawe do sadu. Jak mozna rozumiec "Nasze życie jest i będzie hardcorem
Sprawimy by twoje stało się horrorem"? Zniszcza policjantowi dom, spala samochod? Ciezko to uznac za przenosnie.
4) Najsmieszniejsze jest to, ze wylewaja wielka zlosc w piosence za smierc kolegi, a pozniej trzaskaja na tym utworze kase. Godne pochwaly.
5) Zeby nie bylo - nie jestem przeciwnikiem hip-hopu. Jest wiele tworcow, ktorzy robia/robili naprawde ciekawa muzyke (ja sluchalem m.in Pokahontaz, Paktofonike, Kaliber44), ale to, co prezentuje HG i zespoly mu podobne jest zalosne. Nie chce nikogo obrazic, ale w mojej opinii to "cos" (bo muzyka tego nazwac nie mozna) utrzymuje poziom zenady, a osobom identyfikujacym sie z nimi naprawde wspolczuje - bo nie rozumiem, jak mozna byc tak ograniczonym.

Ps. Kilka cytatow zamieszczonych przez tepakow na youtube (do "zemsty nadejdzie czas"). Bez cenzury, w tagach hide :
Ukryty tekst:
Maradi1993 (5 dni temu) : CHWDP pierdole ich gdybym mógł bym pozabijał wszystkich jeden po drugim

Ukryty tekst:
twsklad (5 dni temu) :HWDP JEBANE KURWY

Ukryty tekst:
Lipensss :Akurat mnie kurwa dzisiaj zgarnely JP!!!!!!!

Ukryty tekst:
natalia14HWDP : odpierdol sie kutasie!!! nie komentuj czegoś na czym sie nie znasz!!!posłuchaj sobie leiej Verby albo Norbiego zajebany pajacu!!!

Jesli to nie sa debile, to naprawde nie wiem, gdzie to spoleczenstwo podaza.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-08-2009, 09:34   #122
Ametystowec
Użytkownik Forum

Ametystowec's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka

Stan: Niegrający
Domyślny

@nadejdzie czas zemsty

Strach się bać bo za rok jadę na szkolenie na "klawisza". Może Kubuś postanowił dać nogę i został zatrzymany (na dobre) przez wartownika na wieży. Jeżeli chodzi o język - nie jest aż tak straszny, ale pomiędzy Bilonem i Wilkiem a resztą jest różnica.

http://www.youtube.com/watch?v=_OYs0x0EoJA

Mam przesrane :/ tylko dlatego, że chce "więźniów we więzieniu więzić". I dlaczego się czepiają służby więziennej, skoro to sędzia i prokurator są fundamentem ich problemu?

@Topic

No ja tam nie miałem żadnych większych zatarć, ze dwa lata temu mnie i kolegów chcieli spisać, bo byliśmy niepełnoletni i obok nas leżały puste puszki po piwie. "Co żeście pili?! Jak się przyznać nie chcecie to zaraz kurwa zobaczymy <wyciąga balonik>" Ale ogólnie 1:7 - tak wygląda moja statystyka spotkania złych do dobrych.
Ametystowec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 09:40   #123
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

moja statystyka z policja to będzie

1- 10-15 , 6

1 (liczba spotkań dobrych)
10-15 ( liczba spotkań złych (spisanie)
6 ( liczba spotkań złych ( komisariat i konsekwencje)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 10:38   #124
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neopostman Pokaż post
@ DarkCieniuZiom
szczała zią, za 15 lat będziesz psom w dupę właził, żeby ci 100 złotych z mandatu spuścili bo nie starczy ci na mandat ze skromnej pensji pracownika zakładu oczyszczania miasta, joł : d!
So true ; )

@Ulrikk: Znam jedną piosenkę 52 Dębiec i ma ona zaszczytne miejsce na moim Zenku - jako jedyna, poza paroma Eminema, piosenka hip-hopowa (/rapowa, nie znam się).

@Albertus: widzisz, ludzi, którzy sobie spokojnie żyją, takie nieprzyjemności nie spotykają. Nigdy nie byłem na komisariacie, spisany byłem raz, dwa dodatkowe razy mi spisanie groziło.
stary 12-08-2009, 10:50   #125
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009
Wpisy bloga: 3

Świat: Iridia
Domyślny

Widzę, że ładny flame na temat HG się zrobił, w tej sprawie napiszę tylko jedno-
Cytuj:
dokleili nam metkę, dawno dawno temu, "się jara, CHWDP, nienawiść do systemu"
Gierubesoen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 11:12   #126
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
No tak, bo osoba, ktora ukonczyla studia nie moze pracowac w tym zakladzie. Skoro ktos dostal sie na studia i je ukonczyl, znaczy, ze jest zdolny, chce rozwijac siebie, swoje horyzonty myslowe itd. itp.
Tak statystycznie to mysle, ze 50% obecnych i przyszlych studentow idzie na studia tylko po to, aby sie pobawic i nie pracowac, a owe studia LATWIEJ zaliczyc niz liceum, wiec nie wiem czy to az takie rozwijanie siebie.

@HG - ZNC
W sumie to jedyna piosenka HG, ktora znam i slucham czasem, szczerze mowiac to mi sie podoba. Prawdopodobnie gosciu zwyzywal/uderzyl policjanta, a ci go bili az zginal, ale szczerze to nie mam pojecia, to tylko domysly. Jak juz tak jedziesz na nich to mozesz poszukac w necie, kiedys pewnie to wyjasnili, chyba oczywiste jest, ze nie zabili przypadkowego przechodnia na ulicy, tylko "przesadzili".

DO WIELU LUDZI
Mowienie na kogos per PLEBS nie przedluza wam niczego, wiec po co tak pisac, to tylko swiadczy o waszym BRAKU jakiejkolwiek kultury, wiec jak wasze posty moga byc brane na powaznie?

Ostatnio edytowany przez Exodus - 12-08-2009 o 11:13.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 11:37   #127
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Słucham Rapu (hip-hop to kultura ehh), policja spisała mnie tylko raz, za przebywanie po 22 na dworze. Jak wiemy nieletni nie mogą być po tej godzinie na dworze. I nikomu nie mam za złe tego, że mnie spisali. Dobrze, że nie sprawdzili alkomatem, bo bym wylądował na posterunku.

Ta historia nie spowodowała u mnie nienawiści do policji. Sporo moich znajomych też słucha rapu i też nie krzyczy JP.

Nienawiść do policji zaczyna się wtedy gdy zostaniemy przez nich zatrzymani, spisani etc. Szkoda, że w większości przypadków z naszej winy.
Erhion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 11:48   #128
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
Jeżeli sądzicie, że rap jest taki jotpe100%, to powiedzcie, ilu z was ogarnia kim jest Eldo, Adam Ostrowski, zespół Fenomen, no i po trochu 52 Dębiec?
Sądzimy (sądzę?) raczej, że TEN rap (''uliczny'', pokroju HG, Firmy czy Peji) jest JP100%.
Ten drugi, typu Łona czy Ostry, jest całkowicie (prawie całkowicie) wolny od przekazu typu 'jebmy policję w dupę'.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen Pokaż post
Widzę, że ładny flame na temat HG się zrobił, w tej sprawie napiszę tylko jedno-
Wszystko ślicznie i pięknie, tylko w takim razie po co to kontynuują?
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 11:48   #129
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus Pokaż post
Tak statystycznie to mysle, ze 50% obecnych i przyszlych studentow idzie na studia tylko po to, aby sie pobawic i nie pracowac, a owe studia LATWIEJ zaliczyc niz liceum, wiec nie wiem czy to az takie rozwijanie siebie.
Zeby studia trzymaly poziom, trzeba pojsc na uczelnie panstwowa, a nie zapisac sie na studia zaoczne w prywatnej szkole

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erhion
Nienawiść do policji zaczyna się wtedy gdy zostaniemy przez nich zatrzymani, spisani etc. Szkoda, że w większości przypadków z naszej winy.
Swiete slowa, tylko znaczna czesc nastolatkow nie moze tego pojac, ze to oni zawinili, a policjant wykonywal swoja prace. JP100% i sprawa z glowy - i szacun wzrosnie i sumienie czyste ^^
stary 12-08-2009, 12:00   #130
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Cytuj:
Zeby studia trzymaly poziom, trzeba pojsc na uczelnie panstwowa, a nie zapisac sie na studia zaoczne w prywatnej szkole
Na uczelniach państwowych też utrzymują się półgłówki i nieroby. I idą tam z takich samych powodów, jakie podał Exodus. Albo chcą zakosztować "studenckiego życia" (czyli głównie imprezować), albo po prostu nie wiedzą, co z sobą zrobić, nie mają pomysłu na życie, a boją się iść do pracy. I takie cele przyświęceją nie tylko zupełnym półgłówkom. Ludzi zainteresowanych intelektualnym rozwojem jest bardzo niewielu.

Edited: poprawiłem okropny błąd ortograficzny

Ostatnio edytowany przez Litawor - 12-08-2009 o 12:33.
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 12:03   #131
Akkorin
Zbanowany

Data dołączenia: 13 11 2008
Lokacja: .nieokolice Szczecina Ilość postów: -8 . . . . . . . Posty: 7354,3854757346e+54 Wiadomości: 0
Wpisy bloga: 10

Imię: Eragog
Świat: Silvera/Antica
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec Pokaż post
Strach się bać bo za rok jadę na szkolenie na "klawisza".
Przynajmniej będziesz miał do czynienia z dorosłymi ludźmi. Większość z nich dojrzało do tego żeby stwierdzić, że oni zawinili, w przeciwieństwie do jotpe dzieci.
Akkorin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 12:16   #132
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor Pokaż post
Na uczelniach państwowych też utrzymują się półgłówki i nieroby. I idą tam z takich samych powodów, jakie podał Exodus. Albo chcą zakosztować "studenckiego życia" (czyli głównie imprezować), albo po prostu nie wiedzą, co z sobą zrobić, nie mają pomysłu na życie, a boją się iść do pracy. I takie cele przyświęceją nie tylko zupełnym półgłówką. Ludzi zainteresowanych intelektualnym rozwojem jest bardzo niewielu.
Albo mają rodziców lekarzy/prawników z przerośniętym ego, którzy od małego wywierają na nich presję, żeby za wszelką cenę skończyli studia takie jak rodzice. Pathetic.

@topic

Byłem spisany około 3 razy. Jeden policjant był trochę niekulturalny ale i tak skończyło się tym że z nim pożartowaliśmy xD
stary 12-08-2009, 12:19   #133
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Cytuj:
Swiete slowa, tylko znaczna czesc nastolatkow nie moze tego pojac, ze to oni zawinili, a policjant wykonywal swoja prace. JP100% i sprawa z glowy - i szacun wzrosnie i sumienie czyste ^^
Za spisywanie samo w sobie ciężko nienawidzić. Ale za sposób w jaki Cie traktują już może zmniejszyć sympatie.

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 12:22   #134
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Boże, ludzie, nie przesadzajcie już z tym "brakiem kultury"... Nie raz słyszałem babkę przy kasie klnącą, bo coś się popsuło, ktoś zapomniał kasy czy coś. I nie widzę bandy dzieci wołających "JE*AĆ KASJERKI!". Policjant to też człowiek, może być zestresowany, zdenerwowany, kląć też na was może (przemilczmy to, że jak znajomi powiedzą do ciebie "ty chuju" to się jakoś nie bulwersujesz).

A jak prowokujecie policjantów, co się zdarza pewnie w 99% przypadków "JP", to czemu tu się dziwić...

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 12-08-2009 o 12:23.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 12:39   #135
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Świetne porównanie. Znajomych do ludzi obcych. Jeśli chodzi o ludzi obcych, to nie cierpię niczym nie uzasadnionego przeklinania i obrażania mojej osoby. Co mnie obchodzi, ze ma zły dzień? A spróbuj Ty policjantowi przekląć w twarz to zobaczysz ile jego obchodzi Twój dzien...

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 12:39   #136
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Imię: Moon Durus
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
So true ; )

@Ulrikk: Znam jedną piosenkę 52 Dębiec i ma ona zaszczytne miejsce na moim Zenku - jako jedyna, poza paroma Eminema, piosenka hip-hopowa (/rapowa, nie znam się).

@Albertus: widzisz, ludzi, którzy sobie spokojnie żyją, takie nieprzyjemności nie spotykają. Nigdy nie byłem na komisariacie, spisany byłem raz, dwa dodatkowe razy mi spisanie groziło.
a co powiesz na takie cos.

dobrych pare lat temu , spisano moich kolegow. (bardzo porzadni , dobre oceny , dobre rodziny (1 to wnuk burmistrza) itp. ) siedzieli pod blokiem i lepili balwana (bylo to naprawde dobrych pare lat temu) no i wokol caly snieg pozbierali i chcieli troszke zgarnac z samochodu ktory nalezal do rodzicow jednego z chlopcow , podjezdza policja i spisuja bawiace sie dzieci pod zarzutem "kradniecia sniegu" , do dzis dnia gdy rozmawiam z tymi kolegami placzemy ze smiechu wspominajac ta akcje , czy wedlug Ciebie takie zachowania policji sa normalne? i stawiaja ja w dobrym swietle? No do dzis dnia Ci koledzy mysla o policji jako o bandzie idiotow ktorzy nie maja nic lepszego do roboty tylko spisywanie za glupoty ( a oni nigdy nie sluchali Hip-Hopu bo od zawsze sluchali metalu i rocka ) wiec jak ta policja w kraju m byc szanowana ??? Jestem pewny ze w kazdym miescie znalazl bys z 15/20 podobnych histori ośmieszających policje.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Boże, ludzie, nie przesadzajcie już z tym "brakiem kultury"... Nie raz słyszałem babkę przy kasie klnącą, bo coś się popsuło, ktoś zapomniał kasy czy coś. I nie widzę bandy dzieci wołających "JE*AĆ KASJERKI!". Policjant to też człowiek, może być zestresowany, zdenerwowany, kląć też na was może (przemilczmy to, że jak znajomi powiedzą do ciebie "ty chuju" to się jakoś nie bulwersujesz).

A jak prowokujecie policjantów, co się zdarza pewnie w 99% przypadków "JP", to czemu tu się dziwić...
policja nie ma prawa klnac bo to jeden z zawodow tak jak ja to mowie panstwowych , powinni wykazywac kulture nawet jak ktos jest chamski. Wyobrazasz se ze premier albo sad wyzywa kogos od debili , ch*ow itp? (zreszta to tez sie dzieje ze politycy tak robia) ale tak byc nie powinno.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 12-08-2009 o 12:43.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 12:46   #137
MasterofPuppets
Użytkownik Forum

MasterofPuppets's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2009

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Divines
Świat: Refugia
Domyślny

Policjant jest osobą społeczną wiec musi zachować pełną kulturę . Klną nauczycielki do Ciebie na lekcji ? Wiec dlaczego oni maja stać ponad prawem, bo maja "zły dzień", a jak sam uslyszy jakiś bluzg to od razu "dokumenciki prosze"

" A teraz jesteśmy tymi, przed którymi ostrzegali nas rodzice.."
MasterofPuppets jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 12:54   #138
miszcz78
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 08 2009

Domyślny

Moze tak samo jak niektorzy nienawidza policjatow, tak policja ma swoje "JC" (je*ac cywili) i 50% policji jest JC, a 50% normalnych. Ale nie ma watpliwosci - wszystko zaczelo sie od krakowskiej Firmy - najwiekszego hiphopowego gowna w kraju.

Ostatnio edytowany przez miszcz78 - 19-08-2009 o 11:43.
miszcz78 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 12:58   #139
Seeleesee1992
Użytkownik Forum

Seeleesee1992's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2008

Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterofPuppets Pokaż post
Policjant jest osobą społeczną wiec musi zachować pełną kulturę . Klną nauczycielki do Ciebie na lekcji ? Wiec dlaczego oni maja stać ponad prawem, bo maja "zły dzień", a jak sam uslyszy jakiś bluzg to od razu "dokumenciki prosze"
Lekarz też jest „osobą społeczną”. Mimo to za każdym razem gdy coś mi się stało, zostałem baaaardzo chłodno przyjęty w gabinecie. Raz gdy złamałem rękę, zbulwersowany pan doktor, który miał właśnie kończyć dyżur, przywitał mnie słowami „ojjjj kurwa, nie mogłeś sobie tej ręki kiedy indziej złamac?”, a później miał do mnie jakieś wyrzuty że musiał zostać dłużej w szpitalu. Za drugim razem, gdy skręciłem sobie palca spotkałem się z równie chłodnym przywitaniem. Lekarz robił wszystko od niechcenia, jakby badał maszynę a nie człowieka. Rozumiem że teraz powinienem iść na dwór i krzyczeć „Jebać Lekarzy!!!”.

Ofc. Nie mówię że każdy lekarz jest zły i niedobry, po prostu idąc waszym tokiem rozumowania, jak spotkam kogoś złego z określonej grupy społecznej/zawodu, mam pełne prawo ich wyzywać/gnoić/nienawidzić -.-

Ostatnio edytowany przez Seeleesee1992 - 12-08-2009 o 13:32. Powód: literówka :P
Seeleesee1992 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 13:07   #140
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Za spisywanie samo w sobie ciężko nienawidzić. Ale za sposób w jaki Cie traktują już może zmniejszyć sympatie.
Tylko, że z reguły za samo to spisanie już zaczyna się nienawiść. To działa tak - "Jak oni mogli mnie spisać, jak śmieli ku**8 po*** suki*** czas mi zabrali, sram na nich etc".

Po prostu naprawdę spora część młodzieży myśli, że jest nietykalna. Gdy policja uświadamia im co innego, żywią nienawiść.
Erhion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania