![]() |
#121 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
2) Domyslam sie, ze znajomy Kuba szedl ulica - i nagle zaatakowali go zli policjanci. Zabili go, bo im sie nudzilo. Z pewnoscia nie lamal prawa! 3) Skoro uwazaja, ze jego smierc byla niesprawiedliwa - nic nie stoi na przeszkodzie, aby wniesc sprawe do sadu. Jak mozna rozumiec "Nasze życie jest i będzie hardcorem Sprawimy by twoje stało się horrorem"? Zniszcza policjantowi dom, spala samochod? Ciezko to uznac za przenosnie. 4) Najsmieszniejsze jest to, ze wylewaja wielka zlosc w piosence za smierc kolegi, a pozniej trzaskaja na tym utworze kase. Godne pochwaly. 5) Zeby nie bylo - nie jestem przeciwnikiem hip-hopu. Jest wiele tworcow, ktorzy robia/robili naprawde ciekawa muzyke (ja sluchalem m.in Pokahontaz, Paktofonike, Kaliber44), ale to, co prezentuje HG i zespoly mu podobne jest zalosne. Nie chce nikogo obrazic, ale w mojej opinii to "cos" (bo muzyka tego nazwac nie mozna) utrzymuje poziom zenady, a osobom identyfikujacym sie z nimi naprawde wspolczuje - bo nie rozumiem, jak mozna byc tak ograniczonym. Ps. Kilka cytatow zamieszczonych przez tepakow na youtube (do "zemsty nadejdzie czas"). Bez cenzury, w tagach hide : Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Jesli to nie sa debile, to naprawde nie wiem, gdzie to spoleczenstwo podaza.
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() @nadejdzie czas zemsty
Strach się bać bo za rok jadę na szkolenie na "klawisza". Może Kubuś postanowił dać nogę i został zatrzymany (na dobre) przez wartownika na wieży. Jeżeli chodzi o język - nie jest aż tak straszny, ale pomiędzy Bilonem i Wilkiem a resztą jest różnica. http://www.youtube.com/watch?v=_OYs0x0EoJA Mam przesrane :/ tylko dlatego, że chce "więźniów we więzieniu więzić". I dlaczego się czepiają służby więziennej, skoro to sędzia i prokurator są fundamentem ich problemu? @Topic No ja tam nie miałem żadnych większych zatarć, ze dwa lata temu mnie i kolegów chcieli spisać, bo byliśmy niepełnoletni i obok nas leżały puste puszki po piwie. "Co żeście pili?! Jak się przyznać nie chcecie to zaraz kurwa zobaczymy <wyciąga balonik>" Ale ogólnie 1:7 - tak wygląda moja statystyka spotkania złych do dobrych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() moja statystyka z policja to będzie
1- 10-15 , 6 1 (liczba spotkań dobrych) 10-15 ( liczba spotkań złych (spisanie) 6 ( liczba spotkań złych ( komisariat i konsekwencje) |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
@Ulrikk: Znam jedną piosenkę 52 Dębiec i ma ona zaszczytne miejsce na moim Zenku - jako jedyna, poza paroma Eminema, piosenka hip-hopowa (/rapowa, nie znam się). @Albertus: widzisz, ludzi, którzy sobie spokojnie żyją, takie nieprzyjemności nie spotykają. Nigdy nie byłem na komisariacie, spisany byłem raz, dwa dodatkowe razy mi spisanie groziło.
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Widzę, że ładny flame na temat HG się zrobił, w tej sprawie napiszę tylko jedno-
Cytuj:
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
@HG - ZNC W sumie to jedyna piosenka HG, ktora znam i slucham czasem, szczerze mowiac to mi sie podoba. Prawdopodobnie gosciu zwyzywal/uderzyl policjanta, a ci go bili az zginal, ale szczerze to nie mam pojecia, to tylko domysly. Jak juz tak jedziesz na nich to mozesz poszukac w necie, kiedys pewnie to wyjasnili, chyba oczywiste jest, ze nie zabili przypadkowego przechodnia na ulicy, tylko "przesadzili". DO WIELU LUDZI Mowienie na kogos per PLEBS nie przedluza wam niczego, wiec po co tak pisac, to tylko swiadczy o waszym BRAKU jakiejkolwiek kultury, wiec jak wasze posty moga byc brane na powaznie? Ostatnio edytowany przez Exodus - 12-08-2009 o 11:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Słucham Rapu (hip-hop to kultura ehh), policja spisała mnie tylko raz, za przebywanie po 22 na dworze. Jak wiemy nieletni nie mogą być po tej godzinie na dworze. I nikomu nie mam za złe tego, że mnie spisali. Dobrze, że nie sprawdzili alkomatem, bo bym wylądował na posterunku.
Ta historia nie spowodowała u mnie nienawiści do policji. Sporo moich znajomych też słucha rapu i też nie krzyczy JP. Nienawiść do policji zaczyna się wtedy gdy zostaniemy przez nich zatrzymani, spisani etc. Szkoda, że w większości przypadków z naszej winy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Ten drugi, typu Łona czy Ostry, jest całkowicie (prawie całkowicie) wolny od przekazu typu 'jebmy policję w dupę'. Wszystko ślicznie i pięknie, tylko w takim razie po co to kontynuują? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
Edited: poprawiłem okropny błąd ortograficzny ![]() Ostatnio edytowany przez Litawor - 12-08-2009 o 12:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
@topic Byłem spisany około 3 razy. Jeden policjant był trochę niekulturalny ale i tak skończyło się tym że z nim pożartowaliśmy xD
![]() |
![]() |
#133 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Za spisywanie samo w sobie ciężko nienawidzić. Ale za sposób w jaki Cie traktują już może zmniejszyć sympatie.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Boże, ludzie, nie przesadzajcie już z tym "brakiem kultury"... Nie raz słyszałem babkę przy kasie klnącą, bo coś się popsuło, ktoś zapomniał kasy czy coś. I nie widzę bandy dzieci wołających "JE*AĆ KASJERKI!". Policjant to też człowiek, może być zestresowany, zdenerwowany, kląć też na was może (przemilczmy to, że jak znajomi powiedzą do ciebie "ty chuju" to się jakoś nie bulwersujesz).
A jak prowokujecie policjantów, co się zdarza pewnie w 99% przypadków "JP", to czemu tu się dziwić... Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 12-08-2009 o 12:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Świetne porównanie. Znajomych do ludzi obcych. Jeśli chodzi o ludzi obcych, to nie cierpię niczym nie uzasadnionego przeklinania i obrażania mojej osoby. Co mnie obchodzi, ze ma zły dzień? A spróbuj Ty policjantowi przekląć w twarz to zobaczysz ile jego obchodzi Twój dzien...
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
dobrych pare lat temu , spisano moich kolegow. (bardzo porzadni , dobre oceny , dobre rodziny (1 to wnuk burmistrza) itp. ) siedzieli pod blokiem i lepili balwana (bylo to naprawde dobrych pare lat temu) no i wokol caly snieg pozbierali i chcieli troszke zgarnac z samochodu ktory nalezal do rodzicow jednego z chlopcow , podjezdza policja i spisuja bawiace sie dzieci pod zarzutem "kradniecia sniegu" , do dzis dnia gdy rozmawiam z tymi kolegami placzemy ze smiechu wspominajac ta akcje , czy wedlug Ciebie takie zachowania policji sa normalne? i stawiaja ja w dobrym swietle? No do dzis dnia Ci koledzy mysla o policji jako o bandzie idiotow ktorzy nie maja nic lepszego do roboty tylko spisywanie za glupoty ( a oni nigdy nie sluchali Hip-Hopu bo od zawsze sluchali metalu i rocka ) wiec jak ta policja w kraju m byc szanowana ??? Jestem pewny ze w kazdym miescie znalazl bys z 15/20 podobnych histori ośmieszających policje. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Albertus - 12-08-2009 o 12:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2009
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Divines
Świat: Refugia
|
![]() Policjant jest osobą społeczną wiec musi zachować pełną kulturę
![]() ![]()
![]() |
#138 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2009
|
![]() Moze tak samo jak niektorzy nienawidza policjatow, tak policja ma swoje "JC" (je*ac cywili) i 50% policji jest JC, a 50% normalnych. Ale nie ma watpliwosci - wszystko zaczelo sie od krakowskiej Firmy - najwiekszego hiphopowego gowna w kraju.
Ostatnio edytowany przez miszcz78 - 19-08-2009 o 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
|
![]() Cytuj:
Ofc. Nie mówię że każdy lekarz jest zły i niedobry, po prostu idąc waszym tokiem rozumowania, jak spotkam kogoś złego z określonej grupy społecznej/zawodu, mam pełne prawo ich wyzywać/gnoić/nienawidzić -.-
Ostatnio edytowany przez Seeleesee1992 - 12-08-2009 o 13:32. Powód: literówka :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Po prostu naprawdę spora część młodzieży myśli, że jest nietykalna. Gdy policja uświadamia im co innego, żywią nienawiść. |
|
![]() |
![]() |