Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-08-2008, 05:58   #121
Oerciak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń

Oerciak ma numer GG 4853370
Domyślny

Mhm...

Na pewno walnięcie głową, mając 7 lat, w huśtawkę niczym w filmie- Spadam, spadłem, uderzenie huśtawki w głowę, upadek, podnoszę głowę, uderzenie huśtawki w głowę, upadam, wyczołguję się spod huśtawki.

Drugi raz, 8 lat, upadek z metrowego murku na sam dół. Niestety na dole była pokaźna ilość piasku przez co skóra się zdarła. miałem pełno krwi, szczególnie na kolanach i głowie...

Ostatnio edytowany przez Oerciak - 17-08-2008 o 20:37.
Oerciak jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-08-2008, 21:41   #122
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
Domyślny

rozstalem sie z najlepsza dziewczyna jaka znam
stary 23-08-2008, 22:28   #123
Xevixon
Użytkownik Forum

Xevixon's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: Bogatynia

Stan: Na Emeryturze
Imię: Eterro
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
Skille: 83/79
Poziom mag.: 7
Xevixon ma numer GG 8241970
Domyślny

ok 8lat z kolega testowałem co się stanie jak wsadze między rozhuśtaną hustawke a to co ja podtrzymuje jakiś kawał sztachety ;d
Podziękujcie Michoss-owi za to że mnie uspokoił i doinformował trochę

Mam jednak litość i darujewam , ale mam was 3 na oku
/\ chodziło o Shanhaevela, domin3x i o mnie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystlich
..aby coś się udało potrzeba dużo wiary katolickiej..
Xevixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-08-2008, 22:35   #124
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Końcówka zeszłego roku... moja "18"... i początek tego roku. Dowiedziałam się, z jakim to kretynem się zadawałam. W mało delikatny sposób.

Ostatnio edytowany przez Slythia - 23-08-2008 o 22:41.
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-08-2008, 22:39   #125
Yossarian
Inżynier

Yossarian's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Siedlce/WWA

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Solo
Świat: Pandoria
Poziom: 1xx
Skille: 9x/7x
Poziom mag.: 2x
Yossarian ma numer GG 703431Y
Domyślny

wrzesień 2004 i marzec 2008

Ostatnio edytowany przez Yossarian - 23-08-2008 o 22:43.
Yossarian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2008, 00:10   #126
Raxeff
Użytkownik Forum

Raxeff's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Chojnice

Stan: Aktywny Gracz
Raxeff ma numer GG 9693754 Send a message via Skype™ to Raxeff
Domyślny

W wieku 6 lat pojechałem z rodzicami i bratem nad jezioro. Tata zaparkował samochód i do jeziora pozostało tylko zejść z dosyć ostrej górki, z której wyrastały korzenie. Ja nie przewidując co się może stać, pobiegłem przed siebie i w połowie drogi na pełnej prędkości czołem przywaliłem w korzeń. Wtedy na okulary(teraz noszę soczewki) polała się krew i był niezły płacz. A brat prosił rodziców, by dali mu się chociaż chwilę wykąpać.
Raxeff jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2008, 12:51   #127
Sajrus
Użytkownik Forum

Sajrus's Avatar

Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Szczecin

Imię: Cyrus
Gildia: WoW ;D
Domyślny

1) Gdy miałem gdzieś 9 lat, kuzynka rozjebała mi głowę cegłą.... ;| do tej pory nie wiem za co xDD .

2) Zaczełem grac w tibe ;s

3) na koloni na srałem w spodenki (przez przypadek XD) i nosiłem je przez cały czas pobytu tam ;|

4) Pozyczyłem moim najlepszym kumplom 50 zł, ofc nie oddali... Moja cała rodzina zaangażowała sie by jakoś odebrać kase, była policja, były grozby, teraz na osiedlu mam tylko 1 kumpla :l , reszta mnie olewa a u jednego s*****elka jestem ''hunted''.. dobrze ze daleko mieszka xd
Sajrus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2008, 14:04   #128
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sajrus Pokaż post
1) Gdy miałem gdzieś 9 lat, kuzynka rozjebała mi głowę cegłą.... ;| do tej pory nie wiem za co xDD .

2) Zaczełem grac w tibe ;s

3) na koloni na srałem w spodenki (przez przypadek XD) i nosiłem je przez cały czas pobytu tam ;|

4) Pozyczyłem moim najlepszym kumplom 50 zł, ofc nie oddali... Moja cała rodzina zaangażowała sie by jakoś odebrać kase, była policja, były grozby, teraz na osiedlu mam tylko 1 kumpla :l , reszta mnie olewa a u jednego s*****elka jestem ''hunted''.. dobrze ze daleko mieszka xd
You made my day. Srsly.

@top:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
- złamanie nogi w pogo (nie pytajcie, jak złamałem trzecią kość podstawy śródstopia lewego w glanach, sam tego nie wiem). 3 godziny siedzenia na izbie przyjęć, 3 tygodnie gipsu, teraz po 2 tyg. od zdjęcia dalej mnie boli jak chodzę.
Minął miesiąc od tamtego posta, dalej boli. Ale trochę mniej.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 24-08-2008 o 14:06.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2008, 14:57   #129
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Minął miesiąc od tamtego posta, dalej boli. Ale trochę mniej.
Jak zlamales trzecią kość podstawy śródstopia lewego w glanach?

retired/retarded
Kajulec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2008, 15:04   #130
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sajrus Pokaż post

He, stąd pomysł na nick?
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2008, 15:16   #131
Marsseel
Użytkownik Forum

Marsseel's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2007
Wpisy bloga: 7

Poziom: 91
Marsseel ma numer GG 12726512
Domyślny

Cytuj:
- złamanie nogi w pogo (nie pytajcie, jak złamałem trzecią kość podstawy śródstopia lewego w glanach, sam tego nie wiem). 3 godziny siedzenia na izbie przyjęć, 3 tygodnie gipsu, teraz po 2 tyg. od zdjęcia dalej mnie boli jak chodzę.
Może za duże glany miałeś ?

"Jeśli ktoś zaczepia ciebie poproś go by przestał. Jeśli nie przestanie, zniszcz go."

Marsseel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2008, 17:07   #132
Sajrus
Użytkownik Forum

Sajrus's Avatar

Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Szczecin

Imię: Cyrus
Gildia: WoW ;D
Domyślny

aha i jeszcze zobaczenie tego filmiku:

http://www.thatsphucked.com/post/200...cup-video.aspx

jak coś teraz spożywacie, to odradzam :s
Sajrus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2008, 17:32   #133
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

Teraz w na koniec maja tez mialem ladna sytuacje, wrecz porazke zyciowa. Zrobilismy u znajomego na polu ognicho i wiadomo piwka, wodka i te sprawy. Ostro nawalony stwierdzilem ze mi zimno i ide do kumpla do chaty do piwnicy po jakas bluze. Tak jak poszlem i chcialem wziac te bluze tak spadlem ze schodow (5 czy 6 stopni) i lecac jeszcze chcialem sie chwycic czegos, oczywiscie musiala wisiec drabina rozkladana i ja zachaczylem reka. Najpierw uderzylem tylem glowy w sciane, a zaraz po tym ta drabina uderzyla mnie w czolo. Skutek taki ze caly we krwii (gorzej krwawilo niz z luku brwiowego, a po % to juz w ogole) i piekne rozciecie na czole dlugosci 4-5cm. Oczywiscie ani nie poszlem na szycie tego nic. I teraz mam taka blizne i gdziekolwiek wychodze starzy mi mowia ze mam na drabiny uwazac xD Poracha totalna :d Pozniej pokaze fotke blizny xd
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Grue jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2008, 20:41   #134
Seeleesee1992
Użytkownik Forum

Seeleesee1992's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2008

Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
Domyślny

Typowo tragicznych przeżyć nie miałem… Najgorszy wypadek jaki miałem to złamanie kości śródstopia w wieku 7lat – niedaleko od placu zabaw był jakaś budowa, polecieliśmy z kumplami się tam „pobawić”. Największą atrkcją była sterta płyt żelbetonowych. Jedna z płyt na samej górze była wysunięta, kumpel stanął na jej krawędzi, przeważył i płyta zsunęła mi się na stopę (stałem na dole) ;P Pamiętam że nawet nie płakałem, tylko darłem się na kumpli żeby mi to gówno ze stopy ściągnęli ;P

Jak czytam o tym paraliżu sennym, to cieszę się że takie coś mnie omija ;P
stary 18-10-2008, 22:51   #135
Szymislaw1010
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2008

Domyślny

W moim przypadku nie miałem nic strasznego ale troszeczkę tego było.
A więc tak:

Pewnego dnia patrzyłem jak moja mamusia sprząta szafę,rozmawiałem sobie z nią wszystko fajnie nagle straciłem równowagę (stałem na shodach).Zrobiłem jakby fikołka i w kant tej szafy.Wynik 3 szwy.

Raz grałem sobie z kumplami w piłkę,nadeszła moja koles na bronienie sam na sam z kolegą i bach o kamień. Wynik 4 szwy i 3 miechy chodzenia do szpitala o0.

Jeszcze innym razem byłem gdzieś na blokach u kolegów,nagle odwróciłem się i jebut w stalowy słup.Wynik 6 szwów i piękna szrama na czole.

I teraz chyba najgorsze w mym życie xd.Grałem s kumplem na placu zabaw a nogę strzelałem karnego.poślizgnąłem się i uderzyłem ręką o trawę.
Straszny bul,po 5 dniach bezsennych nocy wybrałem się z rodzicami do szpitala z tą ręką.3.5 godziny czekania aż lekarz przyjmie,wreszcie przyjął obejrzał.Ocenił że do złamanie,zdjęcia nie chciało mu się zrobić,gips na 2 tyg.Po zdjęciu gipsu nie mogłem w ogóle ruszać ręka po kilku dniach poszliśmy do lekarza,3 godziny czekania i lekarz nie wiedział co jest więc wreszcie zrobił zdjęcie i okazało sie że byłą zwichnięta a nie złamana.Wynik miech rehabilitacji i do końca nie sprawna ręka.

A obecnie mam 8 szwów na podudziu.

Jak widzicie wiodę ciekawe życie xD.

Ps:Współczucie dla all ;/.
Szymislaw1010 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-10-2008, 02:03   #136
MiXer
Użytkownik Forum

MiXer's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2005

MiXer ma numer GG 1684889
Domyślny

No to nacinanie penisa, czy tam stulejka (kto tam to wie, chyba to to samo) w wieku 3 lat (rodzice nie chcieli mniew to wtajemniczyć) ;/ Pamiętam tylko jakiś szpital, i ból przy oddawaniu moczu ;/. Do dziś mam ślad nacięcia na członku
Oprócz tego kopali kanalize, no i porobili takie półtorametrowe "tunele" a na ich dnie rury (plastikowe, uff) i jako 8 letnie dzieciaki z kumplami skakaliśmy przez te tunele. Pech chciał, ze niedoskoczyłem do konca i ejbut, plecami o te rury. Fuks, ze nic mi się takiego nei stało.

Ostatnio edytowany przez MiXer - 19-10-2008 o 02:17.
MiXer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-10-2008, 08:13   #137
Krukson
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 02 2008
Wpisy bloga: 2

Imię: Xaziela
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 353
Domyślny

Śmierć babci.
;]
Krukson jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-01-2009, 18:51   #138
FlisApola
Użytkownik Forum

FlisApola's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2008
Lokacja: Nowy Sącz

Imię: Flis Apola
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 15
Poziom mag.: 9
Domyślny

8, może 10 lat, gonię kauczukowego 'kangurka', leci w ściane, ja za nim i...

>>>JEBUT!<<<

w kant ściany. Wyglądałem jakby mi ktoś pod skórę na głowie wsadził spłaszczoną śliwke.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse Pokaż post
Ja tam tez nigdy nie dochodze po napisaniu smsa, imo to normalne.
Rozwaliłeś mnie, ziom.

FlisApola jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-01-2009, 19:04   #139
FlisApola
Użytkownik Forum

FlisApola's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2008
Lokacja: Nowy Sącz

Imię: Flis Apola
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 15
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ascaron Pokaż post
Ferie rok 2007.Pierwszy dzień ferii zaczęło boleć mnie lewe jądro, po paru godzinach nie mogłem chodzić z tego powodu.Byłem przeziębiony, lekarz mi powiedział, że to od przeziębienia.Tydzień brania antybiotyku i ciągle boli.Poniedziałek, pierwszy dzień 2 tygodnia ferii.Pojechałem na pogotowie.Pomacali mnie panowie i wysłali do szpitala w Tarnobrzegu.Pewna pani zrobiła mi usg.Dobrze, że mnie nie pociągała, no bo co tak z stojącą pała na usg? Powiedzieli, że to tylko zapalenie.Po jakimś czasie przychodzi do mnie ordynator i oświadcza mi, że za 30 minut wyląduje na stole operacyjnym, żeby sprawdzić co to jest.Pierwszy raz w szpitalu, byłem, a chodziłem do 5 klasy podstawówki.Trochę się bałem.Wreszcie zawieźli mnie na sale operacyjną.Dali mi narkozę.Odpłynąłem.Budzę się na stole operacyjnym zaraz po zabiegu z rurką w gardle.Wyciągali mi ją, o kurwa potem cały dzień mnie gardło po tym bolało.Jak mnie wieźli gdzieś to znowu usnąłem.Obudziłem się w jakiejś sali, na łóżku obok jakiś dziadek jęczy nie wiem co sie dzieje.Patrze lekarz z gazetką.To była sala, gdzie się siedzi dopóki się śpi po zabiegach.Przywieźli mnie na moją główną sale.Mama ucieszona.Pierwsze co usłyszałem, to słowa mamy, która pytała ordynatora, który mnie operował, co to było.Ordynator oświadczył mamie, że to był skręcony przyczepek, czyli taka narośl z, która się ludzie czasem rodzą i jak się skręci to trzeba to wyciąć, więc to było zbędne, i nie zagrażało mojej płodności.Więc zostałem z dwoma jajami i orłem.Więc git.Pierwsza zmiana opatrunku.Zobaczyłem jakie szwy i w ogóle oblookałem razem z lekarzem i asystentką.Jednej części opatrunku mi nie zdejmowali.Pewnego dnia kolejna zmiana opatrunku i zdjęli mi drugą część opatrunku.Zobaczyłem dren, o kur*a, po czym mi lekarz oświadczył, że mi go ma wyjąć.Wszystko na żywca.Wyjął go jakimiś kombinerkami i powiedział, że musi zszyć bo mi widać jądro 0.0.Zszył oczywiście mi też na, żywca.W piątek wyszedłem ze szpitala.Tydzień i jeden dzień po zabiegu czyli wtorek wyciągali mi szwy, jednak nie było tak źle jak myślałem.Potem co miesiąc kontrole czyli usg o 8:00, albo 9:00 rano i o 12:00 macanko u lekarki, nosz kurwa czy nie mogła mi jakaś ładna tego robić? i od 8:00/9:00 do 12:00 jest trochę czasu więc nudziłem się to na mieście z mamą po jakiś sklepach z ubraniami, albo siedziałem w barze w szpitalu.Na kontrolach wykryli na prawym jądrze torbiel.Na razie nic się nie dzieje, więc spoko.Więc przez ferie lekarze, lekarki, macali i oglądali moje jaja.Fajne ferie .

Może być, to dla was śmieszne, no bo to jądro, ale myślę, że zrozumiecie.
Chłopie, ja też miałem ten skręcony przyczepek. Jak teraz sobie to przypomnę, to sorry za dble posta.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse Pokaż post
Ja tam tez nigdy nie dochodze po napisaniu smsa, imo to normalne.
Rozwaliłeś mnie, ziom.

FlisApola jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-01-2009, 19:22   #140
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

Mając 3 latka uderzyłem się o kant stołu, do teraz mam zniekształcenia głowy. Podobno było widać mi mózg (to ja coś tam mam?), ale to pewnie moja dziecięca wyobraźnia.
Alanus Lutinum jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania