|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() Nie wiem jak to się stało ale Cipsoft po prostu wprowadzi nowe serwery w idealnym momencie, od czwartku do wtorku wolne
![]() Thx za informację kiedy powstaną nowe serwery, bo już się martwiłem.
![]() |
#122 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Garen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
Poziom: 141
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() na harmoni 0 lagow ide troche scarab coinow zdobyc ale i tak to jusz nic na harmoni dla mnie nie znaczy baba harmonio
|
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Kraków_NH
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Widzę, że Tibia już działa. Po 5-cio godzinnej grze w BloodRayne dla zabicia czasu ledwo mam siły, by tą cholerną Tibie włączyć, ale czego człowiek nie robi dla swojej ulubionej gry
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
![]() Jestem nowym graczem. Dzisiaj dopiero jezeli wlacza strone zrobie sobie postać!!! I jak możecie mi pomóc na jakim serwie najlepiej grac?? gdzie jest duzo Polaków??? I kiedy bedzie to wogóle czynne??
|
![]() |
#126 |
Użytkownik forum
Lokacja: Wawa
Imię: Ush Ata
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 32
Skille: Skiluje
Poziom mag.: 12
|
![]() Szukam ludzi, którzy mają zamiar grać na którymś z serwerów, które niedługo zaczną istnieć. Od razu mówię, że idę na server pvp i najlepiej zlokalizowany w niemczech. Jeśli ktoś jest zainteresowany podbojem nowego świata, pisać na PW do mnie i tam ustalimy szczegóły
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() Kurcze
![]() ![]() Husute Solera 20lvl ![]() 27mlvl ![]() ostatnio za***any 5razy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
![]() |
![]() Hmm, nie wiecie czy przypadkiem nie zrobili "cofki" servera tj. powrót do stanu wcześniejszego?? Bo kupiłem bright sworda w baardzo atrakcyjnej cenie i nie wiem czy go nie straciłem, a sam nie moge sprawdzić bo na antice bez pacc po 16 się nie logniesz bez odstania ~200 ludzi
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Opole -> Czarnowąsy
![]() |
![]() ------- HEH ------
Czy nie warto by było, aby jakiś poważany gracz założył na oficjalnym taki temat: "Traktat Pokoju". Miałby on na celu zjednoczenia wszystkich graczy z wszelakich narodów. Wyda wam się to może głupie,ale wg. mnie powinni wpisać się do niego wszyscy gracze powyżej jakiegoś określonego levela. Traktat taki miałby na celu zapobieganiu wojen. "W kupie siła". Już po pierwszych dniach można by zauważyć kto chce się bić, a kto pozostać w ładzie i pokoju. Jeżeli Szwedzi, Polacy lub obojętnie inna nacja, albo pojedyńczy gracze nie chcięli się dołączyć do tego pokojowego traktatu, to gracze powinni zjednoczyć się przeciwko nim. tzw. Czarna Lista. Jak ktoś będzie huntował kogoś to powinien napistać oficjalnego posta kogo i za co. itp nie będe się rozpisywał, bo te 4-latki wolno czytają, Każdy powinien się domyślić o co mi chodzi. Tak jak na Securze jest. Jak ktoś chce to niech się dopisze a jak nie to nie See you in Tibia!
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Będzin
Imię: Azkalle
Profesja: Elite Knight
|
![]() Mam zamiar zalozyc gildie "Peace on ..." Bedzie miedzynarodowa i powstanie w celu zwalczania PA, i trzymania pokoju na serwie. Nie wiem na ile to mozliwe, ale moze zmniejszy ilosc sytuacji w ktorych ludzie zmieniaja serwer z powodu zastraszania itp. itd. Wojna jest zawsze ostatecznoscia i niesie za soba wiele strat. Lepiej starac sie jej unikac niz prowokaowac. Jesli ktos bylby zainteresowany wstepem do gildii msg me in game.
Hail! |
![]() |
![]() |
#131 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karinix Mina
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() niemoge sie doczekac servów !! jakis w niemczech pvp! mam od tygodnia pacc to bede jechal i mma nadzieje ze bede PA na servie!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Guest
|
![]() No Nareszcie Skopiemy Dupe tym brazylijskim wypłochom i j-e-banym szwedom Wraz Z Kummplami z różnych światów robimy GILDIE Jak tylk odpala nowy świat Pvp oczywiście !!! Chętnych Do Przyłączenia sie proszę o kontakt Na GG 4996137 Czas Pokazać kto Tu rządzi !!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez Goldi - 23-03-2005 o 01:33. |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kuknij na Temat Inne->Nowy Serwer.
Zakładamy gildię na nowym serwerze, przyłączcie się do nas @down Twoje lepiej widoczne ![]()
Mój post = plus dla twojego tematu ![]() Z noobami nie wdaje się w dyskusje, myślę co piszę Wymagam tylko odrobiny kultury ![]() Ostatnio edytowany przez Anclen - 23-03-2005 o 14:31. |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() W dziale Inne jest zalozony temat pod nazwa "Nowy server" (chyba
![]() Nie damy sie innym nacjom ![]() Up: Ups.... nie zauwazylem. ![]() Ostatnio edytowany przez Arthus Drag'Tail - 23-03-2005 o 10:08. |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja sie z wami nie zgadzam z tymi gildiami wojennymi itd.
powinnismy zyc w zgodzie z innymi nacjami bo to nie ma sensu wchodzic na new serv i od razu rozpetac wojne... Bo zobaczcie ktos zrobil dajmy na to 50lvl i jest najlepszym polakiem na serv a jakis noobek z 15lvl polak zaczyna sie zucac do swe. albo br ktory jest szanowany na serv i z tego wynika wojna w ktorej gina wylacznie polacy hlvl wiec jak chcecie sie bic to sie bijcie ja wole zyc z innymi w zgodzie. Ostatnio edytowany przez Don Kurczak - 23-03-2005 o 12:41. |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua
Imię: Xarturo
Świat: Thoria
Poziom: 130
|
![]() masz racje. nie rozumiem jednego. czemu robicie gildie na forum? zaczniemy grac to sie zobaczy jak co bedzie. jesli ktos chce walczyc to neich walczy za siebie a nie za polakow ja mam zamiar zrobic gildie miedzynarodowa lub do takowej dojsc poniewaz nie kazdy br czy swe jest kretynem a nie kazdy polak jest taki zaje*isty jak piszecie...
|
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A kto mówi o wojnie????? Ja nie moge opanować serwer w naszym znaczeniu (dzięki @up up za poparcie tutaj) to nie wybić wszystkich innych co do jednego tylko stworzyć gildię, którą wszyscy będą szanowali, zapewnić stałe ceny i spokój nie pozwalając tylko ZA BARDZO PODSKAKIWAĆ innym(nie myślcie sobie że będziecie mogli zabijać kogo chcecie)
I co jest z tymi serwerami ???? @up Gildia będzie tylko Polska ale uszanujemy inne gildie (byle z ludzmi o jakich mówisz) @Rose~ Nie upodabniaj się do innych z Power Abuseringiem, był pierwszy ma prawo expić na przykład ale gdy sytuacja będzie odwrotna współczuję temu drugiemu.
Mój post = plus dla twojego tematu ![]() Z noobami nie wdaje się w dyskusje, myślę co piszę Wymagam tylko odrobiny kultury ![]() Ostatnio edytowany przez Anclen - 23-03-2005 o 14:34. |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
Widzialem na forum tibia com opinie ze polacy sa gorsi od br. Nie lubie generalizowac, ale jak patrze na to co sie dzieje to... Szwedzi potrafia czasami zrobic z tibii choc troche gry rpg |
|
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
|
![]() kurde wy już chcecie gildie zakładać a wogle niewiadomo ile ten serw potrzyma
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua
Imię: Xarturo
Świat: Thoria
Poziom: 130
|
![]() Juz myslalem ze te zamkniecie tibi to zwiastun nowych serwow ale sie przeliczylem -.- znowu jakies pie*do*one bledy! caly dzien dzisiaij czekam -.- wrrrrrrrrrrrrrrrrr :[[[[[
|
![]() |