|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() Żeby nikt, jak to już się wcześniej stało, nie zarzucił mi że mówie o ogóle... Mówie o moim otoczeniu/mieście (5tyś mieszkańców) !
Cytuj:
Metale (bardzo nie lubie tego określenia, ale skoro wszyscy to wszyscy...) raczej nigdy nie szukają zaczepki, bawią się między sobą, mają z tego radoche i nikomu nic nie przeszkadza. Hip-hopowcy (często są nimi speudokibice, huligani itp): Owszem, potrafią się bawić między sobą, mieć imprezy, ale czasami gdy idą większą grupą i spotkają jakąś mniejszą grupe innej subkulruty/wogule innych ludzi, poprostu ich zaczepiają, spuszczają w******l ! Cytuj:
Osobiście chodzę tylko i włącznie na rockoteki - więc obracam sie w środowisku "metali" - bardzo często spotykam ludzi leżących gdzieś na ławeczce/rzygających/or smth like that, lecz jak wyżej napisałem, imprezy są bardzo spokojne, nie ma bójek ani nic. ![]() Co do "hip-hopowców" to nie wiem czy piją dużo czy mało, więc sie nie wypowiadam na ten temat. Ostatnio edytowany przez Wojus - 28-10-2005 o 15:56. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | ||||||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni
![]() |
![]() Cytuj:
A z tymi 10-15 to troche przesadziles... Widziales jak czesto jezdzila pokojowa sluzba? Moze nie po "martwych"... Ale tak mi sie zdawalo Sorry za offtop
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Obok tradycyjnego chleba i soli zawsze byla voodka
![]()
![]() |
![]() |
#126 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
pelna kolturka. No i tak odprowadzamy kolezanke obok mniejsca gdzie byl koncert i idze 3 mlodych skeatow? no i oczywiscie przechodzi do mojego qmpla i hmm... udezyl go z bara no i oczywiscie jak to moj kolega juz chcial startowac( to nie jego wina on juz taki od urodzenia ;p). Ale jakos dziewczyny go powstrzymaly. |
|
![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Btw. Dziwne, że wasz kolega chciał się bić, ale wy go zatrzymałyście. Chciałbym zobaczyć taką silną dziewuchę. No chyba, że to on jest maminsynek? ;¤)) @Nekromanta W życiu nie widziałem kulturalnego skate'a. A co do fajek, też nie paliłem. Uważam nasze wykłócanie się, za zamknięte, zgodzisz się ze mną? ;-)) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Wiecie co - ostatnio bylem na koncercie hh z kumplami. No i po koncercie wracamy sobie do domu. Niestety zachaczyl nas Jasiu - syn dentysty. Zaczal sie rzucac, bluzgac i wyzywac. Chcial nasz zbic wiec ucieklismy. Bo wszyscy wiedza, ze synowie dentystow sa ŹLI.
Przestancie pieprzyc jacy sk8towie sa zli. Tak jakby to byla roznica - sk8 czy czlowiek. Jesli dla was slowo juz dzieli czlowieka na dobrego i zlego, wspolczuje wam zycia, bo musi byc bardzo plytkie.
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() Ja tam pije piwo
![]() Jak mowiono " Nic Co Ludznie Nie Jest Nam Obce" lub "Chwytaj Dzien Jutro Mozesz Go Stracic " |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
A co ma piernik do wiatraka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Świat: Nova
![]() |
![]() Cytuj:
Rozróżniajcie sk8 od hip hop ziomów bo to sie robi żałosne, moi państwo. Prawdziwi skate to spokojni ludzie, a takich znam i są naprawde OK, w przeciwieństwie do tej kultury HH którą utożsamia się z skate'ami... Oczywiście wszedzie znajdzie się ktoś agresywny/wulgarny, ale... Rozróżniajcie, rozróżniajcie!
![]() |
![]() |
#132 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
I z niego to nie jest maminsynek, widzialem z kim i ile sie on bil od podst do teraz i mowie ci ani razu nie przegral -.- wiec nie nazywaj go tak i zastanow sie co piszesz. I pomysl ilu jest kulturalnych skatow a ile nie -.- Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 29-10-2005 o 13:01. |
|
![]() |
![]() |
#133 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez ]v[ichal - 29-10-2005 o 13:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: W Twoich myślach:)
|
![]() hejka. Hm, piszesz o czymś co jest niestety w naszym swiecie codziennoscią. Ale nie powiem, że nie potrzebnie, bo i ja uwazam, ze wylewac mysli na papier czy forum powinno się zawsze.
Tak. I ja spotkałam sie z tym bzdurnym problemem. W mojej klasie 99% dziewczyn pije i pali. (Ten 1 nieznaczny procent to ja i dwie kumpele na 15 dziewczyn w klasie;/) Podkreslam dziewczyn. Do czego to doszło..? Wiem, ze dziewczęta mają takie same prawa jak i chlopcy, ale moja kultura osobista nie pozwalaby robic z siebie żula, mendy i jakieś prostytutki, ktora ubiera się w za krotkie jaskrawe spodniczki, nakłada toooony makijażu na twarz, w ręce puszka piwa, papierosek i mysli, ze tak jest fajnie. Masakara! Wychodząc z domu widzę liczne grupki 'nachlanej' mlodziezy, slysze same przekleństwa (oj nie powiem, bo i mi się zdarza, hehe), czuję zapach alkoholu, tytoniu... A wszystko dla szpanu. Bo tak jest fajnie, modnie i roolez. A ja mam głęboko gdzieś mode, ktora (miejmy nadzieje) niedlugo przeminie. Wiesz, jeszcze jedno: Nie wiem jak was, ale mnie nie fascynują takie osoby. Mówimy SZPAN. A ja np. nie chciałabym mieć tak "modnego" chłopaka, ktory zaliczył wszystkie laski w szkole, swietnie sie ubiera, wali tone żelu na włosy, pije, pali, ma tzw. znajomosci... A tak naprawde, w srodku jest zwykłym pustym człowiekiem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() Anonimka powiedziała o wiele mądrzej niż ktokolwiek z tematu. Całkowicie się z Tobą zgadzam. Mam kumpla, takie frajera, sam sobie zasłużył na traktowanie jak jakiegoś udupa (sry). Odkąd jest największą ci*tą w klasie, zaczął jarać grude, pić wódke i ogólnie sie menelić. Tacy ludzie mnie dobijąją. Co do damskiego makijażu. Prawda dziewczyna wygląda ładniej ze starannie podkreślonymi oczami, i z może błyszczykiem na ustach (mimo że przeszkadza w całowaniu lol), to jednak bez przesady. Pudry, kremy, jakies fluidy czy inne pierdoły to przesada. Mam również kumpele w klasie. W budzie poryta, jednak 1v1 (=P) całkiem fajna. Niestety, makijaż i solarium nie jest jej obce. Za 10 lat będzie wyglądać jak stara baba, to samo robi z ludźmi alkohol i fajki. Teraz co do żelu na włosach chłopaków... To wygląda p***lsko... Do tego większość ubiera bluzeczki obcisłe do paska od spodni, dzwony i takie tam... Jak O-Zone normalnie Lol !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czyzbyscie wyczerpali temat ze z niego zbaczacie? :>
Aczkolwiek rzeczywiscie bardzo czesto alkohol idzie w parze z "pustymi barbie" ktore maja tona makijazu na mordzie i głowę ciagle maja spuszczona, bo te wszystkie malowowidła za dużo ważą i ciążą...
![]() |
#138 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
Aby wytworzyć piernik, potrzeba jest mąki, która wytwarzana jest w wiatraku ;P @Alkohol Taka jest Polska, tu pić będzie sie zawsze i nic tego nie zmieni..
24 15 43 44 15 32 33 11 24 31 15 35 43 55 54 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Badzo - 30-10-2005 o 08:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
To teraz wyjdz na ulice i zobacz ile 12-13 latkow stoi gdzies na placyku z browcem w reku. Po co to robia? Ja innej opcji jak "dla szpanu" nie widze...
![]() |