|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie pomysł z ciałami nie jest zły. Bo taki Shadow Rex by sam chyba nie wymyślił poustawiania zwłok na grobach. Ciągle mnie to nurtuje i postanowiłem zorganizować poszukiwania niegnijących ciał (trolla i wolfa już mamy). Niby dead spearmana respi się przy wejściu do katakumby z grobami, a spidera przy cavie z tarantulą. Ale co z deerem i minosem... Trzeba sprawdzić czy spearman i spider się respią.
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2009
Lokacja: W Pudełku
Imię: Tadek
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 15
Skille: 66/56
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja nie mogę czytać co wy piszecie o tych grobach....
7 Grobów na dole , a liczył ktoś kiedyś szkielety w tym pomieszczeniu? Schodzimy na resp > 1 Szkielet >Schody niżej 2 szkielety > Miejsce z 7 grobami - 4 szkielety... 7 szkieletów 7 grobów.... I nikt nie napisze że to bujda. Cytuj:
Wielu próbowało, mieli ciała wszystkie - Ale coś im nie poszło. Ani krew ani health potion nie działały żeby polać skull. To jest też kolejny mit. Ostatnio edytowany przez PSP - 15-03-2009 o 19:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
moze mieli zle ciala?? moze skull byl nie ten co sie zrespil?? trzeba sprobowac z DOKLADNIE sprawdzonymi cialami @down TAK! WIEM, ZE TO FOTOMONTAZ! ale SR jest za glupi zeby takie cos wymyslic!
![]() Ostatnio edytowany przez DK-LOG.911 - 15-03-2009 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Antica
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2009
Lokacja: Zgolek
Świat: berylia
Poziom: 30~
Skille: 60~/50~
Poziom mag.: 8~
|
![]() @up
DK-LOG.911 może i ma racje że sam może by tego nie wymyśliłco zależy mu prubować niech se prubuje może wkońcu coś mu sie uda @2up a ciało minosa ma może jakieś znaczenie z tym co stoi na tej skale na poziomie 2+ @topic a nikt nie pomyslał że skoro pisze koło sofa że tylko Skromny to może chodzi im o "świerzą" postać z 1 lvl ktora nie ma wykonanego zadnego questu? Nawet jest tunel którym 1 lvl może przejść na tereny niezamieszkane rozwiązanie możemy mieć pod nosem a my kombinujemy czemu tego nigdy nikt nie sprawdził może cały quest opiera się właśnie na 1 lvl bo nawet po jaka cholere tworcy tworzyliby tunel ktorego 1 lvl i tak sam nie przejdzie ?? moze jest to quest zespołowy tak jak POI czy inne tego typu. @Down a to sorry nigdzie nie widzialem, slyszalem o tym ale nie wydaje mi się żeby ziom wykonał z kumplami wszystkie możliwości
LINKIN PARK ROX !!! Śmierć jest przecinkiem w zdaniu twego życia. — Rafał Wojaczek Walczyć za Polske to zaszczyt, umrzeć za Polske to błogosławieństwo -Ja podczas spaceru z psem Ostatnio edytowany przez mariannos - 15-03-2009 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() To aby coś takiego wymyślić trzeba mieć niewiarygodnie wysoki poziom inteligencji? Zmieszałem się.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Ależ oczywiście, że SR tego sam nie wymyślił. Wymyślił to twórca OTS'a, na który SR owy quest wykonał. Koniec tematu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Świat: Antica
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Imię: Luker Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() Przemyśl to co napisałeś... i powiedz co tu nie pasuje (nie chodzi o pisownie ani ortografie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Rej-Dark Warrior
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 9
Skille: 51/47
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Hmm, dla mnie te wasze teorie to są zbyt oczywiste żeby CIP dał takie łatwe, wpadnijcie na oryginalny pomysł ( albo który Wam się wydaje ), dużo ludzi gra w Tibie na pewno nie jeden miał taki myślenie jak Wy, a do dzisiaj nic nie wiadomo.
Ale życzę pozytywnych wyników, archeolodzy |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Więc nie pisz mu tu o DOKŁADNOŚCI. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Miszczu Shadow jest jak wybuch elektrowni w Czarnobylu , jej skutki widać do dziś
![]() A ty taki mądry , że w to wierzysz... Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 17-03-2009 o 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 1 Pomysł był jego bliskiego kolegi <Smoczek Leon> znany również jako Shadow Rex. Po 2 Shadow Rex nakręcił filmik na WŁASNYM OTS.. Po 3 Przeczytaj to na głos > BDJQP .. Smacznego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic widac, ze to bylo na wlasnym otsie (kiedys jak sie w mapera bawilem, to mm mial poustawiane summonowanie snake'ow, a spike sword to byl "spikesword"). ale dlaczego akurat wybral TE GROBY i TE CIALA. chyba kazde z nich sie respi po save. mogl se wziac cialo rota, rata, buga, skele, asa i karalucha. trzeba to glebiej sprawdzic, bo w ten sam sposob zrobil to devil-demon i wiele innych fakerow. nigdy nic nie wiadomo...
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Cytuj:
Myślcie trochę... -.-
Ostatnio edytowany przez sazqq - 18-03-2009 o 19:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Devil-demon boże to już jeszcze większa kicha ![]() @down dobra tylko mogłes o tym pomysleć zanim napisales xx.xxx posta o filmiku miszcza shadow rexa ;p Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 20-03-2009 o 14:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() wszedlem na inne forum i sie okazalo, ze tam bylem
![]() @topic dobra, widze ze wszyscy sie ze mnie smieja, wiec skonczmy z ta teoria (ja wciaz bede szukac i moze cos znajde ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2009
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 61
Skille: 90/72
Poziom mag.: 17
|
![]() takze probowalem wykonac to za pomoca grobow..
strata czasu po co ten temat istnieje ?? ![]() wiemy juz ze to nie prawda wiec po co przeciagac ![]() spika da sie zdobyc ale nie tak jak myslicie .. macie to przed nosem ale tego nie czujecie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 11 2008
Lokacja: KrK
Imię: Kubica von Kyra
Profesja: Rookstayer
Gildia: Right and the Justice
Świat: Kyra
Poziom: 97
Skille: 24/31
|
![]() A coz to za niby wspanialy sposob?
Pokaz swojego spike sworda. |
![]() |
![]() |