|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik forum
|
![]() znowu zaspalem na nowe swiaty (jesli jest tez taki zawiech jak ja i czeka na nastempne nowe servy to pisac ) omg ja zawsze sie gdzies zpuznie
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dies Sollis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hexagram
Świat: Saphira
Poziom: 30
Poziom mag.: 37
|
![]() Logaj na saphire choć to stary server to jest naprawde cool praktycznie 0 Pk (no jak wszedzie nieraz sie zdarzaja) a poza tym naprawde spoko ludzie.Jednym slowem jest zaj...cie
|
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Esprito
Profesja: Knight
Gildia: Shadow Devils
Świat: Antica
Poziom: 13
Skille: 50/48
Poziom mag.: 2
|
![]() No jestem ciekaw jak to będzie na tych dwóch nowych światach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() Nie wiem co ise lduzie ciesza na nowe serwy przeicez i tak jest ich dużo,a do tego na nowych bedzie gralo dużo osób i będą bardzo wysokei ceny oraz bardzo mało dostępne itemy całkowiecie bez sennsu
|
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Xerena
Imię: Yanarin
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 47
Skille: 74/45
Poziom mag.: 15
|
![]() Narazie jestes low-levelem wiec za masz mało kasy i wszystko byś chciał tanio kupić, rzadko coś sam sprzedajesz, czyli jestes konsumentem.
A h-level ktroy mało cos kupuje tylko głównie sprzedaje jest producentem i zależy mu żeby cena była jak najwyższa. Sam może kiedyś bedziesz h-levelem i zobaczysz jak bardzo wtedy Cie bedą wkurzać niskie ceny, bo zlootujesz coś ladnego a za grosze to sprzedasz, jak Ci sie wogóle uda |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Secret
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
a wez sobie sprzedaj taki np crown armor na furorze albo blue robe , marzenia ;/ ![]()
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2006
|
![]() Kiedy beda dodane kolejne nowe swiaty i jakie sa najnowsze- kiedy zostaly dodane??? Chcialbym zaczac mniejwiecej na rowno z wszystkimi
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() A Więc powiem krotko i zwiezle,chociarz bardzo skrocic sie tego nie da.
Zbieram Ludzi na nowe servery,z ktorymi stworze mocna gildie badz rodzinke. Wiem ze takich osob jak ja bylo wiele,ale tym razem nazbieralismy sporo high lvli z serverow takich jak:arcania,obsidia,danubia,xerena,kyra,harmonia i jescze troche innych. Mamy Osoby z Lvelami i 40 + i 60 + i nawet 100 +,akurat osoba z tora wspolnie zbieram ludzi na nowe srevery to 139 elite. Skupilismy Duzo Osob zgranych ktore juz gdzies ze soba graly,a przede wszytskim sporo ludzi z nowych swiatach ktore wlasnie niedawno ulegly chamstwu szwedzkich graczy i ze szczera checia zemsty dolacza do teamu. Jezeli Masz: *Premium Account(Osoby z Faccem zapisujemy bardzo rzadko chyba ze jakis facc ma ogromny lvl na innym servie,ale generalnie potzrebujemy siebie najbardziej w pierwsze dni,dlatego pacc wymagany). *Szczera chec dolaczyc do nas i stworzyc z nami ekipe ktora wreszcie potrafila pokonac szwedow i nie dac sie wyrzucic z serva i stworzyc server podobny do Furory *Dobry Poziom,oficjalnie zapisujemy ludzi od 50 lvla,ale mamy troche ludzi z mneisjzym lvlem(rozne sa sytuacje hacki itp),wiec jesli uwazasz ze masz doswiadczenie,odwage i dobry poziom sprubuj do mnei napisac.Pamietajcie Pacc wymagany. Jezeli uwazasz to ogloszenie za zart-nie komentuj Jezeli nie podoba ci sie jego tresc - zostaw dla siebie Jezeli spelniasz wymaga i naprawde spelniasz wymagania Napisz. Dzis w Sobote o 21 (8.04.2006) Jest Pierwse Zebranie Ludzi na Nowy Server. To wlasnie dzis utalimy wazne sprawy organizacyjne,poznamy sie ze soba i przedstawimy propozycje.Zebranie ebdzie na czacie,ktory juz zalatwilem. Oczywiscie bedzie wiecej takich spotkan,wiec jesli ktos puzniej to przeczyta zawzse warto zagadac. Moj Numer Na komunikatorze gg-9074428,piszcie smialo nawet jak mnie nie ma bo moge byc na niewidoku. mail to [email protected] tu zagladam zdecydowanie rzadko wiec zapraszam do kontaktu na komunikatorze gg. ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Mielec
Imię: Grinrook
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 19
Poziom mag.: 17
|
![]() Im więcej światów tym wiecej nOObów
![]() nie ma sensu rejstrować sie na nowy świat jak tam sami początkujący i noby będą. mie coś trafia ![]() ![]() Szczególnie mi to przeszkadza jak skiluje mym 10 levelowym knightem. |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2006
|
![]() No ja też mam pytanie,kiedy będa kolejne dwa światy udostepnione i czy jest planowana jakas akcja przejecia władzy na serwerze przez Polaków czy sobie odpuszczacie!? Jeśli można to proszę szybko o odpowiedz o ile cos wogole na ten temat wiadomo!? thanks
|
![]() |