Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-03-2006, 20:28   #121
KoKo$
Użytkownik forum

KoKo$'s Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Ostróda

Stan: Aktywny gracz
Imię: ...
Profesja: Knight
Gildia: ...
Świat: Szukam
Poziom: xx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
Smutny

znowu zaspalem na nowe swiaty (jesli jest tez taki zawiech jak ja i czeka na nastempne nowe servy to pisac ) omg ja zawsze sie gdzies zpuznie
KoKo$ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-03-2006, 03:59   #122
Pit Bull
Użytkownik forum

Pit Bull's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Łodź

Profesja: Elder Druid
Gildia: Hexagram
Świat: Saphira
Poziom: 30
Poziom mag.: 37
Oczko

Logaj na saphire choć to stary server to jest naprawde cool praktycznie 0 Pk (no jak wszedzie nieraz sie zdarzaja) a poza tym naprawde spoko ludzie.Jednym slowem jest zaj...cie
Pit Bull jest offline  
stary 26-03-2006, 18:27   #123
Esprito (Antica)
Użytkownik forum

Esprito (Antica)'s Avatar

Data dołączenia: 26 03 2006
Lokacja: Lublin

Imię: Esprito
Profesja: Knight
Świat: Antica
Poziom: 13
Skille: 50/48
Poziom mag.: 2
Esprito (Antica) ma login Tlenu miguellbn@tlen.pl Send a message via Skype™ to Esprito (Antica)
Domyślny

No jestem ciekaw jak to będzie na tych dwóch nowych światach napewno na początku będzie problem z cenami hehe ale to nic nowego. No nic pozostaje mi życzy powodzenia nowym graczom którzy siętam znajdą
Esprito (Antica) jest offline  
stary 26-03-2006, 19:58   #124
Dragonit
Użytkownik Forum

Dragonit's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
Domyślny

Nie wiem co ise lduzie ciesza na nowe serwy przeicez i tak jest ich dużo,a do tego na nowych bedzie gralo dużo osób i będą bardzo wysokei ceny oraz bardzo mało dostępne itemy całkowiecie bez sennsu
Dragonit jest offline  
stary 27-03-2006, 13:37   #125
Symonidas
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Xerena

Imię: Yanarin
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 47
Skille: 74/45
Poziom mag.: 15
Domyślny

Narazie jestes low-levelem wiec za masz mało kasy i wszystko byś chciał tanio kupić, rzadko coś sam sprzedajesz, czyli jestes konsumentem.
A h-level ktroy mało cos kupuje tylko głównie sprzedaje jest producentem i zależy mu żeby cena była jak najwyższa.
Sam może kiedyś bedziesz h-levelem i zobaczysz jak bardzo wtedy Cie bedą wkurzać niskie ceny, bo zlootujesz coś ladnego a za grosze to sprzedasz, jak Ci sie wogóle uda
Symonidas jest offline  
stary 27-03-2006, 13:43   #126
Guriel
Użytkownik Forum

Guriel's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Niegrający
Imię: Secret
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 70+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
Guriel ma numer GG 1066511
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Symonidas
Narazie jestes low-levelem wiec za masz mało kasy i wszystko byś chciał tanio kupić, rzadko coś sam sprzedajesz, czyli jestes konsumentem.
A h-level ktroy mało cos kupuje tylko głównie sprzedaje jest producentem i zależy mu żeby cena była jak najwyższa.
Sam może kiedyś bedziesz h-levelem i zobaczysz jak bardzo wtedy Cie bedą wkurzać niskie ceny, bo zlootujesz coś ladnego a za grosze to sprzedasz, jak Ci sie wogóle uda
hehe swiete slowa... szkoda ze ceny szybko spadaja w dol, przynajmniej na furorze;/ fire axe w price list 30k ale nikt nawed nie sprzedaje za 30k tylko za 10-20k i to swoimi noob charami ;/ to mnie tak wkurza ;/ ze nie moge;/ wrocil bym na furore bo fajny serwer ale ta ekonomia (cena itemkow) jest zalosna ;/
a wez sobie sprzedaj taki np crown armor na furorze albo blue robe , marzenia ;/

http://www.youtube.com/results?search_query=pjto&search=Search
Guriel jest offline  
stary 08-04-2006, 00:45   #127
Binioll
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 04 2006

Domyślny :)

Kiedy beda dodane kolejne nowe swiaty i jakie sa najnowsze- kiedy zostaly dodane??? Chcialbym zaczac mniejwiecej na rowno z wszystkimi
Binioll jest offline  
stary 08-04-2006, 10:36   #128
Zylaczek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Elbląg

Zylaczek ma numer GG 9074428
Strzałka Ekipa Na Nowe Swiaty

A Więc powiem krotko i zwiezle,chociarz bardzo skrocic sie tego nie da.
Zbieram Ludzi na nowe servery,z ktorymi stworze mocna gildie badz rodzinke.
Wiem ze takich osob jak ja bylo wiele,ale tym razem nazbieralismy sporo high lvli z serverow takich jak:arcania,obsidia,danubia,xerena,kyra,harmonia i jescze troche innych.
Mamy Osoby z Lvelami i 40 + i 60 + i nawet 100 +,akurat osoba z tora wspolnie zbieram ludzi na nowe srevery to 139 elite.
Skupilismy Duzo Osob zgranych ktore juz gdzies ze soba graly,a przede wszytskim sporo ludzi z nowych swiatach ktore wlasnie niedawno ulegly chamstwu szwedzkich graczy i ze szczera checia zemsty dolacza do teamu.
Jezeli Masz:
*Premium Account(Osoby z Faccem zapisujemy bardzo rzadko chyba ze jakis facc ma ogromny lvl na innym servie,ale generalnie potzrebujemy siebie najbardziej w pierwsze dni,dlatego pacc wymagany).
*Szczera chec dolaczyc do nas i stworzyc z nami ekipe ktora wreszcie potrafila pokonac szwedow i nie dac sie wyrzucic z serva i stworzyc server podobny do Furory
*Dobry Poziom,oficjalnie zapisujemy ludzi od 50 lvla,ale mamy troche ludzi z mneisjzym lvlem(rozne sa sytuacje hacki itp),wiec jesli uwazasz ze masz doswiadczenie,odwage i dobry poziom sprubuj do mnei napisac.Pamietajcie Pacc wymagany.

Jezeli uwazasz to ogloszenie za zart-nie komentuj
Jezeli nie podoba ci sie jego tresc - zostaw dla siebie
Jezeli spelniasz wymaga i naprawde spelniasz wymagania Napisz.

Dzis w Sobote o 21 (8.04.2006) Jest Pierwse Zebranie Ludzi na Nowy Server.
To wlasnie dzis utalimy wazne sprawy organizacyjne,poznamy sie ze soba i przedstawimy propozycje.Zebranie ebdzie na czacie,ktory juz zalatwilem.
Oczywiscie bedzie wiecej takich spotkan,wiec jesli ktos puzniej to przeczyta zawzse warto zagadac.
Moj Numer Na komunikatorze gg-9074428,piszcie smialo nawet jak mnie nie ma bo moge byc na niewidoku.
mail to [email protected] tu zagladam zdecydowanie rzadko wiec zapraszam do kontaktu na komunikatorze gg.
Zylaczek jest offline  
stary 08-04-2006, 21:15   #129
gracz w Tibie
Guest

Domyślny

http://tombraider.forumer.pl/index.php

stary 10-04-2006, 13:15   #130
Grinrrook
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Mielec

Imię: Grinrook
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 19
Poziom mag.: 17
Domyślny nowe światy nowe nOOBy

Im więcej światów tym wiecej nOObów .
nie ma sensu rejstrować sie na nowy świat jak tam sami początkujący i noby będą.
mie coś trafia jak gram i mi taki nooby wybija potwory które ja pierszy zaczne walić a na nowych świata i szczególnie na rooku jest w <cenzura> nOOBów.
Szczególnie mi to przeszkadza jak skiluje mym 10 levelowym knightem.
Grinrrook jest offline  
stary 02-05-2006, 18:50   #131
Migo Okrutny
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 05 2006

Domyślny

No ja też mam pytanie,kiedy będa kolejne dwa światy udostepnione i czy jest planowana jakas akcja przejecia władzy na serwerze przez Polaków czy sobie odpuszczacie!? Jeśli można to proszę szybko o odpowiedz o ile cos wogole na ten temat wiadomo!? thanks
Migo Okrutny jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania