![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Dzisiejsze fragi zrobione przez NG:
Xoreso Feb 27 2006, 18:55:30 CET Killed at Level 62 by Rhu Inferno Aracdy Feb 27 2006, 19:02:52 CET Killed at Level 53 by Moothonost and by Rhu Inferno Avenis Feb 27 2006, 19:02:33 CET Killed at Level 66 by Moothonost Fociu Feb 27 2006, 19:03:05 CET Killed at Level 62 by Barzi'Grit and by Eon Aldarion Kajzer the evil Feb 27 2006, 18:55:24 CET Killed at Level 62 by Moothonost and by Xolorian Kojko Feb 27 2006, 19:02:29 CET Killed at Level 55 by Elmondo'Grit Marax Sally Feb 27 2006, 19:03:36 CET Killed at Level 55 by Xolorian and by Sabtos Maxuna Elvan Feb 27 2006, 19:02:50 CET Killed at Level 41 by Xolorian Z NG padli dzis procz Tetro: Rizz Tarindre Feb 27 2006, 05:57:26 CET Killed at Level 47 by Avenis Elmondo'grit Feb 27 2006, 06:38:44 CET Killed at Level 70 by Xeretza Jakie wnioski?? Wiec noobki nie podniecajcie sie jednym deadem Tetro Aureliusa, bo Xeretza padl 2 razy (nie wazne jak ale padl), a Mizaeron 3 razy. Eon~ i kilka innych osob juz odrobilo level. Czlonkow BM nie widze zeby ostro (jesli wogole) brali sie za expienie.
"Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje." C.P. Baudelaire Ostatnio edytowany przez Gregoire - 27-02-2006 o 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Nisko
Imię: Impalex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Kyra
Poziom: 59
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
Wes koles zastanów sie co piszesz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Cytuj:
Fragi mowia same za siebie, na poczaktu dawalem wieksze szanse Xer~, ale widze, ze to chyba byly chwilowe przeblyski, a czesc fragow BM zostala zdobyta dzieki backstable w NG. Spostzeglem, ze poczatkowa euforia czlonkow BM zamienia sie w irytacje i agresje. Ciekawe czemu?? Zalujesz swojej decyzji??
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() @Gregoire
Nie tyle zapomnialem, co nie wiedzialem ze po dedzie Tetra polecialy fragi dla NG. Wogole to stonuj troche czlowieku... ...a raczej wszyscy ztonujcie, przeciez wojna sie dopiero zaczyna, i wcale tak latwo nie bedzie jej wygrac dla zadnej ze stron. I chyba nie musze wcale mowic ze Del'Toro nie daje sie tak latwo pokonac, wystarczy przekazac passy postaci z BM do torosow, i juz zacznie sie robic nieciekawie, i tylko niech nikt nie mowi ze BM tego nie zrobi, nie raz widzialem takie manewry na wojnach. Nie nalzey takze zapominac o tym ze NG ma przewage liczebna, i lvl, czyli nie bedzie latwo ich definitywnie pokonac, wystarczy tylko spojrzec na to ze niektorzy czlonkowie BM sie wykupuja. Wystarczy jednak ze NG bedzie mialo zly okres i wiekszosc ludzi ktrzy im pomagali ze strachu przed huntem, odwroca sie od nich, i przestana im pomagac. Dziwi mnie tylko brak prpagandy ze strony NG, chociaz jak juz bylo powiedziane praktycznie nikt z Obsidianskiego NG nie gra na Kyrze. Mowie o tym tylko dlatego ze na Obsidi mielismy do czynienia z wszechogarniajaca propaganda, i na tibia.com, tibia.pl jak i w samej grze. A przychylnosc graczy to poterzna bron...
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() ludzie podniecaja sie ze tetro padl. jeden frag wygranej nie czyni. jakis sznurek do filmu z wojenki?
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Nisko
Imię: Impalex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Kyra
Poziom: 59
Skille: 80+
|
![]() Nie nie żałuje i nigdy nie bede żałował tej decyzji, bo wole wogole nie grac na Kyrze niz patrzec na to co wyprawia NG . Grałem na wielu servach i nigdy nie widziałem większego PA. NG po prostu musi byc zniszczone i kazdy to chyba wie.Bo jesli nam sie nie uda to w przyszłości juz nikt nie zdoła tego zrobic.
P.S.NG jest żałosne, nawet nie oddają loota swoim ziomkom , którzy zginęli próbując nas dopaść, mam na myśli Safi~ wiec wiesz, N/C dla NG ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() @Impalex
Nie nie żałuje i nigdy nie bede żałował tej decyzji, bo wole wogole nie grac na Kyrze niz patrzec na to co wyprawia NG . Grałem na wielu servach i nigdy nie widziałem większego PA Zgadzam sie z tobą , ale również xaretza to pie**** PA, więc lejcie sie, zabijajcie jak najwięcej. Lepiej bedzie dla całej Kyry ;/ ~Brax~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() Wczoraj na ankh bylo zabawnie ;p troszke tylko laga mialem, gj NG =]
@Do tych wszystkich ktorzy mowia ze nie mam pvp Hmm... gram w tibie 4ty rok i pvp sie zdobywa po prostu grajac, trzeba byc naprawde uposledzonym, zeby po takim czasie nie umiec sie bic ;p Moze nie jestem jakos wybitnie uzdolniony, ale swoje potrafie - zapraszam na kyra ;] Co do ostatniego deda, lol ;d stalem pod depo, i mnie noobami z sd zabili ;] bylo ich wiecej niz dwoch ;] Anyway ... We are the Next Generation, we aint scared to die. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() Cytuj:
heheh ja padlem i to ma byc koniec wojny hahh.... xeretza padl 2 razy twoj mistrz a mizaeron 3 razy buhehe i wczoraj battle 10 - 1 wygralo ng ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Xeretzy drugi ded był od Miz~ więc nie możesz go zaliczyć do fraga NG ![]() Btw. jak tam wynik dzisiejszczej bitwy ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() omg Valais znowu te same teksty jak na wojnie na arcani -.- "my sobie expimy , i odrabiamy lvl" , a te teksty "buahahah , hahaah ile ty masz lat , znowu robisz z siebie debila na forum -.- , ale t yto chyba lubisz.
Ng jest za bardzo pewna siebie i przegra tak jak to mialo miejsce na arcani. I nie wyjezdzaj mi z tekstami ze przeraliscie przez haki , bo kazdy wie dlaczego mieliscie haki ![]()
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() @tetro
kto expi ten expi, jakos nie widze zebys ty lvl odrobil, strach ze Xeretza zalatwi ciebie tak jak ty jego, a moze juz nie jestes taki pewny wygranej. Jak masz chociaz troche jaj to ustaw sie z nim na duel, albo chcociaz wyznaczcie sobie termin open battle a nie mordujecie sie jak tchorze, po kilku na jednego. pozatym to chyba dawno nie widziales calego BM, ich liczebnosc szybko rosnie, i jak tam twoi znajomi nadal masz ich tylu, czy juz sie powoli wykruszaja, ech tetro zebys nie robil z siebie takiego idioty, albo przynajmniej nie udawal ze nim jestes to mozliwe ze nikt by na ciebie nie najezdzal az tak jak teraz. tylko nie tlumacz ze to przez zazdrosc, a czego tu zazdroscic, tego ze miales najkrotszy rekord w historii tibii, tego ze ludzie nie maja do ciebie szacunku, zastanow sie chlopie, tibia to nie jest caly swiat, chociaz patrzac na to jak dlugo grasz, bo oczywiscie robisz to sam, to pewnie i jest. @Medivh Shady n/c
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() a ja powiem tak :
Xeretza nibyz del toro ale on nie ejst z DT to tylko pogloski znam go irozmawialem nim na vencie pare razy ... Eon wspanialy lider na acani NG walczyloz FOsfikiem nie majac zadnej setki w gildii Fosfik sambyl 130 sorcem i chyba z 15 innych setek a mimo to walka byla wyrownana we fragach i gdybynam sie nie skonczyla aksa nie wiadomo jakby sie wojna zakonczyla : Geo : taaa on sam nie wie czego chce zawsze taki byl i bedzie ... widac taka natura mlodziutkiego wilka ![]() Ng no nie wiem szanuje NG bo to moi przyjaciele ale zauwazylem grajac na kyzre ze jak jest wojna to nie ma zgrania tzn wysokie lvl jak najbardziej ale te nizsze na czas wojny nagle starcily czas na gre ... nie mowie o wszystkich ale jednak jak ja walczylem na serverachz ng czy to obsidia czy arcania potrafilem 12 h czekac na massloga a tu nagle wojna i malo osobgra z ng :/ mysle ze wojna zakonczy sie rozejmem albo nieznaczna wygrana ktorejs ze stron ale nikt nikogo nie bedzie przeganial z serva tego jestem pewien ![]() moge sie mylic jak zawsze to tylko moje zdanie sorki za literowki ale mam 2 minutki do autobusu na univerek papa !! Hero never die Ng forever together |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiroy, pamietam cie z Obsidi, pomagales mi i mojemu ziomkowi, ale to nie czas i miejsce na to zeby o tym rozmawiac
![]() Co do NG, widzisz sprawy wygladaja troche inaczej na Kyrze niz na Obsidi, poniewaz tam NG zadzilo niepodzielnie, a ich pvp bylo, i jest najlepsze jezeli chodzi o caly server. Co do PA ,Obsidianskie NG rozni sie troche od Kyrowskiego, chciaz nie powiem malo mieliscie do nich w szczytowych momentach swojej wladzy, nie wiem jak to jest naprawde ale wydaje mi sie ze NG na Kyrze to raczej zlepek frustratow, nie wroze im powodzenia, nawet jezeli wygraja ta wojne, beda nastepne, NG na Kyrze, moim zdaniem nie powinno rzadzic, to z Obsidi umocnilo sie na dobre, ale z Kyry mozna ich jeszcze wypedzic, wiec lepiej jak tak sie stanie. W sumie to nic nie mam do ciebie, chociaz opinie rozne o tobie chodzily, ale NG niestety dalego jest od mitu Ery Zero walczacej o wolnosc na Arcani
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Medivh Shady
sam dobrze wiesz ze przegralismy tylko dlatego poniewaz shakowaliscie wszystkich sorcow od nas z gildi wiec sie zamknij pajacu haha ![]() a co do tematu Xeretza ma napewno ma jedno z najlepszych pvp na servie jak nie najlepsze ale te wojne i tak przegraja jest ich za malo chcialbym zobaczyc Rhu Inefrno w akcji bo zawsze sie wychwala a jak cos sie dzieje to placic chce rotfl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
|
![]() Jeżeli wygra BM - to NG bedzie tępione az do skutku(wkoncu odejda). Wiec nie ma opcji pokoju/rozejmu. Albo zostanie na kyrze BM a NG zostanie wypedzone albo na odwrot. Czas pokaze BM rosnie w siłe, a NG sie kruszy...
Ostatnio edytowany przez pieroog - 01-03-2006 o 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Rousen mnie zastanawia inna zecz. Na furorze Mestor~ nie zbyt tak lubiany, na kyrzy zas jest uwazany za jednego z najbardziej lubianych czyrzby "maly" klaps jaki dostal od pajacow cos zmienil?
![]() A co do wojny to nie jest ona jeszcze przegrana ale faktem jest ze im dluzej trwa tym mniejsze szanse ma BM |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() Eon jest szefem ;d
wiadomosci z ostatniej chwili ;d 19:54 You see a dead human (Vol:10).You recognize Xoreso. He was killed by Eon Aldarion 19:58 You see a dead human (Vol:10).You recognize Mordrak Infestus. He was killed by Herineey. |
![]() |
![]() |