Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-04-2006, 11:03   #121
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Reportaz zenujacy tak samo jak propaganda sukcesu rzadu. Medialna papka dla idiotow a myslacy i tak wie ocb.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-04-2006, 11:44   #122
Testerz
Użytkownik Forum

Testerz's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: T.Góry

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Domyślny

Kolega jest knightem i bije z axa

hehehe rotfl niezly gosc jest
Testerz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2006, 12:46   #123
kacper077
Użytkownik Forum

kacper077's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2005

Imię: :)
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 16
Skille: 2x/2x
Poziom mag.: 3
Żarówka zuwielbiam jeść bananyal

czytam forum i już któryś raz z kolei używaćie zwrotu:
"zuwielbiam jeść bananyal "
o co chodzi bo nie moge się połapać.
kacper077 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2006, 12:50   #124
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Modki zmieniają ci podpis i słowo takie jak "hujnia" zmieniają na "zuwielbiam jeść bananyka" tak jest w moim przypadku

PS:Zaraz pewnie 'hujnia' w cytacie zmieni sie na "zuwielbiam jeść bananyal "
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S
Xzonixek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2006, 14:13   #125
Khazid
Użytkownik Forum

Khazid's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

@Sozemego & Vekegi

Mój błąd

Cała sprawa jest przesadzona, przecież te osoby, z którymi były robione "wywiady" są jakieś..dziwne.

"Ee..Mój kolega jest knightem..to on wali z tego no..axe'a."

Nie dziwie się, że tyle osób jest od tego uzależnionych. :/
stary 21-04-2006, 15:02   #126
MATI9630
Użytkownik Forum

MATI9630's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1

Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
Wyślij wiadomość przez ICQ do MATI9630 MATI9630 ma numer GG 6706595 MATI9630 ma login Tlenu mati9630@tlen.pl Adres Jabbera do MATI9630
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xzonixek
Modki zmieniają ci podpis i słowo takie jak "męski narząd płciowynia" zmieniają na "zuwielbiam jeść bananyka" tak jest w moim przypadku

PS:Zaraz pewnie 'męski narząd płciowynia' w cytacie zmieni sie na "zuwielbiam jeść bananyal "
Myślisz, że moderatorzy nie mają nic lepszego do roboty niż edytować posty z przeklenstwami?o_O
Automatycznie jak napiszesz cechu je(tyle ze razem), to wyjdzie cechuje.

Co do tematu... Niekompetencja reportera daje się we znaki. Ale przecież on tego nie zmyślił.
Bić matkę krzesłem, bo mu kompa wyłączyła. Genialnie.
Ale i tak chłopiec nie jest niczemu winien!!11 To ta TIBIA ZAWINIŁA!!1123456
Jakby czytał Kubusia Puchatka, a mama mu zamknęła książke, a on by ją pobił, to.. Kubuś stalby się ZŁĄ postacią?
Jakby właśnie słuchał Kaczyńskiego w TV, a mama by mu wyłączyła telewizor, on by ją pobił.. to co? MROCZNY Kaczyński zostalby wydalony ze stołka?
Af.
[ ]mieć super sexy wazon
[ ]2 posty

MATI9630 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2006, 16:12   #127
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sozemego
@Up
Skopiuj link, a nie odnosnik do niego.

Co do tibii i uzaleznienia od niej...Moge powiedziec, ze bylem od niej uzalezniony, zarywalem noce, gralem caly czas, ale mi przeszlo.
Mam "rl life" i mam wysoki lvl, to nie trudne. I smieje sie, naprawde smieje sie z tych wszystkich "typowych polaczkow", ktorzy chca mnie pobic w rl za to, ze dolaczylem do Del'Toro albo za to, ze im cos zrobilem, w GRZE.
Smieje sie z kazdego kto placze bo padl w tibii/stracil cos, bo to nie jest normalne. Takich ludzi trzeba leczyc, bo to nie gra jest winna, ci ludzie sa winni.
Nienawidze mediow, szukaja sensacji gdzie sie da, ale w koncu to ich praca.. szukac sensacji i robic z niej pieniadze. Zalosny jest ten swiat, nic dziwnego ze Bog [ktorego imo nie ma] zalał caly.
hahaha a ja sie nie dziwie tym ludziom bo jeśli:w tibii jesteś złodziejem wyzywasz każdego,jesteś złodziejem,wyzywasz każdego,jesteś złodziejem i ludzie Ciebie znają w rl a im nakradłeś pozwyzywałeś to normalne że dostaniesz.ludzie którzy kradną w głupiej grze w rl zapewne nie są lepsi
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2006, 16:34   #128
Stonoga
Użytkownik Forum

Stonoga's Avatar

Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Pod mostem

Stan: Rookstayer
Imię: Vialix
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Azura (war)
Poziom: 11
Skille: 18\20
Strzałka nooby ach...

OMG!!! To przecież przez takich noobków gra jest nudna. Zawalają oceny, grają całe noce, są nerwowi. Sziedzą po 40h zeby nabic mlvl!!! To są ludzie tibi? To są zwyczajne noobki które z tibi fajnej gry przygodo-strategicznej MMORPG robią prace w której: ''jak nienabije skilla to bede wkuzrony tydzien''. Cipom o to chodzi zeby grac jak najdluzej bo ''czepią'' z tego kase. A prawdziwy gracz to taki który pozwoli sobie jakiegoś razu ustac ook depo i porobic jaja a nie isc i sztywno walic potworki. No dobra nawet jeśli: przebijesz Cachero i co? Rzucisz Tibię i sprzedasz postac. Nabijesz 300lvl i sellniesz za 5000 na allegro i co dalej???? Przejebane życie. Pieniądze starczą na 3 miesiące a gdy bedziesz leżał na ulicy z karteczką: Dajcie na bułkę to pomyślicie sobie: hmm... 4mlvl by mi wystarczył. I co? Co dalej? koniec niebedzie jzu nic, zginiesz marnie wsrod tłumu wspominając kiedy szpanowałeś kolegom characterem z tibi i byłeś ''kimś''. Ja moge teraz grać mam wolny komp i w ogóle... ale nierobie tego pomagam newbie na forum i wypowiadam się. Więc jeśli codziennie przy kąpaniu wieczornym mowisz do siebie: Dziś zarwę nockę musze isc na kopalnie to powiedz do sibie w duchu też: to tylko gra. Jeśli niemozesz tego powiedziec to współczuje... noobostwa
Stonoga jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2006, 18:02   #129
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik
hahaha a ja sie nie dziwie tym ludziom bo jeśli:w tibii jesteś złodziejem wyzywasz każdego,jesteś złodziejem,wyzywasz każdego,jesteś złodziejem i ludzie Ciebie znają w rl a im nakradłeś pozwyzywałeś to normalne że dostaniesz.ludzie którzy kradną w głupiej grze w rl zapewne nie są lepsi
Mylisz sie, to jest tylko glupia gra, mozna robic w niej co zechcesz, wszystko czego nie mozesz/niechcesz robic w rl [oczywiscie w miare mozliwosci jakie oferuje gra]. Tak na marginesie, NIGDY nie okradlem nikogo z rl, why should I ?

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-04-2006, 18:48   #130
Luthi
Użytkownik Forum

Luthi's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005

Imię: Elvenar
Profesja: Elite Knight
Domyślny

No Pewno!
Już wiem, wiecie czemu padł Eternal Oblivion?
BO MAMA WYLACZYLA MU KOMPA, I ZABILA JEGO BOHATERA !!
Chodzą ploty, ze EO jest polakiem i to chyba on za...ał swojej mamie z krzesła!.
Tak ta teoria jest na 100% pewna!!!!!

rotfl
stary 21-04-2006, 20:38   #131
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sozemego
Mylisz sie, to jest tylko glupia gra, mozna robic w niej co zechcesz, wszystko czego nie mozesz/niechcesz robic w rl [oczywiscie w miare mozliwosci jakie oferuje gra]. Tak na marginesie, NIGDY nie okradlem nikogo z rl, why should I ?
to nie musi być kradzież ale jeśli w głupiej grze kradniesz to w życiu realnym też pewnie jesteś cfaniakiem,szukasz zaczepki pozatym.prosty przykład znajomy ukradł ci miecz który na allegro wart jest 500złoty?na drugi dzień przywitasz się z nim normalnie i wogóle(znajomy znasz z widzenia cześć i tyle)nie sądze a jeśli ktoś powie że tak to ściemnia:-)chyba że znajomy ma większe znajomości niz nasze i jest silniejszy
edit:radze każdemu jeśli ma możliwość obejrzenia tego reportarzu...nie ma to jak obiektywizm<sciana>

Ostatnio edytowany przez PiXik - 22-04-2006 o 00:08.
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-04-2006, 22:03   #132
Galarion
Użytkownik Forum

Galarion's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2005

Stan: Niegrający
Domyślny ee tam

Dziennikarz, ktory to pisal chyba zbyt bardzo poczul sie na silach, myslac, ze skoro moze pisac o polityce, papiezu, to z jakas gra dla dzieci nie bedzie mial problemow. To tak jakby jakis nie-lekarz napisal artykul w dziedzinie medycyny i chociaz dla ogolu(czyli nie-Tibijczykow) wydawalby sie spojny i napisany przystepnym jezykiem, to profesorowie medycyny(czyli Tibijczycy) wieszaliby na nim psy za bledy rzeczowe. Gry to rownie specyficzny temat, wiec autor moglby albo zostawic go dla bardziej kompetentnych(moze graczy ), albo lepiej skonsultowac sie z Dromem, bosalem. Z drugiej strony mozna go usprawiedliwiac, ze w koncu pisal do przecietnego Polaka, ktory nie wie nic o erozrywce etc. Powstalo to co powstalo i chociaz moglo byc gorzej, to nie jest zbyt dobrze. Przynajmniej mamy o czym gadac.

A maniakom pozostaje pod siedzibe TVN/GW wyslac dwa nagie taborety, jako symbol wojny...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania