![]() |
#121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Sanok,Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Sir lord Knopers
Profesja: Sorcerer
Świat: Zanera
Poziom: 38
Skille: 19\25
Poziom mag.: ;/
|
![]() Taaa... Już widze artykuł w TVN-ie: społeczność tibijska masowo ubiera koszulki z napisem "Będe bronił Tibii krzesłem!!(czy jakoś tak
![]() ![]() Ta koszulka to nie jest dobry żart ![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Śląskie :P
Stan: Na Emeryturze
Imię: Leen Thor
Profesja: Knight
Świat: Nerana
|
![]() wiem ze to joke ale zalózmy:
1.kupuje koszulke 2.zakladam i wychodze w niej na plac 3.i juz wszyscy wiedza ze rzucam w matke krzeslami ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Mielec/Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Darrana Inus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fear Factor
Świat: Refugia
Poziom: 50
Skille: 20/24
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() Powiedzcie mi jedno? Czy noszenie tej koszulki to jakaś duma? Specjalne wyróżnienie? Kupisz ten jakby to nie było kawałek szmaty z nadrukiem i założysz i pójdziesz na miasto lub do szkoły? Jak dla mnie to mądre nie jest. Reakcja otoczenia to będzie, że ta gra źle wpływa na ludzi lub, że jesteś uzależniony od niej. I co dumny jest ktoś, że siedzi całe dnie przed kompem i mu monitor mózg wyżera? A po drugie jak wspominałem ta koszulka wcale nie jest tak dobrym żartem jak się wam tibia.pl wydaje, wręcz przeciwnie żałuje, że kiedykolwiek traktowałem was poważnie. Mówicie śmiać się z cudzego nieszczęścia to czegoś takiego nie będzie? W tibię gra wiele dzieci w wieku ok. 10 lat i wielu często zagląda na waszą stronę, ktoś sobie obejrzy tą koszulkę, nie zrozumie żartu i weźmie to wszystko na poważnie. A po trzecie wyobraźcie sobie, że ktoś z was jest tą matką, idziesz po mieście i widzisz kogoś w takiej koszulce? Jakie pierwsze odczucie? Że gracze zamiast starać się nie doprowadzać do takich sytuacji, to wyśmiewają się z tego wydarzenia. Szanowna redakcjo tibia.pl, puknijcie wy się w głowy.
@ do kolegi, który stwierdził, że ja używając słowa "pedalsko" miałem na myśli coś związanego z homoseksualistami bądź seksem- czy Tobie naprawdę wszystko z jednym się kojarzy? Pozdrawiam Mariusz |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() Żenujące...
Drom ty i te twoje komeryjne pier*oly. Wciskasz dzieciakom takie smieci i myslisz ze robisz biznes :/ Nie bede sie wypowiadal na temat jakosci tych koszulek (a raczej nadruków). Widzialem jedną taka koszulke i jest beznadziejna... Lepiej idz na jakies studia i zalatw sobie normalną prace a nie naciagaj dzieci :/ Niepolecam |
![]() |
![]() |
#125 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Ratunku...
Troche szkoda mi was :-). Po pierwsze - dystans, po drugie - poczucie humoru. Cholera jasna, omal nie zdechłem gdy czytałem te wasze komentarze "Ojejku jej, propagujecie przemoc i naśmiewacie sie z cudzej tragedii, och och!". ;-) Drom, a jednak masz jaja ;-))) P.s Zapewne koszulki w stylu "Nie płakałem po Papieżu", "Nie oglądałem pielgrzymki Benedykta XVI", "Dokonałam Aborcji", "Nie jestem Patriotą" też są dla was nie na miejscu ;-))? Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 28-05-2006 o 22:21. |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() Nichodzi o to ze koszulki nie sa smieszne... poprostu 90% koszulek kupia dzieciaki do 15 lat -.- a to strata kasy ;/ bo koszuliki sa beznadziejne.
nieukrywajmy, ktos chce zarobic >.< |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Anoreia
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
|
![]() A myslalam, ze na tym forum wiekszosc uzytkownikow ma "jaja"... :/
Mi sie koszulki bardzo podobaja jednak sa nie w moim stylu (nadruk jest super ale nie podoba mi sie kroj koszulki ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() co prawda widzialem to jzu wczesniej ale nie pogardze komentarzem, swietna grafika, padlbym jakby kogos zobaczyl z tym na miescie xD
|
![]() |
![]() |
#129 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() Cytuj:
Sam jesteś idiotą cioto i sie nie osraj |
|
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No i sie naprawdę nie masz czym chwalić...juznie masz na co pieniędzy wydawać??musisz konecznie byc frajerem i za nędzny gadżecik napychać kieszenie cwaniaków?? a zresztą twoja kasa twój wybór...nie ze mnie będą sie ludzie śmiali na ulicach tylko z ciebie
![]() |
#131 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Typowa zazdrośc. Cytuj:
Cytuj:
@Do tego co mówił o moherowych beretach: Akurat to było (bynajmniej ja tak odebrałem) skierowane do tych moherów które popierają Rydzyka, a nie do bezbronnych starowinek które są pobożne i chodzą do kościoła.
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Fenrir Alasthor
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Satanica Pandemonium
Świat: Guardia
Poziom: 47
Skille: 79/60
Poziom mag.: 16
|
![]() Heh, jezeli nawet chce zarobic na tych koszulkach to tylko jego sprawa, argumenty w stylu "OMG robicie to tylko dla kasy!111" sa bez sensu. Nabijanie sie z tragedii biednej, ciezko pracujacej matki? Gdyby ta matka nie szła z tym do mediow i nie robila afery to nie byloby zadnego problemu, kto normalny oglaszalby calemu swiatu, ze mu wlasne dziecko krzeslem przywalilo?
![]() @ Hybryda: Ty masz 21 lat? ![]() Ostatnio edytowany przez Fenrir Alasthor - 28-05-2006 o 23:45. |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdybym ja myślał w sposób taki jak myśli Drom,pewno zrobiłbym sobie koszulkę "Black Metal to wojna,więc pompuj rower dla Szatana"
jakby ktos nie zrozumiał to chodzi o to że nawet jak się ma jakieś poglądy to nie trzeba sie z nimi specjalnie afiszować,po co ktoś ma wiedzieć że grasz w tibie?? Jestem metalem ale nie biegam obwieszony pentagramami ani odwróconymi krzyżami bo w ten sposób nikomu nic nie udowodnię,chyba że mi całkiem odjebało
#134 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Czy żyd się śmieje z kawału o żydach? Napewno nie, a wręcz przeciwnie jest mu przykro albo denerwuje się. Bo on należy do tego kawału jest społecznością żydowską. My wszyscy mamy coś z tibi każdy tutaj z nas to grał/gra/będzie grać i kawały o biciu osób najbliższych śmieszą tylko głąbów którzy mają z swoimi starymi na pieńku bo im zabraniają grać w tibia i powoli ten kawał stanie się ich rzeczywistością. Jeszcze raz pisze JESTEŚMY SPOŁECZNOŚCIĄ KTÓRA MA DOCZYNIENIA Z TIBIĄ I TEN KAWAŁ TRAFIA W NASZE OTOCZENIE. ŚMIEJESZ SIĘ Z ŻYDA BO NIM NIE JESTEŚ. Pewnie dostane za to warna ale to moje zdanie którego się nigdy niewypre. Cya Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 29-05-2006 o 00:04. |
|
![]() |
![]() |
#135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Ty z Bolesławca na Dolnym Śląsku ?? @topic ROTFL!!! Koszulka świetna (sarkazm/dystans/humor/krzesła plxor ![]() 3/4 winy ponosi matka, bo : - Jaka normalna matka pozwoli dziecku siedzieć przy kompie 20h i przy dłuach kupi nowy komputer ? - Przez nią dzieciak sie uzależnił (ja tyż młody ale on zachował się jak szczeniak). @Drom Dobry pomysł, niektórzy źle go odbierają, bo nie rozumią "dżołka" chociaż ten pomysł o "knajcie co wali z aksa" też dobry<< JEDNAK TO JEST TO SAMO CO KRZESŁO,NABIJAJĄC SIĘ Z "AKSA" NABIJASZ SIĘ RÓWNIEŻ Z KRZESŁA. Ostatnie : możecie mnie zbluzgać, że liżę dupe modkom ale mnie to nie rusza, to tylko moje zdanie ![]() Pozdro ;]
Shippuuden fan. Ero-sennin fan! Icha Icha Paradise reader. Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato. Infamous #1 Pimp of Konoha! |
|
![]() |
![]() |
#136 | |||||||||||||||||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Resthin Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jakie zabil? To juz byl drugi incydent z morderstwem? Poza tym trzeba byc (dobra, nie bede wulgarny) matołem, zeby porownywac incydent dziecka z uszkodzona psychika do holokausty, czy tragedi WTC. Holokaust nie byl smieszny, WTC tez nie. Pobicie matke krzeslem bylo zalosne. To jest taka sama idea jak starozytne komedie w teatrach - wysmiej cos, zeby ludzie to zauwazyli i postarali sie cos z tym zrobic. Wy macie za bardzo doczesne mozgi. Zero fantazji... Brak słów... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Beznadzieja... Jego kasa - jego wybor. Twoja aksa - twoj wybor. Troche mniej komunizmu ludzie... Cytuj:
PS: pieniczycie cos o niesmacznych zartach, o ponizeniu sie, upadku. Ciekawi mnie, czy chociaz 1% spolecznosci forum obchodzi ta matka i ten chlopak. Lata wam to kolo ... nosa. A tu nagle pokazujecie, jacy to jestescie "dobrzy". Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() PS2: Apeluje ejszcze raz - podchodzcie do zycia z wiekszym dystansem...
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 29-05-2006 o 00:05. |
|||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#137 |
Nieobecny.
|
![]() Ktoś mądry kiedyś napisał, żeby nie karmić trolli, bo będą coraz bardziej głodne. Ale trudno, jeżeli daliście mi pożywkę, drodzy onetowcy, to już nie moja wina
![]() Chciałbym się zapytać, kto tu mówi o powadze? Skretyniałe dzieci neostrady? No wybaczcie, ale raczej trudno mi uwierzyć, że ludzie (?) którzy śmieją się z byle idioty robiącego z siebie debila większego niż jest na lekcji? Z pajaca który nie potrafi zachować jako takiej powagi? No wybaczcie, ale może najpierw zaczniecie używać swojego poczucia humoru tam gdzie należy, i ograniczycie jego używanie tam gdzie nie jest to wskazane? Kto wam do jasnej niedoli dał prawo do wyznaczania nowych norm humoru? Moda sie zmienia, rozumiem, ale żeby się śmiać z tego jak banda debili tyranizuje nauczyciela i wkłada mu kosz na śmieci na głowę, a głupawą koszulkę traktować w stu procentach poważnie? Ludzie, wy macie jeszcze jakieś kawałki mózgu, czy może cały oddaliście do przeczepu? Jak tak, to chyba dużo dostaliście, bo za nówki nie śmigane i myślą nie skażone na prawdę sporo dają. Mówicie, że z taką koszulką nikt nie potraktuje was poważnie? A kogo teraz się traktuje poważnie? Jakie koszulki? Troszkę już takich "ponapisowanych" nosiłem, i wiecie co? Gdy nosiłem koszulki IronMaiden ("Live after death", "Brave new world") i Metallicy ("Master of Puppets", "Garage, Inc.") ludzie się śmiali. Gdy wyskoczyłem z Daemonem BSD i tekstem "God, root, what's the difference?" ludzie się śmiali. Terac chodzę z krzyżem św. Benedykta, "Jesus inside" stylizowanym na hasło od Intela, czy łapą Heyah przeobioną na "Jezus - największy zasięg" i innych, które pewnie niedługo zakupię na www.madeinheaven.pl ludzie się śmieją. To co do cholery trzeba nosić żebyście zachowywali powagę? "Nie kradnij, władza nie znosi konkurencji"? Czy może "Mądry polak po szkole"? Albo "Szkoła albo zdrowi - wybór należy do ciebie"? Jest coś takiego, z czego 90% z was, wielce szanowni, cholernie sztywni i zawsze poważni trolle NIE będziecie się śmiać? Co to do cholery musi być? Coś z motywem z Oświęcimia? Czy może wielki tekst "Nie śmiej się, zmarła mi babcia"? To że ktoś zarabia na koszlkach? No bardzo przepraszam, ale teraz w wolnym państwie, któremu na imię Polska mamy coś takiego jak KAPITALIZM. Tutaj zarabia się na WSZYSTKIM. Żal ci dupę ściaka, ze ktoś zarabia na czymś? To też zacznij coś robić, a nie tylko wyzywasz na innych, którym się coś udało. I jakbyś nie zauważył, matole, ten serwis sobie na wszystko zapracował. Kupa ludzi go tworzyła, wkładała w niego pracę, której ty najwyraźniej nie potrafisz docenić, bądź nie ogarniasz jej swoim małym móżdżkiem. Wróć za parę lat, gdy troszkę dorośniesz i dowiesz się że nie ma "programu do robienia gier". A, jak tak bardzo nie chcesz, żebyśmy na tym zarobili, możesz po prostu nie kupić tej koszulki. Odradzaj też swoim kolegom. Tylko nie zapomnij podać im linka, żeby też mogli wejść i zobaczyć ![]() Zastanawiający jest też fakt, że dwójka najbardziej wrzaskliwych obrońców dobrego imienia tibii i powagi zarejestrowało się 27 i 28 maja. Co, trzęsiecie portkami że wam konta zbanujemy? Żal mi was nędzne strachajły. EDIT Przepraszam Shin, ale zamknąłeś jak pisałem ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ja się lubię podporządkowywać? tylko gdzie? i komu? (nie myl dyplomacji i manipulacji z uległością ![]() jak dla mnie to obie strony konfliktu się mylą i obie mają rację - ot co nie stoję po żadnej ze stron, gdyż jak dla mnie byłoby to ograniczeniem - gdyż obie strony ograniczają się skrajnie co do jednego zdania, jednej tezy, jednego punktu widzenia.. tylko nieliczni tutaj są pośrodku - z nimi mogę się zgodzić nie wiem, czy podporządkowaniem moża nazwać fakt, że z lekka żałosne są dla mnie niektóre wypowiedzi - u obu stron i nie zgadzam się z obydwiema ![]() ja się nie podporządkuję pod obydwu.. ja tępie oba.. a to nie jest podporządkowanie.. prędzej to graniczy z wyobcowaniem ![]() ![]() teraz zacznę się zastanawiać, czy w wolnej chwili nie próbujesz zrobić mi portretu psychologicznego ![]() ostrzegam jednak! to trudne zadanie! i możesz spotkać na swej drodze wiele sprzeczności ![]() ps. lepiej przenieść to na pw - bo Shinjix sie wkurza XD d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
#139 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]() Nawet gdyby tak nie bylo to raczej takiej koszulki bym na siebie nie zalozyl, ale pomysl swietny. ;] |
|
![]() |