|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Aff..co do uzywania botow...my mamy pk bota, sam za nas pkuje...
Jestesmy nooby?? normalka tylko jaki noob by zabijal takie lvle...i nie ropraszal sie gdy ida na niego i jego frineds wieksze lvle?? Ale luzik my naby jestemsy a wy jestescie mastery.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() No wiesz, ja duzo wszych akcji niewidzialem, no ale wydaje mi sie ze nie jest to mega wiekim wyczynem zebrac 20+ osob i trapnac kogos poczym jebnac combo.
W kazdym badz razie robicie to dobze i zabiliscie duzo osob, ale to z wojna niema nic wspolnego no chyba ze z 'snake attacks'. pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() @Up nie ma czegoś takiego jak 'snake attack'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
![]() |
![]() Wolaliscie nas na open battle. Dzisaj doszlo do incydentu no mozna nazwac open battle
![]() ![]() ~Olek |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
Ah, widze ze jestes Elitarnym Zolnierzem, ze takie poematy sypiesz, az smiac mi sie chce. Nie wiem za kogo sie uzywasz, ale dla mnie jestes nikim tylko jakims uzytkownikiem Forum ktory najwiecej wie, i najwiecej ma do powiedzenia. Co do tej wojny, z tymi 4-5 uesami, no zjebaliscie w sumie troche, wystarczylo combo sd zajebac w tego ekasa ktory stal za Waironem, potem by zaczeli s*******ac, co prawda Wairon powinien miec Energy ring przy sobie i go wlozyc, a nawet stone skinna jezeli ma rsa, Juffs mogl m walla rzucic i byscie wszyscy 5 padli, ale to dopiero mozna stwierdzic po obejzeniu Filmu. Co do tych, co nas obrazaja odnosnie nowych serverow, gowno wiecie, gowno piszecie, i gowno sie dowiecie, ten temat powinien byc zamkniety, bo tutaj nooby widze ze nie znali naszej sytuacji na kyrze, i gowno o nas wiedza. @Xolorian Ty tam sie nie czepiaj Sokula, ze na camie pisal cos, bo lepszy nie jestes. Pamietam jak Geo czy Eon na tobie gral, zreszta z 4 osoby na twoim charze gralo nawet mi pisali na prv, bo Geo czy Eon gral na titani jako Enrico~ ale nvm, poprostu prosze Cie abys zamknal ta morde bo tez masz najwiecej do powiedzenia.
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() hahaha skad ty zes sie urwał?
eon nigdy do mnie niemiał passow chociaz ja do niego mialem, jak bilismy sie razem na arcani geo tez nigdy niemial passow ale to przez to ze jest szmatą i nigdy mu nie ufalem a co do titani to nigdy tam niegralem |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() no dobra skoro DS robi to all dla zemsty to poco zabijac bardzo czesto niewinnych graczy? ktorzy niemaja nic wspolnego z calym tym gownem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
![]() |
![]() Ej mozeee zrobimy jakas ustawke o ile sie nie boicie
![]() ![]() Arystos wielce kozak a wczoraj jak bylismy to nawet na most nie wszedl ani razu. Moze ktos tam prubowal ten.. Mesmeroo cos ale cuz.. padl jak mi przykro ![]() ~Olek |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
hehe..sklad taki skombinowales ze az sie kurzylo za wami ![]() Przesluchaj sobie mp3 Verby Mlode Wilki cz1 cz2 i cz3 jak przesluchasz to powinienes cos rozkminic... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Avenis
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Kyra
Poziom: 52
|
![]() Wczoraj bylo niezle na tym malym open battle Arystosku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
No, juz sobie przypomnialem to byl Geo ;], przynajmniej tak to wygladalo jak napisal "Geo here" i zaczal gadac o Titani, a chociaz z tego co wiedzialem to Geo gral na titani i poruszal na Xolorianie ten temat :< I nie mialem na mysli ciebie, phi nawet nie smie o tobie myslec bo sie boje Mysli na twoj temat, moze mnie zjedza wkoncu taki doskonaly jestes :<
![]() |
![]() |
#134 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]()
-nZo- mą jedyną miłością... -nZo- mym przeznaczeniem... -nZo- mym jedynym pRo klanem... Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !! Ostatnio edytowany przez Hellraider - 10-06-2006 o 21:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
|
![]() oO... niezle DS ;P powodzenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z NZO tylko ja jestem w ds.. i tak, wiem o co chodzi. O slomiany zapal, jak zawsze u ciebie. W tydzien to ty 15 zrobisz a nie 40 :|
![]() |
#137 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"chodzi o pewnego typa" Nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz, ale chyba cos brales. ![]()
-nZo- mą jedyną miłością... -nZo- mym przeznaczeniem... -nZo- mym jedynym pRo klanem... Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !! Ostatnio edytowany przez Hellraider - 10-06-2006 o 22:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
literowka aff oto mi chodzilo panie dokaldnisiu a ma ktos film albo screeny z tej 'bitwy'? Ostatnio edytowany przez Łolek - 11-06-2006 o 01:28. |
|
![]() |
![]() |