Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-06-2006, 20:45   #121
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

Aff..co do uzywania botow...my mamy pk bota, sam za nas pkuje...

Jestesmy nooby?? normalka tylko jaki noob by zabijal takie lvle...i nie ropraszal sie gdy ida na niego i jego frineds wieksze lvle??

Ale luzik my naby jestemsy a wy jestescie mastery..
Elder Nagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-06-2006, 08:57   #122
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny

No wiesz, ja duzo wszych akcji niewidzialem, no ale wydaje mi sie ze nie jest to mega wiekim wyczynem zebrac 20+ osob i trapnac kogos poczym jebnac combo.
W kazdym badz razie robicie to dobze i zabiliscie duzo osob, ale to z wojna niema nic wspolnego no chyba ze z 'snake attacks'.

pozdrawiam
Łolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2006, 13:12   #123
szwagiereczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 05 2004

Domyślny

@Up nie ma czegoś takiego jak 'snake attack'
szwagiereczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2006, 15:31   #124
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szwagiereczek
I tu sie mylisz
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2006, 21:38   #125
Kanion
Użytkownik Forum

Kanion's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała

Kanion ma numer GG 6008798
Domyślny

Wolaliscie nas na open battle. Dzisaj doszlo do incydentu no mozna nazwac open battle i co?? Mesmeroo padl jak.. i reszta bila rekord w bieganiu i kolega ich 65lvl padl tez. Po tej akcji nie mowice ze my nooby bo sami sie shanbiliscie ludzie

~Olek
Kanion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2006, 23:08   #126
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Creator of Nightmare
@Sokul
Bylem i wiem duuuużo na temat podejścia Xer~ Miza~ a szczegolnie Geo do polakow ... wiem co gadali na ventrilo i to bylo smieszne, a raczej zalosne. Sam nie byłem na ventrilo bo nie rozumiem szwedzkiego ale moj szwedzki blood bro byl i mi wszystko mowil o czym gadaja. Wuwielbiam jeść bananyalismy miedzy innymi przez polakow krzyczacych "ku*** mama krzyczy, musze spie**** bo beda bili, o 20 mielismy sie bic a nie o 22, teraz walczcie sami" . 0 dyscypliny, zgrania, polacy nie umiacy gadac po angielsku, dzieci ktore o 20 musza isc spac, ludzie bez kasy, rezygnujacy z walki po jednym deadzie, lub po 2h czekania na walke!! wiec co tu sie dziwic ze swe nie lubia polakow, zreszta na Kyrze mialem wiecej kolegow swe niz pl. Dlatego jesli myslicie ze taka ekipa wystarczy zeby przejac serwa to sie grubo mylicie. Zabijac kogos w puapkach to nie sztuka, BM tez potrafilismy to robic, a sam widziales co sie stalo na open battle. Cwiczcie na Otsach i nauczcie sie Pgowac, zgranie i bezwzgledne posluszenstwo do lidera w gildii jak i w walkach na ventrilo, dobry sharing i boty oraz sciemnianie na forum. Nawet jakbyscie byli najwiekszymi PA na poczatku badzcie mili. Zajmijcie i nie oddajcie najlepszych miejsc do expienia!!! No i duzo szczescia Ahh sie rozpisalem, a mialem tylko napisac "Bylem"

btw. powodzenia na new world!

@Dwik
Masz racje
Lol, za kogo Ty sie uwazasz Facet? O.o
Ah, widze ze jestes Elitarnym Zolnierzem, ze takie poematy sypiesz, az smiac mi sie chce. Nie wiem za kogo sie uzywasz, ale dla mnie jestes nikim tylko jakims uzytkownikiem Forum ktory najwiecej wie, i najwiecej ma do powiedzenia.
Co do tej wojny, z tymi 4-5 uesami, no zjebaliscie w sumie troche, wystarczylo combo sd zajebac w tego ekasa ktory stal za Waironem, potem by zaczeli s*******ac, co prawda Wairon powinien miec Energy ring przy sobie i go wlozyc, a nawet stone skinna jezeli ma rsa, Juffs mogl m walla rzucic i byscie wszyscy 5 padli, ale to dopiero mozna stwierdzic po obejzeniu Filmu.

Co do tych, co nas obrazaja odnosnie nowych serverow, gowno wiecie, gowno piszecie, i gowno sie dowiecie, ten temat powinien byc zamkniety, bo tutaj nooby widze ze nie znali naszej sytuacji na kyrze, i gowno o nas wiedza.
@Xolorian
Ty tam sie nie czepiaj Sokula, ze na camie pisal cos, bo lepszy nie jestes. Pamietam jak Geo czy Eon na tobie gral, zreszta z 4 osoby na twoim charze gralo nawet mi pisali na prv, bo Geo czy Eon gral na titani jako Enrico~ ale nvm, poprostu prosze Cie abys zamknal ta morde bo tez masz najwiecej do powiedzenia.
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2006, 23:59   #127
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

hahaha skad ty zes sie urwał?

eon nigdy do mnie niemiał passow chociaz ja do niego mialem, jak bilismy sie razem na arcani
geo tez nigdy niemial passow ale to przez to ze jest szmatą i nigdy mu nie ufalem

a co do titani to nigdy tam niegralem
Gedd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2006, 00:32   #128
Łolek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
rozjeebales mnie

no dobra skoro DS robi to all dla zemsty to poco zabijac bardzo czesto niewinnych graczy? ktorzy niemaja nic wspolnego z calym tym gownem
stary 10-06-2006, 00:42   #129
szwagiereczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus
I tu sie mylisz
Jest duża różnica w znaczeniu słów snake i sneak.
szwagiereczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2006, 08:30   #130
Kanion
Użytkownik Forum

Kanion's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała

Kanion ma numer GG 6008798
Domyślny

Ej mozeee zrobimy jakas ustawke o ile sie nie boicie po wczorajszym dniu juz jestem pewny ze wy jestescie nooby i ze choc was wiecej bedzie to popadacie. Jak mozna bylo kumpli zostawic i wiac az sie dymilo do pzeta

Arystos wielce kozak a wczoraj jak bylismy to nawet na most nie wszedl ani razu. Moze ktos tam prubowal ten.. Mesmeroo cos ale cuz.. padl jak mi przykro

~Olek
Kanion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2006, 12:50   #131
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stanek
cos ci sie pomylilo ona nie sieje postrachu,jak niby sa tacy mocni niech zrobia ustawke jakas..ja skombinuje swoj sklad...

p.s zobaczymy co wy na to pewnie udacie ze nie widzicie tego posta

hehe..sklad taki skombinowales ze az sie kurzylo za wami zostawic wlasnych kumpli na pastwe "noobow nie potrafiacych grac, pkerow etc." ja w zyciu bym tak nie zrobil...

Przesluchaj sobie mp3 Verby
Mlode Wilki cz1 cz2 i cz3 jak przesluchasz to powinienes cos rozkminic...
Elder Nagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2006, 14:03   #132
Avenis
Użytkownik forum

Avenis's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Avenis
Świat: Kyra
Poziom: 52
Domyślny

Wczoraj bylo niezle na tym malym open battle Arystosku , mogliscie nas dojechac ale... zabraklo wam doswiadczenia i to nie my uciekalismy hehhh. Racja nie mielismy nic do Ciebie do czasu... az zdecydowales sie opuscic swych kolegow z AIE i tym samym tracac do siebie sympatie.
Avenis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2006, 20:24   #133
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gedd
hahaha skad ty zes sie urwał?

eon nigdy do mnie niemiał passow chociaz ja do niego mialem, jak bilismy sie razem na arcani
geo tez nigdy niemial passow ale to przez to ze jest szmatą i nigdy mu nie ufalem

a co do titani to nigdy tam niegralem
Jak to skad? Z niebios :<
No, juz sobie przypomnialem to byl Geo ;], przynajmniej tak to wygladalo jak napisal "Geo here" i zaczal gadac o Titani, a chociaz z tego co wiedzialem to Geo gral na titani i poruszal na Xolorianie ten temat :< I nie mialem na mysli ciebie, phi nawet nie smie o tobie myslec bo sie boje Mysli na twoj temat, moze mnie zjedza wkoncu taki doskonaly jestes :<
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2006, 21:14   #134
Hellraider
Użytkownik Forum

Hellraider's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yugigorre
buhaha
przeczytalem to to peklem ze smiechu.
Co to za c*ioty ze biora kase i daja komus zyc?
buahhaha
jestescie wiesnikai ta gildia dark shadows czy jak wam tam. nigdy bym wam nie zaplacil. a na miejscu innych tylko bym sie zebral i zlal w dupe porzadnie.
i wszystkich z tej gildii powinni zbanowac == takich noobow nie widzialem... lol
O Wielki Panie Miastowy, po 1 nikt z nas nie sadzil, ze ktos zaplaci, to nie bylo przez nikogo (oprocz 10 letnich dzieci, podobnych do ciebie :*) brane na serio. Poza tym myslisz, ze sie ekipy nie zbieraly? Zbieraly sie zbieraly tylko ze wiekszosc z nich sie zbierala.. do ucieczki . I wytlumacz mi co mialo znaczyc "zlal w dupe". Jezyk Polska byc trudna, huh? Poza tym pkowanie jest legalne (domyslam sie, ze w twoim przypadku przeczytanie czegokolwiek co jest po angielsku jest rzecza niewykonalna, wiec sie wcale nie dziwie , ze nie czytales tibia rules ) Twoj komentarz jest troche zbedny, bo jesli mowi sie o takich rzeczach jak pkowanie, osoba ktora widzaca kogos ze skullem daje loga (a wnioskuje, ze taki jestes, bo pieprzysz glupoty na temat o ktorym nie masz zielonego pojecia) do powiedzenia ma raczej niewiele. A jesli nie widziales takich noobow, to powinienes sie bardziej porozgladac, bo na all serwach ludzie biora paymenty za nic (tzw PA, bo podejrzewam, ze jednak niezorientowany w tych sprawach jestes) wyrzucaja z expowisk czy cokolwiek innego, co nie jest fair i nikt im nie moze za to nic zrobic. A zbanowac to powinni ciebie za glupote (albo raczej sam powinienes sie zbanowac, zamykajac przegladarke, ja na twoim miejscu przed wyslaniem tego posta przeczytalbym go jeszcze pare razy i pozadnie sie zastanowil czy jednak go umiescic na forum=]). <pray to admin> zalozcie jakas granice wieku przy rejestracji : |</pray to admin>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Def
osobiscie uwazam DS sa symbol zla i zepsucia serwa, przez nich sie odechciewa grac, ale coz zrobic? moze sie sami w koncu zbanuja, nikt nikomu nie zabrania takiej gry.
A jak sie widzi sharera ktory w miesiac robi 100 lvl i pozniej nikomu nie daje grac to sie oczywiscie zachciewa grac, co? Oczywisty sharing na krze i wszechobecne pa to symbol dobra taa? No to stary gratki jestes bossem i masz ciekawy swiatopoglad ;]. To, ze nikt jeszcze nas dobitnie nie rozgromil tylko swiadczy o tym jaki ten serwer jest slaby. Nikt z dobrych graczy juz tu nie gra, moze tylko kilku w AIE i w familii, bo jak ich braknie to nie ma juz nikogo kto by mogl se z nami poradzic. Zostaly tu tylko polaczki ktore 1 raz w zyciu robia 80 lvl i to dzieki temu ze dobroduszny Pan Tetro raczyl pozwolic im na to. Kyra jest serwerem zalosnym, przestalem tam grac jak miala 2 tygodnie. Dzieki nam sie przynajmniej cos dzieje, a tak byloby tylko pa pa i pa, jak bylo przed pojawieniem sie nas. I jak bedzie po naszym zniknieciu. I robimy to 4FUN (dla niekumatych - DLA ZABAWY. I moze troche dla satysfakcji) wiec wszelkie open battle odpadaja. Bo po co je robic? Wam jest wygodniej tak, nam jest wygodniej inaczej. I wybieramy ta druga wersje, bo nie mamy z nikim wojny i nie chcemy zapanowac nad Kyra. Nie ma sensu w panowaniu na serwerze ktory stoczyl sie tak gleboko i tak szybko... I te wasze wszystkie wymadrzania sie (mowie do w tym momencie do HAJLEVALOW - arystos, xezb etc) ze jestesmy takie lamy, ze potrafimy tylko w trapach, tylko udowadniaja wasza slabosc. Robimy co chcemy, a wy nie mozecie zniesc mysli, ze nic nie mozecie na to poradzic . Jakies propozycje na forum open battle lub walka po kolei 1 on 1 (ktos tam proponowal) sa zbedne. Jestesmy dokladnie tym samym co grupka noobkow 8-10 lvle idacym na trolle pod ab kogos se zabic - tylko troche na wieksza skale. Prowadzimy walke partyzancka i szanujemy swoje chary, mimo tego ze mamy w nie wyuwielbiam jeść bananyane. Takze naprawde, wasze pisanie o tym jacy my jestesmy BE, nikogo powaznego nie poruszy. Troche se pobylismy i jeszcze se troche pobedziemy, nie podoba sie to siedziec w pz a nie kozaczyc na forum! Bo narazie nic poza tym zescie nie zrobili . Cya!

Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !!

Ostatnio edytowany przez Hellraider - 10-06-2006 o 21:16.
Hellraider jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2006, 21:49   #135
pocokomunick
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 02 2006

Domyślny oO

oO... niezle DS ;P powodzenia tak propos kupie pacc'a i dolaczam wkoncu moge w 1 tyg zrobic 40 lvlek sorc i z 40 mlvl i jazda z wami NZO wiedza o co chodzi
pocokomunick jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2006, 22:00   #136
Hellraider
Użytkownik Forum

Hellraider's Avatar

Domyślny

Z NZO tylko ja jestem w ds.. i tak, wiem o co chodzi. O slomiany zapal, jak zawsze u ciebie. W tydzien to ty 15 zrobisz a nie 40 :|

stary 10-06-2006, 22:05   #137
pocokomunick
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hellraider
Z NZO tylko ja jestem w ds.. i tak, wiem o co chodzi. O slomiany zapal, jak zawsze u ciebie. W tydzien to ty 15 zrobisz a nie 40 :|
nie o to chodzi nie bede nickami rzucal ale dobra chodzi o pewnego typa co mi na GyGy mowiles i rozmowe przesylales
pocokomunick jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2006, 22:40   #138
Hellraider
Użytkownik Forum

Hellraider's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pocokomunick
nie o to chodzi nie bede nickami rzucal ale dobra chodzi o pewnego typa co mi na GyGy mowiles i rozmowe przesylales
"dolaczam sie do was!"
"chodzi o pewnego typa"
Nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz, ale chyba cos brales. I nie wiem jaka rozmowe ci moglem przeslac majaca jakikolwiek zwiazek z twoja gra na kyrze (skoro nawet tam chara nie masz..)

Ostatnio edytowany przez Hellraider - 10-06-2006 o 22:44.
stary 11-06-2006, 00:51   #139
Stanek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avenis
Wczoraj bylo niezle na tym malym open battle Arystosku , mogliscie nas dojechac ale... zabraklo wam doswiadczenia i to nie my uciekalismy hehhh. Racja nie mielismy nic do Ciebie do czasu... az zdecydowales sie opuscic swych kolegow z AIE i tym samym tracac do siebie sympatie.
heheh nikt nigdy nie powiedzial ze ja ich opuszczam.. po 2. tak to jest jesli zbiera sie ekipe i nie ma sie zadnego komunikatora, nie pojawilem sie na moscie bo bylem pewny ze w "mojej druzynie" bedzie haos...
Stanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-06-2006, 01:25   #140
Łolek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Jest duża różnica w znaczeniu słów snake i sneak.

literowka aff oto mi chodzilo panie dokaldnisiu

a ma ktos film albo screeny z tej 'bitwy'?

Ostatnio edytowany przez Łolek - 11-06-2006 o 01:28.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania