Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-07-2006, 17:00   #121
Wosaj
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 03 2005
Lokacja: Katakumby

Wosaj ma numer GG 8775428
Domyślny

Wedlug mnie lepiej chyba isc do Liceum niz do technikum bo jest sie lepiej przygotowanym do matury i jest mniej nauki... a po tych trzech latach mozna isc do szkoly uzupelniajacej i jesli sie nie myle miec wieksze wyksztalcenie niz np technik informatyk pzdr
Wosaj jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-07-2006, 17:13   #122
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez morwi
pokaż mi w jakim zawodzie możesz pracować zarówno po zawodówce jak i po LO. przecież po LO masz szczerze mówiąc gówno, papierek nei da ci pracy no chyba że za jakiegoś sprzątacza or smth natomiast po zawodówce masz konkretny zawód
Nie wiem co robia inni, ale oto co ja mam po LO:

- administrator systemu w urzedzie pracy: 20 kompow w urzedzie + 7 w klubie pracy, do tego 3 serwery, praca na Win, Linux, Novell
- administrator bezpieczenstwa systemu w tymze urzedzie
- wewnetrzny audytor bezpieczenstwa

Mam 21 lat. Edukacje ukonczylem na LO, potem nigdzie nie studiowalem (no, jeden semestr infe zaocznie, ale szkoda kasy). Propozycji pracy mi nie brak;] Zarobki jak dla mnie wysokie.

Jestem zywym przykladem na to, ze pracodawce j.e.b.i.e jakie masz wyksztalcenie. Liczy sie tylko to co masz do zaoferowania - nie w postaci papierka lecz wiedzy. Takich przykladow znam jeszcze ok. 50;]

edit: i masz przestroge dla wszystkich, ktorzy twierdza, ze konkretny typ szkoly da wam dobrego pracodawce: Zastanawialiscie sie dlaczego taka masa mlodych ludzi po studiach i technikach nie ma pracy? Dlatego, ze ida mysla "skonczylem dobre technikum/studia wiec praca powinna do mnie przyjsc". Po szkole przestaja sie rozwijac i czekaja az ktos im zaoferuje robote;] Tylko wy tak nie robta, bo bedziecie podwyzszac jakze wazne staty kraju.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 15-07-2006 o 17:21.
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania