|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
Lokacja: Katakumby
![]() |
![]() Wedlug mnie lepiej chyba isc do Liceum niz do technikum bo jest sie lepiej przygotowanym do matury i jest mniej nauki... a po tych trzech latach mozna isc do szkoly uzupelniajacej i jesli sie nie myle miec wieksze wyksztalcenie niz np technik informatyk pzdr
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
- administrator systemu w urzedzie pracy: 20 kompow w urzedzie + 7 w klubie pracy, do tego 3 serwery, praca na Win, Linux, Novell - administrator bezpieczenstwa systemu w tymze urzedzie - wewnetrzny audytor bezpieczenstwa Mam 21 lat. Edukacje ukonczylem na LO, potem nigdzie nie studiowalem (no, jeden semestr infe zaocznie, ale szkoda kasy). Propozycji pracy mi nie brak;] Zarobki jak dla mnie wysokie. Jestem zywym przykladem na to, ze pracodawce j.e.b.i.e jakie masz wyksztalcenie. Liczy sie tylko to co masz do zaoferowania - nie w postaci papierka lecz wiedzy. Takich przykladow znam jeszcze ok. 50;] edit: i masz przestroge dla wszystkich, ktorzy twierdza, ze konkretny typ szkoly da wam dobrego pracodawce: Zastanawialiscie sie dlaczego taka masa mlodych ludzi po studiach i technikach nie ma pracy? Dlatego, ze ida mysla "skonczylem dobre technikum/studia wiec praca powinna do mnie przyjsc". Po szkole przestaja sie rozwijac i czekaja az ktos im zaoferuje robote;] Tylko wy tak nie robta, bo bedziecie podwyzszac jakze wazne staty kraju.
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 15-07-2006 o 17:21. |
|
![]() |
![]() |