Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-06-2006, 00:09   #121
Dariusz
Użytkownik Forum

Dariusz's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: kazo

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/64
Poziom mag.: 4
Domyślny

Tak naprawdę to te update'y mogły by być częściej, a nie dwa razy w roku na zime i na lato;p I to jak zwykle dają trochę;p jestem pewien, że już mają gotowe potworki, tereny, czary i grafiki na nastepne lata, tylko, żeby graczy nie znudzić to dodaja je bardzo powoli, bo co by zrobili jakby im sie pomysly skonczyly na nowe tereny i potwory...

hiho jestem knightem i mieszkam w kazo.
nie lubie skillowac moze niedlugo guardy zaczne zabijac
Dariusz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-06-2006, 00:11   #122
Boreczek
Użytkownik forum

Boreczek's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: 100lica

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 47
Skille: 68/66
Poziom mag.: 4
Domyślny

Zaje... wygladają te roty ale by mogli dodać jakiś nowy teran dal facc koło carlin
albo thais.Żeby było bardzo dużo nowych rzeczy i potworów bno nie moge się doczekać tego upade.
Boreczek jest offline  
stary 30-06-2006, 01:10   #123
tadel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aldora
Poziom: 79
Skille: 77/78
Poziom mag.: 6
tadel ma numer GG 4402533
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crys
Chyba ty jesteś głupi!. Pomysł z psuciem się broni jest całkiem dobry - dodaje realizmu grze. No ale panu by to nie odpowiadało bo wtedy by sie trudniej grało. Widać że w Tibii dla Ciebie jest ważne tylko nabijanie leveli bo pewnie chcesz być najlepszy. Wiesz co, jesteś śmieszny!
OMG -.- Tak Jestem śmieszny i oczywiście w tibi się liczą dla mnie tylko lvle i pomysl, a to wszystko dlatego ze dalem negatywną opinię na temat rozwalania się broni -.- OMG, dla mnie to jest jasne, że chciałbym być najlepszy, bo to raczej fajne.

A jakbyś mial np. magic sworda, którego jak wiadomo można zdobyć tylko raz, to nie byłoby ci go szkoda popsuć??
tadel jest offline  
stary 30-06-2006, 03:13   #124
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

z zapowiedzi update juz widze ze bedzie to kolejy nieudany experyment cip-ow
popatrzcie na tibie,ludzie maja w d.. nowe tereny jak ten powyzej port hope,90% graczy potzrebuje cave do fast expienia a nowe tereny i questy interesujace sa ale na 3-5 dni,2 razy lepiej by zorbili robiac 10 nowych kopaln z guarami,5 cave z hydrami i 10 cave z dragami bo to jest teraz potzrebne,kady liczy na pg a nie na zwiedzanie krajobrazow i pierdolek,nawet hota- questa kazdy zorbi i leje pozneij na to a cave sie przydaja ciagle
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline  
stary 30-06-2006, 04:49   #125
Gollumek
Użytkownik Forum

Gollumek's Avatar

Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Śląskie :P

Stan: Na Emeryturze
Imię: Leen Thor
Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Orshabaall
@up
No jeszcze pozostale bossy oprocz orsha tez fajne sa. (aczkolwiek jest ich za malo - kazda rasa powinna miec swojego i na to licze w kolejnych updatach )
eee... myslisz o bossie ratów czy trolli?
Gollumek jest offline  
stary 30-06-2006, 09:23   #126
Duch Guardi
Użytkownik Forum

Duch Guardi's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
Domyślny

jestem ciekawy nowego wyglądu bp'ów i bagów
stary 30-06-2006, 09:41   #127
Momus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2004

Domyślny

ja liczę, na konsekwentne działania CipSoft'u... mam nadzieje, iż okaże się, że Margaroth nie był tylko maszynką do zabijania na test serwie, a będzie czymś pokrewnym orshabaalowi... skrycie wierzę, że zostanie dodatym w tym update'cie.

... to co? rozumiem, że następna zapowiedź również w środę?

Momus jest offline  
stary 30-06-2006, 09:55   #128
Don Torpedos
Użytkownik Forum

Don Torpedos's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2005
Lokacja: Pustków City. Dębica Liczba postów: 3124

Imię: Jonec
Poziom: 90
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boreczek
Zaje... wygladają te roty ale by mogli dodać jakiś nowy teran dal facc koło carlin
albo thais.Żeby było bardzo dużo nowych rzeczy i potworów bno nie moge się doczekać tego upade
hmmm. Cipy nie dadzą nic nowego dla facc
Bo robią nowe tereny dla pacc poto abyś go kupił

7,67 KB (bajtów: 7 676)
Don Torpedos jest offline  
stary 30-06-2006, 11:41   #129
koloda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Płock

Stan: Aktywny gracz
Imię: Thard Kred
Świat: Shanera
Poziom: 54
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tadel
OMG -.- Tak Jestem śmieszny i oczywiście w tibi się liczą dla mnie tylko lvle i pomysl, a to wszystko dlatego ze dalem negatywną opinię na temat rozwalania się broni -.- OMG, dla mnie to jest jasne, że chciałbym być najlepszy, bo to raczej fajne.

A jakbyś mial np. magic sworda, którego jak wiadomo można zdobyć tylko raz, to nie byłoby ci go szkoda popsuć??
ale przeciez napisalem ze dalo by sie naprawic go chyba ze by sie juz zlamal do konca no to nie... ( np bs ma 4352 uderzen jeszcze a jego wartosc max to 5000 idzesz do kowala i naprawiasz , a jak ma wartosc 0 to juz sie nie da nparawic...
)
koloda jest offline  
stary 30-06-2006, 12:16   #130
Sir Marilion
Użytkownik Forum

Sir Marilion's Avatar

Data dołączenia: 04 07 2005

Domyślny

Najgorsze jest to, ze te roty wygladaja jak jakies krety... Ciekawe, jak silne sa carriony... Gdyby bardzo, to co mieliby zrobic low lvl sorce, albo w ogole sorce, polujacy po prostu na rotach? Jezeli nie stac byloby ich na runy (wrocili z hunta na ktorym loot byl do d... albo go wcale nie bylo, i nie maja kasy)... Te robaczki by niezle wkur**aly. Aha, jeszcze jedno panie Torpedos - dodali Katedre... Nadzieja umiera ostatnia.
stary 30-06-2006, 12:48   #131
Xavery
Użytkownik Forum

Xavery's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica

Świat: Premia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
z zapowiedzi update juz widze ze bedzie to kolejy nieudany experyment cip-ow
popatrzcie na tibie,ludzie maja w d.. nowe tereny jak ten powyzej port hope,90% graczy potzrebuje cave do fast expienia a nowe tereny i questy interesujace sa ale na 3-5 dni,2 razy lepiej by zorbili robiac 10 nowych kopaln z guarami,5 cave z hydrami i 10 cave z dragami bo to jest teraz potzrebne,kady liczy na pg a nie na zwiedzanie krajobrazow i rzodkiewka jest superek,nawet hota- questa kazdy zorbi i leje pozneij na to a cave sie przydaja ciagle
Mow za siebie i za innych maniakow, ktorzy widza tylko expa w tej grze...Co do qestow, to jak sie rozwiazuje majac "gotowca" to wiadomo ze dizie szybko...

Co do updata to zawsze jest fajnie pozwiedzac nowe tereny, potluc nowe potworki itd. Co do banuty...ktos powiedzial ze sie nie da tam expic, jak sie nie da jak sie da xD Wystarczy troche pochodzic, pomyslec, pokalkulowac i juz wszystko jest.

Obawiam sie tylko jednego, ze CIPsoft znowu cos przekombinuje z klasami, ostatni update, ktory wprowadzil rozdzki dla sorcow calkowicie zniszczyl ( i tak chwiejna wtedy) rownowage w grze. Juz wole zeby zostalo tak jak jest, niz zeby CIPsoft wprowadzal nowe "usprawnienia".

Ogolnie to nie ma co narazie narzekac, bo za malo informacji jest dostepnych.
Xavery jest offline  
stary 30-06-2006, 13:08   #132
tadel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Świat: Aldora
Poziom: 79
Skille: 77/78
Poziom mag.: 6
tadel ma numer GG 4402533
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez koloda
ale przeciez napisalem ze dalo by sie naprawic go chyba ze by sie juz zlamal do konca no to nie... ( np bs ma 4352 uderzen jeszcze a jego wartosc max to 5000 idzesz do kowala i naprawiasz , a jak ma wartosc 0 to juz sie nie da nparawic...
)
Ale jak sie zagapisz to co, przepadnie, a ozatym z tego co wiem to w innych grach tego typu, jak sie broń złamie to kowal ją przekuje na nowo, w realu też tak było i w filmach np. Władca Pierścieni także, i dlatego uważam to za zły pomysł.
tadel jest offline  
stary 30-06-2006, 13:27   #133
Siromic
Guest

Domyślny

Szkoda kasy na kowala ... Dobrze jest tak jak jest teraz ;] Przy treningu musial bym chodzic i naprawiac knifa Oby zrobili jakies tereny dobre do expienia oraz zeby hydry nie byly xxx godzin zajete ;]
Ten serpent spawn nie wyszedl ... Zadko sie tam chodzi ;/ Ufam Cipom ze ten uptade bedzie dobry Mogli by go zrobic na poczatek wakacje a nie w srodku ... Wiecej czasu na zwiedzanie itp ;p

stary 30-06-2006, 16:35   #134
Elex
Użytkownik Forum

Elex's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Kleosin

Imię: Onea Xia
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: 21/29
Poziom mag.: 41
Elex ma numer GG 4620212 Elex ma login Tlenu eel_88@o2.pl
Domyślny Kowal - NIE!

Kowal w Tibii to jest beznadziejna rzecz. Ekonomia wtedy by padla. Nie dosc ze trzeba wydawac kasy na runa to jeszcze na naprawy. To nie jest to samo co Ultima Online, ze jak robisz wojownika to mozesz zabic demona z Halabardy bez uzycia run, tylko leczac sie bandazami. Poza tym tam secik z demona ma odpowiednia cene, a nie tak jak u nas ceny takie niskie ze szok
stary 30-06-2006, 19:30   #135
Matmnich
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 09 2005

Stan: Niegrający
Imię: Sasuu
Świat: Asteria
Poziom: 48
Skille: 88/84
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tom The Tanner
A wyobraźcie sobie jak to będzie wyglądać za jakieś 4 lata. Full wypas! xD
Omg ....są w pełni darmowe MMORPG co mają grafkie cudo w porównaniu do tibi-.- no taki Silkroad online- 10000x razy lepszy od tibi... sam nie wiem po co grałem w tibie:/ na pacca kase tracić skoro można Word of warcraft kupić ale grać za free w o wiele lepsze gry-.-
http://s37.photobucket.com/albums/e57/klierowski/
tam nie ma Pacca są tylko item mail gdzie można kupić np małpke co po tobie loota zbiera albo Scrolla co przez tydzień 1 godzine dziennie masz 50% expa więcej(oni na tym zarabiają tylko na utrzymanie serwerów -każdy ma tam równe szanse na rozwój)-.- Ta gra rządzi w tibi to tylko liczy sie Kasa dla cipsoftu!!!! a oni stworzyli tak rozbudowaną gre za free... czym sie w tibi podniecać? dobiłem 65lvl ,straciłem wiele nerwów na nieą a to przeciesz jest kilka pikseli,pełno n00bów,zero klimatu rpg nie to co Word of warcraf czy Silkroad online
http://s37.photobucket.com/albums/e57/klierowski/
piersze 6 screenów jest właśnie z SRO a tam dalej są z WoWa

Ostatnio edytowany przez Matmnich - 30-06-2006 o 19:32.
Matmnich jest offline  
stary 30-06-2006, 21:35   #136
Adameq
Użytkownik Forum

Adameq's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Kiku'cik
Profesja: Paladin
Gildia: Rat Slayers
Świat: Pacera
Poziom: 41
Skille: 72/57
Poziom mag.: 13
Adameq ma numer GG 2787853
Domyślny Kowal?? NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak bedzie kowal to bedzie tyle skarg do Cipsoftu ze sie nie wyrobia

Dla mnie to jest zly pomysl
stary 30-06-2006, 23:06   #137
ari2423
Użytkownik Forum

ari2423's Avatar

Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room

Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
Domyślny

kowal to dobra rzecz np. taki sov może po 1k uderzeniach się rozwalać i tylko kowal może go naprawić niech rycerze też posmakują to co paladyni muszą znosić już od samego początku !
ari2423 jest offline  
stary 30-06-2006, 23:35   #138
Harry Xin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2006

LOL lol

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lajtn
Ja mam tylko nadzieję, że zrobią dużo nowych expowisk dla pacc i facc (tych duuuuuużo mniej będzie). Jak zrobią nowe dla pacc to pewnie sporo ludzi kupi go i się przeniesie na paccowe expowiska, a faccowe staną się mniej uczęszczane (jakbym się z tego cieszył )
Wierzysz w to?
Harry Xin jest offline  
stary 01-07-2006, 11:09   #139
Fexu
Guest

Cool New Rotworm

One Są Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla tych co wymyslili

stary 01-07-2006, 11:32   #140
Chino
Użytkownik forum

Chino's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: niemcz

Stan: Tutor
Imię: xxxxxxx
Świat: Rubera
Poziom: 31
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
Domyślny Yupi

kto by polyslal ze roty sie zmienia i ze doja lepsze roty ale to lepej tez bo dohodza przeciez wyspa (nowy exp) szybcej nabije lvla
Chino jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania