![]() |
#1441 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lmao, kurwa, tak za*******ałem na redzie nawet. Biegnę z kratki na kratkę, dostałem combo, złożyłem się. Zapewniam Cię, że miałem prawie full hp, tylko, że wy, a dokładnie wasz bot zabił Misia w jedną sekundę
![]() Cały czas się wypieracie tego, że nie używaliście bota, na ostatnim openie, to dlaczego Joel, na waszym camie się do tego przyznał? Skończcie się ośmieszać. Nie jesteście w stanie nas pokonać w czystej walce, fair play. Powodzenia w następnej bitwie, EiV. Morale naszej drużyny nie spadły, mogę Cię zapewnić, Bolter. Nie boję się paść, gdyż jest to tylko gra, w której raz sie wygrywa, raz się przegrywa. Dlaczego miałbym grać w grę, która nie sprawia mi przyjemności? Największą przyjemność sprawia mi zabijanie innych ludzi, a najbardziej was. Możliwe, że nigdy nie zdobędę żadnego fraga, nie obchodzi mnie to, jestem Knightem w dodatku low lvlem (biorąc pod uwagę osoby walczące w wojnie) czerpie z walki przyjemność, mam nadzieję, że wy także. ![]() KAZADUM TILL I DIE _/
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. Ostatnio edytowany przez -=Misiekmen=- - 21-03-2007 o 14:23. |
![]() |
|
![]() |
#1442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() w biegu sdki dochodza do celu, mozna strzelac na battle
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() @Misiu~
Drzesz sie, ze uzywaja ,,CipBota'', a on jest legalny, moze chcecie zeby na wojnie go nie uzywano, ale... W Wojnie jak W Milosci Nie ma zasad ![]() Moga atakowac na battle/hotkeyach i nie mozesz im tego zabronic ![]()
![]() |
#1444 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli, nie zrozumiałeś tego co napisałem, Cip BOT tak , combo BOT nie!
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
![]() |
![]() |
#1445 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Skończcie już ten marny temat. btw. Misieq masz ok 1200~ hp nie wiem ile dokladnie. A z tego co wiem to nasze combo dochodzi do 3000hp ^.-. |
|
![]() |
#1446 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S. Mam 1415 HP <szpan> ![]()
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
|
![]() |
![]() |
#1447 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Correctional Facility
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() Nie padles trxzymales sie z tylu A c do Scroopa sam powiedziales ze jak przyejdzie to poslesz brata zamiast siebie zeby otworzyl drzwi BUHSAUHSUAHSUASH
|
![]() |
![]() |
#1448 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Zapewniam cie na arrowa,chungui,nosferat,dano rivi,vateriel,gaura,Ty to byly osoby ktore bilem za pomoca CIP BOTA czyli kot keyow i sd na battle Wiec prosze Nieplacz jak male dziecko. ![]() Jeszcze 1 panowie czy wy wiecie coto jest Ventr i ze mozna rownie dobrze zaznaczyc ofiare miec ja na ekranie i gdy ktos odliczy pierdolnac combo bez zadnego problemu anie zapomoca COMBO BOTa. Ostatnio edytowany przez Bolter - 21-03-2007 o 16:48. |
|
![]() |
![]() |
#1449 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
U nass jakos Skrzat niestal z Tylu i klepal Sie nierozumiem waszych usprawiedzliwien to w takim razie KNightci maja stac na openie sami z przodu i probowac ubic knightow? bardzo dobry pomysl chlopaki kto uwas bedzie zadawal ten DMG jak wy Stoicie z tylu. |
|
![]() |
![]() |
#1450 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
#1451 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1452 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Wiem co mowil Joel ^^ Slepy niejestem i niejestem tak poinformowany jak wy ze Arn sie przyznaje do czegos a wy dalej mowicie ze to nieprawda buhsahshas I wiem ze szie nieprzyznasz na Forum bo bys wyszedl na cipke ja wiem co slyszalem ZAluje ze NIENAGRALEm ^^ Okey Czesc Koniec tematu. |
|
![]() |
![]() |
#1454 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1455 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1456 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1457 |
Zbanowany
|
![]() Brecht miales bo nie ty pomyslales tylko Rostein gdyby rostein niemogl zucac Mwali to by niepadl BUhshahsahsh Ja mialem brecht z was jak to kozacyzliscie na Forum Puzniej sypaliscie sie jak bombki w Czeczeni apotem S*******aliscie jak Kurczaki to byl dopeiro Brechcior ZE HOHO
Dobra Yapanku ty i twoja Taktyka Probojcie dalej zabic kogots kogo nawet niewidzicie na ekranie powodzenia twoich Openow w takim stylu. Niepotrafie sobie teog wytlumacyzc jak masz wygrac open stojac z tylu i co ? czekac az knighci padna a wy zaczniecie uciekac >.< . Mam pojecie jak Grac sorcem Uwiez mi i jak widac lepsze niz ty na w twojej poprzedniej sytuacji mogles bic lv a nie stac na tym 100 non stop eh jakos Vilum potrafil wbic ten 1 lv wiecej a twoja taktyka mowila stujmy nadal na Saigai i patrzmy czy moze sie loguja czy cos kombinuja Stojmy Z TYLU i czekajmy dalej Taktyka osobista czy gildiowa? Chyba osobista bo reszta sorcow wybiegala i Probowala Zabic CHocby Mawwe ktory mial 4 razy Redziora wystarczyl twoj lub viluma Sd zeby go dobic. Ostatnio edytowany przez Bolter - 21-03-2007 o 17:41. |
![]() |
![]() |
#1458 |
Zbanowany
|
![]() unas jest przyklad Wuie ktory Pobiegl za Arnem pierw gdyby biegl z nami I bil Vateriela Kolejna Osoba do kolekcji by byla a arna i tak zostawili niewiem czemu przeciez bylo ich z 7 tego nierozumialem mogli go zniszczyc
![]() Moze obiecal im piwo XD |
![]() |
![]() |
#1459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() 1 lvl zbyt wiele mu nie dał... 5 lvli też nie da, a na to trzeba trochę czasu i pracy, raz ze jest wojna, a i ja nie zawsze mam czas żeby expić. A skoro zysk mały a ryzyko duże to po co się angażować?
Tak wogóle kto powiedział że ja nie widziałem nikogo na ekranie? Cały czas w czasie walki widziałem was, i na*******ałem;] A że większość z was mnie nie widziała/nie miała jak mnie lutować, to już jest wasz problem, ja nie potrzebuję więcej niż 1 człowieka na ekranie, a bo po co, i tak walę 1 sd na turę, czyż nie?Jak się poduczysz trochę grać sorcem to może zrozumiesz na czym to polega. Ostatnio edytowany przez Yapan - 21-03-2007 o 17:45. |
![]() |
![]() |
#1460 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Skonczmy temat szkoda sie klucic wygralismy Ta Bitwe wojna sie nieskonczyla Gramy dalej. Ostatnio edytowany przez Bolter - 21-03-2007 o 18:00. |
|
![]() |