Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-03-2007, 14:17   #1441
-=Misiekmen=-
Użytkownik Forum

-=Misiekmen=-'s Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005

Imię: Misiekmen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Domyślny

Lmao, kurwa, tak za*******ałem na redzie nawet. Biegnę z kratki na kratkę, dostałem combo, złożyłem się. Zapewniam Cię, że miałem prawie full hp, tylko, że wy, a dokładnie wasz bot zabił Misia w jedną sekundę

Cały czas się wypieracie tego, że nie używaliście bota, na ostatnim openie, to dlaczego Joel, na waszym camie się do tego przyznał? Skończcie się ośmieszać. Nie jesteście w stanie nas pokonać w czystej walce, fair play. Powodzenia w następnej bitwie, EiV.

Morale naszej drużyny nie spadły, mogę Cię zapewnić, Bolter. Nie boję się paść, gdyż jest to tylko gra, w której raz sie wygrywa, raz się przegrywa. Dlaczego miałbym grać w grę, która nie sprawia mi przyjemności? Największą przyjemność sprawia mi zabijanie innych ludzi, a najbardziej was. Możliwe, że nigdy nie zdobędę żadnego fraga, nie obchodzi mnie to, jestem Knightem w dodatku low lvlem (biorąc pod uwagę osoby walczące w wojnie) czerpie z walki przyjemność, mam nadzieję, że wy także.

KAZADUM TILL I DIE _/
You full of shit why can't you see.

I am the target of your anger,
I am the one who you call danger,
I am the one who believe in destiny,
You motherfucker I am your enemy,
Your worse enemy.

Ostatnio edytowany przez -=Misiekmen=- - 21-03-2007 o 14:23.
-=Misiekmen=- jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-03-2007, 14:42   #1442
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

w biegu sdki dochodza do celu, mozna strzelac na battle
Morii jest offline  
stary 21-03-2007, 15:05   #1443
Fejkowiec
Użytkownik Forum

Fejkowiec's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.

Domyślny

@Misiu~

Drzesz sie, ze uzywaja ,,CipBota'', a on jest legalny, moze chcecie zeby na wojnie go nie uzywano, ale...

W Wojnie jak W Milosci Nie ma zasad

Moga atakowac na battle/hotkeyach i nie mozesz im tego zabronic
stary 21-03-2007, 15:18   #1444
-=Misiekmen=-
Użytkownik Forum

-=Misiekmen=-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fejkowiec Pokaż post
@Misiu~

Drzesz sie, ze uzywaja ,,CipBota'', a on jest legalny, moze chcecie zeby na wojnie go nie uzywano, ale...

W Wojnie jak W Milosci Nie ma zasad

Moga atakowac na battle/hotkeyach i nie mozesz im tego zabronic
Jeżeli, nie zrozumiałeś tego co napisałem, Cip BOT tak , combo BOT nie!

Your worse enemy.
stary 21-03-2007, 15:54   #1445
Skrzator
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=- Pokaż post
Wygrywaliście wy to o nic was nie oskarżaliśmy o żadne boty itp. a teraz wygrywamy my to mamy boty tbi.gg mc light hacki i bóg wie co jeszcze. A może w trakcie battłe ustawiłem sobie waypointy i lootowałem złoto z ludzi? ^^

Skończcie już ten marny temat.
btw. Misieq masz ok 1200~ hp nie wiem ile dokladnie. A z tego co wiem to nasze combo dochodzi do 3000hp ^.-.

stary 21-03-2007, 16:10   #1446
-=Misiekmen=-
Użytkownik Forum

-=Misiekmen=-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzator Pokaż post
Wygrywaliście wy to o nic was nie oskarżaliśmy o żadne boty itp. a teraz wygrywamy my to mamy boty tbi.gg mc light hacki i bóg wie co jeszcze. A może w trakcie battłe ustawiłem sobie waypointy i lootowałem złoto z ludzi? ^^

Skończcie już ten marny temat.
btw. Misieq masz ok 1200~ hp nie wiem ile dokladnie. A z tego co wiem to nasze combo dochodzi do 3000hp ^.-.
My w przeciwieństwie do was, nie używamy botów. Dlaczego wciąż się tego wypieracie? Joel sam to powiedział.

P.S. Mam 1415 HP <szpan>

Your worse enemy.
stary 21-03-2007, 16:31   #1447
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Vilum Pokaż post
Jestes zalosny:/

Nie martw sie narazie nie padlem wiec mi tam zwisa co myslisz takie smiecie jak ty mam daleko w dupie

Btw...miales wpasc po mnie na rl:< ciasto upieklem a ciebie nie ma:<

Widac ze jestes nierzopeiszczonym bachorem jak inni pozdro
Nie padles trxzymales sie z tylu A c do Scroopa sam powiedziales ze jak przyejdzie to poslesz brata zamiast siebie zeby otworzyl drzwi BUHSAUHSUAHSUASH
Bolter jest offline  
stary 21-03-2007, 16:34   #1448
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=- Pokaż post
Sluchaj panie Misku Sam wiesz ze jesli masie combo bota to jesli niema osoby LEAADera combo niewalimy combo w twoim przypadku niewidzialem tego Naszego Joela ktory sie przyznal niby do Bota

Zapewniam cie na arrowa,chungui,nosferat,dano rivi,vateriel,gaura,Ty to byly osoby ktore bilem za pomoca CIP BOTA czyli kot keyow i sd na battle Wiec prosze Nieplacz jak male dziecko.

Jeszcze 1 panowie czy wy wiecie coto jest Ventr i ze mozna rownie dobrze zaznaczyc ofiare miec ja na ekranie i gdy ktos odliczy pierdolnac combo bez zadnego problemu anie zapomoca COMBO BOTa.

Ostatnio edytowany przez Bolter - 21-03-2007 o 16:48.
Bolter jest offline  
stary 21-03-2007, 16:38   #1449
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzator Pokaż post
Widziałem Genkotsu na filmie anvanila i nie stał z tyłu a vilumka nie zauważyłem
Dla mnie temat jest zamknięty bo każdy potrafi sobie odpowiedzieć na żałośne pytanie. Pozdrawiam
Na filmiku Anvanila Bieglem niedaleko ANvanila niewidzialem Genkotsu Only byl w zasiegu Anvanila ale skoro uciekal w lewo tzn ze NAsz kochany YAPAN s*******al jak sie da w strone Blue Djina gdzie juz sie szykowali zeby sie trapnac i niezginac poza tym niewidzialem zeby ktorys z tych tutaj kozakow KAZADUMOW wyskoczyl i zaczol bic ludzi tak jak np MisiekMEn ,Gaura,Chunguito,Nosferatu,Arrow choc to bardzo niski pall

U nass jakos Skrzat niestal z Tylu i klepal Sie nierozumiem waszych usprawiedzliwien to w takim razie KNightci maja stac na openie sami z przodu i probowac ubic knightow? bardzo dobry pomysl chlopaki kto uwas bedzie zadawal ten DMG jak wy Stoicie z tylu.
Bolter jest offline  
stary 21-03-2007, 16:42   #1450
-=Misiekmen=-
Użytkownik Forum

-=Misiekmen=-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter Pokaż post
Sluchaj panie Misku Sam wiesz ze jesli masie combo bota to jesli niema osoby LEAADera combo niewalimy combo w twoim przypadku niewidzialem tego Naszego Joela ktory sie przyznal niby do Bota

Zapewniam cie na arrowa,chungui,nosferat,dano rivi,vateriel,gaura,Ty to byly osoby ktore bilem za pomoca CIP BOTA czyli kot keyow i sd na battle Wiec prosze Nieplacz jak male dziecko.
A wy dalej swoje. Koniec tematu, my wiemy swoje, wy swoje, bye.

Your worse enemy.
stary 21-03-2007, 16:55   #1451
Master Vilum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Poziom: 101
Domyślny

Cytuj:
Nie padles trxzymales sie z tylu A c do Scroopa sam powiedziales ze jak przyejdzie to poslesz brata zamiast siebie zeby otworzyl drzwi BUHSAUHSUAHSUASH
Jestes hmm... pierdolneity w mozgoczaszke nigdy tak nie powiedzialem wiec spoko a co do bota to wiem sam i najpierw spytaj sie Joela czy tak nie mowil ale widac ze duzo wiecie w tym EiV spoko raz mozna wygrac ale reszta jest nasza
Master Vilum jest offline  
stary 21-03-2007, 17:02   #1452
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Vilum Pokaż post
Jestes hmm... pierdolneity w mozgoczaszke nigdy tak nie powiedzialem wiec spoko a co do bota to wiem sam i najpierw spytaj sie Joela czy tak nie mowil ale widac ze duzo wiecie w tym EiV spoko raz mozna wygrac ale reszta jest nasza
Tak tak Vilumku wszyscy od ciebie padniemy ajk zawsze OKEY.
Wiem co mowil Joel ^^ Slepy niejestem i niejestem tak poinformowany jak wy ze Arn sie przyznaje do czegos a wy dalej mowicie ze to nieprawda buhsahshas

I wiem ze szie nieprzyznasz na Forum bo bys wyszedl na cipke ja wiem co slyszalem ZAluje ze NIENAGRALEm ^^ Okey Czesc Koniec tematu.
Bolter jest offline  
stary 21-03-2007, 17:16   #1453
Torpedo
Użytkownik Forum

Torpedo's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp

Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
Domyślny

Jak male dzieci

In Memory of Morita De'Vrie
Torpedo jest offline  
stary 21-03-2007, 17:19   #1454
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
Domyślny

Cytuj:
Na filmiku Anvanila Bieglem niedaleko ANvanila niewidzialem Genkotsu Only byl w zasiegu Anvanila ale skoro uciekal w lewo tzn ze NAsz kochany YAPAN s*******al jak sie da w strone Blue Djina gdzie juz sie szykowali zeby sie trapnac i niezginac poza tym niewidzialem zeby ktorys z tych tutaj kozakow KAZADUMOW wyskoczyl i zaczol bic ludzi tak jak np MisiekMEn ,Gaura,Chunguito,Nosferatu,Arrow choc to bardzo niski pall

U nass jakos Skrzat niestal z Tylu i klepal Sie nierozumiem waszych usprawiedzliwien to w takim razie KNightci maja stac na openie sami z przodu i probowac ubic knightow? bardzo dobry pomysl chlopaki kto uwas bedzie zadawal ten DMG jak wy Stoicie z tylu.
Lol człowieku, ty masz jakiekolwiek pojęcie jak grać sorcerem/o taktyce? A żebyś wiedział, s*******ałem do djinna że hoho, bo taki był rozkaz, a rozkazy nie są po to by je olewać, tylko je wykonywać. Szczerze? Nie mam sobie NIC do zarzucenia w tym open battlu, NIC.
Yapan jest offline  
stary 21-03-2007, 17:20   #1455
Master Vilum
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Tak tak Vilumku wszyscy od ciebie padniemy ajk zawsze OKEY.
Wiem co mowil Joel ^^ Slepy niejestem i niejestem tak poinformowany jak wy ze Arn sie przyznaje do czegos a wy dalej mowicie ze to nieprawda buhsahshas

I wiem ze szie nieprzyznasz na Forum bo bys wyszedl na cipke ja wiem co slyszalem ZAluje ze NIENAGRALEm ^^ Okey Czesc Koniec tematu.
Powiem ci jedno....Sypiesz sie jak bombki w Czeczeniu Ignored xD
stary 21-03-2007, 17:23   #1456
Master Vilum
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yapan Pokaż post
Lol człowieku, ty masz jakiekolwiek pojęcie jak grać sorcerem/o taktyce? A żebyś wiedział, s*******ałem do djinna że hoho, bo taki był rozkaz, a rozkazy nie są po to by je olewać, tylko je wykonywać. Szczerze? Nie mam sobie NIC do zarzucenia w tym open battlu, NIC.
Potwierdzam ale lepszy brecht byl jak Saint padl tam muahahha
stary 21-03-2007, 17:36   #1457
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Brecht miales bo nie ty pomyslales tylko Rostein gdyby rostein niemogl zucac Mwali to by niepadl BUhshahsahsh Ja mialem brecht z was jak to kozacyzliscie na Forum Puzniej sypaliscie sie jak bombki w Czeczeni apotem S*******aliscie jak Kurczaki to byl dopeiro Brechcior ZE HOHO

Dobra Yapanku ty i twoja Taktyka Probojcie dalej zabic kogots kogo nawet niewidzicie na ekranie powodzenia twoich Openow w takim stylu.
Niepotrafie sobie teog wytlumacyzc jak masz wygrac open stojac z tylu i co ? czekac az knighci padna a wy zaczniecie uciekac >.< .

Mam pojecie jak Grac sorcem Uwiez mi i jak widac lepsze niz ty na w twojej poprzedniej sytuacji mogles bic lv a nie stac na tym 100 non stop eh jakos Vilum potrafil wbic ten 1 lv wiecej a twoja taktyka mowila stujmy nadal na Saigai i patrzmy czy moze sie loguja czy cos kombinuja Stojmy Z TYLU i czekajmy dalej Taktyka osobista czy gildiowa?

Chyba osobista bo reszta sorcow wybiegala i Probowala Zabic CHocby Mawwe ktory mial 4 razy Redziora wystarczyl twoj lub viluma Sd zeby go dobic.

Ostatnio edytowany przez Bolter - 21-03-2007 o 17:41.
Bolter jest offline  
stary 21-03-2007, 17:43   #1458
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

unas jest przyklad Wuie ktory Pobiegl za Arnem pierw gdyby biegl z nami I bil Vateriela Kolejna Osoba do kolekcji by byla a arna i tak zostawili niewiem czemu przeciez bylo ich z 7 tego nierozumialem mogli go zniszczyc

Moze obiecal im piwo XD
Bolter jest offline  
stary 21-03-2007, 17:44   #1459
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
Domyślny

1 lvl zbyt wiele mu nie dał... 5 lvli też nie da, a na to trzeba trochę czasu i pracy, raz ze jest wojna, a i ja nie zawsze mam czas żeby expić. A skoro zysk mały a ryzyko duże to po co się angażować?

Tak wogóle kto powiedział że ja nie widziałem nikogo na ekranie? Cały czas w czasie walki widziałem was, i na*******ałem;] A że większość z was mnie nie widziała/nie miała jak mnie lutować, to już jest wasz problem, ja nie potrzebuję więcej niż 1 człowieka na ekranie, a bo po co, i tak walę 1 sd na turę, czyż nie?Jak się poduczysz trochę grać sorcem to może zrozumiesz na czym to polega.

Ostatnio edytowany przez Yapan - 21-03-2007 o 17:45.
Yapan jest offline  
stary 21-03-2007, 17:56   #1460
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yapan Pokaż post
1 lvl zbyt wiele mu nie dał... 5 lvli też nie da, a na to trzeba trochę czasu i pracy, raz ze jest wojna, a i ja nie zawsze mam czas żeby expić. A skoro zysk mały a ryzyko duże to po co się angażować?

Tak wogóle kto powiedział że ja nie widziałem nikogo na ekranie? Cały czas w czasie walki widziałem was, i na*******ałem;] A że większość z was mnie nie widziała/nie miała jak mnie lutować, to już jest wasz problem, ja nie potrzebuję więcej niż 1 człowieka na ekranie, a bo po co, i tak walę 1 sd na turę, czyż nie?Jak się poduczysz trochę grać sorcem to może zrozumiesz na czym to polega.
Waliles chyab z GFB a nie Sd ^^ i moze kogos trafiales.

Skonczmy temat szkoda sie klucic wygralismy Ta Bitwe wojna sie nieskonczyla Gramy dalej.

Ostatnio edytowany przez Bolter - 21-03-2007 o 18:00.
Bolter jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania