Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-01-2007, 13:28   #1481
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: +++
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zielaq Pokaż post
@Tibijczyk1984
gdybym nie padl nie bylo by wojny .
Over and Out
Taki jestes pewien ze to przez ciebie jest wojna a nie ze trwa ona nieprzerwanie od czasu gdy Ryba zaczal walczyc z NG ?

Bo moim zdaniem przylaczyles isie po prostu do Ryby bo nie miales innego wyboru!

Gdyby Cie Mannow nie zabil to ciagle siedzial bys w NG i polowal na Rybe i cale IE czy Dejavu - jakkolwiek by sie ono nazywalo.

Moze masz krotka pamiec ale ja pamietam ze Benek Plaxx, Gal'axy, Mentor de'Vrie, Ryba The Wolf, Yunichi jak i Kiroy ktory rowniez nie mial wyboru walczyli z NG w tym rozniez z Toba juz od bardzo dawna. Panie cwaniaczku.
axio90 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-01-2007, 13:28   #1482
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE

Domyślny

Wlasnie o to mi chodzi Pephy.zebys niepadl nie bylo by troski o los polaków na serwerze .A teraz mówicie ze to chodzi o wolnosc dla polaków . Sami jak byliscie w ng to zabijaliscie mase ludzi a teraz tacy pokrzywdzeni . Ja manowa tez nie lubie i zycze wam ubicia go. Ale jest tam masa ludzi bardziej ok od was . Mimo wszystko POZDRAWIAM
Tibijczyk1984 jest offline  
stary 06-01-2007, 13:29   #1483
Darotaa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Knurów

Imię: Darota
Profesja: Elite Knight
Gildia: N /G\
Poziom: 103
Domyślny

Axio i Tibijczyk kim wy wogole jestescie ?
Darotaa jest offline  
stary 06-01-2007, 13:30   #1484
Movar
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^ Pokaż post
co do wojny to nie mzoes zsie wypowiadac.. w koncu jestes tylko albo az (jak kto woli) rookstayerem takze wojna to calkowicie nie twoja sprawa... chyba ze kase dostarczasz NyGusom
to w takim razie jaka jest w tym twoja sprawa i innych wypowiadających się, którzy nie uczestniczą w wojnie ?

stary 06-01-2007, 13:31   #1485
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

@up
Ludźmi

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez axio90
Gdyby Cie Mannow nie zabil to ciagle siedzial bys w NG i polowal na Rybe i cale IE czy Dejavu - jakkolwiek by sie ono nazywalo.
Nie siedziałby bo nie miał inva po trym jak IA się rozpadło ; o

Edit:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elite Tediie
• Pephy - you will always be my brother and i will love you forever
Sądze, że po dzisiejszej nocy to się zmieniło ; )

Ostatnio edytowany przez Misterio - 06-01-2007 o 13:36.
Misterio jest offline  
stary 06-01-2007, 13:35   #1486
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Domyślny

Mannowa nikt nie lubi ale on juz przeciez nie gra.

@ Darotaa
gowno Cie to obchodzi, spiepszaj na serwer gdzie kupiles paca. Ja TU gram i swoje wiem i nie jestem idiota zeby afiszowac sie swoim nikiem i jednoczesnie krytykowac panow High Leveli. Przeciez zawsze moga wrocic do lask, zaplacic, zrobic nowego chara i szarowac tak jak szarowali poprzednio robiac 5 leveli dziennie, a ja bede mial hunta za szczerosc i widzenie tego co jest oczywiste w sposob przejrzysty
axio90 jest offline  
stary 06-01-2007, 13:36   #1487
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Domyślny

CZLOWIEKIEM hehe

Ja jestem bezstronny ale wiem jak sie potrafia zachowywac ci nasi pseudowybawiciele wiec zabieram zdanie

i powtarzam WIEEEEELLLKKKKIIIII SZACUNEK dla Ryby on nie jest jak choragiewka niestety inni tak i jak byli w ng to czesali to forum i zabijali Polaków.Wiec z tym patryiotyzmem to bym tak mocno nie wyjezdzal

axio90 100% poparcia w pelni sie z toba zgadzam

Ostatnio edytowany przez Tibijczyk1984 - 06-01-2007 o 13:38.
stary 06-01-2007, 13:41   #1488
Nedomanus
Guest

Domyślny

Wertuje temat i już się gubię, ostatnio nie grałem, bo mi obowiązki nie pozwalają(sql, home, itp), że jest wojna to wiem, ale jaki jest obecny wynik?

stary 06-01-2007, 13:50   #1489
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

Et 8 : 6 Ng & Gg

@Down
Skutków narazie nie widać [ ;

Ostatnio edytowany przez Misterio - 06-01-2007 o 14:12.
Misterio jest offline  
stary 06-01-2007, 14:04   #1490
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

jak zawsze polacy z forum wiedza najlepiej powody wojny , przebieg, skutki
zielaq jest offline  
stary 06-01-2007, 14:06   #1491
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Axio, Tibijczyk : dzieki za opinie ale pamietajcie " poznasz glupiego po czynach jego " i zły ten co zle robi a nie ten co zle robil !! zapamietajcie takie dwa male powiedzenia !! i to ze ktos kiedys bladzil nie oznacza ze przez cale zycie bedzie bladzil !! skoro ryba potrafil mi wybaczyc a padl przeze mnie to tym bardziej nie widze waszej krzywdy !! i mzoe faktycznie wybralem se zle kumpli na poczatku serva nie neguje tego !! ale staram sie swoje bledy naprawic !! i nie chowam glowy w piasek !! ZLe zrobilem przyznaje !! ale pomagam naprawic to co spi....dolilem !! a jazdy po pephym se zachowajcie dla siebie !! bo podejrzewam ze na jego miejscu zrobilibyscie tak samo chyba ze byscie byli retired moze ?? nie wiem !! powiedzcie Panowie zawsze Honorowi jak pephy powinien sie zachowac po dedzie od Mannowa ??
Kiroy jest offline  
stary 06-01-2007, 14:18   #1492
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Domyślny

Dec 18 2006, 01:05:11 CET Killed at Level 79 by Archin
and by Pephy

chyba wiesz czyje to doniedawna walczyl razem z nimi .

A draze do tego ze poprostu ciekawe jak by sie zachowal jak by Mannow mu zaproponowal powrut . dla mnie to horagiewka i tyle.

Jezeli sie nawruciliscie to dzieki bogu ale jakos niemam przekonania do tego i sie niedziw bo sam wiesz jakie od*******ales numery.

Pozdrawiam
stary 06-01-2007, 14:19   #1493
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

@Axio 90

Moze grasz tu ale wiesz to ty gowno raczej.

Pephy, Kiroy i Gal'axy swojego czasu kazdy z nich walczyl po stronie NG.
I jak widac potrzebowali czasu, zeby przekonac sie, ze to by blad.

Powinnismy ich szanowac za to ze mimo wszystko podjeli walke i jak narazie dosc dobrze im to sie udaje.
Wczoraj w nocy doszlo do bardzo interesujacej walki, niestety Et dostali po dupie ( oczywiscie nie ma sie co lamac odrazu ), jak to "wuja" Kiroy powiedzial: " Przeciez nie wygramy wojny 100-2".

Jeszcze jedna sprawa i moim zdaniem najwazniejsza. Ng to liczna dobrze zorganizowana grupa, i zeby ich pokonac to potrzeba wiecej srodkow. Mam na mysli nie pieniadze ( choc i one sa wazne ) ale wzmocnienia personalne. Moim zdaniem w Et brakuje przedewszystkim 2 knightow blokerow. ktorzy mogliby odciazyc pallkow, ktorzy skoli zamiast uhac sie mogliby sie przyczynic do zwiekszenia sd combo.

Wiec ja to widze tak. Do ET dochodza np Peero i ktorys z polskich highlevel knightow np Shandow Ridiix czy Master Thor. Oraz jeszcze jedna dosc kontrowersyjna osoba jaka jest Suv the Dark Magican. Otoz moim zdaniem powinien on puki co podbic swoj level a potem wzmocnic swoja osoba szeregi Et.

Pozdrawiam Anga
Ghost111 jest offline  
stary 06-01-2007, 14:21   #1494
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Czytam same bzdury

Ja sie nie boje, że ktoś na mnie doniesie bo to tylko i wyłącznie gra . Chyba nie będe płakał za pikselowym chłopkiem co mi lata na ekranie, Tibia to zabawa a nie życie

@ Ileś tam up

88 czyli Nazista ? OMG

To było oczywiste z ET z tym nielicznym składem nie wygra wojny po tygodniu walki... chyba się nikt o to nie łudził ? Jedyną możliwością jest rozłam w Ng - wtedy można myślić o wykurzeniu Mannow'a z servera.

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 06-01-2007 o 14:25.
Fin'er jest offline  
stary 06-01-2007, 14:22   #1495
Urgothiri
Użytkownik Forum

Urgothiri's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2004
Lokacja: Ankrahmun

Imię: ...
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Audi
Świat: Valoria/Nebula
Poziom: 225
Poziom mag.: 81
Domyślny

kiroy ja mgoe nawet isc moim knightem na mieso armatnie zeby przetrwac i przyjmwoac ataki ile bede w stanie wytrzymac 965hp na charze mi nie zalezy a jezeli chodz na chwile odciazylbym jakiegos shootera to zawsze wieksze combo z sd

Ostatnio edytowany przez Urgothiri - 06-01-2007 o 14:27.
Urgothiri jest offline  
stary 06-01-2007, 14:58   #1496
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Lukasz, jakis s*****el powiedzial NG, ze mam zamiar dolaczyc jak podexpie. Archin bardzo dlugo rozmawial z Mannowem, w zamian za nietykalnosc i mozliwosc expienia do woli mamy nie mieszac sie do wojny.

Skoro brakuje Wam knightow, moze ja podexpie swoim i dolacze ?

DO WSZYSTKICH WRZUCAJACYCH NA KIROYA

jesli sie nie myle, to nie wujo zaszedl wam za skore, ale mlody. a w tej wojnie udzial bierze stary dobry wujo, ktory od dawien dawna o ile sie nie myle z polakami sie trzymal.

co do pephego, kto z was byl kiedys najlepszym aktywnym sorkiem na serwerze ? nikt ? wiec nie oceniajcie go, bo nie wiecie jak to jest

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 06-01-2007, 15:06   #1497
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
Lukasz, jakis s*****el powiedzial NG, ze mam zamiar dolaczyc jak podexpie. Archin bardzo dlugo rozmawial z Mannowem, w zamian za nietykalnosc i mozliwosc expienia do woli mamy nie mieszac sie do wojny.

Skoro brakuje Wam knightow, moze ja podexpie swoim i dolacze ?

DO WSZYSTKICH WRZUCAJACYCH NA KIROYA

jesli sie nie myle, to nie wujo zaszedl wam za skore, ale mlody. a w tej wojnie udzial bierze stary dobry wujo, ktory od dawien dawna o ile sie nie myle z polakami sie trzymal.

co do pephego, kto z was byl kiedys najlepszym aktywnym sorkiem na serwerze ? nikt ? wiec nie oceniajcie go, bo nie wiecie jak to jest

Ehhh.. Przykro mi ze ktos cie podjebal. Teraz to chyba nie masz wyjscia, szczegolnie ze Ng dowiedzialo sie o twoich rzekomych zamiarach.. Chyba nie sadzisz ze Ng o tak ci pozwoli expic dowoli? Ale spokojnie nie przejmuj sie. Mozesz walczyc, mozesz nawet nawet zabic Archina w wojnie a on ciebie, przeciez to tylko gra, nie? A jesli wasza przyjazn jest naprawde szczera to zawsze mozna porozmawiac na msn czy poprostu w tibii, przeciez mozesz tez odwiedzic Archina w Holandii, to nie jest tak daleko przeciez..
Ghost111 jest offline  
stary 06-01-2007, 15:12   #1498
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Domyślny

@ Suv
Nie mowie jak to jest byc aktywnym sorkiem lub dobrze szarujacym sorkiem lub innym charem, ja mowie jak to jest byc 50 lev palem straszonym i bitym przy byle pretekscie lub bez pretekstu przez "wybawcow wszystkich polakow" nie mam levela bo nie gram duzo bo sie ucze nie szaruje i bo mi na tym nie zalezy.
ALE zalezy mi na spokoju dla mnie i mojej gildii a wszyscy wiemy ze najwieksze problemy sa z real kolegami naszych wybawcow slusznie walczacych w sprawiedliwej wojnie z uzurpatorami rzadzacymi Obsidia.

Nie bron Kiroy Winda jak szaruje to niech odpowiada za czyny innych ownerow a nie jak Angatewon na forum- to nie ja to ten drugi zly szarer ci to zrobil

Ostatnio edytowany przez axio90 - 06-01-2007 o 15:20.
axio90 jest offline  
stary 06-01-2007, 15:14   #1499
Gawlarz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 01 2007
Lokacja: Gostyń

Domyślny

I co Suv teraz poczniesz? Dołączysz czy będziesz expił? Jak chcesz odpowiedz na priv żeby znowu ktos nie doniosl.
A tak w ogole jaki jest stosunek fragów bo chyba forum na tibia.com nie dziala. Bylo 3:2. Po wczorajszym battle chyba 5:4 czyli lacznie 8:6? Dobrze licze?
Pozdrawiam
Gawlarz jest offline  
stary 06-01-2007, 15:19   #1500
zaNgi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 01 2007

Domyślny

Gdybyscie nie wiedzieli, to kiedys bylo Next Generation na Arcani, teraz jest NG na Obsidii a ta guildia gdzie jest Galaxy to gra tymi charami NG z kyry, czyli mozna powiedziec ze to jest poprostu ng vs ng
zaNgi jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania