![]() |
#1481 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: +++
|
![]() Cytuj:
Bo moim zdaniem przylaczyles isie po prostu do Ryby bo nie miales innego wyboru! Gdyby Cie Mannow nie zabil to ciagle siedzial bys w NG i polowal na Rybe i cale IE czy Dejavu - jakkolwiek by sie ono nazywalo. Moze masz krotka pamiec ale ja pamietam ze Benek Plaxx, Gal'axy, Mentor de'Vrie, Ryba The Wolf, Yunichi jak i Kiroy ktory rowniez nie mial wyboru walczyli z NG w tym rozniez z Toba juz od bardzo dawna. Panie cwaniaczku. |
|
![]() |
|
![]() |
#1482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
|
![]() Wlasnie o to mi chodzi Pephy.zebys niepadl nie bylo by troski o los polaków na serwerze .A teraz mówicie ze to chodzi o wolnosc dla polaków . Sami jak byliscie w ng to zabijaliscie mase ludzi a teraz tacy pokrzywdzeni . Ja manowa tez nie lubie i zycze wam ubicia go. Ale jest tam masa ludzi bardziej ok od was . Mimo wszystko POZDRAWIAM
|
![]() |
![]() |
#1484 |
Guest
|
![]() to w takim razie jaka jest w tym twoja sprawa i innych wypowiadających się, którzy nie uczestniczą w wojnie ?
|
![]() |
#1485 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ludźmi Cytuj:
Edit: Cytuj:
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 06-01-2007 o 13:36. |
||
![]() |
![]() |
#1486 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mannowa nikt nie lubi ale on juz przeciez nie gra.
@ Darotaa gowno Cie to obchodzi, spiepszaj na serwer gdzie kupiles paca. Ja TU gram i swoje wiem i nie jestem idiota zeby afiszowac sie swoim nikiem i jednoczesnie krytykowac panow High Leveli. Przeciez zawsze moga wrocic do lask, zaplacic, zrobic nowego chara i szarowac tak jak szarowali poprzednio robiac 5 leveli dziennie, a ja bede mial hunta za szczerosc i widzenie tego co jest oczywiste w sposob przejrzysty |
![]() |
![]() |
#1487 |
Użytkownik Forum
|
![]() CZLOWIEKIEM hehe
Ja jestem bezstronny ale wiem jak sie potrafia zachowywac ci nasi pseudowybawiciele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() axio90 100% poparcia w pelni sie z toba zgadzam Ostatnio edytowany przez Tibijczyk1984 - 06-01-2007 o 13:38. |
![]() |
![]() |
#1488 |
Guest
|
![]() Wertuje temat i już się gubię, ostatnio nie grałem, bo mi obowiązki nie pozwalają(sql, home, itp), że jest wojna to wiem, ale jaki jest obecny wynik?
|
![]() |
#1490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() jak zawsze polacy z forum wiedza najlepiej powody wojny , przebieg, skutki
|
![]() |
![]() |
#1491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Axio, Tibijczyk : dzieki za opinie ale pamietajcie " poznasz glupiego po czynach jego " i zły ten co zle robi a nie ten co zle robil !! zapamietajcie takie dwa male powiedzenia !! i to ze ktos kiedys bladzil nie oznacza ze przez cale zycie bedzie bladzil !! skoro ryba potrafil mi wybaczyc a padl przeze mnie to tym bardziej nie widze waszej krzywdy !! i mzoe faktycznie wybralem se zle kumpli na poczatku serva nie neguje tego !! ale staram sie swoje bledy naprawic !! i nie chowam glowy w piasek !! ZLe zrobilem przyznaje !! ale pomagam naprawic to co spi....dolilem !! a jazdy po pephym se zachowajcie dla siebie !! bo podejrzewam ze na jego miejscu zrobilibyscie tak samo chyba ze byscie byli retired moze ?? nie wiem !! powiedzcie Panowie zawsze Honorowi jak pephy powinien sie zachowac po dedzie od Mannowa ??
|
![]() |
![]() |
#1492 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dec 18 2006, 01:05:11 CET Killed at Level 79 by Archin
and by Pephy chyba wiesz czyje to ![]() A draze do tego ze poprostu ciekawe jak by sie zachowal jak by Mannow mu zaproponowal powrut . dla mnie to horagiewka i tyle. Jezeli sie nawruciliscie to dzieki bogu ale jakos niemam przekonania do tego i sie niedziw bo sam wiesz jakie od*******ales numery. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#1493 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() @Axio 90
Moze grasz tu ale wiesz to ty gowno raczej. Pephy, Kiroy i Gal'axy swojego czasu kazdy z nich walczyl po stronie NG. I jak widac potrzebowali czasu, zeby przekonac sie, ze to by blad. Powinnismy ich szanowac za to ze mimo wszystko podjeli walke i jak narazie dosc dobrze im to sie udaje. Wczoraj w nocy doszlo do bardzo interesujacej walki, niestety Et dostali po dupie ( oczywiscie nie ma sie co lamac odrazu ), jak to "wuja" Kiroy powiedzial: " Przeciez nie wygramy wojny 100-2". Jeszcze jedna sprawa i moim zdaniem najwazniejsza. Ng to liczna dobrze zorganizowana grupa, i zeby ich pokonac to potrzeba wiecej srodkow. Mam na mysli nie pieniadze ( choc i one sa wazne ) ale wzmocnienia personalne. Moim zdaniem w Et brakuje przedewszystkim 2 knightow blokerow. ktorzy mogliby odciazyc pallkow, ktorzy skoli zamiast uhac sie mogliby sie przyczynic do zwiekszenia sd combo. Wiec ja to widze tak. Do ET dochodza np Peero i ktorys z polskich highlevel knightow np Shandow Ridiix czy Master Thor. Oraz jeszcze jedna dosc kontrowersyjna osoba jaka jest Suv the Dark Magican. Otoz moim zdaniem powinien on puki co podbic swoj level a potem wzmocnic swoja osoba szeregi Et. Pozdrawiam Anga ![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Czytam same bzdury
![]() Ja sie nie boje, że ktoś na mnie doniesie bo to tylko i wyłącznie gra ![]() ![]() @ Ileś tam up 88 czyli Nazista ? OMG ![]() To było oczywiste z ET z tym nielicznym składem nie wygra wojny po tygodniu walki... chyba się nikt o to nie łudził ? ![]() Ostatnio edytowany przez Fin'er - 06-01-2007 o 14:25. |
![]() |
![]() |
#1495 |
Użytkownik Forum
|
![]() kiroy ja mgoe nawet isc moim knightem na mieso armatnie zeby przetrwac i przyjmwoac ataki ile bede w stanie wytrzymac 965hp na charze mi nie zalezy a jezeli chodz na chwile odciazylbym jakiegos shootera to zawsze wieksze combo z sd
Ostatnio edytowany przez Urgothiri - 06-01-2007 o 14:27. |
![]() |
![]() |
#1496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Lukasz, jakis s*****el powiedzial NG, ze mam zamiar dolaczyc jak podexpie. Archin bardzo dlugo rozmawial z Mannowem, w zamian za nietykalnosc i mozliwosc expienia do woli mamy nie mieszac sie do wojny.
Skoro brakuje Wam knightow, moze ja podexpie swoim i dolacze ? ![]() DO WSZYSTKICH WRZUCAJACYCH NA KIROYA jesli sie nie myle, to nie wujo zaszedl wam za skore, ale mlody. a w tej wojnie udzial bierze stary dobry wujo, ktory od dawien dawna o ile sie nie myle z polakami sie trzymal. co do pephego, kto z was byl kiedys najlepszym aktywnym sorkiem na serwerze ? nikt ? wiec nie oceniajcie go, bo nie wiecie jak to jest ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1497 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Cytuj:
Ehhh.. Przykro mi ze ktos cie podjebal. Teraz to chyba nie masz wyjscia, szczegolnie ze Ng dowiedzialo sie o twoich rzekomych zamiarach.. Chyba nie sadzisz ze Ng o tak ci pozwoli expic dowoli? Ale spokojnie nie przejmuj sie. Mozesz walczyc, mozesz nawet nawet zabic Archina w wojnie a on ciebie, przeciez to tylko gra, nie? A jesli wasza przyjazn jest naprawde szczera to zawsze mozna porozmawiac na msn czy poprostu w tibii, przeciez mozesz tez odwiedzic Archina w Holandii, to nie jest tak daleko przeciez.. |
|
![]() |
![]() |
#1498 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Suv
Nie mowie jak to jest byc aktywnym sorkiem lub dobrze szarujacym sorkiem lub innym charem, ja mowie jak to jest byc 50 lev palem straszonym i bitym przy byle pretekscie lub bez pretekstu przez "wybawcow wszystkich polakow" nie mam levela bo nie gram duzo bo sie ucze nie szaruje i bo mi na tym nie zalezy. ALE zalezy mi na spokoju dla mnie i mojej gildii a wszyscy wiemy ze najwieksze problemy sa z real kolegami naszych wybawcow slusznie walczacych w sprawiedliwej wojnie z uzurpatorami rzadzacymi Obsidia. Nie bron Kiroy Winda jak szaruje to niech odpowiada za czyny innych ownerow a nie jak Angatewon na forum- to nie ja to ten drugi zly szarer ci to zrobil ![]() Ostatnio edytowany przez axio90 - 06-01-2007 o 15:20. |
![]() |
![]() |
#1499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Lokacja: Gostyń
|
![]() I co Suv teraz poczniesz? Dołączysz czy będziesz expił? Jak chcesz odpowiedz na priv żeby znowu ktos nie doniosl.
A tak w ogole jaki jest stosunek fragów bo chyba forum na tibia.com nie dziala. Bylo 3:2. Po wczorajszym battle chyba 5:4 czyli lacznie 8:6? Dobrze licze? Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#1500 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
|
![]() Gdybyscie nie wiedzieli, to kiedys bylo Next Generation na Arcani, teraz jest NG na Obsidii a ta guildia gdzie jest Galaxy to gra tymi charami NG z kyry, czyli mozna powiedziec ze to jest poprostu ng vs ng
![]() |
![]() |