![]() |
#1521 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Ogólnie przynajmniej nie musisz tam(chyba nie) lizać dupy za pro ![]()
|
![]() |
#1522 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: *** *** ***
Profesja: Rookstayer
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() DoF ciagle ma szanse na te wojne- jesli dobrze sie zabierze i wreszcie powroci do tego czego nauczyly nas 3 lata wojen i zacznie to konsekwetnie realizowac
tyle ze przestalem rozumiec intencje działan podejmowych wewnatrz gildi ostatnimi czasy moje ostatnie 3 projekty (jeszcze przed rzezia na ankh) hegu odrzucil, strategie walki i jej wizje tez odrzucil, obecnie mam 2 pomysly rzeczy jakie mozna by jeszcze zrobic, ale 1 heg juz odrzucil a na 2 nigdy sie nie zgodzi. i chyba stalem sie azuryjskim przezytkiem - jak stara dobra gwardia z moich mimo wszystko ulubionych czasów azury -jimmy, jackson, kristoff, wezzli, marcos, l4 linus, david, denis z ktorymi naprawde mozna bylo konie krasc i zaluje ze odeszli sprzedajac chary dupolizom wanted pod naporem ostrej krytki jaka zarzucil mine dof (+ na dodatek paru spraw nie cierpiacych zwloki w rl + matura) robie sobie mala przerwe -Z jednej strony zajecia w rl a z drugiej w zasadzie to lekko mam focha na pare rzeczy niczym 5 letni dzieciak - ale trudno tak czasem bywa czekam na kolejny ruch dofu i kolejny ruch hega - zrobcie cos - azura w potrzebie ps. dla moich mega fanów- kiedys jeszcze zobaczycie na ekranie "zółty outfit" a za chwile bialy napis na srodku ekranu -- man in yellow - cors Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 08-02-2007 o 01:09. |
![]() |
![]() |
#1524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Corsik powodzenia w przygotowaniach do matury
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, Dan~ |
![]() |
![]() |
#1525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sirupus
|
![]() a ja zaraz mam zaliczenie ;d hahaha wszyscy jadą na ściągach ;d i jedną poprawke we wtorek z mikroekonomii ;d
@ Dandrag jak masz z Podlasiakiem moge Ci dać testy ;d;d;d |
![]() |
![]() |
#1526 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Patrz opis -> lokacja -> Szczecin ![]() ![]() ![]() ![]() Co do wydarzeń to Miter Furax: 07:26 You advanced to magic level 63. Skubany mnie dogonił ![]() ![]() Pozdrawiam, Dan~ Ostatnio edytowany przez Dandrag - 08-02-2007 o 11:53. |
![]() |
![]() |
#1527 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakos wanted nie potrzebuje niczyjej zgody i poprostu jak kogos zobacza to leja a DOW musi robic wszystko z hegiem i jego pvp , niekoniecznie na sandrze..... |
|
![]() |
![]() |
#1528 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Numenor
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
|
![]() CRY ME A FUC**** RIVER -.-'
Cors nagle wrócił z martwych ![]() To są moje odczucia w stosunku do tego co Cors robi i mam gdzieś opinie innych. Może jakby posiedzieli u nas na ventrilo jak Cors raczy nas odwiedzić to by wiedzieli o czym mówie Co do projektów, ciekawi mnie czy był nim ten w którym padłeś przed open battle na ankh. Mnie wtedy nie było , i dobrze, bawiłem się na 100dniówce.
![]() Ostatnio edytowany przez Alleran - 08-02-2007 o 14:52. |
![]() |
![]() |
#1530 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() @Alleran - Hegu ostatnimi czasy zachowuje sie gorzej niz draz - min dlatego nie chce mi sie siedziec na vent - bo co wejde na glosnikach to mam kurwy i kurewki latajace po calym domu
pozatym sytuacje mam taka jaka mam - moj domowy komputer rozkraczyl sie juz z 3 miechy temu a laptopa niestety musze sharowac z innymi domownikami - w ten sposób metoda jaka wy zarabiacie kasy jest po prostu praktycznie nie mozliwa do porzeprowadzenia. nie kupilem blessów przez 3 tygodnie bo po prostu nie mam juz kasy - cale zasoby z jakie mialem z corsa poszly na expienie swojego czasu tete i pozniej juz tegaxa, a jak pisalem zdanie powyrzej wasza metoda zarabiania kasy u mnie jest niemozliwa. To nie tylko blessy - to jeszcze bp - razem 150k, obecnie mam moze z 20, jak nie mam - zarabiac po waszemu nie moge z przyczyn technicznych a inaczej tez nie z przyczyn Hegowo-ideologicznych to jak mam cos zrobic? zanim jeszcze nastapil ten kryzys to 1 dnia jak zrobilem maly myk i 100k udalo nam sie nam sie zarobic z Ivulem to Heg po porstu pod moja nieobecnosc wyjął mi to z domku i zjebal mnie ze moge s*******ac do wanted jak chce tak grac... (nie bylo to random pk/hackowianie ani nic z takich rzeczy) jak patrze jak wszystko co mowie jest negowane, robi sie zupelnie 180 stopni inaczej a potem wszystko w gee sie obraca to mam sie nie wkurzyc? a na sam koniec slysze ze jestem niedorozwinietym idiota bo smialem miec inne zdanie. ps. jak mialem fizyczne mozliwosci to zawsze bylem na masslogach, po nocach rozstawianie noob charow tez bylem - braku zaangazowania mi nie zarzucisz- a to ze teraz nie moge tak jak wy zarabiac wynika z braku mozliwosci technicznych a nie braku checi Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 08-02-2007 o 19:32. |
![]() |
![]() |
#1533 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może trochę przesadziłem ale ja już nie mogę patrzeć na to co się dzieje, no fuc*ing comment. Nawet jak to się mówi "żal.pl" się przy tym kryje
![]()
#1534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Cors Ent
Polityki Hega i pvp to nie komentujmy ![]() Na wszystkich ukladach Hega z innymi zostal wy*******, a pvp nic nigdy sam nie zrobil i nie zrobi...
#1535 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie ale zrobiliście zamieszanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
Użytkownik Forum