Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-02-2007, 23:01   #1521
Tosik Tepek
Użytkownik Forum

Tosik Tepek's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grebol Pokaż post
Psy DoF'u powinny milczec choc własciwie tylko forum im zostało.

@Tosik Tepek
PvP czy N-PvP hmmm Mi to lotto. Do Pk mam kilkanascie charów na azurze a z kumplami latam na Harmoni i chuj Ci do tego gdzie gram, Moja sprawa.

@Zółwik

Przyjebałes się? To sie odjeb. To ze Ciebie stac tylko na 30 lvl na azurze nie moja wina -.-'

POzdro
Gremb

Ogólnie przynajmniej nie musisz tam(chyba nie) lizać dupy za pro

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-02-2007, 23:43   #1522
Zolwik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 10 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grebol Pokaż post
Psy DoF'u powinny milczec choc własciwie tylko forum im zostało.

@Tosik Tepek
PvP czy N-PvP hmmm Mi to lotto. Do Pk mam kilkanascie charów na azurze a z kumplami latam na Harmoni i chuj Ci do tego gdzie gram, Moja sprawa.

@Zółwik

Przyjebałes się? To sie odjeb. To ze Ciebie stac tylko na 30 lvl na azurze nie moja wina -.-'

POzdro
Gremb
29 :< :< :<
Cytuj:
Nekromanta za bardzo podjaral sie swoja funkcja i musi pokazac "kto tu ma wladze" - hahaha... Przypiepsza sie do wszystkich i o wszystko.
Zolwik jest offline  
stary 08-02-2007, 01:07   #1523
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

DoF ciagle ma szanse na te wojne- jesli dobrze sie zabierze i wreszcie powroci do tego czego nauczyly nas 3 lata wojen i zacznie to konsekwetnie realizowac

tyle ze przestalem rozumiec intencje działan podejmowych wewnatrz gildi ostatnimi czasy

moje ostatnie 3 projekty (jeszcze przed rzezia na ankh) hegu odrzucil, strategie walki i jej wizje tez odrzucil, obecnie mam 2 pomysly rzeczy jakie mozna by jeszcze zrobic, ale 1 heg juz odrzucil a na 2 nigdy sie nie zgodzi.

i chyba stalem sie azuryjskim przezytkiem - jak stara dobra gwardia z moich mimo wszystko ulubionych czasów azury -jimmy, jackson, kristoff, wezzli, marcos, l4 linus, david, denis z ktorymi naprawde mozna bylo konie krasc i zaluje ze odeszli sprzedajac chary dupolizom wanted

pod naporem ostrej krytki jaka zarzucil mine dof (+ na dodatek paru spraw nie cierpiacych zwloki w rl + matura) robie sobie mala przerwe
-Z jednej strony zajecia w rl a z drugiej w zasadzie to lekko mam focha na pare rzeczy niczym 5 letni dzieciak - ale trudno tak czasem bywa
czekam na kolejny ruch dofu i kolejny ruch hega - zrobcie cos - azura w potrzebie

ps. dla moich mega fanów- kiedys jeszcze zobaczycie na ekranie "zółty outfit" a za chwile bialy napis na srodku ekranu

--
man in yellow - cors

Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 08-02-2007 o 01:09.
Cors Ent jest offline  
stary 08-02-2007, 01:58   #1524
Dandrag
Użytkownik Forum

Dandrag's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Corsik powodzenia w przygotowaniach do matury Mała przerwa nikomu jeszcze nie zaszkodziła Zreszta nawet jak nic DoF nie robi to Wanted sami sie wybijają (bez kometarza ). Ja mam jeszcze jeden egzamin i semestr z głowy DoF tak na prawde nie spoczął na laurach, jesteśmy ciągle aktywni (zreszta powinieneś wiedzieć o tym Corsik ). Zapodaj projektami może da sie coś z tego wyciągnąć albo przerobić

Pozdrawiam,
Dan~
Dandrag jest offline  
stary 08-02-2007, 09:24   #1525
Drox
Użytkownik Forum

Drox's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Bełchatów

Imię: Sirupus
Domyślny

a ja zaraz mam zaliczenie ;d hahaha wszyscy jadą na ściągach ;d i jedną poprawke we wtorek z mikroekonomii ;d
@ Dandrag jak masz z Podlasiakiem moge Ci dać testy ;d;d;d
Drox jest offline  
stary 08-02-2007, 11:51   #1526
Dandrag
Użytkownik Forum

Dandrag's Avatar

Domyślny

@UP
Patrz opis -> lokacja -> Szczecin Ja mam makroekonomie (p. mgr jest pierwszy rok na uniwerku i nie można dostać testów z lat poprzednich ) , mamy własny skrypt ale testy do niego są przesadzone Ale mikro zaczyna mi sie od następnego semestru

Co do wydarzeń to Miter Furax: 07:26 You advanced to magic level 63. Skubany mnie dogonił Trzeba będzie znowu posiedzieć online

Pozdrawiam,
Dan~

Ostatnio edytowany przez Dandrag - 08-02-2007 o 11:53.
Dandrag jest offline  
stary 08-02-2007, 14:14   #1527
Marihuans
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: ZG

Imię: Voramon
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post
DoF ciagle ma szanse na te wojne- jesli dobrze sie zabierze i wreszcie powroci do tego czego nauczyly nas 3 lata wojen i zacznie to konsekwetnie realizowac

tyle ze przestalem rozumiec intencje działan podejmowych wewnatrz gildi ostatnimi czasy

moje ostatnie 3 projekty (jeszcze przed rzezia na ankh) hegu odrzucil, strategie walki i jej wizje tez odrzucil, obecnie mam 2 pomysly rzeczy jakie mozna by jeszcze zrobic, ale 1 heg juz odrzucil a na 2 nigdy sie nie zgodzi.

i chyba stalem sie azuryjskim przezytkiem - jak stara dobra gwardia z moich mimo wszystko ulubionych czasów azury -jimmy, jackson, kristoff, wezzli, marcos, l4 linus, david, denis z ktorymi naprawde mozna bylo konie krasc i zaluje ze odeszli sprzedajac chary dupolizom wanted

pod naporem ostrej krytki jaka zarzucil mine dof (+ na dodatek paru spraw nie cierpiacych zwloki w rl + matura) robie sobie mala przerwe
-Z jednej strony zajecia w rl a z drugiej w zasadzie to lekko mam focha na pare rzeczy niczym 5 letni dzieciak - ale trudno tak czasem bywa
czekam na kolejny ruch dofu i kolejny ruch hega - zrobcie cos - azura w potrzebie

ps. dla moich mega fanów- kiedys jeszcze zobaczycie na ekranie "zółty outfit" a za chwile bialy napis na srodku ekranu

--
man in yellow - cors
Skoro tak bardzo zle jest to dlaczego kurwa nie mozesz sie zgadac z shanozem satanem i jeszcze paroma ziomkami ktorzy napewno by nie odmowili i bez zgody , wiedzy Hega poszli ubic kogos i spierdolic - wg mnie najlepiej na desert jak macie klucz. Bierz Tete , Shanoza , Satana ( nie wiem jak tegax) i leccie ubijac. Do wszystkiego kurwa zgoda potrzebna ??
Jakos wanted nie potrzebuje niczyjej zgody i poprostu jak kogos zobacza to leja a DOW musi robic wszystko z hegiem i jego pvp , niekoniecznie na sandrze.....
Marihuans jest offline  
stary 08-02-2007, 14:33   #1528
Dandrag
Użytkownik Forum

Dandrag's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marihuans Pokaż post
Skoro tak bardzo zle jest to dlaczego kurwa nie mozesz sie zgadac z shanozem satanem i jeszcze paroma ziomkami ktorzy napewno by nie odmowili i bez zgody , wiedzy Hega poszli ubic kogos i spierdolic - wg mnie najlepiej na desert jak macie klucz. Bierz Tete , Shanoza , Satana ( nie wiem jak tegax) i leccie ubijac. Do wszystkiego kurwa zgoda potrzebna ??
Jakos wanted nie potrzebuje niczyjej zgody i poprostu jak kogos zobacza to leja a DoF musi robic wszystko z hegiem i jego pvp , niekoniecznie na sandrze.....
Nie przypominam sobie żeby Heg "zabronił" robić cokolwiek pod jego nieobecność Jego zgoda nie jest potrzebna jeżeli chodzi o sprostowanie..Nie zapominaj że w Wanted anarchia, u nas czegoś takiego nie ma
Dandrag jest offline  
stary 08-02-2007, 14:47   #1529
Alleran
Użytkownik Forum

Alleran's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek

Profesja: Elite Knight
Gildia: Numenor
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
Domyślny

CRY ME A FUC**** RIVER -.-'
Cors nagle wrócił z martwych Obrazić to się możesz na swoje głupie zachowanie i opier***** się. Kupywać blessy przez 3 tygdnie. I nie ma co tłumaczyć się maturą , ja zapierdzielam od października z matmą i fizą a ty będziesz tutaj jakieś pierdoły nam wciskał, że tak ciężko. Jak narazie jesteś jedyna osobą w gildii która nic nie robi. Co do żóltego outfitu to jakoś nie chce mi się w takie bajki wierzyć.

To są moje odczucia w stosunku do tego co Cors robi i mam gdzieś opinie innych. Może jakby posiedzieli u nas na ventrilo jak Cors raczy nas odwiedzić to by wiedzieli o czym mówie

Co do projektów, ciekawi mnie czy był nim ten w którym padłeś przed open battle na ankh. Mnie wtedy nie było , i dobrze, bawiłem się na 100dniówce.

Ostatnio edytowany przez Alleran - 08-02-2007 o 14:52.
Alleran jest offline  
stary 08-02-2007, 14:53   #1530
Alleran
Użytkownik Forum

Alleran's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dandrag Pokaż post
Nie zapominaj że w Wanted anarchia, u nas czegoś takiego nie ma
Lepsza anarchia w wanted niż Kononowicz w DoFie
stary 08-02-2007, 15:19   #1531
Gammbler
Użytkownik Forum

Gammbler's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów

Imię: Gammbler
Domyślny

@Cors
Ty to sie wogole moze na kurnik przerzuc albo ogranicz do wypisywania bzdur na forum

@Doff
moze jescze sie ogarnie
Gammbler jest offline  
stary 08-02-2007, 19:31   #1532
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

@Alleran - Hegu ostatnimi czasy zachowuje sie gorzej niz draz - min dlatego nie chce mi sie siedziec na vent - bo co wejde na glosnikach to mam kurwy i kurewki latajace po calym domu

pozatym sytuacje mam taka jaka mam - moj domowy komputer rozkraczyl sie juz z 3 miechy temu a laptopa niestety musze sharowac z innymi domownikami - w ten sposób metoda jaka wy zarabiacie kasy jest po prostu praktycznie nie mozliwa do porzeprowadzenia.

nie kupilem blessów przez 3 tygodnie bo po prostu nie mam juz kasy - cale zasoby z jakie mialem z corsa poszly na expienie swojego czasu tete i pozniej juz tegaxa, a jak pisalem zdanie powyrzej wasza metoda zarabiania kasy u mnie jest niemozliwa. To nie tylko blessy - to jeszcze bp - razem 150k, obecnie mam moze z 20, jak nie mam - zarabiac po waszemu nie moge z przyczyn technicznych a inaczej tez nie z przyczyn Hegowo-ideologicznych to jak mam cos zrobic?
zanim jeszcze nastapil ten kryzys to 1 dnia jak zrobilem maly myk i 100k udalo nam sie nam sie zarobic z Ivulem to Heg po porstu pod moja nieobecnosc wyjął mi to z domku i zjebal mnie ze moge s*******ac do wanted jak chce tak grac... (nie bylo to random pk/hackowianie ani nic z takich rzeczy)

jak patrze jak wszystko co mowie jest negowane, robi sie zupelnie 180 stopni inaczej a potem wszystko w gee sie obraca to mam sie nie wkurzyc?

a na sam koniec slysze ze jestem niedorozwinietym idiota bo smialem miec inne zdanie.

ps. jak mialem fizyczne mozliwosci to zawsze bylem na masslogach, po nocach rozstawianie noob charow tez bylem - braku zaangazowania mi nie zarzucisz- a to ze teraz nie moge tak jak wy zarabiac wynika z braku mozliwosci technicznych a nie braku checi

Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 08-02-2007 o 19:32.
Cors Ent jest offline  
stary 08-02-2007, 21:00   #1533
Alleran
Użytkownik Forum

Alleran's Avatar

Domyślny

Może trochę przesadziłem ale ja już nie mogę patrzeć na to co się dzieje, no fuc*ing comment. Nawet jak to się mówi "żal.pl" się przy tym kryje
stary 08-02-2007, 21:50   #1534
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@Cors Ent
Polityki Hega i pvp to nie komentujmy
Na wszystkich ukladach Hega z innymi zostal wy*******, a pvp nic nigdy sam nie zrobil i nie zrobi...
stary 09-02-2007, 00:15   #1535
Dandrag
Użytkownik Forum

Dandrag's Avatar

Domyślny

Panowie ale zrobiliście zamieszanie trzeba to jakoś ogarnąć ale w 2-3 osoby sie po prostu nie da
Dandrag jest offline  
stary 09-02-2007, 02:04   #1536
Qual
Użytkownik Forum

Qual's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
Domyślny

Pojdzcie sobie na piwo albo cos, a nie smuty tu wylewacie
stary 09-02-2007, 11:31   #1537
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Matura to bzdura!!!
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 09-02-2007, 14:33   #1538
Marihuans
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: ZG

Imię: Voramon
Domyślny

heg niech lepiej sandre komus odda....
Marihuans jest offline  
stary 10-02-2007, 00:14   #1539
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post

--
man in yellow - cors
Jestes zalosny. Dof szybciej porobi 100 levele na innych charach/serwach niz wygra ta wojne.
wr00n jest offline  
stary 10-02-2007, 12:06   #1540
TheThunder
Użytkownik Forum

TheThunder's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ARRX Pokaż post
Nierób z siebie nooba yavi Druidem się nie trenuje -.-"

@zolwik

Skąd możesz wiedzieć że uciekł jak go nawet nie znasz po prostu miał haka a że wszyscy kumple grają jego na harmonii to też tam poszedł
Trzeba byc naprawde noobem zeby dac sie shakowac ... taki pr0 mastash a sie shakowac dal? Grebol jestes zerem Ale teraz sie chociaz na non pvp o hunta bac nie musisz ... btw naskoczyles na Zolwika o jego lvl, a sam tak naprawde jest low ... enjoy life on non pvp, miss ya

@DoF
Jak sie podniesiecie to dajcie znac na forum _/

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania