![]() |
#1522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() 20:40 You see GM Sulwyn Berylia (Level 2). She has no vocation.
20:40 GM Sulwyn Berylia [2]: hello 20:40 GM Sulwyn Berylia [2]: someone seems to think you're not playing fairly 20:40 GM Sulwyn Berylia [2]: why would they think that? xdd
#1523 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1524 |
Guest
|
![]() Ehhh nie wiem... wielu afko botterow w ank w wierzyczkach... i tu nasuwa sie pytanie... czy reportowac czy poprostu brac sobie uhy/sdki ?
![]() |
![]() |
#1526 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1527 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
PA jest napewno mniej niz np. na xerenie, jezeli chodzi o wojny to moga byc tylko male nie zagrazajace KH (co najwyzej pojedyncze fragi w nocy) ... jedynymi przeciwnikami KH ktorzy mieli wystarczajaca grupe bylo LifeStyle/Nemesis Se a oni aktualnie watpie zeby mieli wystarczajaca ilosc srodkow i checi do walki nawet z Rizzlaa w teamie ktory ciagle ma dostep do kilku charow starego LS |
|
![]() |
![]() |
#1528 |
Guest
|
![]() Fergus the troll (KS) napisal ze costam wszyscy zostana wycieci z serva itd.. i placic beda... (juz sie boje) co myslicie o TyM Trolly ;D"?????"
|
![]() |
#1529 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() nie wiem co mial na mysli piszac o banach bo mysle ze Sparkin i Soena juz wywalili BDP z kompa ... wiec watpie zeby brat KSa cos mogl zrobic
|
![]() |
![]() |
#1530 |
Guest
|
![]() Ok juz wiadomo ze jest wojna.... oficjalnie wyglada na to ze.... KH moze przegrac (hurra? ) pzodr...
|
![]() |
#1531 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2007
|
![]() Nie zdziw sie
![]() |
![]() |
#1532 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Żywiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oz Kur.. Duzo Ich
Gildia: Payback
Świat: Inferna
Poziom: 71
Poziom mag.: 56
|
![]() Za duzo ppl od soeny ma facci
![]() Kiepsko to widze, ale ja i tak moge walczyc nie mam nic do stracenia. Tak ze jak cos to msg me;p |
![]() |
![]() |
#1533 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() w nocy padl Kloed
|
![]() |
![]() |
#1535 |
Guest
|
![]() arwyn padł od excaila i jaeffa za zabicie jakiegos 52msa. może będzie coś więcej?
![]() |
![]() |
#1536 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam zamiar grac na tym spoko swiecie , oplaca sie ? czy nie ?
#1537 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1538 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nie dla zabawy , chcialem zagrac odpoczatku i mam zamiar to zrobic na Berylii tylko nie wiem czy sa tam kolejki duze i czy nooby nie sa takie jak na innych swiatach tzn . cwaniacy bo maja kolegow z lvl powyzej 60
#1539 |
Guest
|
![]() Po twoich wypowiedziach widzę ze jestes newbie więc nie polecam ci Berylii.
|
![]() |
#1540 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do moich wypowiedzi . To minal tydzien od mojego wstrzasu mozgu wiec nie myslcie sobie ze jestem newbie .