![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Po co na mainlandzie banki ? jeżeli będą procenty od kasy rosły to okej ale wtedy każde miasto miałoby swój bank o odpowiednim (zmiennym) oprocentowaniu. Jeżeli tak nie będzie to po co banki na mainie jak mamy depo, okej dla Rookstayerów się przyda ale dla mainlandzistów?
@EDIT do autora czyli transferowanie to znaczy noszenie ze sobą karty debetowej i płacenie nią w sklepach? będzie super jak tak będzie W CAŁEJ TIBII bo wtedy jak ktoś mi ukradnie kartę (zbije mnie) to będę mógł ją zablokować i już Pk nie będzie mógł wybrać kasy! o i jeszcze dobrze byłoby gdyby takie klimatowe bankomaty zrobili na przykład wczęści ściany wulkanu Kazordoon ( ![]() ![]() A może Cipsoft wprowadzi kredytówkę ![]() ![]() Super Ostatnio edytowany przez music@l - 25-11-2006 o 14:49. Powód: dodatek |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() |
![]() To nie są banki. To są konta bankowe. Tak jak w realu. Idziesz se do jakiego miasta chcesz, do jakiego banku chcesz, a tam i tak mozna z bankomatu hajs podjac.
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: Ursus
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vicioustoris Dyrusa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 85
Skille: xx/24
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 31
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
|
![]() Fajnie sie zapowiada ;] Ten dziennik będzie sopx i Banki ale mam nadzieje, że niebędzie sie zarqabiało jakiś % od sumki bo wtedy hlvle znowu sie bardzo zbogacą;p (wyobraźcie sobie 500 Cc na 10% rocznie -no jakiś taki h lvlek a taki jakiś gostek co ma 20k-taki ja ;p)
Pozdro |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Jedlicze/Krosno
Imię: Redraic
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gloomy Dreams
Świat: Candia
Poziom: 49
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() szczerze się wam przyznam, że to pierwszy update, który mnie w zapowiedziach niczym nie zraził. Bo ładne AB, questy, trochę dodatków do fabuły, a teraz coś co bardzo zmieni grę, a nie naruszy jej delikatnej struktury
![]() ![]() ![]()
#147 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() Update taki sobie...Tibia powoli traci swoj stary klimat
a tak z innej beczki NOWE servery wychodza tylko na wakacje???? |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolega Lyszki
Profesja: Druid
Świat: Lucera
Poziom: 50
Skille: 20/24
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Najbardziej podoba mi się pomysł z kontami bankowymi :> Wkurzające jak masz kase w Carlin a jesteś np. w Thais czy Venore
![]() Podoba mi się też pomysł z dziennikiem zadań... Przynajmniej będe wiedział jakiego questa jakim charem już wykonałem ![]() Usprawnienie poczty tibijskiej? Nie za bardzo jarze ale pewnie nie utrudni niczego xD Reszta mnie nie obchodzi... Jam jest FACC ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2006
|
![]() Jedno co mozna zaobserwowac przez pare ostatnich update to to ze tibia sie upraszcza, co do sposobu grania. Wszystko staje sie latwiejsze.. i coraz podobniejsze do innych MMORG... Niegdys w tibii podobalo mi sie wlasie to ze byla taka.. skomplikowana, nie jasna itp
No ale trzeba isc z duchem czasu ![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: nie wiadomo
Imię: Moderator of Sound
Świat: OTS
![]() |
![]() ten pomysł z bankiem moze byc udany...zobaczymy..
ale powinni zrobic dp na rooku...bowtedy na maina by sie wchodzilo z 2-5 k a nie 1-2 k |
![]() |
![]() |
#152 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
btw obstawiam, że żadnego procentu nie bedzie |
|
![]() |
#153 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: nie wiadomo
Imię: Moderator of Sound
Świat: OTS
![]() |
![]() szymi dobrze mowi, tibia jest stosunkowo prostą grą i nei trzeba sie wysilać żeby w nią grać , np dziwi mnie to ze ludzi stosuja tbi...przeciez to jak wspomnialem latwa gra...a w gre gra sie dla przyjemnosci a nie zeby zdobyc jak najlepszy level czy tam cos..
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Wiedzialem ze po tym newsie ludzie zaraz beda pisac rzeczy typu: a ciekawe czy bedzie oprocentowanie, kredyt/pozyczka?". Ehh.... a btw zapowiada sie spoko update, bo nie ma (jak narazie) zbyt duzo nowosci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Tak samo caveboty - czy ciekawe jest tluczenie przez x czasu, zeby osiagnac x lvl, tych samych potworkow, jest ciekawe? @temat Niech zrobia te gre tylko dla PACC i beda sobie mogli odpuscic te zachety. Przy okazji, czekam na test server. |
|
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Kear Kewendon
Gildia: Magic Power
Świat: Celesta
Poziom: 40
Poziom mag.: 40
|
![]() Dobry pomysł z tymi bankami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Elin Sario
Świat: Iridia
Poziom: 23
Poziom mag.: 26
|
![]() 1. bank-> może być fajnie, raczej zmiana na lepsze niż na gorzsze
2. domki-> jeszcze lepiej, wkońcu będzie można upuścić wodzy fantazjii ![]() 3. dziennik-> super sprawa, szczególnie że majac kilka postaci można sie pogubić ![]() Jedynym słowem update wydaje się narazie wielkim plusem, więc ludzie nie marudzić ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Wwa
Świat: Obsidia
Poziom: 31
Poziom mag.: 38
|
![]() banki na bank ulatwia gre
![]() a co do domkow nie mam pacc wiec sie nie wypowiadam (narazie nie mam) przydatna rzecz napewno bedzie dziennik, bo watpie aby ktos pamietal jakie qesty juz wykonal a jakich nie.. mam nadzieje ze to nie wszystkie czesci tego update |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie pomysleliscie o tym ze jak pisalo gdzies ze zmiany maja dotyczyc klienta gry to bank moze byc cos takiego jak hotkeys?
Wiecie, takie okienko i tam ile masz kasy , ile chcesz wplacic z jakiego dp itp ![]() @Edit Dobra, to byl glupi pomysl ![]() Ostatnio edytowany przez Cashtan - 26-11-2006 o 14:41. Powód: Lubie edytowac. |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() update ood wakacji zeszlego roku psuja tylko tibie ja wolalem jak ta gra byla prosta a nie zkomplikowana rody itp zniszczyly frajde z grania drudem / sorcem bo zaduzo noobkow tera nimi gra..
tibia idzie w te strone zeby miec jak najlepszy lvl a nie frajde z gry np wprowadzenie 45 lvla zeby robic sdki .. duze lvle by robic jakiekolwiek runy.. cipsoft nie mogl se poradzic z cheaterami to wymyslil inne bajery tak samo z cip botem ktory przesadzil o tym ze lvl góruje a nie tak jak kiedys skill i pomyslunek..