|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki sposób na wyrównanie profesji? | |||
Ulepszenie Knightów i Palladynów (jestem knightem/pallem) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
694 | 59.22% |
i PalladynówUlepszenie Knightów (jestem sorcem/drutem) |
337 | 28.75% |
Pogorszenie Druidów I Sorcererów (jestem knightem/pallem) |
91 | 7.76% |
Pogorszenie Druidów I Sorcererów (jestem sorcem/drutem) |
50 | 4.27% |
Głosujących: 1172. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Wystarczyło by zwiększyć dmg knightów o 1.5x i dać im exure gran. Co do palladynów to nie sądzę aby trzeba było ich w jakikolwiek sposób wzmacniać...
|
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Profesja: Druid
|
![]() to co piszecie jest żałosne..... marzenia które sie nie spełnią xD
|
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Świat: Secura
|
![]() up@
popieram!! niewiem czemu tu piszecie napiszczie to do cip soft no i zobaczymy co dalej ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiecie co ?? jak byloby najlepiej ?? Cofnac tibie do czasowm kiedy druty i sorce nie mieli rozdzek, aby miec czar, trzeba bylo miec wymagany MLVL, czar mozna bylo kupic, jesli mana na to pozwalala. Wtedy profesje byly rowne. Gralo sie wszystkim dobrze. Knight byl swietna profesja, pall zreszta tez. Gram druidem, ale wolalem tamte czasy.
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() @up
Tamte czasy? I kupowanie przez tydzien hmmow ktore wystrzelasz w godzine ;/ dziekuje za taka gre
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() Jak dla mnie to exori vis droższe, hmmy tańsze i w sumie sprawa załatwiona >.> Teraz to wogóle zero klimatu, sorce i druty walą wręcz, pallki chcą mieć exori vis a knighci nic nie mówią bo są przezwyczajeni do tego, że każdy ich olewa. >.>
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Świat: Astera
|
![]() Jeżeli chcecie żeby polepszyć profesje to zastanówcie się co mówicie.Jeżeli cip będzie co update ułatwiał profesje to w końcu w Tibię będą grały dzieci z porażeniem mózgowym bez żadnych problemów....Po części cip to już robi(runy na hotkeyach)Według mnie powinni pogorszyć troche sorców/drutów lub nic nie robić,ewentualnie jakies bronie/dobre expowiska dodać
![]() @Visqn ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Świat: Secura
|
![]() hmmm ja gram druid i rzadko widze druida powyżej 24lv bez pacca expiącego a dla czego?? Bo druid bez pacca jest tylko ,,fabrykom uhuw''!! powinno sie dać druidowi z facc czar leczący innych!! a jak by dali dwu ręczne rody i wandy klapa z druidem tak samo z uhami jak były by mogły robić je pacc :/
palladyn i druid zanika palladyna robią tylko noobki a druida tylko hig lv knightowie aby im uhy robiły |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Riptiman Serinthun
Profesja: Elder Druid
Gildia: Audax
Świat: Askara
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
|
![]() mi sie zdaje tak, knightowi wsadza jakas lepsza wersje exori albo bedzie ono mocniej hitac, druidowi wsadza jakis czar ofensywny, pall zostanie taki jaki jest a sorcowi cos zabiora albo zwieksza wymagania. Bardzo goracym tematem sa nowe wandy i rody ale zapewne bedzie to ciezkie do zlootowania albo nagroda z questa typu PoI. Co z tego wynika? Tibia schodzi na psy ;d
20:28 Oris Palladyn [78]: moze tak 20:28 Oris Palladyn [78]: moze nie 20:28 Oris Palladyn [78]: okres mam 20:28 Oris Palladyn [78]: to wiesz 20:28 Oris Palladyn [78]: bywa tak u dziewczyn 23:15 Ratat [149]: obiad jestem h*jem 23:15 Ratat [149]: ch*jem |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
|
![]() W Tibie już nie gram (głównie z braku kasy na pacca i braku wyważonych profesji), ale wczoraj miałem okazje popatrzeć chwile na gre mojej kuzynki. Jest 18 knightem ze skillami 54/54, i jakimśtam ekwipunkiem (miła k-axe, to jest w tym momencie ważne). Została zaatakowana przez 8lv sorca, włączyla full attack i ruszyła na niego... i... nie mogła go zranić :| max hit jaki jej wszedł to był ~5 ... po krótkim czasie obrywania od tej różdżki dla 8 lvla z energi zdecydowała się uciec :| Moim zdaniem oburęczne różdżki do dobry pomysł. Sorce mają po prostu za dobrze :|
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja bym ulepszyl knighta a pall niech zostanie.. jedynie niech mi sie zadziej speary lamia
![]() co do knighta: zmniejszyc koszt many na exori zwiekszyc zaleznosc zadawanych obrazen od lvl (150lvl z tymi samymi skillami i bronia wali niewiele wiecej niz 100lvl) zwiekszyc znacznie szanse trafienia bo czasami 'dymkow' jest o wiele za duzo ![]() co do magow to moglyby byc obureczne rozdzki ![]()
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Mogliby wprowadzic umiejetnosc "Player". Umiejetnosc ta kierowana byla by do zwiekszenia np skilli, uleczenia za pomoca modlitwy.
No to zaczynamy: Moglibysmy "modlic" sie do Boga i dostawac jak wspomnialem ulepszenia, leczenie. Cena kazdej modlitwy siegalaby 60 PP (player points) niezaleznie czy bylo by to ulepszenie do 15% czy uleczenie. Leczenie leczyloby po 100 hp natomiast ulepszenie wybranego skilla siegalo 15%. Ilosc PP zalezalaby od profesji jaka posiadacie: Paladin- Mialby 240 PP (zagorzaly obronca wiary;p) Knight- 120 pp (srednio jak zawsze) druid&sorc- 60 pp (pol heretyk) Te punkty uzupelnialo by sie do pelna w niedziele europejska w kosciele, wypowiadajac modlitwe. Jak dlugie modlitwy powinny byc? Najlepiej bedzie gdy beda mialy 9 wyrazow. W ten sposob wyrownamy sile profesji i ulatwimy sobie gre. ^^ Jakies pytania? |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ps. Rozmawiałem z kolegą sorcem 60lv i on powiedział, że ma teraz duże waste na expie, ale się tym nie przejmuje. Bo z każdym levelem będzie mocniej bił, taniej się leczył, miał więcej many hp i waste będzie coraz mniejsze, aż wreszcie będzie na + wychodził. A knight? Knight będzie cały czas bił tak samo, chyba że posiedzi tydzień w jaskini na slimach/monku wtedy skill wpadnie i będzie bił średnio 1,5hp mocniej w potwory. Co lv będzie się też leczył o 5hp więcej z uha i co 5lv i 1hp z exurki ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez d4rqu - 25-02-2007 o 03:55. |
|
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() A druid/sorc nie ubije demona z wanda. Tylko co to ma do rzeczy?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Stan: Początkujący
Imię: Nie Wazne
Świat: Antica
|
![]() Cytuj:
Według mnie dla knightow powinna byc dodana exura gran . Fajnie by było ;p . I palkom , zeby np. bolty zamiast 3gp 2gp w sklepie byly ![]() |
|
![]() |
![]() |
#157 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#158 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#159 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Ogółem - nierówne porównania r0x0r
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
#160 |
Zbanowany
|
![]() No i co z tego, że sie nie zwróci? Jak ktoś mądry gra w tibie to kasę zawsze będzie miał i to nie koniecznie z huntów. Ale ty już nie wiesz co to handel i jak można na nim w krótkim czasie dużo zarobić;d Ja mam knighta 50lv skille 86/86 i w depo mam 350k (tylko 100k zarobione na lootbagach, reszta na sprzedaży obsidianów i innych rzeczy). Sorce które narzekają na brak kasy po prostu nie umieją grać w tibie i nie potrafią wykorzystać ogromnej przewagi którą mają nad knightem i pallem.
ps. ale na co mi tyle kasy jak knightem nie mogę jej wykorzystać ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez d4rqu - 25-02-2007 o 21:46. |
![]() |