Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-04-2007, 18:12   #141
Daker
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Mogilno

Stan: Na Emeryturze
Imię: -
Świat: Pythera, a racz
Domyślny

Ludzie, bez przesady. Pożyjemy, zobaczymy. Niech się dzieje co chce, kedyś i tak umrzemy...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-04-2007, 19:25   #142
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: New York
Wpisy bloga: 1

Imię: John Doe
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: -,.,-
Poziom mag.: 7
Kellerman ma numer GG 5857403
Domyślny

Moim zdaniem mogli by wystrzelić w nią jakiś ładunek o wielkiej sile rażenia rozbijając ją na małe o średnicy jednego metra kawałki przez co zanim by do nas dotarły spaliłyby się w atmosferze...

Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę

JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA.
Kellerman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 20:58   #143
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Unsi Pokaż post
Jak ogłoszono w dzisiejszych wydaniach faktów do Ziemii zbliża się asteroid o śr. 2km i dotrez on do ziemii za ok 22 lata...oczywiscie sa to dopiero wstepnie przypuszczenia, ale wg astrologów jest to mało prawdopodobne. Co byście zrobili gdyby sie okazało, że naprawde sie to stanie? czy zaczelibyscie aktywniej prowadzic reszte zycia? zrobilibyscie rzeczy ktorych baliscie/krępowaliscie sie zrobic dotychczas?

Chciałeś powiedzieć Astronomów? To bacz na słowa, bo popełniłeś duży błąd.
Hmm...
Niech się zastanowię co ja bym takiego zrobił. Zresztą jak dla mnie może sobie to walić w Ziemię bo i tak śmierć jest nieunikniona i kiedyś nastąpi
Aha nie chce nic mówić ale jak dobrze pamiętam w 2000 też miał być koniec świata i nie tylko więc nie wierze w to ale jak ma walnąć to i tak walnie chyba że np. USA czy inne mocarstwa wykorzystają swój arsenał w słusznej sprawie i postarają się zniszczyć ten asteroid a jeśli nie to trudno HEHEHE
stary 14-04-2007, 21:24   #144
Daker
Użytkownik Forum

Domyślny

Wogóle, jest to bez sensu. Postawione pytanie "co byście zrobili" jest bezsensu. Przecież w każdej chwili ktoś z nas może umrzeć, np. wyjdziesz na ulice i Cię uderzy samochód. A przecież nikt nie pytał cię co byś zrobił przed swoją śmiercią.
stary 15-04-2007, 21:55   #145
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: New York
Wpisy bloga: 1

Imię: John Doe
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: -,.,-
Poziom mag.: 7
Kellerman ma numer GG 5857403
Domyślny

Ta możemy wyjść i samochód nas może uderzyć...ale popatrz na to inaczej ;d możemy nie wychodzić... ja myślę że gdybyśmy naprawdę bardzo uważali przechodzili tylko na czerwonych światłach...a nie igrali z losem ,to liczba śmiertelnych wypadków zmalała by do 1%

Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę

JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA.
Kellerman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2007, 23:13   #146
Daker
Użytkownik Forum

Domyślny

Jeśli nie wyjdziemy to nas prąd kopnie A tak na serio to ja myśle, że wszystko jest już "zapisane". My mamy tylko kilka opcji wyboru, np: wyjść/niewyjść z domu.
stary 16-04-2007, 09:27   #147
Arnisan
Użytkownik Forum

Arnisan's Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005

Domyślny

Fajni musza byc ludzie, ktorzy pisza, ze "i tak kiedys kazdy umrze, bez wniku kiedy". Porownuje ich z ludzmi, ktorzy mysla tak: "zobacze jak zdam mature, to pojde na jakies studia". Analogiczna glupota szczerze mowiac..

Czytajac te posty mam wrazenie, ze wiekszosc odnosi ten koniec swiata do swojej mlodosci, gdy jeszcze nie mamy dzieci, zony/meza, dobrej pracy i w ogole dobrze zorganizowane zycie (ta optymistyczna wersja ;P). Watpie, zeby ktoras z tych osob sie nie martwila takim meteorytem majac tyle do stracenia. Proponuje spojrzec na sprawe z perspektywy doroslosci. Osobiscie nie mam zadnej wizji co bym robil gdyby cos tam sie mialo stac. Pewnie staral sie lepiej zyc i tyle.

pozdrawiam
stary 16-04-2007, 17:00   #148
Honasolo
Użytkownik Forum

Honasolo's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2007

Domyślny

Popatrzcie na to z innej strony. bedziemy mieli fajne fajerwerki. xD heheh

Tak na serio to wiele moze byc przyczyn zglady ludzkosci. Wystarczy, ze nie wiadomo z jakiej czesci galaktyki pojawi sie "odblysk gmma", ktory unicestwi cale zycie na ziemi.
Moze tez sie pojawic epoka lodowcowa, ktora bedzie najgorsza w histori i tez wyginiemy jak te psy. ;p

Za te 20 lat ludzkosc bedzie juz tak zaawansowana, ze bedzie mogla bezproblemowo zlikwidowac meteor.
Tak czy siak bedziemy musieli sobie z tym jakos poradzic tak samo jak z globalnym ociepleniem i zanieczyszczeniami.

Co ja bede robil w krotkiej przyszlosci? Postaram sie uniknac tego meteoru.
Honasolo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-04-2007, 23:08   #149
Daker
Użytkownik Forum

Domyślny

Wogóle nieprzejmujmy się meteorem, za 20 lat technologia pójdzie tak na przód, że nawet do WC nie będziemy musieli chodzić . Lepiej powinniśmy się bać ludzi, bo człowiek jest bardziej niebezpieczny niż ta asteorida

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania