|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Mogilno
Stan: Na Emeryturze
Imię: -
Świat: Pythera, a racz
|
![]() Ludzie, bez przesady. Pożyjemy, zobaczymy. Niech się dzieje co chce, kedyś i tak umrzemy...
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem mogli by wystrzelić w nią jakiś ładunek o wielkiej sile rażenia rozbijając ją na małe o średnicy jednego metra kawałki przez co zanim by do nas dotarły spaliłyby się w atmosferze...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Cytuj:
Niech się zastanowię co ja bym takiego zrobił. Zresztą jak dla mnie może sobie to walić w Ziemię bo i tak śmierć jest nieunikniona i kiedyś nastąpi ![]() Aha nie chce nic mówić ale jak dobrze pamiętam w 2000 też miał być koniec świata i nie tylko ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wogóle, jest to bez sensu. Postawione pytanie "co byście zrobili" jest bezsensu. Przecież w każdej chwili ktoś z nas może umrzeć, np. wyjdziesz na ulice i Cię uderzy samochód. A przecież nikt nie pytał cię co byś zrobił przed swoją śmiercią.
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta możemy wyjść i samochód nas może uderzyć...ale popatrz na to inaczej ;d możemy nie wychodzić... ja myślę że gdybyśmy naprawdę bardzo uważali przechodzili tylko na czerwonych światłach...a nie igrali z losem ,to liczba śmiertelnych wypadków zmalała by do 1%
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli nie wyjdziemy to nas prąd kopnie
![]()
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Fajni musza byc ludzie, ktorzy pisza, ze "i tak kiedys kazdy umrze, bez wniku kiedy". Porownuje ich z ludzmi, ktorzy mysla tak: "zobacze jak zdam mature, to pojde na jakies studia". Analogiczna glupota szczerze mowiac..
Czytajac te posty mam wrazenie, ze wiekszosc odnosi ten koniec swiata do swojej mlodosci, gdy jeszcze nie mamy dzieci, zony/meza, dobrej pracy i w ogole dobrze zorganizowane zycie (ta optymistyczna wersja ;P). Watpie, zeby ktoras z tych osob sie nie martwila takim meteorytem majac tyle do stracenia. Proponuje spojrzec na sprawe z perspektywy doroslosci. Osobiscie nie mam zadnej wizji co bym robil gdyby cos tam sie mialo stac. Pewnie staral sie lepiej zyc i tyle. pozdrawiam
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
|
![]() Popatrzcie na to z innej strony. bedziemy mieli fajne fajerwerki. xD heheh
Tak na serio to wiele moze byc przyczyn zglady ludzkosci. Wystarczy, ze nie wiadomo z jakiej czesci galaktyki pojawi sie "odblysk gmma", ktory unicestwi cale zycie na ziemi. Moze tez sie pojawic epoka lodowcowa, ktora bedzie najgorsza w histori i tez wyginiemy jak te psy. ;p Za te 20 lat ludzkosc bedzie juz tak zaawansowana, ze bedzie mogla bezproblemowo zlikwidowac meteor. Tak czy siak bedziemy musieli sobie z tym jakos poradzic tak samo jak z globalnym ociepleniem i zanieczyszczeniami. Co ja bede robil w krotkiej przyszlosci? Postaram sie uniknac tego meteoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wogóle nieprzejmujmy się meteorem, za 20 lat technologia pójdzie tak na przód, że nawet do WC nie będziemy musieli chodzić
![]()