![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Ludzie, wezcie wzucie na looz... NIe wierzycie ze on ma brass arma czy spike sworda? idzcie do niego i poproscie zeby pokazal ale macie problem. Wogule ten temat jest juz do zamkniecia :/ Rozgadujecie wszyscy jakies glupoty. raczej nie ma zadnego tunelu z rooku do maina, bo prawdopodobnie juz bysmy o tym wiedzieli a jezeli chcecie sie dowiedziec czy ejst taki tunel to przekopcie pickiem caly rook, caly main to sie przekonacie i bedziecie mogli nam powiedziec a nie tu gadacie ciagle o tym samym :/ Temat dawno powinien zostac zamkniety i uspokujci sie juz z tym bezsensownym nawijaniem czy ma brass arma czy nie czy ma ss czy nie czy jest tunel czy nie.... Badzcie cierpliwi i sie przzekonajcie. KONIEC TEMATU! NAPISZCE JAK SIE DOWIECIE I BEDZIECIE MIALI DOWODY!!!
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Najprostsze rozwiazanie, zrobil najwyszy lvl na rooku i dlugo nim pozostanie. Dostal brass i spike`a od GM albo Godów.
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Wrocław moje miasto...
![]() |
![]() Cytuj:
tak spike'a mu mama za dobre oceny kupiła ..-.-'
![]() |
#144 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: 100 lica :D
![]() |
![]() Cytuj:
a co to pana na 78 levelu na swiecie antica to ja slyszalem ze gm dal mu mozliwosc teleprtu z rooka na maina...( uwazam ze moze on to robic wlasnie przez tamten teleport kolo mino maga... ale rodzi sie pytanie jak wrocic na rooka... poniwaz jest arejestroway na rooku to robi on sobie poprostu teleporta w depo (i jest wyjasniona sprawa domku)) |
|
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
|
![]() moim zdaniem jak ma sie domek to tylko jeden na 1 acc
![]() a klucz.. to mi sie wydaje ze do cipscroft czy jakos tak sie idzie (w swiatyni ) i piszesz hi/quest....ale dalej nie wiem co jest ![]() lecz nikt nie byl w teleporcie za mino magiem wiec to tylko wszystkio teorie ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]() Ten surnise pokonal minomaga i moze mu wypadl brass armor
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() On nie ma brass armor
![]() BOH'y, warrior helmet, i crown shield'a jakie nOOB'y ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra ale jak nawet by ktos byl na tej wysepce to i tak jak wziąść tego spike sworda bo chyba po tych kamieniach co tam są nie da sie chodzic?
|
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]() Ja mam takom teorję że kidy był dostępny qest z spikeswordem ,grópa tibijczyków jakimś cudem zabijła mino maga , jak wiadomo z niego wypada brass armor ,ziomek szybko zwinol z ciala mino maga arma niebede pisał dalej bo bym jeszcze napisał o qeście, jak wiadomo ma duzy lvl czyli gra od dawna a dawno temu ten qest byl udostępniony
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tomnas
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 68
Skille: 84/83
Poziom mag.: 6
|
![]() ja wiem ze brass armor wypada z mino maga a moze on jako jedyny naprzyklad z duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuza grupa osob go pokonal a moze z tego qesata z mino magiem jest brass armor w skrzynce bzez pokonywania go bo taki koles moze se zrobic tego qesta na luzie
Best Solo: [MONSTER]Giant spider[/MONSTER] Best with team: --- Best block: [MONSTER]Giant Spider[/MONSTER] Best Hardcore: 2 [MONSTER]Elf Arcanist[/MONSTER], 4 [MONSTER]Elf Scout[/MONSTER], [MONSTER]Demon Skeleton[/MONSTER] and [MONSTER]Ghoul[/MONSTER] Best hit: 350 [MONSTER]Dragon[/MONSTER] with [ITEM]Heroic Axe[/ITEM] |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() Ja myśle że kiedyś wejście do mino maga było na klucz który napewno można było zdobyć w innym queście.A spike sword może miał inny quest który ni jest powiązany z mino magiem.
|
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli chodzi o brass armor to z mino maga wypada, jesli masz 50 lvl to dostajesz klucz od gma ktorym otwierasz drzwi do minomaga na mino hell jak u***iesz minmaga otwiera sie teleport do spike sworda
widocznie kiedys mogli go lootnac... Aha kiedys jak byla stara tibia to wrzucalo sie 6 parceli i bylo widac parcel na wodzie po ktorym mozna bylo przejsc wiec jak sie mialo w *** parceli to moznabylo przejsc nawet i do rooka ;] nie wiem czy to prawda ale slyszalem to od znajomego starego gracza dzieki temu mogly siee pojawic na rooku rozne rary ;] |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() Wiem z kąd u niego Brass armor.Czasem ludzie trafiają spowrotem na roka.J widzialem ziomka co na roku walil z hmma.
![]() ![]()
Świat-Lucera ![]() Profesja- Elite Knight ![]() Level-72 ![]() Mlevel-5.5 ![]() Skille-98/96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cover Sorcerer - 09-07-2005 o 14:16. |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
|
![]() @cover
Nie masa racji bo jak twoja postac zostanie zrookowana to eq ktore na sobie miales automatycznie zostaje wyslane do depo a ty logujesz sie w swiatyni na rooku z takim eq na jakim zaczyna kazdy lvl aha i jak padniesz i stracisz lvl 6 to przenosi cie od razu na lvl 1 I brass armor wypadal dawno temu z minomagów |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Bardzo ciekawą teorie nam zaprezetował Bubusiek z tymi parcelami, Ja o tym nic nie słyszałem, ale może i to była prawda (ciekawe co by bylo gdyby zaczoł się save server a facet byłby w połowie drogi z maina na rooka
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#157 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Ja slyszalem że jeżeli na 50lvl zabijemy Minotaura z Fist to jako loot bedzie Spike Sword może Dziewiczy Instynkt powinna sprubować
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#159 | |
Użytkownik forum