|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() To ten z Żar? czy jakoś tak? Bo ktoś ma złe wspomnienia, wiesz Losari na pewno ocb,..
![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 15-05-2007 o 00:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Hellsir
Dzieki Nastepna seria ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
19:40 Blokers Ivan [106]: w kanadzie fajne dziury sa?;p 19:41 Spaaw [190]: same ciemne arabki/spanisze/nigery 19:41 Ghostfacce [59]: ja to chuj kazda na kija bym bral |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Prosimy o więcej screenów! ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() Spokojnie... Przeciez daje co jakis czas screeny, nie poganiajcie go
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nieprzyjaciel~
jestem pewien, ze ejstes w stanie poswiecic troche czasu, zeby Nam wrzucic ten filmik, ale rob jak chcesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() @Eldyn
Hahahaha moze teraz to i tak ale jak ja gralem na furorze to nie miales wyboru wy*******ac z serva albo stac dzien i noc w jebanym domku Ariena. @Iles up Tak gralem 70pallem best w expie na Arcani ale dostalem deleta za acc sharing a na furorze gralem Sarandielem od 1-101 Edit. Eldyn wogole nie wiem po co sie klucisz dla mnie zawsze zostaniesz glupkiem i analfabeta wyzartym przez trawe ^^ Tak tak pamietam jak cpales ten szit i nie potrafiles dobrze sie wyslowic x) Ostatnio edytowany przez Losari - 16-05-2007 o 01:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nastepna porcja xP
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
19:40 Blokers Ivan [106]: w kanadzie fajne dziury sa?;p 19:41 Spaaw [190]: same ciemne arabki/spanisze/nigery 19:41 Ghostfacce [59]: ja to chuj kazda na kija bym bral |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Losari
Mialem wybor, a wybor polegal na tym byc zerem takim jak ty i podlizywac sie Taifunowi lub koniec z servem ![]() ![]() Tak tak brat palil ![]() Ja mialem swoj domek w ktorym siedzialem tak jak reszta ![]() Jak to mozliwe, ze ja lub moj brat nie umielismy sie wyslowic jezeli nigdy nie rozmawialismy razem? I glupkiem to ty bedziesz zawsze dla mnie ktory stracil furore EEK! Sprzedales chara bo wiedziales, ze wylapiesz hunta huahauhau!
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Haha ja nie stracilem fufory z powodu ze bylem hunted tylko dla tego ze tak zdecydowalem. Nigdy nie lizalem dupy Taifunowi bo zawsze mnie szanowal tak samo jak ja go. Co do palenia to fakt nie wiem napewno tyle co ty na ten temat bo ja nie jaralem tego dzien w dzien i niepsailem ktury itp x) Ostatnio edytowany przez Losari - 16-05-2007 o 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Jaranie nie powoduje błędów ortograficznych
![]() ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: UK
Imię: Unnamed
Świat: Aldora/Kyra
Poziom: 129
Skille: 21
Poziom mag.: 70
|
![]() @UP
ale tu są znawcy co myślą, że przejrzeli wikipedie i pozjadali wszystkie rozumy, takim tego nie wytłumaczysz. Jeszcze 2 dni i będzie, że Marihuana jest przyczyną śmierci co 2 Polaka czy Holendra ![]() @ Topic Gz dla Dusk jak i też dla Vision za wczorajszą "bitewkę" =D. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Da Old school.
![]() |
![]() @up
Trzeba palić niewyobrażalne ilości by zlansowac sobie mózg jakbyś nie wiedział... Osobiście znam takich co jarają około 2 sztuki dziennie i zachowują się normalnie. Zresztą, to kwestia przywyczajenia ![]() ![]() @Iksdek I tak nikt nie przebije dzieciaków mówiących: Ty ćpunie! Ty ĆPASZ trawe! Ty narkomanie, pewnie ślina Ci cieknie po mordzie i zabijasz dla marychy! ![]() ![]() ![]() ![]() @Topic A już myślałem, że będzie wygrany battle dla dussków...
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
|
![]() przypomne tylko ze to temat o Historii Furory a nie o jaraniu
![]() |
#157 |
Da Old school.
![]() |
![]() Oj dobra, taki mały offtopic ;p
No właśnie, tak schodząc z tego ostatniego battla jak idą prace nad pisaniem historii? Podjął się ktoś tego w końcu?
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() [quote=Gelt;1434747]@up
Trzeba palić niewyobrażalne ilości by zlansowac sobie mózg jakbyś nie wiedział... Osobiście znam takich co jarają około 2 sztuki dziennie i zachowują się normalnie. Zresztą, to kwestia przywyczajenia ![]() ![]() hauhauhauahuahauahuahau to mnie rozbawiło 2 sztuki dzienie ta? znalezi frajerow seluja im majeranek a kolesie chodza zadowoleni. Daje ci 2 tyg jak to mowisz "2 sztuki codzienie" a z mózgu bedziesz miał wylotówke na Kielce. Bys nie kontaktował. Cały mózg bys mial w thc. Dziecko sie nasluchało opowieści od kolegów i mądrego udaje -.- Spaaw daj move z ostatnie ob bo podobno masz : ) Ostatnio edytowany przez Rodi - 16-05-2007 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Guest
|
![]() [quote=Rodi;1434883]
Cytuj:
(Z tym mama przesadziłem, ale prubóje pokazac ze nie jest to tak mało) (Zaraz pewnie beda texty typu: A ja po jednej sztuce to: umiaem powiedziec mama i h*j Ci w dupe...) Bez takich plax... |
|
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]() Panowie bez offtopu ..... To jest forum o Tibi nie o paleniu...
Spaaw dobre foty. More plx ;P ![]() ![]() |
![]() |