|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Sanok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Qmarox
Profesja: Elder Druid
Gildia: Greg Sam Family
Świat: Celesta
Poziom: 92
Skille: ----
Poziom mag.: 64
|
![]() Ludzie przestańcie sie zachowywać jak skończone maniaki co jednego dnia bez tibi nie wytrzymają, kij mnie też wydymało w samym środku respu 4 dragów , ale jakoś sie tym nie martwie, niektórzy to chyba nie mają innych zajęc niż tibia...
pozdro |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Nowa Dęba
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 50+
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() jacy maniacy szkoda tyko zatakowali na sobote niedziele kiedy jest wolne i wiecej czasu jest na granie
|
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]() o jejku padlem od rata przez te kicki a sie meczylem 6 godzin zeby wbic 2 lvl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]() Ciekawe czy loki oddadza nam kilka dni Pacc
W koncu placimy wiec powinnismy rzadac zwrotu |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
|
![]() nadal to samo? jak dlugo? co oni wyprawiaja:| nie znam sie, ale ile mozna?
meczy mnie to... ![]()
#147 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narzedzia do tego typu atakow sa udostepniane dla wszystkich. Troche smieszne tylko jest ze 80% ludzi nie umie szukac przez google, a reszta jak juz znajdzie to nie umie uzywac : )
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na męskiego członka po co karmicie trola jakim jest Matijasek albo Szatanas?
@up 90% tego forum nie wie co to DDoS, a o hakerach wie tyle co widzieli w filmie np. "Hakerzy". @topic Jak zwrócą ten pacc to sie nawet nie pogniewam |
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Fajnie, stracilem 500k exp ( 30k/h - 17h expienia? ). W ogóle bym sie nie pogniewal jakby zrobili cofke serwa i oddali pare dni pacc. Ale pewnie nie zrobia nic, bo uznaja, ze to nie ich wina i nie musza nic robic ![]() |
|
![]() |
![]() |
#151 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() Pff Ciekawi mnie tylko jedno czy ten atak jest po to aby zablokować serwer czy mają w tym jakiś ukryty cel np zdalny exploit? W teori przy tego typu ataku można by odpalić jakiś exploit (ofc to jest mało prawdopodobne) ale żeby zablkować aż takie łącza to muszą używać naprawde wielu komputerów a co za tym idzie nie są dzieciakami w kawiarence
![]() W sumie to już od dawna się dziwiłem że tibia tyle czasu stała spokojnie bez większych problemów jak ten ale no cuż im więcej graczy tym większy odsetek hakerów i zdolnych programistów którzy w to grają więc może to dopiero początek? ./Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Faint'Slayer
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 60+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 6
|
![]() @up dot. cofki
nie żebym był złośliwy, ale dla przykładu MDW nie logował się 2 dni. trzeba było postąpić podobnie i nie było by problemów z utratą expa i złudną nadzieją cofki. można powiedzieć, że ja jestem w gruncie rzeczy zadowolony z kolei rzeczy... spokojnie skllowałem na slimkach, a to że wywalało, no cóż... jednak ok. 1 skilla się wbiło. aczkolwiek rozumiem graczy, którzy domagają się cofki.
|
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() za to ty jesteś tak obcykany, że twoj podpis to 200kb+, a dozwolone jest..20kb..więc twoj podpis to 10razy większy kloc niż zezwala regulamin.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]() Po pierwszym mass kicku na pytherze(byłem na pohu) pobiegłem do depo i ogólnie to z niego na razie nie wychodzę
![]() dobrze im to zrobi;D , współczuje tylko tym co tracą pacc...ja sie cieszę że mnie nie podkusiło i nie aktywowałem jeszcze swojego ![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]() |