![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Wroclaw rulez
Stan: Aktywny Gracz
Imię: xibit var'lord
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Arcania
Poziom: 95
|
![]() Szacunek
uwierz mi duzo mozecie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omfg, ludzie przestańcie pieprzyć. Jeżeli mówicie, że jeśli któraś ze stron będzie robić duże PA po wojnie a Wam sie to nie podoba to po prostu dołączcie sie do gildi im przeciwnej i pomóżcie im "w walce o wolność".
A nie pieprzycie, że Lindlay ma pomarańcze dlatego Ares haknął Sua Mea bo Alunir byl nad morzem w lipcu 02. Odnośnie Ormo to mało ludzi padało na mass sd, wiekszość w normalnym battle (Pumatigerr też). Ale to nie temat o Ormo.
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ja tylko czekam az lukiemu przywiaza neo 1mb i jak bedzie pocinac na Aacie wtedy zobaczymy czy Lind , Tiusio i reszta tych herbatników bedzie taka mocna.
Btw: To co napisal Lindl na forum...chyba skopiowal to ze stronki www.zal.pl ...
~ Rest in The Peace ~ ~ Or Rest in The Peaces ~ Ostatnio edytowany przez Poyeman - 06-06-2007 o 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Dobra... powiem Ci tak jakie szanse ma 120 rp z 233 ms ? Gdyby Luki rozwalil Linda SWOIM charem to jeszcze jeszcze bo ciekawie by bylo zobaczyc duela 120 rp vs 120 rp... a 120 rp z 233 ms nie ma szans... wiec nie pierdol czy bedzie 'reszta tych herbatnikow bedzie taka mocna' bo majac chara 60~ lvli wiekszego od najlepszego sorca w TTT to nie ma czym sie chwalic... Aata i tak padnie na wojnie. Jestem tego pewien. Co do piepszenia o PA po wojnie... OBIE gildie beda chcialy odrobic straty w kasie zeby miec na expa i szybkie odrobienie strat... wiec po wygranej wojnie albo TTT albo DPFT i tak beda robic PA to jest nie uniknione wiec nie ludzcie sie ![]() @co do gadania o innych playerach Arcani... Nie chce komentowac bo za duzo nie wiem... ale teksty typu 'Lind idz sprzedawac pomarancze' sa juz nudne. ( nie chodzi tylko o linda ale tez o inne osoby) Podsumowujac: 1. Nie udawajcie 'wróżek' ktore przewiduja przyszlosc. 2. Nie pierdolcie smutow. 3. Bedzie jak bedzie i nie gadac jak bedzie kiedy wojne wygra TTT/DPFT bo tego nikt z nas nie wie!
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 06-06-2007 o 23:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Luki nic by ci o wojnie nie powiedzial i moge sie zalozyc ze to ty katowales ten domofon ... aff szkoda ze w Krakowie jestem ... jakbym tylko mogl wtedy zejsc na dol ![]() Wracajac do tematu Arcani: TTT wg mnie przegra i to z wlasnego powodu, sami sie podziela, to jest po prostu nieuniknione przy takim skladzie, wystarczy tylko kilka wtop i takie beda miec nastawienia w gildi ze sami do siebie nawzajem beda skakac. TTT to po prostu cykajaca bomba i tylko nie wiadomo kiedy wybuchnie. Btw. Eizix skoncz juz z tym bo to sie robi nudne ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2007
|
![]() "Co do piepszenia o PA po wojnie... OBIE gildie beda chcialy odrobic straty w kasie zeby miec na expa i szybkie odrobienie strat... wiec po wygranej wojnie albo TTT albo DPFT i tak beda robic PA to jest nie uniknione wiec nie ludzcie sie
![]() dobre sobie ... na takie rzeczy to sie bierze kasa z paymentów po 2 nawet w czasie pokoju przed wojna dpft vs beach fosfik mial multum loodów i przydupasów którzy fikali do kazdego (valiris np) jak to wytlumaczysz? chcial szybko expic? miec kase? czy wielki ares dragoon albo jego xx owner sapal do kazdego noobem pod dp gdy padal przylatywal swoim super "main charem" który dostal/kupil lub z memberami swojej urojonej korean army której czlonkiem byl on sam na drugim charze i keruz (ha-ha)i po co? wiadomo po to aby miec kase na exp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
marek to nie ja katowalem domofon bo mnie nawet tam nie bylo. A wiesz kto katowal?Tadziu(szaiba) i jego koledzy z klasy. z tego co mowil lalo ![]() i krzysiek mowil mi o tej akcji ;]
~ Rest in The Peace ~ ~ Or Rest in The Peaces ~ Ostatnio edytowany przez Poyeman - 07-06-2007 o 00:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() Cytuj:
Masz tez racje ze ta wojna o dominacje tych co lubia spokoj i tych co wola nazwijmy to "action" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2007
|
![]() fakt masz racje ale to zaden powód do tego aby czepiac sie innych podczas gdy taka ciota h lvl zarobi z paymentu od np 70 lvla 50k(kampienie pod dp na daną osobe i wogole) ja polowe tego zarobie na expie...
tak wiec to jest odzwierciedlenie stosunku danej osoby do zycia w rlu tzn jest pognebiany i próbuje pognebiac chociazby w grze ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() @lamus
moze ci niepozyczylem bo wczensiej sie sam wy[placalem prawde mowiac kase zarabiac zaczelem na plus od 2 miesiecy wiec nc pozatym co ja wzielem z ciala z poi jak padles sam sie zglosilem ze ci oddam... a co do EZ wyszedlem bo kazdy chcial rzadzic valais,i inni chcieli byc madrzejsi niz byli(w sumie zbieg okolicznosci ale lindlay mi strasznie przypomina valaisa ![]() @eizix ,lindlay zadlugo pozwalali ci grac na arcani teraz myslisz ze ejstes kims...bedac nikim a teraz taka mala sentencja na koniec ""tyran ktory zasmakowal wladzy..jest podwojnie niebezpieczny""
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff
Imię: Tanie wina drinker
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
|
![]() kurcza ale tutaj tak naprawde toczy sie wojna na slowa
chlopaki proponuje wyladowac sie na szczycie G8 w niemczech :d
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() ja tam wole sie przykuc do ciufci albo torofff..;p
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
|
![]() cos mi sie zdaje ze to bedzie dluga wojna . Bo Hiszpanie maja taka presja ze musza wygrac zeby mogli grac jeszcze normalnie. A lindlay i tiuso sa tez spragnieni wladzy .
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica
Imię: Lindlay
Poziom: 118
|
![]() Wiecie co jest smieszne? Moruthanix Corun dolaczyl do DPFT po tym jak go DPFT chcialo zabic za to ze gdy pkowalismy noob charami i zabilismy jego frienda ten wpadl i nas pozabijal.. (notabene to wtedy ja go bronilem i nie chcialem zeby on nam placil). Zaplacil chyba 50k czy cos tedy za to ze bronil swojego kumpla. No a teraz wbil do DPFT. Rofl...
Czuje ze bedzie lato z wojna ;] A ty notop? Co soba reprezentujesz? Czlowieku na Arcania zawsze, ale to zawsze byles POD kims, no moze na poczatku nie, ale juz potem ... kto cos zrobil jak Bedurion cie np zabil? O ile dobrze pamietam skonczylo sie na twoim placzu.. zreszta tak samo kwiczales na vent jak padles od nas na wrl'ach.
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
|
![]() Cytuj:
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Silver Flame
Poziom: 70+
|
![]() Kurwa poyeman po co sie wypowiadasz? Gowno wiesz wiec po co sie spinasz? robisz siare nie tylko sobie ale innym osobom z tego miasta. Wbij sobie do glowy to co Neth napisal i wiecej nie komentuj rzeczy dla ciebie nie pojetych sory za lekki offtop
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozwole sobie rozwikłac plan wojny TTT: 1.Knight'Kamos aka I kill all PA Old Turtle wmawiaja ,że powodem wojny jest walka z PA ale spojrzcie obiektywnie i odpowiedzcie na pytanie kto jest najwiekszym PA na Arcani? Moim zdaniem znany i nielubiany przez polaków Knight'Kamos. 2.Tiuso aka I dont like people form Poland: Tiuso oprocz tego ,że nie ma żadnego szacunku do Polskich graczy to jeszcze by udowodnic to calemu światu bił ludzi z swojej gildi.Zin Alin,Belish i inni... 3.Arcash,Valdarnok,Ares Dragoon,Wovimus są to ludzie ,którym nie starczało byc w rzadzacej gildi oni chcieliby ,żeby każdy napotkany przez nich gracz oddawał im odrazu najlepiej całe eq ![]() 4.Lindlay stary vice lider DPFT ,który jako pierwszy z w/w polaków odszedł od DPFT tylko czychając na okazje by móc stanowic na serverze cos wiecej niz do tej pory. 5.Fosfik przegrał wojne ale mam do niego najwiekszy szacunek z tych wszystkich wymienionych delikwentow poniewaz gdy TTT wygra wojne to on będzie rządził i dzielił Arcania... Podsumowanie: Jeśli chcecie by serverem rządzili PA nie nawidzacy Polaków pomagajcie TTT!!!100% gwarancji ,że dobiora sie tobie do dupy...
Nie jeden nie raz nasz kraj próbował zniszczyć nie jeden raz powstaliśmy ze zgliszczy teraz nasz czas nadszedł korona błyszczy a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne Hail Ultimation Ostatnio edytowany przez Bartas15 - 07-06-2007 o 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() Jak czytałem paru ziomów z dpft mowilo zeby TTT uwazalo na hiszpanow jezeli wygraja wojne... Ja sie zgadzam z nimi... Moze gdy skonczy sie era dpft i nastanie era TTT to hiszpanie znajac zycie beda chcieli zawladnac arcania sami... Na miejscu TTT ciagle bym uwazal na nich bo nawet podczas wojny moga ich wyru**** i uciec czy cos.. Nikt za bardzo nie wie co kombinuja ci hiszpanie a napewno co kombinuje.. Wiec lind~ i inni z TTT nie polegajcie za bardzo na hiszpanach, bo po wojnie beda chcieli zrobic odwet za wojne z beach i beda zabijac powoli powoli kazdego kto bral udzial w wojnie z beach przeciwko im..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
Znowu przegraja i kolko sie zamyka