Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-06-2007, 23:01   #141
himato
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Wroclaw rulez

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Arcania
Poziom: 95
Domyślny Ormo

Szacunek

uwierz mi duzo mozecie
himato jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-06-2007, 23:18   #142
Filush
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: JW

Stan: Na Emeryturze
Imię: Arcy Filu
Profesja: Paladin
Gildia: GTW
Poziom: 20
Skille: 50/34
Poziom mag.: 5
Domyślny

Omfg, ludzie przestańcie pieprzyć. Jeżeli mówicie, że jeśli któraś ze stron będzie robić duże PA po wojnie a Wam sie to nie podoba to po prostu dołączcie sie do gildi im przeciwnej i pomóżcie im "w walce o wolność".
A nie pieprzycie, że Lindlay ma pomarańcze dlatego Ares haknął Sua Mea bo Alunir byl nad morzem w lipcu 02.

Odnośnie Ormo to mało ludzi padało na mass sd, wiekszość w normalnym battle (Pumatigerr też). Ale to nie temat o Ormo.
stary 06-06-2007, 23:28   #143
Poyeman
Użytkownik Forum

Poyeman's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2007

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Ja tylko czekam az lukiemu przywiaza neo 1mb i jak bedzie pocinac na Aacie wtedy zobaczymy czy Lind , Tiusio i reszta tych herbatników bedzie taka mocna.

Btw: To co napisal Lindl na forum...chyba skopiowal to ze stronki www.zal.pl ...

Ostatnio edytowany przez Poyeman - 06-06-2007 o 23:30.
Poyeman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-06-2007, 23:43   #144
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poyeman Pokaż post
Ja tylko czekam az lukiemu przywiaza neo 1mb i jak bedzie pocinac na Aacie wtedy zobaczymy czy Lind , Tiusio i reszta tych herbatników bedzie taka mocna.

Btw: To co napisal Lindl na forum...chyba skopiowal to ze stronki www.zal.pl ...

Dobra... powiem Ci tak jakie szanse ma 120 rp z 233 ms ? Gdyby Luki rozwalil Linda SWOIM charem to jeszcze jeszcze bo ciekawie by bylo zobaczyc duela 120 rp vs 120 rp... a 120 rp z 233 ms nie ma szans... wiec nie pierdol czy bedzie 'reszta tych herbatnikow bedzie taka mocna' bo majac chara 60~ lvli wiekszego od najlepszego sorca w TTT to nie ma czym sie chwalic... Aata i tak padnie na wojnie. Jestem tego pewien.

Co do piepszenia o PA po wojnie... OBIE gildie beda chcialy odrobic straty w kasie zeby miec na expa i szybkie odrobienie strat... wiec po wygranej wojnie albo TTT albo DPFT i tak beda robic PA to jest nie uniknione wiec nie ludzcie sie . PA stopniowo ustanie.

@co do gadania o innych playerach Arcani...

Nie chce komentowac bo za duzo nie wiem... ale teksty typu 'Lind idz sprzedawac pomarancze' sa juz nudne. ( nie chodzi tylko o linda ale tez o inne osoby)

Podsumowujac:
1. Nie udawajcie 'wróżek' ktore przewiduja przyszlosc.
2. Nie pierdolcie smutow.
3. Bedzie jak bedzie i nie gadac jak bedzie kiedy wojne wygra TTT/DPFT bo tego nikt z nas nie wie!

Ostatnio edytowany przez Koszyk - 06-06-2007 o 23:44.
Koszyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-06-2007, 23:48   #145
Dispater
Użytkownik Forum

Dispater's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: J-w

Imię: Netheril
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poyeman Pokaż post
tak sie sklada ze luki to moj rl ziom z osiedla i mi mowil ze padl lolo a oni ucieki co do neo to prawda 1mb i bedzie smigacz z pg i na wojnach aaata ;]

btw: wczoraj w nocy jak byla ta akcja to do lukiego jakies gowniarze dzwonili domofonem i musial zejsc do nich i im wjebac. A powiedzial tak " a huj ide na dol najwyzej padne ale tych co dzwonili zajebie " i juz nawet wie kto ;]
Powiedzial ci to Kiperek na trzepaku? Ehhh Bula, dziecko, przestan sie tak ta gra ekscytowac to raz, po drugie wstyd mi przynosisz i to nawet juz powinienem sie zapasc pod ziemie ze z tego samego miasta jestem ale jeszcze do tego z tego samego osiedla wiec nie pozostaje mi chyba nic innego jak skoczyc z mostu :///

Luki nic by ci o wojnie nie powiedzial i moge sie zalozyc ze to ty katowales ten domofon ... aff szkoda ze w Krakowie jestem ... jakbym tylko mogl wtedy zejsc na dol

Wracajac do tematu Arcani: TTT wg mnie przegra i to z wlasnego powodu, sami sie podziela, to jest po prostu nieuniknione przy takim skladzie, wystarczy tylko kilka wtop i takie beda miec nastawienia w gildi ze sami do siebie nawzajem beda skakac. TTT to po prostu cykajaca bomba i tylko nie wiadomo kiedy wybuchnie.

Btw. Eizix skoncz juz z tym bo to sie robi nudne , nie bede gral ani na Medivhu ani na Bellishu.
stary 07-06-2007, 00:09   #146
Myhass
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 06 2007

Domyślny

"Co do piepszenia o PA po wojnie... OBIE gildie beda chcialy odrobic straty w kasie zeby miec na expa i szybkie odrobienie strat... wiec po wygranej wojnie albo TTT albo DPFT i tak beda robic PA to jest nie uniknione wiec nie ludzcie sie . PA stopniowo ustanie. "

dobre sobie ... na takie rzeczy to sie bierze kasa z paymentów

po 2 nawet w czasie pokoju przed wojna dpft vs beach fosfik mial multum loodów i przydupasów którzy fikali do kazdego (valiris np) jak to wytlumaczysz? chcial szybko expic? miec kase? czy wielki ares dragoon albo jego xx owner sapal do kazdego noobem pod dp gdy padal przylatywal swoim super "main charem" który dostal/kupil lub z memberami swojej urojonej korean army której czlonkiem byl on sam na drugim charze i keruz (ha-ha)i po co? wiadomo po to aby miec kase na exp?
Myhass jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2007, 00:21   #147
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Myhass Pokaż post

dobre sobie ... na takie rzeczy to sie bierze kasa z paymentów
Uwierz ze nie kazdy dostaje kase z paymentow wiec jakos trzeba sobie radzic
stary 07-06-2007, 00:32   #148
Poyeman
Użytkownik Forum

Poyeman's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dispater Pokaż post
Powiedzial ci to Kiperek na trzepaku? Ehhh Bula, dziecko, przestan sie tak ta gra ekscytowac to raz, po drugie wstyd mi przynosisz i to nawet juz powinienem sie zapasc pod ziemie ze z tego samego miasta jestem ale jeszcze do tego z tego samego osiedla wiec nie pozostaje mi chyba nic innego jak skoczyc z mostu :///

Luki nic by ci o wojnie nie powiedzial i moge sie zalozyc ze to ty katowales ten domofon ... aff szkoda ze w Krakowie jestem ... jakbym tylko mogl wtedy zejsc na dol

Wracajac do tematu Arcani: TTT wg mnie przegra i to z wlasnego powodu, sami sie podziela, to jest po prostu nieuniknione przy takim skladzie, wystarczy tylko kilka wtop i takie beda miec nastawienia w gildi ze sami do siebie nawzajem beda skakac. TTT to po prostu cykajaca bomba i tylko nie wiadomo kiedy wybuchnie.

Btw. Eizix skoncz juz z tym bo to sie robi nudne , nie bede gral ani na Medivhu ani na Bellishu.

marek to nie ja katowalem domofon bo mnie nawet tam nie bylo. A wiesz kto katowal?Tadziu(szaiba) i jego koledzy z klasy. z tego co mowil lalo

i krzysiek mowil mi o tej akcji ;]

Ostatnio edytowany przez Poyeman - 07-06-2007 o 00:36.
Poyeman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2007, 00:34   #149
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gidekab Pokaż post
smiac mi sie troche chce jak to wszystko czytam o DPFT itp
DPFT juz nie jest ta sama gildia co kiedys tworza ja zupelnie inni ludzie czesto nawet ci co wczesniej walczyli przeciwko "staremu" DPFT to za dawnego panowania DPFT bylo max PA wiele osob zostalo wyrzuconych z serwa huntowanych za "frytki" co do protekcji czepiacie sie Aaty czy innych obecnych membersów DPFT gdzie sam leszczu protektował pół Arcani. ci co odstawiali najwieksze pa w DPFT sa teraz w TTT teskno im do dawnych ukladow kiedy to mogli robic wszystko. z dawnego DPFT pozostała tylko nazwa ktora nie jest przez wielu dobrze wspominana i dla6tego tez wiele tego co dzialo sie wczesniej jest nadal przypisywane osobom aktualnie grajacym w DPFT. jak ktos juz slusznie zauwazyl kilka stron wczesniej w Aktualnym DPFT jest wieksza kultura nie ma idiotow itp. najlepszym tego przykladem jest to ze wiele osob wrocilo na serwer ponownie a nawet byli gracze beach ktorzy przegrali woje i sie wyplacili nie byli hunceni jak to mialo miejsce za czasów dpft fosy i jemu podobnych
Stare dpft tworzylo na maxa wiele indywidualnosci...graczy lubiacych poexpic i z drugiej strony tych co lubili siac pa bo pg jest zbyt nudne. Prawdziwe turtle rozpadly sie w momencie wprowadzenia kar za sianie pa i mass rekrutacji jakis zupelnie niepotrzebnych lamerskich charow....powstaly podzialy etc etc. A juz poczatkiem konca bylo kiedy Luki zostal liderem. Osobiscie nie znam na tym serwie kolesia z pl ktory moglby dowodzic taka guildia jak DPFT za starych czasow ez i wstecz kiedy pvp nie opieralo sie na wciskamiu hotkeyow.
Masz tez racje ze ta wojna o dominacje tych co lubia spokoj i tych co wola nazwijmy to "action"
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2007, 00:41   #150
Myhass
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 06 2007

Domyślny

fakt masz racje ale to zaden powód do tego aby czepiac sie innych podczas gdy taka ciota h lvl zarobi z paymentu od np 70 lvla 50k(kampienie pod dp na daną osobe i wogole) ja polowe tego zarobie na expie...

tak wiec to jest odzwierciedlenie stosunku danej osoby do zycia w rlu tzn jest pognebiany i próbuje pognebiac chociazby w grze ;]
Myhass jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2007, 02:15   #151
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

@lamus

moze ci niepozyczylem bo wczensiej sie sam wy[placalem prawde mowiac kase zarabiac zaczelem na plus od 2 miesiecy wiec nc pozatym co ja wzielem z ciala z poi jak padles sam sie zglosilem ze ci oddam...
a co do EZ wyszedlem bo kazdy chcial rzadzic valais,i inni chcieli byc madrzejsi niz byli(w sumie zbieg okolicznosci ale lindlay mi strasznie przypomina valaisa)wiem ze mnie tera opusciles ale nic niemam ci zazle twoj wybor

@eizix ,lindlay
zadlugo pozwalali ci grac na arcani teraz myslisz ze ejstes kims...bedac nikim

a teraz taka mala sentencja na koniec

""tyran ktory zasmakowal wladzy..jest podwojnie niebezpieczny""
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2007, 03:31   #152
Eti
Użytkownik Forum

Eti's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff

Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
Domyślny

kurcza ale tutaj tak naprawde toczy sie wojna na slowa
chlopaki proponuje wyladowac sie na szczycie G8 w niemczech :d
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug
Eti jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2007, 06:43   #153
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eti Pokaż post
kurcza ale tutaj tak naprawde toczy sie wojna na slowa
chlopaki proponuje wyladowac sie na szczycie G8 w niemczech :d
ja tam wole sie przykuc do ciufci albo torofff..;p
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2007, 10:41   #154
Poyeman
Użytkownik Forum

Poyeman's Avatar

Domyślny

cos mi sie zdaje ze to bedzie dluga wojna . Bo Hiszpanie maja taka presja ze musza wygrac zeby mogli grac jeszcze normalnie. A lindlay i tiuso sa tez spragnieni wladzy .
stary 07-06-2007, 11:02   #155
Arm
Użytkownik Forum

Arm's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica

Imię: Lindlay
Poziom: 118
Domyślny

Wiecie co jest smieszne? Moruthanix Corun dolaczyl do DPFT po tym jak go DPFT chcialo zabic za to ze gdy pkowalismy noob charami i zabilismy jego frienda ten wpadl i nas pozabijal.. (notabene to wtedy ja go bronilem i nie chcialem zeby on nam placil). Zaplacil chyba 50k czy cos tedy za to ze bronil swojego kumpla. No a teraz wbil do DPFT. Rofl...

Czuje ze bedzie lato z wojna ;]

A ty notop? Co soba reprezentujesz? Czlowieku na Arcania zawsze, ale to zawsze byles POD kims, no moze na poczatku nie, ale juz potem ... kto cos zrobil jak Bedurion cie np zabil? O ile dobrze pamietam skonczylo sie na twoim placzu.. zreszta tak samo kwiczales na vent jak padles od nas na wrl'ach.

Arm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2007, 13:01   #156
Ciacho1920
Użytkownik Forum

Ciacho1920's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filush Pokaż post
Omfg, ludzie przestańcie pieprzyć. Jeżeli mówicie, że jeśli któraś ze stron będzie robić duże PA po wojnie a Wam sie to nie podoba to po prostu dołączcie sie do gildi im przeciwnej i pomóżcie im "w walce o wolność".
A nie pieprzycie, że Lindlay ma pomarańcze dlatego Ares haknął Sua Mea bo Alunir byl nad morzem w lipcu 02.

Odnośnie Ormo to mało ludzi padało na mass sd, wiekszość w normalnym battle (Pumatigerr też). Ale to nie temat o Ormo.
Od dzis TTT i Dpft daje inva wszystkim tym co chca walaczyc?? Co ty pier**lisz, tutaj co 2 sie wypowiadajacy ma 30lvl i mysli ze jest kumplem jakiegos rl z dpft/ttt i juz jest kozakiem!! Mysl co pisziesz pedzlu:|
Ciacho 23:24:01
wez ja na bata moze sie zakocha
Bellivioon 23:24:28
wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py
Ciacho1920 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2007, 13:21   #157
MagMagik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 06 2007

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Silver Flame
Poziom: 70+
Domyślny

Kurwa poyeman po co sie wypowiadasz? Gowno wiesz wiec po co sie spinasz? robisz siare nie tylko sobie ale innym osobom z tego miasta. Wbij sobie do glowy to co Neth napisal i wiecej nie komentuj rzeczy dla ciebie nie pojetych sory za lekki offtop
MagMagik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2007, 13:23   #158
Bartas15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P

Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny

Pozwole sobie rozwikłac plan wojny TTT:
1.Knight'Kamos aka I kill all PA
Old Turtle wmawiaja ,że powodem wojny jest walka z PA ale spojrzcie obiektywnie i odpowiedzcie na pytanie kto jest najwiekszym PA na Arcani?
Moim zdaniem znany i nielubiany przez polaków Knight'Kamos.
2.Tiuso aka I dont like people form Poland:
Tiuso oprocz tego ,że nie ma żadnego szacunku do Polskich graczy to jeszcze by udowodnic to calemu światu bił ludzi z swojej gildi.Zin Alin,Belish i inni...
3.Arcash,Valdarnok,Ares Dragoon,Wovimus są to ludzie ,którym nie starczało byc w rzadzacej gildi oni chcieliby ,żeby każdy napotkany przez nich gracz oddawał im odrazu najlepiej całe eq Nie mając reasonu chcieliby zabic wszystkich ,którzy im nie zapłaca.
4.Lindlay stary vice lider DPFT ,który jako pierwszy z w/w polaków odszedł od DPFT tylko czychając na okazje by móc stanowic na serverze cos wiecej niz do tej pory.
5.Fosfik przegrał wojne ale mam do niego najwiekszy szacunek z tych wszystkich wymienionych delikwentow poniewaz gdy TTT wygra wojne to on będzie rządził i dzielił Arcania...

Podsumowanie:
Jeśli chcecie by serverem rządzili PA nie nawidzacy Polaków pomagajcie TTT!!!100% gwarancji ,że dobiora sie tobie do dupy...
a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne

Hail Ultimation

Ostatnio edytowany przez Bartas15 - 07-06-2007 o 13:25.
Bartas15 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2007, 13:24   #159
milano8
Użytkownik Forum

milano8's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007

Stan: Niegrający
Imię: L
Świat: Konoha-Gakure ?
milano8 ma numer GG 1559165
Domyślny

Jak czytałem paru ziomów z dpft mowilo zeby TTT uwazalo na hiszpanow jezeli wygraja wojne... Ja sie zgadzam z nimi... Moze gdy skonczy sie era dpft i nastanie era TTT to hiszpanie znajac zycie beda chcieli zawladnac arcania sami... Na miejscu TTT ciagle bym uwazal na nich bo nawet podczas wojny moga ich wyru**** i uciec czy cos.. Nikt za bardzo nie wie co kombinuja ci hiszpanie a napewno co kombinuje.. Wiec lind~ i inni z TTT nie polegajcie za bardzo na hiszpanach, bo po wojnie beda chcieli zrobic odwet za wojne z beach i beda zabijac powoli powoli kazdego kto bral udzial w wojnie z beach przeciwko im..
milano8 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-06-2007, 13:34   #160
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez milano8 Pokaż post
Jak czytałem paru ziomów z dpft mowilo zeby TTT uwazalo na hiszpanow jezeli wygraja wojne... Ja sie zgadzam z nimi... Moze gdy skonczy sie era dpft i nastanie era TTT to hiszpanie znajac zycie beda chcieli zawladnac arcania sami... Na miejscu TTT ciagle bym uwazal na nich bo nawet podczas wojny moga ich wyru**** i uciec czy cos.. Nikt za bardzo nie wie co kombinuja ci hiszpanie a napewno co kombinuje.. Wiec lind~ i inni z TTT nie polegajcie za bardzo na hiszpanach, bo po wojnie beda chcieli zrobic odwet za wojne z beach i beda zabijac powoli powoli kazdego kto bral udzial w wojnie z beach przeciwko im..
Powstanie nowa wojna Hiszpanie vs rest of world
Znowu przegraja i kolko sie zamyka

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania