Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-06-2007, 16:21   #141
sierbador
Użytkownik Forum

sierbador's Avatar

Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Przemyśl-Zasanie-Czuwaj

Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Gildia: Damned
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 85/85
Poziom mag.: 7
sierbador ma numer GG 1830197
Domyślny

A jeśli kina już ma bardzo dobre skile? Dobrze że wbiłem dobre skile bo teraz slimy będą padać bardzo szybko....

wWw.CzUwAjFanS.Pl
sierbador jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-06-2007, 16:21   #142
EdwardMatiz
Użytkownik Forum

EdwardMatiz's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
EdwardMatiz ma numer GG 5507601
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pindrales Pokaż post
Czego wszyscy placzecie? Zanim knighta sie wyskiluje to porzadnych skilli to sorcem/druidem wbije sie 40~ lvl, bo watpie, ze by ktos uzywal run expiac na tym lvlu. Jak sorc/druid dostal rozge/roda to nikt nie plakal tylko wszyscy przezucali sie z knightów na tamte profesje teraz wszyscy placza i polowa robi knightów/pallow. Nastepny upadte ulepszy sorów/drutoów wszyscy beda plakac znowuu...
Na roku nic nie zmieniają ....

A tak serio to knight musi mieć eq żeby walczyć musi ciężko pracować żeby zarobić, skilowac, uhy kupić a sorc p set lub b robe i leci .....

Knight wydaję na eq i uhy a sorc na runy . Wszystko jest ok.

Wreszcie moim palkiem speary nie spadają
EdwardMatiz jest offline  
stary 28-06-2007, 16:30   #143
Asher.
Użytkownik Forum

Asher.'s Avatar

Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asherinis
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lolex Family
Świat: Guardia
Poziom: 60
Poziom mag.: 53
Żarówka Last Post Tutaj!

CZYTAŁEM WIĘKSZOŚĆ POSTÓW W TYM TEMACIE I POWIEM JESZCZE TRZY RZECZY.1) WIEM ŻE KNIGHTEM SIĘ GRAŁO CIĘŻKO ALE ZAROBEK BYŁ CZYSTY I DUŻY (CAPACITY).2) JA NIE PŁACZĘ ŻE UPDATE BO GRAM DALEJ.3) MÓWICIE ŻE SKILLOWANIE DŁUGO TRWA?? NO OK. ALE W CZASIE W JAKIM WY WBIJECIE SKILLE POWIEDZMY NAWET 90/90 TO ED/MS DA RADE WBIĆ 60~ MLVL(OFC NA ZASADZIE TAKIEJ JAK KNIGHCI - STOJĄC I W NASZYM PRZYPADKU ROBIĄC RUNY). A JAK WIEMY 60MLVL TO HITY OKOŁO 160-170 Z VISA TERAZ. SKILLE 90/90 TO HITY...?? NIE WIEM ILE ALE COS KOŁO 250+ LEKKO... TO TYLE. GL IN GAME
FERAX URZA
18:16 Slox on Nerana [97]: pger!
Neostrada-Dostawca internetu, dla osób lubiących kupować Blessy.
I to jest prawda
Asher. jest offline  
stary 28-06-2007, 16:33   #144
sierbador
Użytkownik Forum

sierbador's Avatar

Domyślny

Fakt że knight teraz sieka lepiej od sorca/druta ale sorcowie do uptade 7.8 nie dawali szans knightom .. Więc teraz role sie odwróciły

wWw.CzUwAjFanS.Pl
sierbador jest offline  
stary 28-06-2007, 16:39   #145
CHeeT@H
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: B-ca

Świat: Refugia
Poziom: 80+
Poziom mag.: 6+
Domyślny

a teraz po co skilowac będziecie mieli problem ubic cos dobrego na nizszych skilach? teraz ci co naskilowali na bocie/afku/swoją pracą są szczęśliwi ale nie zdziwcie sie ogromu pacc sorc/ed na bocie w ank robiących runy na sell bo tylko to sie będzie opłacać
CHeeT@H jest offline  
stary 28-06-2007, 16:43   #146
karol321
Guest

Domyślny

Jestem knightem ale to tez dla mnie jest troche przesada bo jak ja wale po 350 w potwora a taki sork na takim samym lvlu tyle z sd moze wali to jest juz troche przegiecie, powinni polepszyc knajtow tak jak to zrobili teraz ale zostawic w spokoju sorkow/drutow bo teraz to oni wogole nie beda grac prawie ;<

stary 28-06-2007, 16:49   #147
sierbador
Użytkownik Forum

sierbador's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karol321 Pokaż post
Jestem knightem ale to tez dla mnie jest troche przesada bo jak ja wale po 350 w potwora a taki sork na takim samym lvlu tyle z sd moze wali to jest juz troche przegiecie, powinni polepszyc knajtow tak jak to zrobili teraz ale zostawic w spokoju sorkow/drutow bo teraz to oni wogole nie beda grac prawie ;<

Ta jak nie będą grac :/ A zresztą nikt nie będzie płakał .. knighci jak siekali mało co a sorce jebali 600 z sd itp to kina tak nie przeżywał jak wy teraz!

wWw.CzUwAjFanS.Pl
sierbador jest offline  
stary 28-06-2007, 16:50   #148
Laleczka voodo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Śląsk

Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 10
Laleczka voodo ma numer GG 2158533
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
Elo , osobiscie sadze ze masz calkowita racje i taka moja mala dygresja:
Niech mi ktorys z tych madrych forumowiczow (zakladajacych tematy w stylu: sorc sie zali, koniec ery sorca, sorc sux knajt rox etc etc) odpowie na pytanie
Jaki sens jest grania sorciem ? Czy CipSoft kompletnie po*ebalo? Przeciez sorcerer jest teraz slabszy od knajta czy palla, ma mniej hp, ma mniej capa , ma mniejsza sile, ma wiekszy waste, bedzie wbijal mniej expa zwazywszy na duzo wieksze koszty huntow chocby na warlockach

Jedyne co mnie trzyma przy sorcu to to ze cipsoft skapnie sie ze update zostal zbyt wczesnie wypuszczony i zrobia drobne poprawki (powiekszenie power sorka o 15% i oslabienie pallka, knajta o 10-15%)
A fajnie bylo jak knight byl slabszy od sorca i sie go bralo na 2 hity?Gzzz dla ciebie skoro tak sie zalisz czlowiek udaj se juz spokoj ...Jak wczesniej knight dostawal po dupie to bylo dobrze a jak teraz wy dostajecie to jest zle? PFF

DEAD ETERNALA !!

Napisz mi NOTKE

This is 10% luck, 20% skill
15% concentrated power of will
5% pleasure, 50% pain
And a 100% reason to REMEMBER THE NAME !!
Laleczka voodo jest offline  
stary 28-06-2007, 16:54   #149
sierbador
Użytkownik Forum

sierbador's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Laleczka voodo Pokaż post
A fajnie bylo jak knight byl slabszy od sorca i sie go bralo na 2 hity?Gzzz dla ciebie skoro tak sie zalisz czlowiek udaj se juz spokoj ...Jak wczesniej knight dostawal po dupie to bylo dobrze a jak teraz wy dostajecie to jest zle? PFF
Popieram Napiszcie petycje do cipsoft-u albo przestańcie sie zalić

wWw.CzUwAjFanS.Pl
sierbador jest offline  
stary 28-06-2007, 16:55   #150
Pabliel
Użytkownik forum

Pabliel's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: krakow

Świat: Unitera
Domyślny hehe

A wg. mnie dobrze zrobili, ponieważ knighci bijący po 250~ nie biją tyle ze skilami np, 60/60 tylko na pewno kiedyś siedzieli po 250h~w kanałach i skilowali po to aby bić zamiast po 150 to 200, a taki MS który założył ten temat mający lvl 220 a mlvl 80, na pewno nie bil mlvla 250 h. bez expa po 10h dziennie tylko expil se....

co do Ue przecież Knight z miecza by nie walnal 1000, chyba ze na 110 skilu
, czytałem ze na sam 110 skill trzeba skilic około 350 h....

Więc jeśli chcecie odzyskać hity( przynajmniej część tego co była) to potrenujcie
Pabliel jest offline  
stary 28-06-2007, 16:59   #151
EdwardMatiz
Użytkownik Forum

EdwardMatiz's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5

Stan: Niegrający
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
EdwardMatiz ma numer GG 5507601
Domyślny ..

Teraz dopiero się okaże kto jest dobry w grze wtedy przekonaliśmy się ze Mdw,Tripida itd potrafią grać ale Seromontis to jest najlepszy gracz włozył taki wysiłek i teraz dostał to czego chciał on musiał grać 6h żeby zdobyć to co Mdw w 3h i tak sorcowie są dobrzi z mas visa k hp potrafi odebrać jakoś wątpię ze nawet teraz sero za tyle walnie z exori grana...a pozatym tibia to nie tylko gra to tez hunty wspólnę,questy,zabawa a nie mania wciągle ,,You advanced ......"
Więc nie zrozumie sorców co odejdą bo to by było bez sensu tyle pracy w to łożyli i teraz odejść?
Jakbyście grali na tibi 7.5 jak nawet teraz sorc jest dobry

Ustalenie było takie Knight to zabijania wszystkiego co się rusza i blokowania, druid leczenia i robienia run, sorc do trapów,questów,pvp,czyszczenia np. djin quest, pall do bicia z daleka i pomagania knightą bić stworki od poprzednegi uptade było inaczej Sorc do wszystkiego knight do niczego , Sorc z utamką mógł bloknąć np. hydrę, a pall t woglę skilowanie to gówno speary spadają jedna 20 waży łamią się a sorc zarabiał na skilowaniu według mnie ten uptade był jednym z najlepszych.
EdwardMatiz jest offline  
stary 28-06-2007, 17:00   #152
tychmanx
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: Londyn

Imię: Tychmanx
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Piratess
Świat: Unitera
Poziom: 38
Skille: 15/23
Poziom mag.: 35
tychmanx ma numer GG 2011865 Send a message via Skype™ to tychmanx
Domyślny Zal sie robi

Zal sie robi nie sorcow po upie, ale was.
Placzecie i tylko komentujecie czyjes inwencje uahahah smiac mi sie chce

Albo jestescie noobami, albo jescze nie doszliscie do tego co Cipsoft chcial osiagnac. Wiesz co Sabulus, mam cie w dupie i cala reszte tego topicu.Placzecie bo jakis 229 ms nazeka na update... co was to obchodzi??
Czy kiedykolwiek sorcowie okazali jakies wspolczucie dla knightow czy palow? NIE!!!
Srali na nich i expili dalej na wrls i mieli 250k expa na 1h a knight 50k na 1h przy dobrych obrotach. Rownowaga co nie?

Dlatego poprostu patrze na was bez zadnego szacunku.
Panie Sabulus moze zwiekszyc panu obrazenia albo sypnac troche gp, bo teraz hity zmniejszone...
Ssij, nic nie dostaniesz i oswajaj sie z mysla ze teraz tak wyglada sorc, nareszcie knightci i pallem maja was w dupie...

Pozdro!
tychmanx jest offline  
stary 28-06-2007, 17:33   #153
SperowKnight
Użytkownik Forum

SperowKnight's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tychmanx Pokaż post
Zal sie robi nie sorcow po upie, ale was.
Placzecie i tylko komentujecie czyjes inwencje uahahah smiac mi sie chce

Albo jestescie noobami, albo jescze nie doszliscie do tego co Cipsoft chcial osiagnac. Wiesz co Sabulus, mam cie w dupie i cala reszte tego topicu.Placzecie bo jakis 229 ms nazeka na update... co was to obchodzi??
Czy kiedykolwiek sorcowie okazali jakies wspolczucie dla knightow czy palow? NIE!!!
Srali na nich i expili dalej na wrls i mieli 250k expa na 1h a knight 50k na 1h przy dobrych obrotach. Rownowaga co nie?

Dlatego poprostu patrze na was bez zadnego szacunku.
Panie Sabulus moze zwiekszyc panu obrazenia albo sypnac troche gp, bo teraz hity zmniejszone...
Ssij, nic nie dostaniesz i oswajaj sie z mysla ze teraz tak wyglada sorc, nareszcie knightci i pallem maja was w dupie...

Pozdro!
Niemożliwe a jednak się stało. 1 ms który wypowiedział się obiektywnie. Gratuluję

szablonjoomla.pl - sklep z szablonami do joomla
SperowKnight jest offline  
stary 28-06-2007, 17:46   #154
wkacper14
Guest

Domyślny ?

Jestem Bardzo za updatem Heh sorckowie z HMM walicie mocniej i z GFB
i druidzi tez ale SD explo visy slabsze z jednej strony to dobrze
Bo w tibi same druidy i sorckowie biegaja pallow juz malo chyba ze na pvp jakies 30-40 lv PK chars Knigtci tez ;/

Wreszscie dobry update ciagle ulepszanse SORCY i DRUIDZI
Przegiecie jak na UE szlo z 10-15 ludzi naraz ;/ Knight Pall tez profesja najbardziej ucierpialy druidzi ale zarobia wieksza ilosc uhow pojdzie w TRADE szkoda mi H LV druidow sorkcow ni i tak dobrze walicie nawet mogli nie az tyle zmeniszjysc ale zmniejszyc 10-15 % max

przykro mi z powodu twojego sorcka ciut wieksze zeby byly bylo by git

stary 28-06-2007, 17:54   #155
wkacper14
Guest

Domyślny ?

Jestem Bardzo za updatem Heh sorckowie z HMM walicie mocniej i z GFB
i druidzi tez ale SD explo visy slabsze z jednej strony to dobrze
Bo w tibi same druidy i sorckowie biegaja pallow juz malo chyba ze na pvp jakies 30-40 lv PK chars Knigtci tez ;/

Wreszscie dobry update ciagle ulepszanse SORCY i DRUIDZI
Przegiecie jak na UE szlo z 10-15 ludzi naraz ;/ Knight Pall tez profesja najbardziej ucierpialy druidzi ale zarobia wieksza ilosc uhow pojdzie w TRADE szkoda mi H LV druidow sorkcow ni i tak dobrze walicie nawet mogli nie az tyle zmeniszjysc ale zmniejszyc 10-15 % max

przykro mi z powodu twojego sorcka ciut wieksze zeby byly bylo by git

stary 28-06-2007, 18:04   #156
Rainok
Użytkownik Forum

Rainok's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Chrzanów

Stan: Usunięty
Świat: Packera
Poziom: 7.5
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
Rainok ma numer GG 4537564
Domyślny (;..;)

Heheehe Beggarzątko skrzywdzone przez los, pewnie zaraz sie obudzi po potancuwce i zacznie czytac. A wiec tak , za bardzo sie przyzwyczailes do tego powera 1000+ i teraz cie w serduszku boli jak walniesz 800, knight zawsze byl pokrzywdzony i dopiero teraz troche go przypakowali i juz wielka afera. Przed upem hit 200+ byl radoscia dla kinasow tych m-lvlowych, i tak na 115lvlui przy skillu 90 sworda z sovem mozna bylo walnac 270 max a z exori cos ~400 tracac cala mane. Wtedy sorc za 20 many przywalil 250-300 i jaka to byla sprawiedliwosc? Mowisz ze runy sporo kosztuja i malo kiedy sie zwraca, a zobacz sobie jaki teraz jestes bogaty i niby sie nie zwraca ? Jak robilismy anni to bylo cos wrzesien/pazdziernik pozyczalem ci 20k na blessy bo nawet nie miales a teraz masz bogactwo jak jakis "szejk" z Arabii. Po poi znalazles sposob na zarobek i to nie maly. Teraz musisz tylko przecierpiec te pol roku i zobaczysz ze sorcka podladuja jakims nowym bonusem i znow bedzie sie fajnie i zarobkowo gralo lejac combosy po 1000+ =] Tak wiec ci zycze przetrwania tych 6 miesiecy i PGowania =] GogOgogOGogo 300lv !

Podpisano: Kozaczysko Rainoczysko (PP Forever dude)
Rainok jest offline  
stary 28-06-2007, 18:04   #157
Rainok
Użytkownik Forum

Rainok's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Chrzanów

Stan: Usunięty
Świat: Packera
Poziom: 7.5
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
Rainok ma numer GG 4537564
Domyślny (;..;)

Upsik, double post sorii zioms.

Ostatnio edytowany przez Rainok - 28-06-2007 o 18:12. Powód: dbl post
Rainok jest offline  
stary 28-06-2007, 18:08   #158
Def
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 04 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sabulus Pokaż post
Wiec chcialbym przedstawic screnny ktore mnie rozsmieszaja i irytuja , bo to co stalo sie z magiem po update to przesmieszne...
Zdjecia z hitami to dowody na lekko myslnosc cipsoftu ...
Pewnie zaraz znajda sie jacys zwolenicy tego ale coz ja szukam takich co powiedza cos madrego na ten temat ...
A wiec zaczynamy..
OD przepoterznego czaru Ue..
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test1.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test2.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test3.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test11.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test16.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test17.jpg
Potem postrzelamy troche z super mocnego Mort hura...
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test4.jpg
Po przez niesamowite Sd...
http://i15.photobucket.com/albums/a3...TE/test7-1.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test9.jpg
Bajeczne Explo
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test10.jpg
i zawsze (kiedys) przydatnego visa ...
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test6.jpg
a o to rozpoznanie mocy knighta 70 i prawie 90 jakos ...
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/tets20.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...TE/tests15.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test18.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test13.jpg
Dobra to chyab tyle powinno wystarczyc ...
HITY dochodzily z ue do 1000,z sd do 750,z visa jakos 235 reszty nie pamietam...
przed update Ue 1400min-max kolo 2150,sd +-900 do +-1200,z visa max 381,mort hura 700-1350~~
Sorry za wiekszosc jakis zmaszczonych fot troche i bledow jak jakies znajdziecie ale to raczej niewazne...
Sadze ze to juz nie jest ta sama gra i czas ja raczej opuscic moze jeszcze kiedys wroca dobre czasy ...
Majac 230 maga z 80 mlvlem ktory ma moc 100+ przed update to nic fajnego w koncu expienie nim i mlvlowanie , strata czasu niebyla zbyt latwa , zaraz ktos powie nikt ci nie kazal albo knightowie kiedys i palkowie byli tak samo pokrzywdzeni , lekka bzdura bo expienei sorrcem zadko sie zwraca ... a runny sa troche za drogawe jak dzisiaj widzialem 30 knighta co leje smoki i sie tylko exuruje brechtalem z poirytowania... z 3 exury mu poszly albo z 45 knighta co przy stracie 1 uh zabil dl'a .
Dzieki za wysluchanie
to moj 40 sorc z roznica w expie okolo 200 00 mln wali po polowe slabiej. naprzyklad wczoraj w smoka 200 wallem a w czlowieka z sd 102 tyle na temat. zreszta spojzcie sobie pierwsza setke na www.erig.net
pozdr
tibia wraca po niekad to swojej starej epoki.
p.s. wreszcie rycerz jest rycerzem!
stary 28-06-2007, 18:39   #159
Karoleer
Użytkownik Forum

Karoleer's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Carlin

Gildia: Recon
Świat: Celesta
Poziom: 150
Skille: 95/94
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cipsoft jest pojebany.
@ do wszystkich idiotow ktorzy mowia ze dobrze nam tak
Knight kiepska profesja przed upem? LOL? Cala kurwa filozofia gry knightem to znalezienie odludnego miejsca z slimem,kupno ***********/NG i nie przeginanie z czasem online-potem stawiasz bota na zolwie,nie afkujesz i masz wyjebane -.-

A mag? No przepraszam bardzo,postawienie maga na cavebota to jest samobojstwo,nawet ja na 110 lv na vhellu (45-50k/h)dostawalem wpierdol -.-

poza tym,jestem w 100% pewny ze taki 230 ek bez problemow sciagnie draga na 3-7 hitow (nie zuzywajac niczego,oprocz kilku sekund)

Mag oplacalna profesja? LOL? Czy wy idioci graliscie kiedys magiem? W ciagu roku grania druidem zwrocilo mi sie max z 10 huntow i to tylko dlatego ze zajebalem jakiegos kretyna ktory wbil mi sie na resp -.-
a knight? moj dobry znajomy,140+ek wbijal na zolwiach 55k/h wastuje kilka mf na jakis czas i wynosi ok. 18k+turtle shells+perelki+w hammery
juz o palku nawet nie mowie,gdziekolwiek poszedles palkiem miales zawsze zysk,chyba ze ktos jest kompletnym noobem i daje sie trapnac przez potwory.

poza tym,mag zeby expic na wrl w maire bezpiecznie musi miec 140+lv i jako takie umiejetnosci 250k/h na demonie? kiepski dowcip
knight juz na 60+moze wbijac ponad 120k/h na omruc tombie z gfb,co prawda rzadko sie zwraca (tak jak magom) ale exp...btw,moim 60+knightem z sca i 85 axe bije lepiej niz 121 ed,to jest zalosne.
Karoleer jest offline  
stary 28-06-2007, 19:01   #160
Rim'Krill
Guest

Domyślny haha

Ja tutaj widze tylko Zjebanych na ryje najtow podniecajacych sie swoimi ofermami -.-
A co bylo na poczatku co?
Czy sroc/drut mial od poczatku tak zajebiscie co?
ani rozdzki tylko 50 lvl i bs na otach? zal?
a najt sobie wtedy mykal wszystko jka chcial kurwa
Ulepszyli sorcka bo byl naprawde chujowy to nikt nic nie mowil bo wszyscy wiedzieli ze to mialo sie predzej czy pozniej stac...
A teraz? Ja was nie rozumiem...
@up masz racje chlopie
zwraca sie 20% huntow chyab ze jestes dzieckiem szczescia -.-
A toi ze najci chca teraz zmieszac z blotem sorckow bo nie mogli wczesniej sie znich smiac jak padali na comba to juz nie moja wina... A skille to taki problem ze ja pierdole... Znalesc miejsce, wlaczyc bota i lac
O boze kurwa wam juz wogole odjebalo na ryje 0.o co im wyzszy lvl tym sorcem/drutem mam expisz coraz dluzej tak jak knight przedtem a knight tyle samo czasu co sorc przed upem tylko coraz wiecej expa o to wam chodzi bo mi sie wydaje kurwa mac pierdolona w szamte jebana picze ciasna ze ttuaj chodzilo o zbalansowanie~a nie zamienie pozycjami -.-

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania