|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() A więc:
1. Trzeba zaczać od tego, że nie zostali zatrzymani za głupią Tibę a raczej o kradzież kont allegro... Bo nikt im nie udowodni, że ludzi xx, którzy kupowali kase jej nie dostali... no bo jak? XD Policja założy chary i będzie przesukiwać depo ;o 2. [ironia]Gratuluję Polskiej policji kolejne wspaniałej akcji. W końcu złapaliście tych przestępców, którzy uniemożliwiali normalny byt[/ironia] 3. Ich błąd, że korzystali najpierw z własnych kont... 4 Taka dygresja - Filmiki nie są z pk tylko z akcji z Titani.. gracz Chaosruler ![]() Over and out. Dopiszę coś jak rano wstanę. eJ Ostatnio edytowany przez HardClan - 26-08-2007 o 01:26. |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Poland
Stan: Usunięty
Imię: Wiader Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Szwax
Świat: sqn
Poziom: 666
Skille: 123/567
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() I to powiedział Drom
![]()
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Nielegalne jest handlowanie kontami, natomiast sprzedawanie przedmiotów jest dozwolone.
np. http://www.trimerashop.com/ itemy Pskonejotta i innych z Trimery
#146 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord-Saimon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Convicted for Glory
Świat: Iridia
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
hehe dobre z tym przeszukaniem dp dostana co najwyzej zawiady i moze kuratora nic wiecej mam kumpli ktorzy czasem cos nabroją ale nie w tibii tylko w rl ;] Wiec najpierw maja duuuuuzo zawiasów do wykorzystania xD |
|
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Mogą ich tylko oskarżyć o włamywanie się na kompy innych i używanie czyiś danych osobowych oraz psucie wizerunku tych osób. Za to, że nie dawali kasy w Tibii mogą im ssać, bo jak im to udowodnią? Nawet jeśli, to to nie ma żadnej wartości materialnej i też mogą im ssać.
Z mojego osiedla człowiek zapłacił 700zł za postać której nie dostał, w sadzie przegrał ;p |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Palunhio
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Myslalem ze ludzie grajacy w tibie sa w miare normalni jeszcze, ale widze ze nie. PoZdRo dal tych naabkow
Ostatnio edytowany przez Drudinhi - 27-08-2007 o 19:02. |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Ahahahahahahahahahahahhahahahahahahhaahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahaha
Tyle. Dobrze im tak. Mam nadzieję, że reszte idiotów też złapią. |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
|
![]() No, żeby tak jeszcze "tibia-rwi-pl" przestało spamować allegro
![]() Do modków itp: tibia-rwi-pl, ja żadnego linka nie daje, to spammer z allegro ^^ no i niby jest taka strona na którą radze nie wchodzić ![]()
22:10 Geox [161]: But, now too 22:10 Geox [161]: That idiotic game seems like Battlefield 2 |
![]() |
![]() |
#152 |
Guest
|
![]() zal.. szkoda mi qmpli. :/ sprawe teraz beda miec :/
Ostatnio edytowany przez malymomerrr - 27-08-2007 o 21:05. |
![]() |
#153 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() Oficjalne Śledzie W Policje Wbijamy!!!!
|
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]() KUPIŁEM OD GOSCIA POSTAC ZA 60K DALEM KASE ON MI KOPERTE JA PATRZE A W KOPERCIE BYLO NAPISANE """NIE MAM HARA OJEBALEM CIE
powiem ci tyle za 60k nie kupisz postaci a teraz tym bardziej ahahuahuahuahuahuauhahuahuauhauhahuauhahuahuauhahu uha""" CO JA MAM TERAAAZ ZROBIĆ ? PROSZEO WSPARCIE I SERDECZNA POMOC ... ![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Braniewo
Stan: Niegrający
|
![]() Moje miasto
|
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]() A ja mam takie opowiadanie zwiazane z tematem.
-Zli sie w Polsce wiedzi ![]() ![]() -Ja tez hackowałem ludzi -mówi dziadek- i co z tego mam? Dużo bo 3 kiełbasy i śłoik smalca to były czasy... ![]() -a teraz nawet na zimioki z maślonko nie stać ... ![]() -Jak pieniedzy potrzebowałeś szymek to trza było krowy doić,pole orać u hanysa -prawi łojciec-znasz powiedzenie chleb pracą zdobyty jest smaczny i syty? A tak w ogole gdzie ty sie dniami i wieczorami podziewałeś? ![]() -u Mietka w tibie grałem i hackowaliśmy ludzi -Teraz posiedzisz z rok czy 2 a nawet do łosiemnastu lat! Do poprawczaka mnie syna wzieli!!! ![]() ![]() ![]() -Ba ,ale kupowali małe hanysy tibijczyko za piniondze prawdziwe ,a jo nigdy nie wyslalem im nic w tibii ![]() ![]() ![]() -A co to w ogóle k***a jest tibia? -ostatnia nadzieja dla hackierów, taka giera dla hakera ![]() CZAS WIDZEN SIE SKONCZYL!!! Zapraszamy za tydzień ![]() HALINA WIDLY! ![]() ![]() ![]() W widzeniu z szymkiem ojciec towarzyszył dziadek i małżonka Chalina co nowe widły kupiła Ostatnio edytowany przez Leonio - 28-08-2007 o 02:23. |
![]() |
#157 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#158 |
Guest
|
![]() całe Braniewo się zleci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Leonio - 28-08-2007 o 02:41. |
![]() |
#159 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cmok. Cytuj:
|
||
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004