![]() |
#141 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2008
Imię: Xanadu
Profesja: Druid
Świat: secura
Skille: 12/2
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
![]() |
#142 | ||||||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I może stąd różnica zdań. Mnie wkurza że ktoś ma mentalność cheatera, bottera. Uważam że jak ktoś gra, bierze udział we współzawodnictwie to niech to będzie uczciwie. Nie mam zbyt wielkiego mniemania o różnej maści oszustach. I mieć nie będę. Bo to jest właśnie problem Tibii. Nie upki, zmiany w heal system czy w czarach. Ale właśnie botterzy. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() "Give, and it shall be given to you. For whatever measure you deal out to others, it will be dealt to you in return." Ostatnio edytowany przez Kawalerzysta - 01-02-2009 o 22:41. Powód: dodatkowe myśli |
||||||||||||
![]() |
![]() |
#143 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() [quote=Kawalerzysta;2447461]
Cytuj:
Myślę, że wystarczająco jasno się wyraziłem. Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale jednak regulamin jest dokładnie taki jaki jest. I nie zakazuje on expić Rookstayerom na Rooku, nie zakazuje im tam być, w żaden sposób nie mówi że Rookstayerzy mają każdemu ustępować, itd. Regulamin może się nie podobać, można się nie zgadzać, można dziecinnie myśleć że regulaminy są po to by je łamać (powodzenia w rl) ale takie jakie są takie obowiązują. I nie zakazują niczego Rookstayerom, nie wyodrębniają ich jako żadnej grupy w związku z czym Rookstayer ma prawo do wszystkiego tego co inny gracz grający na mainie. I tyle w tym temacie. A to jak Ty w swojej główce poukładasz do czego jaki człowiek ma prawo to już Twoja, prywatna sprawa.
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2009
Lokacja: Gdańsk
Imię: Brecht
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rising Dragons Antica
Świat: Antica
Poziom: 75
![]() |
![]() Skąd przekonanie, że Rookgaardianowi wystarczy 8-15 lvl do poznania wszystkich tajemnic Rookgaardu? Co jeżeli do wykorzystania wszystkich możliwości NPC potrzebny jest określony udźwig, dostępny np od 50 poziomu?
![]() Ostatnio edytowany przez Brecht - 02-02-2009 o 12:50. |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
|
![]() X-D Pewnie, od razu 100!
|
![]() |
![]() |
#147 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 02 2008
|
![]() Nie opyla im sie..
<premium> |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Barbar Rookstayer
Gildia: Loyal Rookstayers
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 23/29
|
![]() Powiem wam że coraz mniej ludzi uważa boty za zuo, niedlugo botterow bedzie wiecej niż takich jak wy, to jest nieuniknione tymbardziej na rooku.
Zminimalizowanie do około 15 lvla, jeśli wierzyć Piombonowi (Chyba najbardziej doświadczony user TORGa jeśli chodzi o zagadki Rooka) do wykonania części Ss questa którą podobno odkrył potrzeba znacznie wyższego poziomu ;P
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podobno to moja babcia się dogadała z Mino magiem przez dziurkę od klucza. Póki Cipki nam tego nie rozjaśnią, nie warto nic snuć bo nie wiadomo, czy to będzie użyteczne, czy nie. Anyway jak już miałby być ten ss quest to nie powinien być do zrobienia solo.
|
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
|
![]() Cytuj:
wlasnie przez takich ludzi jak ty co zlewają to ![]() Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 02-02-2009 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
#151 |
Guest
|
![]() Gm rookowy to jest rozwiązanie bo ci co pomagają to pomagają..... ale trapy i te podobne raczej dobrzy nie są.
![]() ![]() ![]() ![]() Ja jestem za 2 gmami(chociaż i tak sie zalogują 1 w tygodniu ) to i tak jestem za tym pomysłem . |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2008
Imię: Barbar Rookstayer
Gildia: Loyal Rookstayers
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 23/29
|
![]() Wiesz...Mi to pasi ;d
@zabujca rakiet111 Najwyzej bana dostane, nie szkodzi ; d
Ostatnio edytowany przez Barbar - 02-02-2009 o 18:00. |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rabarbar
Jedziesz na krawędzi z tymi punktami ;o @DaUn Spalić na stosie! Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 02-02-2009 o 19:18. |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Oczywiście że usunąć więcej z nich szkód na rooku niż pożytku
|
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Un, Cipy juz zrobily pierwsze kroki.
1. Limit w banku. (1k!!) 2. Powolne usuwanie miejsc na trapa (MH jest pierwsze ;<) 3. Ogolnie zjebanie ;< |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Fajnie, wyraźcie swoje opinie. Tylko co z tego skoro cipsoft nic nam nie zrobi.
Bo co może? Ograniczenie lvl- Mniej kupców na PA. Automatyczne wywalenie rookerów na main- mniej PA + maniak Tibijski wpadnie do ich siedziby z C4. Skasowanie Rookerów- To samo co wyżej. Poza tym Cipsoft nie ma NIC do rookstayerów. Wkurzają ich tylko boty, z którymi właśnie starają sobie poradzić. Np. ten ich śmieszny wykrywacz MC, który odziwo zbiera żniwo, mam nadzieje że szybko wymyślą coś lepszego. I ostatnia sprawa- od kiedy to głos ludu jest dla nich ważniejszy od zysków, hm? Było tak zanim wprowadzili premium, później robili co chcieli. Ostatnio edytowany przez Ameriov - 02-02-2009 o 20:40. |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: w Thais
Gildia: Shadows of Death (4ever)
Świat: Nerana
Poziom: 142
Poziom mag.: 8
|
![]() A może odrazu usunąć całego rooka i maina O.o
a na serio to 1.Cipki na tym zarabiają 2. Rookstayerzy to część gry (jeśli można tak powiedzieć) która istniała od zawsze i po co to zmieniać ostatnio i tak Tibia podobno przez te zmiany jest coraz gorsza i schodzi na psy Ostatnio edytowany przez Kubarek - 02-02-2009 o 21:30. |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Imię: Luker Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() @up... co do zarabiania to nie jestem dokładnie pewien... część Rookerów ma także postacie na Mainie... Czy jak by rookstayerów zostali by usunięci to przestali by kupować Pacca...?
Odpowiedź uzasadnij... |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Harmonia
|
![]() Oho! Teraz jak widzę co niektórzy rookstayerzy postanowili wystartować w konkursie na najmiłosierniejszego samarytanina-stayera. Rąbali czasami lata expiąc, trapując, robiąc różne inne głupie rzeczy, a teraz nagle przejmują się biednymi newbie.
Ciekawe skąd ta troska? Przez lata minęło was dziesiątki tysięcy graczy, którzy nawet was nie zauważyli, nawet jeśli faktycznie im przeszkadzaliście to o was zapomnieli po dwóch dniach. I nagle oni was obchodzą, popieracie pomysł usunięcia rookstayerów... funny <ironiczne> Mam propozycje, skoro takie jest wasze stanowisko - dajcie przykład innym i usuńcie swoje postacie. Czy może nie o to chodzi? Może chodzi o to, że teraz jest prościej, że każdy kolejny osiągnie to co Wy w 1/10 czasu jaki poświęcaliście? Zwykła zawiść/zazdrość? O co? O to że teraz są boty, fora, manuale, dokładne opisy, że każdy ma na tacy podane wszystko to na co wy czasami poświęciliście lata? No tak, wiem wiem.. to przez te boty, to jest argument, którego zawsze można się chwycić. Ale faktycznie przez boty czy przez przyzwyczajenie do zwalania na nich winy za wszystkie plagi Tibijskie? Argument "skoro nie można upilnować botów to zablokujcie możliwość expienia" przekonuje mnie tak jak komunistyczne chrzanienie "wszystkim zabrać co mają, wszystkim po równo nic, bo ja już się na chapałem, a skoro 'oni' dochodzą do tego samego to znaczy że kradną i są wrogami narodu". Nikt inny tylko Wy stworzyliście rookgaard takim jak jest teraz. Przez wyścigi lvl, przez obalanie wszystkich zagadek, tworzenie poradników. Więc nie grajcie teraz super troskliwych o aktualne i przyszłe pokolenia graczy! Jedno co mnie w tym uspokaja to fakt, że ta "plaga" newbiee, leci przez rookgaard jak szarańcza, i nie ma ochoty przysiadywać na takim gównie jakim są rookstayerzy.
SETI@home - troche mądrzejsze wykorzystanie komputera ![]() (Lekko zdezaktualizowane) Linux a Projekt GNU (przeczytać i zapamiętać do końca życia!) "And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."
|
![]() |
![]() |
#160 | |||||||||
Użytkownik Forum