|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#143 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
|
![]() Oby te problemy techniczne byly zwiazane z nadejsciem nowych serverow bo ja juz nie wyrabiam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mnie juz ciagnie grac na new servie a Cipowie sobie w kulki leca;/;/;/;/ |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2005
|
![]() OMG x( Gdybym widziała że teraz wyjadą tak z tymi serwerami to nie wybierałabym sie na hunta -.- Rozumiem, że mają kłopoty i próbują je naprawić, ale czy nie mogą tego robić w porze kiedy gra najmniej ludzi, a nie kiedy serwery są na full wypełnione graczami??!!
Fast plzzzzzz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]() Juz niemoge z tymi przerwami ile mozna ! A kurat wole a tu jakies problemy ....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]() zgadzam sie z (niektorymi) przedmowcami. nie ma po co rozpetywac jakiejs tam wojny w imie tak naprawde nie wiadomo czego... pozostanmy soba - co do mnie to uwazam , ze trzeba tepic bezlitosnie (hmmem i mieczem) PK i PA i do takiej gildii wlacze sie bez mrugniecia okiem. ogolnie tez nie wiem , czy Polacy tak koniecznie MUSZA rzadzic , bo efekty dzialalnosci PL mam caly czas w pamieci (bylem przez rodakow PKowany,okradany i zastraszany). a w temacie pierwszenstwa PACC na nowym serwerze.... ludzie , PACC po prostu za to PLACA!!! tak czy inaczej na nowy serwer chetnie sie przenosze - pozostaje miec nadzieje , ze lwia czesc kretynow , ktorych jedynym celem jest przeszkadzanie innym w grze pozostanie na swoich dotychczasowych serwerach.tym panom (paniom?) juz dziekujemy!!!
|
![]() |
#148 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Underworld
|
![]() No to kiedy przypuszczanie wejdą te nowe servy - sobota? miejmy nadzieje ;]
chcialbym zebybylo usa, pvp ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Opole -> Czarnowąsy
![]() |
![]() Niech te przerwy w działaniu Tibii będą nauczką dla was dzieciaki. Że nie należey poświęcać wszystkiego żeby sobie pograć. I także dowiecie się że istnieją ciekawsze zajęcia od siedzenia przed kompem. Spotkanie z kumplami, gra w piłke, zarywanie lasek, eh srry to was jeszcze niew dotyczy.etc(itp)
See you in Rl!
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Legionowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
![]() |
![]() @up
Jakoś nie wyobrażam sobie kogoś o nicku pokemonlol, który by zarywał laski ![]() ![]() @Topic Mogę się założyć, że sytuacja na nowym serwie będzie identyczna jak na Pandorii. No chyba że tylko sami Polacy będą na serwie. Chociaż znając 10-letnie noobki; pewnie będą się lali między sobą.... ![]()
#151 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2005
|
![]() Nie no pokemonlol zaryles bosko.
Wiesz tak sie sklada ze oprocz tibii mam co robic(Sk8boarding rulez!caly rok) w przeciwienstwie pewnie do ciebie ale jak chcesz to sie podniecaj swoim postem. A jesli chodzi o frustracje to moim zdaniem jest uzasadniona przyjaciele ze stracych swiatow skonczyli grac myslac ze zaraz nowy swiat a tu lipa. |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Opole -> Czarnowąsy
![]() |
![]() skąd tyś się ziom urwał. mówisz o podniecaniu. buahaha.
Bo nie wiesz że ta zgraja noobów 7-14 lat tysiące dzieci nie ma co robić jak prądu zabraknie albo jak server wyłączą. CHłopcze daj se na wstrzymanie Rush to chyba ty masz 10 lat jak jeszcze czytać nie umiesz. Zobacz ze po lewej stronie ( wiesz która to ? ) jest napisane ile mam lat, no i zobacz kiedy dołączyłem do Forum? A tak dla twojej wiadomości to właśnie moja dziewczyna mi taki nick wymyśliła noobku. Nie wiesz chyba jakie one są leszczu. CYA in RL mam nadzieję że zarwiesz jakąś 7 latke, bo pewnie to ci wystarczy PS: Może laski polecą na to twoje zdjęcie. Choć szczeże mówie nie liczyłbym na to. I kto ty kreskówki ogląda. O ile się nie myle to takie leciały dawno temu na Cartoon Network. Oyoy nie zazdroszcze ci
"I must won Tibia" tłumaczenie dla noobów: "Nie grajcie leszcze w Tibie" Ostatnio edytowany przez pokemonlol - 25-03-2005 o 23:09. |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik forum
|
![]() [quote=pokemonlol]skąd tyś się ziom urwał. mówisz o podniecaniu. buahaha.
Bo nie wiesz że ta zgraja noobów 7-14 lat tysiące dzieci nie ma co robić jak prądu zabraknie albo jak server wyłączą. A no to loozik.Widzisz myślalem ze mowisz o wszystkich takze o mnie(bo tak to zabrzmialo)ale jak to nie bylo kierowane do mnie no to styka.A co do tego co powiedziales to troche racji jest.Jednak sasiad ma 12lat gra w tibie 24h ja wieczorkiem popykam 2 godziny i zrobie wiecej od niego liczy sie efektywnosc a nie ilosc grania.Co prawda jednak wkurza jak gra 3 mlodziakow 24h 3 ownerow i sie podniecaja laza i sie wożą to nie wporzadku wobec tych co graja w tibie dla relaksu. |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() wie ktoś może z jakiego powodu zostały dziś wylączone serwery ? bo kurcze przyszedlem do domu z ciezkiego ranka ganiania dziewczyn z woda i chcialem odpoczac sobie grajac w Tibie a tu lipa serwery wylaczone
![]() ![]() ![]() P.S. Pisze tutaj o tym, bo to tez byl temat o wylaczeniu serwerow , tylko tyle ze dwa dni temu ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Stawi Sniper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Everlasting Legacy
Świat: Secura
Poziom: 78
Poziom mag.: 21
|
![]() OMG...
Ludzie, czytac nie umiecie!? Bo ze pisac to juz widze. News byl wyraznie napisany "nieoficjalnie wiadomo ze powodem byl bug", wiec po co pytania, dlaczgo, po co, itd? Pozatym, buga nie zrobil gracz... wezcie, dzieci, do raczki jakis leksykon komputerowy, lub na internecie poszukajcie co to jest "bug" zanim zaczniecie pisac posta. Wypowiedzi w stylu "ble ble ble, zrobili cofke i stracilem xx k expa". Heh, jak by nie cofka, to bys byl pare mil expa w plecy w porownaniu do tych co uzywali buga, i co lepiej? Juz pomijam to ze polowa takiego posta to epitety. Kolejna sprawa: "CipSoft nie umie zrobic sprawnie dzialajacej gry". Ha! Co za problem.. DO ROBOTY CHLOPAKI, czekam na nowego RPG, ktory bedzie tak rozbudowany jak Tibia, mial ponad 40 serwerow gry (nie wliczam innych serwerow ktore sa wymagane do pracy calosci), i ciagle ponad 30,000 graczy online. Jestescie zalosni... |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Cytuj:
![]() @ontopic - hmmmmmm... mi sie wydaje, ze skoro chodzi o buga co dawal 2 miliony expa, to moze jakis blad i bugi dawaly zamiast 18 expa, 2 miliony? ale trzeba godzine to moze maja 10000 HP? @new world - hot, eh? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#157 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik forum
|
![]() @Up
Już wtorek a światów nie ma.Też mi zależało bo Pacc się marnuje więc pisałem nawet na forum tibia.com ale tam takie poważniejsze tematy odnośnie nowych światów były zaledwie 3.W jednym z nich pisał koleś z Galany 76 royal byl tez 106 elite masa ludzi w tym ja.Ale nic po za tym bo Cip Soft daruje sobie zaglądanie na forum.Więc światy mialy byc od czwartku do wtorku a ich nie ma wogóle(pytanie czy będą i jeśli tak do czy przed marcem ale tu Cip Soft nas znów"nie zawiódł"bo nie ma żadnego newsa z data czy coś takiego,w końcu napisanie newsa to długa i pracochłonna praca),na forum tibia.com jeden koles też zaangażowany w sprawę w niedzielę puścił sygnał od GM-a że na bank"dziś albo jutro",no i też się nie sprawdziło bo od niedzieli dziś mamy pojutrze,co więcej mija właśnie tydzień od newsa(może lepiej było napisac in few weeks :/ ). @topic Ja oczywiście jestem w stanie poczekac jednak najbardziej wkurza mnie niewiedza.Żadnych newsów ani na tibia.com ani na tibia.pl ani na żadnej innej stronie(co wynika z tego że jeśli same Cip-y nie wiedzą kiedy to jest to kto ma wiedziec).Jednak informacja w przybliżeniu by się przydała. Tak szczerze mówiąc wczoraj kiedy wszystkie serwy były off myślałem że może trwa założenie nowych światów jednak się rozczarowałem. Jeżeli ktoś cos wie na ten team niech napisze Ostatnio edytowany przez Nowe konto starego zioma - 29-03-2005 o 08:59. |
![]() |
![]() |
#159 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#160 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Tibia
|
![]() Cytuj:
Boshe.... ![]() ![]() ![]() Ty chyba naprawde masz 10 lat co swiadczy twoj poziom angielskiego.... ja najchetniej bym sie schowal i nie przyznawal , ze ja tez jestem polakiem jak widze taki tekst....... Stary wez sie poducz troche angielskiego i nie rob Nam wiecej siary na tibia.com bo nie wszyscy maja Twoj poziom angielskiego....... Pozdrawiam i zycze suksesow w nauce ! ![]()
![]() |