Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-03-2005, 16:30   #141
frie elnoska
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 03 2005

Domyślny

I zas wylaczenie serwerow lepiej by bylo jakby cipowie czy jacys tam ich wogole nie ruszali byloby bezpieczniej
A tak wogole to o co wam chodzi z tymi gildiami no wiecie nowy jestem
frie elnoska jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-03-2005, 16:34   #142
wolfram
Użytkownik Forum

wolfram's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua

Imię: Xarturo
Świat: Thoria
Poziom: 130
Domyślny ;]

Gildia to taka rodzina, klan, druzyna tibijska ^^
wolfram jest offline  
stary 23-03-2005, 16:37   #143
Don Kurczak
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 03 2005

Domyślny

Oby te problemy techniczne byly zwiazane z nadejsciem nowych serverow bo ja juz nie wyrabiam
mnie juz ciagnie grac na new servie a Cipowie sobie w kulki leca;/;/;/;/
Don Kurczak jest offline  
stary 23-03-2005, 16:39   #144
Sor"ser"
Użytkownik forum

Sor"ser"'s Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005

Smutny Buuu

OMG x( Gdybym widziała że teraz wyjadą tak z tymi serwerami to nie wybierałabym sie na hunta -.- Rozumiem, że mają kłopoty i próbują je naprawić, ale czy nie mogą tego robić w porze kiedy gra najmniej ludzi, a nie kiedy serwery są na full wypełnione graczami??!!

Fast plzzzzzz
Sor"ser" jest offline  
stary 23-03-2005, 16:49   #145
wolfram
Użytkownik Forum

wolfram's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua

Imię: Xarturo
Świat: Thoria
Poziom: 130
Domyślny

ja dzisiaj sie specjalnie zerwalem ze szkoly zerwalem zeby nie byc do tylu tych pare godzin a tu kurfa taki surprise ...
wolfram jest offline  
stary 23-03-2005, 17:02   #146
leszczyk
Guest

Evul

Juz niemoge z tymi przerwami ile mozna ! A kurat wole a tu jakies problemy .... chyba oni to specjalnie robia Cya all

stary 23-03-2005, 21:23   #147
De Naturat
Guest

Problem nowy serwer

zgadzam sie z (niektorymi) przedmowcami. nie ma po co rozpetywac jakiejs tam wojny w imie tak naprawde nie wiadomo czego... pozostanmy soba - co do mnie to uwazam , ze trzeba tepic bezlitosnie (hmmem i mieczem) PK i PA i do takiej gildii wlacze sie bez mrugniecia okiem. ogolnie tez nie wiem , czy Polacy tak koniecznie MUSZA rzadzic , bo efekty dzialalnosci PL mam caly czas w pamieci (bylem przez rodakow PKowany,okradany i zastraszany). a w temacie pierwszenstwa PACC na nowym serwerze.... ludzie , PACC po prostu za to PLACA!!! tak czy inaczej na nowy serwer chetnie sie przenosze - pozostaje miec nadzieje , ze lwia czesc kretynow , ktorych jedynym celem jest przeszkadzanie innym w grze pozostanie na swoich dotychczasowych serwerach.tym panom (paniom?) juz dziekujemy!!!

stary 24-03-2005, 09:33   #148
Werd
Użytkownik forum

Werd's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Underworld

LOL :d...

No to kiedy przypuszczanie wejdą te nowe servy - sobota? miejmy nadzieje ;]
chcialbym zebybylo usa, pvp bedzie super
Werd jest offline  
stary 25-03-2005, 00:29   #149
pokemonlol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Opole -> Czarnowąsy

pokemonlol ma numer GG 5833547
Król Nauczka Dzieciaki

Niech te przerwy w działaniu Tibii będą nauczką dla was dzieciaki. Że nie należey poświęcać wszystkiego żeby sobie pograć. I także dowiecie się że istnieją ciekawsze zajęcia od siedzenia przed kompem. Spotkanie z kumplami, gra w piłke, zarywanie lasek, eh srry to was jeszcze niew dotyczy.etc(itp)

See you in Rl!

tłumaczenie dla noobów:

"Nie grajcie leszcze w Tibie"
pokemonlol jest offline  
stary 25-03-2005, 09:52   #150
rush
Użytkownik Forum

rush's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Legionowo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
rush ma numer GG 1053602
Domyślny

@up

Jakoś nie wyobrażam sobie kogoś o nicku pokemonlol, który by zarywał laski Pewnie masz jeszcze 10 lat i nadal oglądasz jakieś japońskie kreskówki, a jeśli nie to na pewno żadna dziewczyna ciebie nie zechce jeśli się dowie o twoim nicku

@Topic
Mogę się założyć, że sytuacja na nowym serwie będzie identyczna jak na Pandorii. No chyba że tylko sami Polacy będą na serwie. Chociaż znając 10-letnie noobki; pewnie będą się lali między sobą....
stary 25-03-2005, 10:17   #151
Nowe konto starego zioma
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 03 2005

Domyślny

Nie no pokemonlol zaryles bosko.
Wiesz tak sie sklada ze oprocz tibii mam co robic(Sk8boarding rulez!caly rok) w przeciwienstwie pewnie do ciebie ale jak chcesz to sie podniecaj swoim postem.
A jesli chodzi o frustracje to moim zdaniem jest uzasadniona przyjaciele ze stracych swiatow skonczyli grac myslac ze zaraz nowy swiat a tu lipa.
Nowe konto starego zioma jest offline  
stary 25-03-2005, 23:02   #152
pokemonlol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Opole -> Czarnowąsy

pokemonlol ma numer GG 5833547
Król buahaha

skąd tyś się ziom urwał. mówisz o podniecaniu. buahaha.
Bo nie wiesz że ta zgraja noobów 7-14 lat tysiące dzieci nie ma co robić jak prądu zabraknie albo jak server wyłączą.

CHłopcze daj se na wstrzymanie

Rush to chyba ty masz 10 lat jak jeszcze czytać nie umiesz. Zobacz ze po lewej stronie ( wiesz która to ? ) jest napisane ile mam lat, no i zobacz kiedy dołączyłem do Forum?
A tak dla twojej wiadomości to właśnie moja dziewczyna mi taki nick wymyśliła noobku. Nie wiesz chyba jakie one są leszczu. CYA in RL mam nadzieję że zarwiesz jakąś 7 latke, bo pewnie to ci wystarczy

PS: Może laski polecą na to twoje zdjęcie. Choć szczeże mówie nie liczyłbym na to. I kto ty kreskówki ogląda. O ile się nie myle to takie leciały dawno temu na Cartoon Network. Oyoy nie zazdroszcze ci

tłumaczenie dla noobów:

"Nie grajcie leszcze w Tibie"

Ostatnio edytowany przez pokemonlol - 25-03-2005 o 23:09.
pokemonlol jest offline  
stary 26-03-2005, 22:15   #153
Nowe konto starego zioma
Użytkownik forum

Domyślny

[quote=pokemonlol]skąd tyś się ziom urwał. mówisz o podniecaniu. buahaha.
Bo nie wiesz że ta zgraja noobów 7-14 lat tysiące dzieci nie ma co robić jak prądu zabraknie albo jak server wyłączą.

A no to loozik.Widzisz myślalem ze mowisz o wszystkich takze o mnie(bo tak to zabrzmialo)ale jak to nie bylo kierowane do mnie no to styka.A co do tego co powiedziales to troche racji jest.Jednak sasiad ma 12lat gra w tibie 24h ja wieczorkiem popykam 2 godziny i zrobie wiecej od niego liczy sie efektywnosc a nie ilosc grania.Co prawda jednak wkurza jak gra 3 mlodziakow 24h 3 ownerow i sie podniecaja laza i sie wożą to nie wporzadku wobec tych co graja w tibie dla relaksu.
stary 28-03-2005, 22:27   #154
Niq
Użytkownik forum

Niq's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Bełchatów

Niq ma numer GG 4892159
Smutny Wylaczenie serewrow

wie ktoś może z jakiego powodu zostały dziś wylączone serwery ? bo kurcze przyszedlem do domu z ciezkiego ranka ganiania dziewczyn z woda i chcialem odpoczac sobie grajac w Tibie a tu lipa serwery wylaczone

P.S. Pisze tutaj o tym, bo to tez byl temat o wylaczeniu serwerow , tylko tyle ze dwa dni temu
Niq jest offline  
stary 29-03-2005, 00:18   #155
Stawi Sniper
Użytkownik forum

Stawi Sniper's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 78
Poziom mag.: 21
Domyślny

OMG...
Ludzie, czytac nie umiecie!? Bo ze pisac to juz widze. News byl wyraznie napisany "nieoficjalnie wiadomo ze powodem byl bug", wiec po co pytania, dlaczgo, po co, itd?

Pozatym, buga nie zrobil gracz... wezcie, dzieci, do raczki jakis leksykon komputerowy, lub na internecie poszukajcie co to jest "bug" zanim zaczniecie pisac posta.
Wypowiedzi w stylu "ble ble ble, zrobili cofke i stracilem xx k expa". Heh, jak by nie cofka, to bys byl pare mil expa w plecy w porownaniu do tych co uzywali buga, i co lepiej? Juz pomijam to ze polowa takiego posta to epitety.
Kolejna sprawa: "CipSoft nie umie zrobic sprawnie dzialajacej gry". Ha! Co za problem.. DO ROBOTY CHLOPAKI, czekam na nowego RPG, ktory bedzie tak rozbudowany jak Tibia, mial ponad 40 serwerow gry (nie wliczam innych serwerow ktore sa wymagane do pracy calosci), i ciagle ponad 30,000 graczy online.

Jestescie zalosni...
Stawi Sniper jest offline  
stary 29-03-2005, 03:54   #156
patrikoz
Zbanowany

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych

Domyślny Kilka spraw...

Cytuj:
OMG...
Ludzie, czytac nie umiecie!? Bo ze pisac to juz widze. News byl wyraznie napisany "nieoficjalnie wiadomo ze powodem byl bug", wiec po co pytania, dlaczgo, po co, itd?

Pozatym, buga nie zrobil gracz... wezcie, dzieci, do raczki jakis leksykon komputerowy, lub na internecie poszukajcie co to jest "bug" zanim zaczniecie pisac posta.
Wypowiedzi w stylu "ble ble ble, zrobili cofke i stracilem xx k expa". Heh, jak by nie cofka, to bys byl pare mil expa w plecy w porownaniu do tych co uzywali buga, i co lepiej? Juz pomijam to ze polowa takiego posta to epitety.
Kolejna sprawa: "CipSoft nie umie zrobic sprawnie dzialajacej gry". Ha! Co za problem.. DO ROBOTY CHLOPAKI, czekam na nowego RPG, ktory bedzie tak rozbudowany jak Tibia, mial ponad 40 serwerow gry (nie wliczam innych serwerow ktore sa wymagane do pracy calosci), i ciagle ponad 30,000 graczy online.

Jestescie zalosni...
Stary, pobiles wszystkich na glowe, gratz...

@ontopic - hmmmmmm... mi sie wydaje, ze skoro chodzi o buga co dawal 2 miliony expa, to moze jakis blad i bugi dawaly zamiast 18 expa, 2 miliony? ale trzeba godzine to moze maja 10000 HP?

@new world - hot, eh? na nowym worldzie bedzie cala polska elita galany, wiec lekko polacy opanuja serv. Ja jednak wole Iridie
patrikoz jest offline  
stary 29-03-2005, 07:58   #157
Helixaw
Użytkownik Forum

Helixaw's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anclen
Nie wiem jak to się stało ale Cipsoft po prostu wprowadzi nowe serwery w idealnym momencie, od czwartku do wtorku wolne
Thx za informację kiedy powstaną nowe serwery, bo już się martwiłem.
Fajnie, juz wtorek Tez chcialem pograc na nowych serwkach
Helixaw jest offline  
stary 29-03-2005, 08:56   #158
Nowe konto starego zioma
Użytkownik forum

Domyślny

@Up

Już wtorek a światów nie ma.Też mi zależało bo Pacc się marnuje więc pisałem nawet na forum tibia.com ale tam takie poważniejsze tematy odnośnie nowych światów były zaledwie 3.W jednym z nich pisał koleś z Galany 76 royal byl tez 106 elite masa ludzi w tym ja.Ale nic po za tym bo Cip Soft daruje sobie zaglądanie na forum.Więc światy mialy byc od czwartku do wtorku a ich nie ma wogóle(pytanie czy będą i jeśli tak do czy przed marcem ale tu Cip Soft nas znów"nie zawiódł"bo nie ma żadnego newsa z data czy coś takiego,w końcu napisanie newsa to długa i pracochłonna praca),na forum tibia.com jeden koles też zaangażowany w sprawę w niedzielę puścił sygnał od GM-a że na bank"dziś albo jutro",no i też się nie sprawdziło bo od niedzieli dziś mamy pojutrze,co więcej mija właśnie tydzień od newsa(może lepiej było napisac in few weeks :/ ).

@topic
Ja oczywiście jestem w stanie poczekac jednak najbardziej wkurza mnie niewiedza.Żadnych newsów ani na tibia.com ani na tibia.pl ani na żadnej innej stronie(co wynika z tego że jeśli same Cip-y nie wiedzą kiedy to jest to kto ma wiedziec).Jednak informacja w przybliżeniu by się przydała.

Tak szczerze mówiąc wczoraj kiedy wszystkie serwy były off myślałem że może trwa założenie nowych światów jednak się rozczarowałem.

Jeżeli ktoś cos wie na ten team niech napisze

Ostatnio edytowany przez Nowe konto starego zioma - 29-03-2005 o 08:59.
stary 29-03-2005, 10:31   #159
Mar Cin
Użytkownik Forum

Mar Cin's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patrikoz
@ontopic - hmmmmmm... mi sie wydaje, ze skoro chodzi o buga co dawal 2 miliony expa, to moze jakis blad i bugi dawaly zamiast 18 expa, 2 miliony? ale trzeba godzine to moze maja 10000 HP?
ROTFL. Bug to nie tylko potworek w Tibii, tak programiści określają błąd w programie. Być może (choć na pewno to był bardziej skomplikowany błąd) gdzieś się cipom napisał 100 zamiast 10 (a potem to się pomnożyło przez setki potworków) i tak wyszło. A może postawili gdzieś przez przypadek jakiś superszybki respawn jakichś potworków? A może dało się jakoś błyskawicznie ukatrupić demona czy warlocka i masowo je huntować? W każdym razie to nie wina cipów, każdy się może pomylić. Jeśli ktoś zawinił to najwyżej betatesterzy

Jajco mi się zjarało

To se dzisiaj nie pogram...
Mar Cin jest offline  
stary 29-03-2005, 11:56   #160
nab
Użytkownik Forum

nab's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Tibia

Domyślny inglish spek I and me polsih friens

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Druidek Szponow on 27.03.2005 22:39 CEST

> Hi.
>
> I must talk in this thing too.
> I bought Pacc 2 day after information about new
> worlds
> and exacly i wanna play innew world.I waiting 5
> days,
> and new worlds isnt online and isnt information about
> when it will start.
>
> I and many my friends many Polish players(you can
> chceck in official polsih website
> http://www.tibia.pl)waiting yo new worlds
> many people buy pacc for it(i too)and we really
> wanted play yet.
>
> Please give information about it.
> march or april we want to know and play of course

Boshe.... Jak ja widze takie posty polaka na tibia.com to nie wiem czy mam sie smiac, czy plakac... to jest zalosne................

Ty chyba naprawde masz 10 lat co swiadczy twoj poziom angielskiego.... ja najchetniej bym sie schowal i nie przyznawal , ze ja tez jestem polakiem jak widze taki tekst.......

Stary wez sie poducz troche angielskiego i nie rob Nam wiecej siary na tibia.com bo nie wszyscy maja Twoj poziom angielskiego.......

Pozdrawiam i zycze suksesow w nauce !

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania