--> | --> |
|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie mam pojęcia, ja do opola raczej nie pojadę...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Tylko w Opolu można takie coś zrobić. Jest to specyficzne miasto na konwencje ;], nie wiem czemu, ale jestes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Co masz na myśli ![]() Wogule gdzie ty mieszkasz ? Za Odrze czy gdzieś tam dalej na zadupiu (czyt. Wysypiska) ![]() Ja na Katowickiej :>, może sie umówimy na ...randke xD ... a tak na serrio, to ile tu jest na tym forum z Opola osób co ogląda "Wszystko o wszystkim"...2 ? -.- . |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Avager zawsze cie mialem za pedala! Ty zboczuchu!
Ja iwem ze z Plocka jest chyba 1 osoba ktora grzebie w tym dziale ;p(czyt. ja) A i Marcin ty na prawde sie wywyzszasz... Myslisz ze jak walniesz jakies 2 fajne texty to juz jestes mastah? I od razu na forum "ale gdyby nie ja to by nudno bylo", "ja tu cala zabawe rozkrecalem". Moze txt'y nie byly dokladnie takie, ale taki mialy sens. Eileen czemu tak malo fotek?
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() po skomplikowanych procedurach usuwania hasła poprzez przeinstalowywanie windowsa na drugim dysku i mieszanie w użytkownikach przyprawione instalowaniem oprogramowania i sterowników na nowo oto jestem
![]() Zlot był naprawdę fajny i mam nadzieję że wkrótce odbędzie się drugi taki ![]() ps. Marcin of shadow - człowieku, jak piszesz na forum to się hamuj a nie się wywyższasz "o bezemnie by nie było śmiechu" "o ja waliłem tekstami z paccem" no fajnie się z tobą gadało ale masz takie odpały że miałem ochote się do ciebie nie przyznawać ![]() ![]() pss. Eileen - daj więce fotek bo te 4 to nie wszystko jak pamiętam ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zielevitz - 03-07-2005 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() czytałem cały temat, to że idziemy pod fredre, jakoś ominąłem...
No, ale musicie mi wybaczyć - po 3 dniach teleportu każdy ma prawa być zakręcony. hiehie. Może następnym razem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Z dedykacją dla zielevitza: http://img300.imageshack.us/img300/507/58pb.jpg ^.^ hihihihihi............... O TĄ /\ ci chodziło? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
(czytaj to co napisalem cFANIAKOWI a co do klawiatury nigdy w zyciu nie umialem pisac na innej klawiaturze niz na swojej (lol) Jezeli ktokolwiek odebral to jako wywyzszanie sie TO OSWIADCZAM ZE NIE O TO MI CHODZILO EH.... @Eileen cos mi zdjecie nie wchodzi Ostatnio edytowany przez Marcin of shadow - 03-07-2005 o 22:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ps: ale teraz wywyzszam wsystkich : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @hoomik
A co w tym złego? Każdy z nas coś wniósł do grupy. Każdy miał jakis temat do omówienia i własne zdanie. I oto w tym spotkaniu chodziło. Jestem bardzo zadowolona, ze brałam w nim udział ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co wy tacy jacyś smętni jesteście? Brak uśmiechu, kochani. Na spotkaniu była taka fajna atmosfera, a teraz wszystko siadło.
@Marcin A teraz widzisz? <obrazek usunęłam, bo długo się ładował...> Ostatnio edytowany przez Eileen - 04-07-2005 o 10:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Eileen
Nom widze ![]() Ostatnio edytowany przez Marcin of shadow - 03-07-2005 o 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rankor - 03-07-2005 o 23:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda ze mnie nie bylo
![]() ![]() btw. Moj 1 post ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Rankor and hoomik
Moze i macie racje ale tego posta z kozami z nosa to napisal moj kolega jak przyszedlem to juz byl wyslany eh i chcialem sie jakos wybronic no ale nic przepraszam za kolege i za mnie tez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zbanowany
|
![]() cFaniak ja też z Płocka. Hubert-pol, Dechsta etc.
@topic Wydaje mi się, że spotkanie wam się udało. Choć jakoś dziecinnie wyglądacie ![]() Cytuj:
Przed ale jest przecinek - po 2. Nie widze cie jako czlonek Zakonu -??-- bezsens tzn. zła forma hoomik ma racje. Zachowujesz się jak gówniarz. Najlepiej powiedziała Eileen. Każdy wniósł coś do zlotu, a wg Ciebie to ty byłeś duszą towarzystwa. |
|
![]() |
![]() |