|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Nie chcecie wiedziec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() Gosciu normalnie mnie zwaliło z krzeseła jak to oglondałem tylko nie daj ciała i rob to szybko... aha i czy som jakis stroje inne dal komikatorów czy jakos tak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Ok, nowe info:
-Fake będzie najwcześniej w dzień Niepodległości ! (NIE WCZEŚNIEJ), ale możliwe bardzo że kilka dni później. -Robie coś w rodzaju pod fake'a (mam troche dosyć dodawania łóżek do sypialni, komputerów i innych bzdet na korytarzach krążownika... heh... a jeszcze cieniować prosze państwa trzeba to -.- ). Ma będzie robiony także gdy będzie już SA (gdy będzie jego PRemiera), czyli 2 fake'i na głowie, ten natomiast to nic trudnego, gdyż w świecie fantasy (tamten... to prawie 99,999% własnych grafik.......heh jedynie to przywiduje wykorzystać teksturke pustyni - w SA). Dobra, tylko żadnych tekstów że nie kończe fake'ów...... bo mówiłem ostatnio, jak teraz nie skończe żadnego fake'a to nie robie nowego ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2005
|
![]() Ale jazda swietna robota.
|
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcę być Medem plx
![]() Edit:Nick Turtle Sikornik. Chyba że już masz postacie to sie spóźniłem
Co moge tu wsadzic co będzie mniejsze niż 20kb? Najwyżej Kropkę... -.- hyhyhy ![]() ![]() ![]() Turtle ma nowego użytkownika. Tamten sie załamał i oddał wszystko mi, więc nie wińcie mnie za jego błędy(tak na przyszłość). Ostatnio edytowany przez Turtle Sikornik - 06-11-2005 o 08:36. |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]() pisze sie na to^^
|
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Ja mógłbym kimś być, ale z tego co widze to już niema wolnych miejsc...
|
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Cholerni archeolodzy >.< Po kiego wała odświeżacie stare, dawno już nieaktualne tematy?
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ok mam nadzieje że ktoś juz nie raportował
Aval o co chodzi z tymi jajami w podpisie?
![]() |