![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() kichakichakicha
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 03-02-2012 o 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tron Onys
Profesja: Sorcerer
Gildia: Gildia Magów
Świat: Askara
Poziom: 8
Skille: 48/77
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Jestem przerażony tym co wam powiem.
Pewnego dnia ide sobie do sklepu (jak codziennie rano) i nagle jakiś chłopak podchodzi i muwi że musi być morderćą!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Właśnie umarł mój przyjaciel w szpitalu ;/
Pokłócił się z rodzicami, wziął narkotyki i pojechał na skuterze. Doszło do wypadku, został przewieziony do szpitala i tam umarł Świeczka dla Ciebie[*] |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Taak.Tego Boimy się wszyscy
[*]
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Hmm... Ja boje się sytuacji w której wszystko zależy ode mnie, kiedy mam zrobić coś ważnego, a dużo osób się temu przygląda, a wtedy pod silną presją potrafie popełnić spory błąd ;/. No, i nie wiem czy to fobia, ale idąc po ulicy, często zastanawiam się co myślą o mnie inni ludzie obok których przechodze... Dziwnee ;]
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() Ja się boję mojej babci
![]()
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Sry double post...
Chrzanie to forum... Jestem tu tylko ze względu na MTA i by pomagać znajomym -.- Pozdr0 :l Ostatnio edytowany przez Kwaso - 16-03-2006 o 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Kulikos@
Nom wiem cos o tym, w moim przypadku to są mecze. Wchodze na boisko i czasem sie boje zeby cos nie odwalic omg. Bo jak bywa nie strzele bramki to sie burzą i jestem cały czas pod presją ![]() A zeby nie bylo offtopicu to uswiadomilem sobie ze boje sie jak telefon dzwoni,bo zawsze to moze byc moja wychowawczyni z wiadomoscia ze cos odwalilem w szkole i mam przypal hehe ![]()
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rastaman Toxic
Profesja: Knight
Gildia: Justice Force Academy
Świat: Keltera
Poziom: 23+
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Boje się, że zdanie, które teraz piszę... może być moim ostatnim... Boje się że strace bliską mi osobę... Boje się żyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() kaczek, niezdrowych gnijących zębów, chucka norrisa, jego siostry, rydzyka oraz moherowych beretów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Aferzystów z SLD, oszołomów z PIS, rolników z Samoobrony, czubków z LPR, gejow, lesbijek, homofobów, ateistów, fanatyków, lewaków, nacjonalistów, anarchistów, komunistów, globalistów, antyglobalistów, nauczycielki matematyki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Hmm... Ja się boje samotności oraz śmierci że pamięć po mnie zniknie.
ARSENAL We are the good old team from ARSENAL We wear blue and yellow, or red and white We will always fight for victory And play with all our might All for one, and one for all We'll answer to the call Oh Gunners Arsenal Gunners We'll kick the winning goal Reflected off the pole |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zbanowany
|
![]() Hyh, ja się boje przyszłości, boje się że popełnie błąd w ważnej sprawie.
Błąd który zniweczy wszystko co do tej pory osiągnąłem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Sa dwie rzeczy których się boje.
Pierwsza to strach przed stratą z rodziny.Nie wiem, jeżeli strace rodziców,siostre... to.. to chyba popełnie samobójstwo. Drugie to to że może kiedyś będe patrzył na cierpienie bliskich mi osób i nic nie będe mógł zrobić.
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Boje sie ze zmarnuje swoje zycie...
Boje sie ze cos sie stanie moim bliskim... Ale najbardziej boje sie samego strachu...
Poniedzialek: Otwieram tibia.com a tam keyloggery Wtorek: Otwieram tibia.org.pl a tam keyloggery Środa: Otwieram tibia.pl a tam keyloggery Czwartek: Boje sie otworzyć puszke sardynek Ostatnio edytowany przez Rabanbar - 26-03-2006 o 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() affff najgorszy strach to jest widok pajka siedzacego na twojej rece lub innej czesci ciala... Raz w zyciu udalo mi sie zabic pajaka w zamknieciu, jak malowalem wneke kabiny prysznicowej, to zauwazylem pajaka na scianie w odleglosci 30 centymetrow... zamknalem oczy i przycisnalem go przez bluze a pozniej ucieklem w biegu sciagajac bluze
![]() a najbardziej sie obawiam ale nie boje, ze urodze sie drugi raz na tym swiecie, albo gdzies indziej i bedzie sie ciagnelo to zycie w nieskonczonosc bez wiekszego sensu...
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Szlachetny rookslayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Rozpadła sie ;(
Świat: Iridia
Poziom: 20
Skille: 19/23
Poziom mag.: ^^
![]() |
![]() ja sie boje ze zdejma z anteny Wojewódzkiego
a jesli chodzi o takie psychiczne jakies fobie to hmm ... to ze sie zblaznie przed jakims tlumem ludzi Tylko nie mowcie ze wlasnie to zrobilem ^.- ![]() Hail ! ach i że nie zdam i bede musiał przez wakacje w szopce/piwnicy koczowac ![]()