![]() |
#141 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2006
|
![]() Początki...
1. Nie umialem zabijac ratów 2. 15 próbowalem na 1 lvl'u przejsc przez bramke lvl'ową dla 2 lvl'i ![]() 3. 2 godziny zwiedzalem miasto i okolice -.- 4. Jak wyszłem na majna to niewiedziałem co to depo ![]() To chyba wszystko chociaż było tego wiencej ![]() Pozdrawiam Rexxar14 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jeszcze nic ja nie umiałem atakować nie umialem wchodzic po drabinie ani sie ropać. Ale najbardziej mnie zdziwił ślepy orc którego atakowałem z godzine
![]() Przedtem były czasy fajnie sie gralo a teraz powoli tibia zaczyna się nudzić aha dla porownania Pierwszą postacią miałem średnie eq na 5 lvl a drugą najlepsze na 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() Zaczynałem około 4 lata temu. Pamiętam że bałem sie wyjść z temple
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lenrock - 26-09-2006 o 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Obszedłem całego rooka i zdziwiłem się: "Co ta tibia taka mała? Gdzie tu grają ci wszyscy wysokolevelowcy?". Dopiero po kilku godzinach dowiedziałem się, co to main.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]() Kiedy sobie przypomne swoje początki to chce mi się z siebie śmiać
![]() gdyby nie kumpel (don torpedos) to nigdy bym nie wybił tego 20lvl 1 postacią ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: Wola Rzędzińska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Urban Monthus
Profesja: Druid
Gildia: szukam
Świat: Askara
Poziom: 25
Skille: s24
Poziom mag.: 24
|
![]() Ja na początku nie umiałem wejść po drabinie i nie wiedziałem jak się liny używa. Jak za pierwyszym razem próbowałem sprzedać 20 meat to rzuciłem NPC za lady, i po bajce.
![]() Ostatnio edytowany przez Urban Monthus - 08-10-2006 o 10:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arcienes
Świat: Nebula
Poziom: 35+
|
![]() jak ok. 3 miesiące temu kumpel mnie "uczył" grać a konkretniej chodziłem wszędzie za nim i robiłem to co on, no i poszliśmy na raty i zabijałem je z nim tylko nie powiedział mi że raty i inne potworki sie otwiera żeby wyciągnąć z nich food, gp itp no i tego nie robiłem aż sam sie zorientowałem po jakimś czasie że istnieje taka opcja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Imię: Kaniek from Azura
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 23
Skille: 2/4
![]() |
![]() Na początku to zapewne jak każdy nie umiałem wchodzić po drabinie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ja na poczatku nie umialem wchodzic po drabinie, nie wiedzialem do czego sluzy rope, shovel etc. Koles mi powiedzial ze wyjsc tym mostem z miasta mozna na 5 levelu i mu uwierzylem xD Do tego 5 levela mialem juz 200 gp ale tez poczatkowe equip. Na Rooku nie wykonalem chyba zadnego questa, tylko dead dragon probowalem z kolegami, ale nie udalo sie. Nic praktycznie nie wiedzialem o skillach i mapce, o jej przesuwaniu etc. Myslalem, ze do kazdego awansu na level potrzeba 100 exp xD
Bylo jeszcze tego wiele ale nie bardzo pamietam ![]() Ostatnio edytowany przez Michaello - 11-01-2007 o 14:26. Powód: Wow, mala literowka zauwazona dopiero teraz :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Pamietam jak bylam noobkiem zrobilam sobie postac w tibi i szpanilam sie w cafe ze mam 1 lvl xD Potem zrobilam sobie 6 postaci na roznych swiatach.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Tarnów
Imię: Tebiator
Gildia: Mortis Nostrae
Świat: Pandoria
Poziom: 34
|
![]() mnie jakis 8lvl pamietam uczyl gry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zbyt duzy podpis Ostatnio edytowany przez Tebiator - 11-01-2007 o 08:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Orius Sheran
Gildia: Saruman Army
Świat: Selena
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A ja to żal.pl
![]() Pisałem że nie sellne za 2 gp rata i mam to w pupie. Potem zabiłem mino i sie jarałem ze mam chain armora .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]() Ja na poczotek padlem na racie i tak sie w*****lem ze skasowalem tibie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Włocławek City :)
Imię: Janosiq
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hooligans Team
Świat: Shiviera
Poziom: 36
Skille: 72/40
Poziom mag.: 13
|
![]() Mi kiedys jak pisalo You advanced in club fighting to myslalem ze do jakiegos clubu dochodze i ze jestem jakis koles bo jestem w "clubie" xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]() A ja byłem takim noobie'm że nawet slima wypić nie potrafiłem, i jak wylał mi się pod nogi to się dziwiłem xD
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() Ja na początku caly czas padałem bo nie umiałem wchodzić po drabinie, nie wiedziałem gdzie klikać ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Puławy
Imię: Klozet Pani
Świat: Isara
Poziom: 5
Skille: 15/13
|
![]() Ja:
1. Nie umiałam zabić rata. 2. Myślałam że wypadające z ratów gp to oczy ratów. 3. Nie wiedziałam że sworda trzeba nosić w ręce, waliłam więc z fista i dziwiłam się dlaczego to tak wolno idzie. 4. Nie umiałam robić TRADE WITH, wchodzić po drabince. 5. Jak ktoś się mnie spytał czy mam 10 gp to zdziwiłam się co on ode mnie chce, bo nie wiedziałam co to gp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]() Do mnie przyszedł kumpel, wszystkiego mnie nauczył na jakieś... 10 minut. potem nie wiedziałem co to trade, że jak się na stół położy itemek to ci go nie zabiorą
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Torun
Imię: Kokolupia
Gildia: Spike Sword Team
Świat: Askara
Poziom: 17
Skille: 19/23
![]() |
![]() Ja jak nie mialem neta to gralem na your otsie. Koledzy do mnie przychodzili i mi pomagali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]() @up
Nie gadaj tu o otsach ... 1. Ja kiedyś wpadłem do dziury z ratem i nie wiedziałem jak wyjsc z tamtąd... 2. Gosc mowił żebym szedł na raty po kase a ja to zroziumiałem że mozna tu cos kupić na raty ^^ 3. Widzialem kiedys GM i myslalem ze to zwykly gracz a to ze nie chcial sie odezwac to bluzgalem na niego i ban.. Kto wie czy to nie był polak xD 4. Kiedys mialem carlin sword to myslalem ze kozak jestem. Taksamo fire sworda z ziomka lootlem to potem padlem stracilem go i płakałem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez DratrisDxx - 31-01-2007 o 18:46. |
![]() |