Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-03-2006, 20:53   #141
Kyra destroyer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DuLiB
Eon jest szefem ;d

wiadomosci z ostatniej chwili ;d

19:54 You see a dead human (Vol:10).You recognize Xoreso. He was killed by Eon Aldarion

19:58 You see a dead human (Vol:10).You recognize Mordrak Infestus. He was killed by Herineey.
20:20 XxX (ktoś): bm przegralo ;/
20:20 XxX (ktoś): prawie all popadali
20:20 XxX (ktoś): nawet geo aldarion i mizaeron
20:21 XxX (ktoś): tylko xeretza nie padl
20:22 XxX (ja): a bedzie jeszcze bitwa ?
20:22 XxX (ktoś): nie

Ja się tylko modlę, żeby to był nieugaszony entuzjazm po przegranej bitwie...

Jeżeli jest inaczej to:
@Tetrocop:
- zmień podejście do gry jako lidera i rządzącego na serverze, bo inaczej sam Eon cie pogna
- zastanów się kogo zbierasz do rządzącej gildi... bo innaczej (patrz wyżej)

@Niros
To nie zmienia twojego wywalenia z servera przeze mnie

Żeby wyjść z tego jakoś z twarzą to pozostało mi tylko POGRATULOWAĆ WYGRANIA BITWY I (być może WOJNY)..... od samego początku nie byłem za N/G i dalej nie jestem, i nie będę napewno w trakcie tej wojy... jeżeli ona jeszcze trwa to niezmiennie rzyczę wam klęski !!!
Powtarzam jescze raz - RESPECT ZA WYGRANĄ BITWĘ - (tylko dla hlvl, bo pozostali to prawie że się nei logowali w ogóle......
Kyra destroyer jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-03-2006, 21:03   #142
Toowreck
Użytkownik Forum

Toowreck's Avatar

Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Wawa

Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 37+
Poziom mag.: 46
Domyślny

Krecil ktos te bitwe? Jak tak to podajcie tutaj linka do filmu plz
pozdro
stary 01-03-2006, 21:03   #143
Lill
Guest

Domyślny

Za czasów kiedy grał Jejihev (dzisieszy Xeretza) na Galanie był pożądek. Były Gildie, który siłą były równe. Wszystko wyglądało jak kraina mlekiem płynąca (metafora taka). Złe czasy Galany nastały kiedy Xeretza (Jejihev) został zhackowany. Wszystko się rozpadło. Nie gram na Kyrze, ale i uważam, że jeżeli BM~ będzie "rządziła" Kyrą to nie bedzie takiego P.A (wiadomo na każdym świecie istnieje P.A etc.)

To tylko moja opinia.

Wiadomo jedno: czas pokaże.

Pozdro dla forumowiczów.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2006, 22:23   #144
Kyra destroyer
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toowreck
Krecil ktos te bitwe? Jak tak to podajcie tutaj linka do filmu plz
pozdro
Nikt nie kręcił...
stary 01-03-2006, 22:53   #145
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Co do filmiku to on jest:

http://rapidshare.de/files/14450143/ged_NgOwnAgain.rec.html

Co do samej bitwy - BM dostalo w dupe, ze az milo patrzec szlo .

Chyba tylko "wielki i odwazny" Xeretza nie deadnal, gdyz pewnie pomyslal sobie, ze chlopaki z jego gildi swietnie dadza sobie rade sami.
I sie nie omylil, czlonkowie BM urzadzili nam swietny popis....

...ale to sobie sami obejrzcie .

C.P. Baudelaire
Gregoire jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2006, 22:54   #146
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo

Domyślny hahah

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kyra destroyer
20:20 XxX (ktoś): bm przegralo ;/
20:20 XxX (ktoś): prawie all popadali
20:20 XxX (ktoś): nawet geo aldarion i mizaeron
20:21 XxX (ktoś): tylko xeretza nie padl
20:22 XxX (ja): a bedzie jeszcze bitwa ?
20:22 XxX (ktoś): nie

Ja się tylko modlę, żeby to był nieugaszony entuzjazm po przegranej bitwie...

Jeżeli jest inaczej to:
@Tetrocop:
- zmień podejście do gry jako lidera i rządzącego na serverze, bo inaczej sam Eon cie pogna
- zastanów się kogo zbierasz do rządzącej gildi... bo innaczej (patrz wyżej)

@Niros
To nie zmienia twojego wywalenia z servera przeze mnie

Żeby wyjść z tego jakoś z twarzą to pozostało mi tylko POGRATULOWAĆ WYGRANIA BITWY I (być może WOJNY)..... od samego początku nie byłem za N/G i dalej nie jestem, i nie będę napewno w trakcie tej wojy... jeżeli ona jeszcze trwa to niezmiennie rzyczę wam klęski !!!
Powtarzam jescze raz - RESPECT ZA WYGRANĄ BITWĘ - (tylko dla hlvl, bo pozostali to prawie że się nei logowali w ogóle......

o ****a niezle teksty eon to moj best friend z tibi i znam go w *** czasu zawsze bede za nim a on za mna ;] to nie ******* mi ze on mi cos zrobi
jak go nie znasz wogule
stary 01-03-2006, 22:57   #147
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Lokacja: Braniewo

Domyślny hehe

Bm Owned Wbilem 7 Fragow dzis
stary 01-03-2006, 23:36   #148
Kyra destroyer
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
o ****a niezle teksty eon to moj best friend z tibi i znam go w *** czasu zawsze bede za nim a on za mna ;] to nie ******* mi ze on mi cos zrobi
jak go nie znasz wogule
To masz super, tylko że ja znam Johana przypuszczam że ciut dłużej więć nie zaświecaj swoim noobostwem.... weź sobie do serca to co ci napisałem lepiej.... to nie groźba, to przestroga...

EDIT:
btw. noobie, ale właśnie zdałem sobie sprawę, że ty Pa jesteś.... Ooo... a to lider servera... ale z ciebie noob... DUEL ?? (jak takiś cwany to może rl duel ? - znam twoich "kolegów" z rl.. także chętnie mi ciebie wskażą!)

Ostatnio edytowany przez Kyra destroyer - 02-03-2006 o 00:48.
stary 02-03-2006, 01:11   #149
Kyra destroyer
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gregoire
Co do filmiku to on jest:

http://rapidshare.de/files/14450143/ged_NgOwnAgain.rec.html

Co do samej bitwy - BM dostalo w dupe, ze az milo patrzec szlo .

Chyba tylko "wielki i odwazny" Xeretza nie deadnal, gdyz pewnie pomyslal sobie, ze chlopaki z jego gildi swietnie dadza sobie rade sami.
I sie nie omylil, czlonkowie BM urzadzili nam swietny popis....

...ale to sobie sami obejrzcie .

po pierwsze... jaki twój nick ? bo znając życie to pewnie nie masz ani jednego fraga a chodzisz i tylko coś tam wrzeszczysz.... no ale nie ważne....

Fakt, xeretzy nie było i nie będę się starał nawet sobie wytłumaczyć dlaczego... powinien być !!! I to się zgodzę...

Stymże ja chciałem tylko zwrócić uwage wszystkich na wielkiego Tetrocopa... zauważcie że idzie on do przodu tylko i wyłącznie wtedy jak wszyscy raszują, a jak się rozgrywa równa walka to stoi on na samym końcu... Xolorian, który kręcił film, i który sam nie trzymał się przodu niełapie czasami wielkiego Tetro... to moim zdaniem tez nalezy wyjaśnić...

I mam jeszcze inne pytanie, na forum tibia.com, NG zalicza sobie fragi takie jak np. Xeretza zabity przez Miz~... a dlaczego ? Przecież to nie był frag NG, tylko Miz~ bląd i przez przypadek go zabił.. A kolejne fragi to osoby zabite w NG przez jej członków... czy możecie się puknąć w te zakute łby ?

I nie szczyćcie się zabiciem Mizaerona, wysoki lvl etc., jednak widać że on nie potrafi grać w Tibię... także nei wiem czy jest się czym chwalić....

A na zakończenie:
CZY WY NAPRAWDĘ MYŚLICIE ŻE WYGRACIE WOJNE ZE SZWEDAMI ??
stary 02-03-2006, 06:22   #150
Morximal
Użytkownik Forum

Imię: Morximal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Era Zero
Świat: Arcania
Poziom: 102
Skille: 95/xx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
To masz super, tylko że ja znam Johana przypuszczam że ciut dłużej więć nie zaświecaj swoim noobostwem.... weź sobie do serca to co ci napisałem lepiej.... to nie groźba, to przestroga...

EDIT:
btw. noobie, ale właśnie zdałem sobie sprawę, że ty Pa jesteś.... Ooo... a to lider servera... ale z ciebie noob... DUEL ?? (jak takiś cwany to może rl duel ? - znam twoich "kolegów" z rl.. także chętnie mi ciebie wskażą!)
po twoim postach na tym forum Eon by sie napewno nie przyznal ze cie zna hehe btw w Bm jest tylko 5 szwedow reszta to polacy ktorych Xeretza i Geo tak nienawdzia=] apropo Geo osobiscie nic do niego nie mam ale na obsidi wy***al 70% polakow z serva ;d
Morximal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-03-2006, 06:29   #151
Morximal
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
po pierwsze... jaki twój nick ? bo znając życie to pewnie nie masz ani jednego fraga a chodzisz i tylko coś tam wrzeszczysz.... no ale nie ważne....

Fakt, xeretzy nie było i nie będę się starał nawet sobie wytłumaczyć dlaczego... powinien być !!! I to się zgodzę...

Stymże ja chciałem tylko zwrócić uwage wszystkich na wielkiego Tetrocopa... zauważcie że idzie on do przodu tylko i wyłącznie wtedy jak wszyscy raszują, a jak się rozgrywa równa walka to stoi on na samym końcu... Xolorian, który kręcił film, i który sam nie trzymał się przodu niełapie czasami wielkiego Tetro... to moim zdaniem tez nalezy wyjaśnić...

I mam jeszcze inne pytanie, na forum tibia.com, NG zalicza sobie fragi takie jak np. Xeretza zabity przez Miz~... a dlaczego ? Przecież to nie był frag NG, tylko Miz~ bląd i przez przypadek go zabił.. A kolejne fragi to osoby zabite w NG przez jej członków... czy możecie się puknąć w te zakute łby ?

I nie szczyćcie się zabiciem Mizaerona, wysoki lvl etc., jednak widać że on nie potrafi grać w Tibię... także nei wiem czy jest się czym chwalić....

A na zakończenie:
CZY WY NAPRAWDĘ MYŚLICIE ŻE WYGRACIE WOJNE ZE SZWEDAMI ??
ehehe sam sie puknij w swoj leb jesli ktos pada na battle to jest to frag czyz nie?, Xeretza padl jak atakowali Jinxza, dostal pare boltow od jinxza i ue od miza wiec ja uwazam ze ten frag powinien sie liczyc, apropo twojego zachowania i komentarzy po 1 od kiedy wojne sie wygrywa fragami? po 2 czy masz jakies doswiadczenie w tibi bo ja widze ze twoja znajomosc tibi opiera sie glownie na mysleniu "jesli bedzie war ze swe to odrazu sie poddajmy" widzisz drogi kolega walczylem w 4 wojnach na arcania przeciwko swe i wrzystkie wygralismy poczym dolaczylem sie do 5 wojny i przegralismy hehe tak czy siak wiele nas przeszlosc nauczyla i pozwoli nam wygrac wojne na kyrze od samego poczatku serva bylo wiadomo ze bedzie wojna z DT nie bylo wiadomo tylko ilu ich bedzie,a no i jeszcze raz wroce do twojej znajomosci z Eonem bo uwazam ze skopiowales jego imie chyba se stronki zeby zaszpanowac na tym forum co uwazam za calkowicie nie stosowne. I wyobraz ze mam gdzies moja pisownie tak jak wczesniej krytykowales Tetro, wiec nie produkuj sie z komenatarzami ze tam powinno byc "ó" zamiast "u". Nara
stary 02-03-2006, 08:00   #152
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

@Medivh Shady :

wiesz ja pamietam ze geddarm zabil fosfika tzn mial fraga , Bismilah tez mial mnostwo fragow ale wybacz o twoich nie pamietam .... wylazles z pz jak niebylo fosfika kiedys ??? aaa taaa racja wyszedles po manasy w AB ... wiec nie kompromtuj sie i miej odrobine honoru ... ja jak teraz sie loguje noob charem na arcanie to fosfik zawsze ze mna pogada przywita jak ma chwile czasu choc bylismy zazartymi wrogami ... widac jednak stac go na troche dojrzalosci i szacunek dla ludzi .. ty sie szczycisz zwyciestwem choc nie miales w tym zadnego udzialu szkoda mowic ale jednak w wojnie NG a potem w Ez i geddarm i Bis to niebo a ziema do ciebie ... wiec skoncz prosze i zabieraj stad twoje mazaki i idz do innej piaskownicy bo tutaj tylko smrodu narobiles ..... :/

HailBis
Hail Geddy
Hail Ng
Hail Rexsi
Kiroy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-03-2006, 10:18   #153
freed
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Domyślny

ehehe sam sie puknij w swoj leb jesli ktos pada na battle to jest to frag czyz nie?, Xeretza padl jak atakowali Jinxza, dostal pare boltow od jinxza i ue od miza wiec ja uwazam ze ten frag powinien sie liczyc, apropo twojego zachowania i komentarzy po 1 od kiedy wojne sie wygrywa fragami? po 2 czy masz jakies doswiadczenie w tibi bo ja widze ze twoja znajomosc tibi opiera sie glownie na mysleniu "jesli bedzie war ze swe to odrazu sie poddajmy" widzisz drogi kolega walczylem w 4 wojnach na arcania przeciwko swe i wrzystkie wygralismy poczym dolaczylem sie do 5 wojny i przegralismy hehe tak czy siak wiele nas przeszlosc nauczyla i pozwoli nam wygrac wojne na kyrze od samego poczatku serva bylo wiadomo ze bedzie wojna z DT nie bylo wiadomo tylko ilu ich bedzie,a no i jeszcze raz wroce do twojej znajomosci z Eonem bo uwazam ze skopiowales jego imie chyba se stronki zeby zaszpanowac na tym forum co uwazam za calkowicie nie stosowne. I wyobraz ze mam gdzies moja pisownie tak jak wczesniej krytykowales Tetro, wiec nie produkuj sie z komenatarzami ze tam powinno byc "ó" zamiast "u". Nara

Zgadzam się z tobą
freed jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-03-2006, 11:15   #154
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Powiem wam ,że całe NG z obsidi przeszlo w stan retired. Bardzo możliwe ,że po to by pomóc kolegom z kyry. Nie dajcie im rozwalić kolejnego serwa. NG są bardzo podstępni, maja dobrą propagandę ale jeśli ich opozycja przegra umieszczają swoich szpiegów w gildiach i zabijają np za posądzenie za PA na GC. Ogólnie mają jedną zasadę, przejąć władzę na serwie , walnąć anhilatora i demon helmet questa a później rozwalić świat. Zdarzyło się to już na kilku serwerach.
stary 02-03-2006, 14:11   #155
Teo
Użytkownik Forum

Teo's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Teo ma numer GG 9509994
Domyślny

@Kyra Destroyer
Po co tetro ma sie pchac do przodu jezeli moze stac z tylu i strzelac z sd nie obawiajac sie trapa? Jak bys nie zauwazyl to jest to mag a nie rycerz. Zlosc za przegrana bitwe(wojne?) przemawia przez ciebie i chyba nie wiesz co piszesz.
stary 02-03-2006, 15:29   #156
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morximal
po twoim postach na tym forum Eon by sie napewno nie przyznal ze cie zna hehe btw w Bm jest tylko 5 szwedow reszta to polacy ktorych Xeretza i Geo tak nienawdzia=] apropo Geo osobiscie nic do niego nie mam ale na obsidi wy***al 70% polakow z serva ;d
****a nasptepny, skad wiesz ze Xeretza nienawidzi polaków?!

wiec STFU!
thewojtek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-03-2006, 15:44   #157
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek

wiec STFU!
ja np wiem ze nienawidzi polakow i jest PA.
za czasow gdy gralem jeszcze na galanie huntowal mnie i moich kolegow za to ze bylismy polakami(nic mu nie zrobilismy, ani zadnego jego przyjaciela itp nie zabilismy, nawet go nie znalismy).

@wojna
jestem pewien ze wygra NG i zycze im tego zwyciestwa.
@ged
jesli tu zagladasz to ciekawi mnie to czy pamietasz Kharima z Arcanii?? jeszcze Ci wisze 3 bpki hmmow
stary 02-03-2006, 16:36   #158
Morximal
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek

wiec STFU!
zeby tylko ktos wam mogl przetlumaczyc rozmowe nagrana w formacie mp3 miedzy Geo, Godis a Xeretza na ventrilo na temat polakow, eh ale ale wtedy by nie bylo wojny i by bylo nudno
stary 02-03-2006, 17:33   #159
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pitt6ull
Powiem wam ,że całe NG z obsidi przeszlo w stan retired. Bardzo możliwe ,że po to by pomóc kolegom z kyry. Nie dajcie im rozwalić kolejnego serwa. NG są bardzo podstępni, maja dobrą propagandę ale jeśli ich opozycja przegra umieszczają swoich szpiegów w gildiach i zabijają np za posądzenie za PA na GC. Ogólnie mają jedną zasadę, przejąć władzę na serwie , walnąć anhilatora i demon helmet questa a później rozwalić świat. Zdarzyło się to już na kilku serwerach.
nastpeny gowno wie a -*******i bzdury lol
Eldyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-03-2006, 20:48   #160
Kyra destroyer
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Teo
@Kyra Destroyer
Po co tetro ma sie pchac do przodu jezeli moze stac z tylu i strzelac z sd nie obawiajac sie trapa? Jak bys nie zauwazyl to jest to mag a nie rycerz. Zlosc za przegrana bitwe(wojne?) przemawia przez ciebie i chyba nie wiesz co piszesz.
No zgadza się, jest magiem i powinien się trzymać z tyłu, no ale chyna nie za innymi magami i druidami... akurat miedzy tymi wokacjami powinien przodować i stać za rycerzami żeby odpowiednio kierować wojną. Co z tego, że ma 7 fragów z jednej bitwy... na takim levelu to nic dziwnego, wiadomo że wali potężne hity i jezeli jest w grupie co wali to nie trudno się domyśleć, że jeden z dwóch ostatnich hitów będzie jego.

Zgadzam się - przemawia(-ła) przeze mnie złośc po przegranej bitwie

Kontynując pierwszy wątek, to zobaczcie jak Tetro ginie w Ankrahmun... no niech ktoś powie, że nie padł jak noob...

Pozrd~
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania