![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() wez Ty sie gosciu idz przewietrz wez ze soba shamana a pozniej przeczytaj swoje wypociny bo widze ze te 16 godzin a nastepnego dnia 21 niezle Ci zrylo banie
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Ratilltek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Signs
Świat: Furora
|
![]() @malyjanek
Ładne ss'y ![]() W 100% popieram Shamana i dzg. Chociaż gram na furorze gdzie swe jest raczej mało to i tak przewaznie z nimi chodze huncic, pkowac etc.. dlaczego? sam nie wiem, ale wydaja mi sie lepszymi kumplami w tibi od polaków (oczywiscie nie od wszystkich). A ponad to Furora uważana za polski server powinna byc idealna, tak jak sadza ci ktorzy nieprzepadaja za szwedami, ale nie... bo polacy sa tacy ze niepotrafia docenic tego co mają (oczywiscie tez nie wszyscy) ciągłe wojny, doprowadzaja ten swiat do upadku, a jednak swe sie w to nie miesza... wiec pomyślcie przez chwile... wojny typu swe vs pol to wasze wymysły... na każdym swiecie jest gildia która chce panować i to jest chyba główną przyczyną wojen, a nie to że swe nielubią pol albo na odwrót. Myle się? |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Wezcie dzieciaki zamknijcie puski i wracajcie possac cycusia u mamusi *******icie takie glupoty ze zygac mi sie chce ale jak napisalem do was normalnie to nic nie zalapaliscie.
Co do Ciebie schaman to zastanow sie nad soba. Na pewno masz jakichs znajomych ktorzy rownierz graja w tibie. Co im mowisz za karzdym razem gdy ty jestes w szwedzkiej gildji a oni w polskiej?? "sorki chlopaki wole ich?" A moze ty wogule nie masz kumpli i boisz sie z domu wychodzic zeby Cie "zli polacy" nie pobili? I wogule co wy wiecie o tibi skoro wbiliscie ledwie 50 lvle? Pozdro ![]() Ostatnio edytowany przez Protarus - 23-03-2006 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny gracz
Imię: ~
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() @Jon@n
Jakby furora sie znudzila, zapraszamy na Xerene, naprawde duzo ciekawych ludzi, a na poczatku oczywiscie pomozemy =) @protarus Pokazales co twoje slowa sa warte, gdy sformułowaliśmy normalne argumenty, staralismy sie pogadac jak z czlowkiem to nie majac zadnego kontrargumenty potrafisz tylko uzywać wulgaryzmów wobec naszych osób? Mam znajomych Polaków jak i Szwedów, tych którzy na to zasluzyli swoja lojalnoscia, moge sie zalozyc, ze jestes choragiewka, ktora zmienialaby gildie na ta, ktora by aktualnie wygyrywala. @malyjanek nie jarze o co Ci człowieku chodzi, pisze jak do czlowieka a odpisujesz jak 1 klasista, jak nie masz co napisac to lepiej nic nie pisz. Shamana akurat znam na rl wiec wezme go, przejdziemy sie i posmiejemy z ludzkiej glupoty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Chyba z wlasnej glupoty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2005
|
![]() Jeżeli uważasz że swe za bardzo robią PA to sie grubo mylisz mój panie. Otóz na Xerenie to polacy strasznie PA robią i to te małe lvl które są albo w potenti albo pod ich protectem... reszta z potenti swe jak i pol jest normalna.
A teraz najlepsze... skoro uważasz że swe za bardzo robi PA to spójrz na Furore i powiedz mi jaki tam jest najwyższy lvl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wspomniales tez ze nie trafialy do mnie twoje normalne argumenty to moze przytocz mi je jeszcze raz bo jakos nie zauwarzylem. Dla mnie w dalszym ciagu jestes zwyklym dzieciakiem. Pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: ~
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() @protarus
mhm.. Smiesz nazywać mnie dzieckiem? (...) morzesz powiedziec to samo o sobie (...) Lepiej zacznij chodzić do szkoły i kup sobie słownik zamiast siedziec tutaj. Jesli nie widziales moich argumentów to czas cofnąć się do podstawówki. Chociaz z drugiej strony, wielu moich nauczycieli mówiło, że teraz to i w liceum nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Co do lojalności to gdybyś łaskawie raczyl zauwazyc to wlasnie, za tych ktorych walczylem, bylem jestem i bede. Nadal tego nie rozumiesz? Bylem na innych swiatach to i bede tutaj, czy to takie trudne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
co do reszty typu nabz shaman zal mi was panowie ![]() ![]() ![]() ŻAL....
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. Ostatnio edytowany przez Bacik_ - 23-03-2006 o 22:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() @dzg
Tak nie umiem czytac ze zrozumieniem i dlatego chcialem zebys przytoczyl te swoje argumenty jeszcze raz. Przejżalem jeszcze raz to co pisales na tym forum i... dowiedzialem sie tylko ze ze szwedami grasz od dlurzszego czasu. Poza tym masz krytyczny stosunek do polakow(chyba ze tak jak ty trzymaja ze szwedami) Dla mnie ty jak rownierz schaman jestescie zalosni. PS. A wiesz ze moj pies tez jest lojalny wobec mnie i to od szczeniaka? Pozdro Bacik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Guest
|
![]() Kto jak kto ale o lojalnosci protarusa ja wiem najwiecej. Wówczas gdy sytuacja przybraa nieckawy wymiar, on mogl odejsc a zostal z emnol do konca, nawet kiedy znajomi z rl odeszli on zostal.
Hail protarus blodbro |
![]() |
![]() |
#152 |
Zbanowany
|
![]() @up
Neanon przypadkiem nie grasz na aldorce? ![]() btw. Nom wiadomo Hail protarus(bialystok) ![]() w 100% popieram prota ;] Ostatnio edytowany przez scorp - 24-03-2006 o 06:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Somewhere in Europe
Stan: Na emeryturze
Imię: Aerthis
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zbanowany
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
![]() PS. Chcecie PG z mojej strony? Oczekujcie je od dzis ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Ratilltek
Gildia: Dark Signs
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
Muahha! Słuchaj koleś najpierw piszesz żebyśmy niewypowiadali się na temat Prot~ jeśli go nieznamy. No ok nieznam go. Ale dlaczego później sam wyjeżdzasz na Shamana skoro Ty go nie znasz? Stawiasz pewne zasady, które sam łamiesz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
Aaaaahahahah adwokat sie znalazł ![]() Shamanek sam przyznal ze sharuje z holendrem wiec o czym tu mi tu mówisz ![]() Fajnie bylo napsiac do niego co tam?" i usłyszec English?;p Btw nie postawiłem zadnych zasad :d
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]() @shaman
Wojna zaczęla sie od tego, iż dowiedzielismy sie z naszego pewnego źrodla, ze NS zamierza zaatakowac nas, kiedy skonczy z gildią Iyphona...Nie moglismy czekac! @shaman Mhmm Babe, mam kumpli I większość z nich nie widzi nic dziwnego w tym, że stem w gildii ze Szwedami. Zresztą są u nas takze Holendrzy, Egipcjanie, więć gdzie tu miejsce na wojny SWE VS PL? Po pierwsze : gdy sie wojna zaczela miedzy Ns i BW to neibyles w bw tlyko w ns -.- (moim zdaniem widzac swoja kiepska sytulacje przeszedles do Bw) trzymales najpierw z polakami(w NS) ale jak slyszalem 2 owner odkrecil i cie przyjeli do Bw. Po drugie: zaczela sie nowa wojna Botox vs Potentia ,ktora ty zaczeles(pl owner-atakujac mnie) i po raz kolejny 2 owner wszysdko odkrecil i jestes neutral w (Domensticus)o ile wiem. tyle chcialem powiedziec. |
![]() |
![]() |
#159 | |
Zbanowany