Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 23-03-2006, 17:20   #141
malyjanek
Użytkownik Forum

malyjanek's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
Domyślny

wez Ty sie gosciu idz przewietrz wez ze soba shamana a pozniej przeczytaj swoje wypociny bo widze ze te 16 godzin a nastepnego dnia 21 niezle Ci zrylo banie
malyjanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-03-2006, 20:38   #142
Jon@n
Użytkownik forum

Jon@n's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin

Imię: Ratilltek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Signs
Świat: Furora
Domyślny

@malyjanek
Ładne ss'y

W 100% popieram Shamana i dzg. Chociaż gram na furorze gdzie swe jest raczej mało to i tak przewaznie z nimi chodze huncic, pkowac etc.. dlaczego? sam nie wiem, ale wydaja mi sie lepszymi kumplami w tibi od polaków (oczywiscie nie od wszystkich). A ponad to Furora uważana za polski server powinna byc idealna, tak jak sadza ci ktorzy nieprzepadaja za szwedami, ale nie... bo polacy sa tacy ze niepotrafia docenic tego co mają (oczywiscie tez nie wszyscy) ciągłe wojny, doprowadzaja ten swiat do upadku, a jednak swe sie w to nie miesza... wiec pomyślcie przez chwile... wojny typu swe vs pol to wasze wymysły... na każdym swiecie jest gildia która chce panować i to jest chyba główną przyczyną wojen, a nie to że swe nielubią pol albo na odwrót. Myle się?
Jon@n jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2006, 20:47   #143
Protarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Domyślny

Wezcie dzieciaki zamknijcie puski i wracajcie possac cycusia u mamusi *******icie takie glupoty ze zygac mi sie chce ale jak napisalem do was normalnie to nic nie zalapaliscie.

Co do Ciebie schaman to zastanow sie nad soba. Na pewno masz jakichs znajomych ktorzy rownierz graja w tibie. Co im mowisz za karzdym razem gdy ty jestes w szwedzkiej gildji a oni w polskiej?? "sorki chlopaki wole ich?"
A moze ty wogule nie masz kumpli i boisz sie z domu wychodzic zeby Cie "zli polacy" nie pobili?

I wogule co wy wiecie o tibi skoro wbiliscie ledwie 50 lvle?

Pozdro

Ostatnio edytowany przez Protarus - 23-03-2006 o 20:51.
Protarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2006, 20:53   #144
dzg
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo

Stan: Aktywny gracz
Imię: ~
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
Domyślny

@Jon@n
Jakby furora sie znudzila, zapraszamy na Xerene, naprawde duzo ciekawych ludzi, a na poczatku oczywiscie pomozemy =)
@protarus
Pokazales co twoje slowa sa warte, gdy sformułowaliśmy normalne argumenty, staralismy sie pogadac jak z czlowkiem to nie majac zadnego kontrargumenty potrafisz tylko uzywać wulgaryzmów wobec naszych osób? Mam znajomych Polaków jak i Szwedów, tych którzy na to zasluzyli swoja lojalnoscia, moge sie zalozyc, ze jestes choragiewka, ktora zmienialaby gildie na ta, ktora by aktualnie wygyrywala.
@malyjanek
nie jarze o co Ci człowieku chodzi, pisze jak do czlowieka a odpisujesz jak 1 klasista, jak nie masz co napisac to lepiej nic nie pisz. Shamana akurat znam na rl wiec wezme go, przejdziemy sie i posmiejemy z ludzkiej glupoty.
dzg jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2006, 21:02   #145
malyjanek
Użytkownik Forum

malyjanek's Avatar

Domyślny

Chyba z wlasnej glupoty o co mi chodzi? o zwykle PA, a k**** grajcie sobie ze szwedami luz mi to nie przeszkadza i to toleruje ale nie toleruje zwyklego PA bo to niszczy ludziom gre czaisz?
stary 23-03-2006, 21:31   #146
Zeur
Użytkownik forum

Zeur's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2005

Domyślny

Jeżeli uważasz że swe za bardzo robią PA to sie grubo mylisz mój panie. Otóz na Xerenie to polacy strasznie PA robią i to te małe lvl które są albo w potenti albo pod ich protectem... reszta z potenti swe jak i pol jest normalna.

A teraz najlepsze... skoro uważasz że swe za bardzo robi PA to spójrz na Furore i powiedz mi jaki tam jest najwyższy lvl.
Zeur jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2006, 21:46   #147
Protarus
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dzg
@Jon@n

@protarus
moge sie zalozyc, ze jestes choragiewka, ktora zmienialaby gildie na ta, ktora by aktualnie wygyrywala.
Od poczatku serwera(furora) bylem w jednej gildji i pozstalem w niej do samego konca mimo ze mialem dwa razy wiekszy level od wiekszosci jej czlonkow, mimo ze moglem byc w jednej z najsilniejsyzch a nawet w najsilniejsze gildji na serwerze. Karzda osoba ktora zna mnie choc troche powie ci ze nie jestem ani oszustem ani zdrajca i w stosunku do moich przyjaciol mam czyste sumienie. Ciekawi mnie czy ty morzesz powiedziec to samo o sobie.

Wspomniales tez ze nie trafialy do mnie twoje normalne argumenty to moze przytocz mi je jeszcze raz bo jakos nie zauwarzylem. Dla mnie w dalszym ciagu jestes zwyklym dzieciakiem.

Pozdro
stary 23-03-2006, 22:10   #148
dzg
Użytkownik Forum

Domyślny

@protarus
mhm.. Smiesz nazywać mnie dzieckiem?

(...) morzesz powiedziec to samo o sobie (...)

Lepiej zacznij chodzić do szkoły i kup sobie słownik zamiast siedziec tutaj. Jesli nie widziales moich argumentów to czas cofnąć się do podstawówki. Chociaz z drugiej strony, wielu moich nauczycieli mówiło, że teraz to i w liceum nie potrafią czytać ze zrozumieniem.
Co do lojalności to gdybyś łaskawie raczyl zauwazyc to wlasnie, za tych ktorych walczylem, bylem jestem i bede. Nadal tego nie rozumiesz? Bylem na innych swiatach to i bede tutaj, czy to takie trudne?
stary 23-03-2006, 22:18   #149
Bacik_
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź

Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
Bacik_ ma numer GG 5868469
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protarus
Od poczatku serwera(furora) bylem w jednej gildji i pozstalem w niej do samego konca mimo ze mialem dwa razy wiekszy level od wiekszosci jej czlonkow, mimo ze moglem byc w jednej z najsilniejsyzch a nawet w najsilniejsze gildji na serwerze. Karzda osoba ktora zna mnie choc troche powie ci ze nie jestem ani oszustem ani zdrajca i w stosunku do moich przyjaciol mam czyste sumienie. Ciekawi mnie czy ty morzesz powiedziec to samo o sobie.

Wspomniales tez ze nie trafialy do mnie twoje normalne argumenty to moze przytocz mi je jeszcze raz bo jakos nie zauwarzylem. Dla mnie w dalszym ciagu jestes zwyklym dzieciakiem.

Pozdro
Prot to najlojalniejszy gracz jakiego znam. Prawdziwy przyjaciel ktoremu mozna ufac. Wiec nie wypowiadajcie sie jesli go nie znacie

co do reszty typu nabz shaman
zal mi was panowie Shamanek widze ze expisz jak burza <rotfl> co holenderski owner nawala? wogóle jak patrze na ta xerene to żal odbyt ściska, prawdziwi pg lol knajt 1 w expie panowie :
ŻAL....

Jak to policeman przeszukuje mnie?
Przecież mam prawo nosić to, co chcę
To, co moje jest moje, co jara mnie
W razie co nie wiem przecież jak i gdzie.

Ostatnio edytowany przez Bacik_ - 23-03-2006 o 22:20.
Bacik_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2006, 22:36   #150
Protarus
Użytkownik Forum

Domyślny

@dzg

Tak nie umiem czytac ze zrozumieniem i dlatego chcialem zebys przytoczyl te swoje argumenty jeszcze raz. Przejżalem jeszcze raz to co pisales na tym forum i... dowiedzialem sie tylko ze ze szwedami grasz od dlurzszego czasu. Poza tym masz krytyczny stosunek do polakow(chyba ze tak jak ty trzymaja ze szwedami)
Dla mnie ty jak rownierz schaman jestescie zalosni.

PS. A wiesz ze moj pies tez jest lojalny wobec mnie i to od szczeniaka?

Pozdro Bacik
stary 23-03-2006, 22:50   #151
Neanon
Guest

Domyślny

Kto jak kto ale o lojalnosci protarusa ja wiem najwiecej. Wówczas gdy sytuacja przybraa nieckawy wymiar, on mogl odejsc a zostal z emnol do konca, nawet kiedy znajomi z rl odeszli on zostal.
Hail protarus blodbro
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-03-2006, 06:36   #152
scorp
Zbanowany

scorp's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: B-stok

Stan: Początkujący
Imię: SKORP
Gildia: Nobles
Poziom: 123
Domyślny

@up
Neanon przypadkiem nie grasz na aldorce?

btw. Nom wiadomo Hail protarus(bialystok)

w 100% popieram prota ;]

Ostatnio edytowany przez scorp - 24-03-2006 o 06:38.
scorp jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-03-2006, 06:54   #153
Shaman
Zbanowany

Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Somewhere in Europe

Stan: Na emeryturze
Imię: Aerthis
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
Shaman ma numer GG 6606578
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bacik_

zal mi was panowie Shamanek widze ze expisz jak burza <rotfl> co holenderski owner nawala? wogóle jak patrze na ta xerene to żal odbyt ściska, prawdziwi pg lol knajt 1 w expie panowie :
ŻAL....
Holenderski owner? Muah, sorry, ale ja mam szkole, rl life, nie bede tracic czasu na nudne i bezcelowe expienie, które i tak nic mi w przyszlosci nie da. Wole zainwestowac moj wolny czas w znajomych w rl, czy chociazby w NAUKE (Zapewne to slowo jest dla wiekszosci z was obce).
Shaman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-03-2006, 07:39   #154
Shaman
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protarus
Wezcie dzieciaki zamknijcie puski i wracajcie possac cycusia u mamusi *******icie takie glupoty ze zygac mi sie chce ale jak napisalem do was normalnie to nic nie zalapaliscie.

Co do Ciebie schaman to zastanow sie nad soba. Na pewno masz jakichs znajomych ktorzy rownierz graja w tibie. Co im mowisz za karzdym razem gdy ty jestes w szwedzkiej gildji a oni w polskiej?? "sorki chlopaki wole ich?"
A moze ty wogule nie masz kumpli i boisz sie z domu wychodzic zeby Cie "zli polacy" nie pobili?

I wogule co wy wiecie o tibi skoro wbiliscie ledwie 50 lvle?

Pozdro
Mhmm Babe, mam kumpli I większość z nich nie widzi nic dziwnego w tym, że stem w gildii ze Szwedami. Zresztą są u nas takze Holendrzy, Egipcjanie, więć gdzie tu miejsce na wojny SWE VS PL? Zastanowcie sie nad soba, bo nie chce mi sie po raz enty przytaczac tych samych argumentow...Poziom wiedzy, kultury, ktory reprezentujecie jest zalosnie niski, wrecz zerowy. Zal patrzec...Zal z wami pertraktowac...Przytaczacie argumenty pięcio letniego dziecka, ktoremu evul pani ze Szwecji zabrala lizaczka...Apeluje do Was, abyscie zaprzestali tego bzdurnego gadania, a zaczeli myslec w trakcie pisania...
PS. Chcecie PG z mojej strony? Oczekujcie je od dzis Nie lubie kiedy ktos mi wjezdza na ambicje
stary 24-03-2006, 07:53   #155
Jon@n
Użytkownik forum

Jon@n's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin

Imię: Ratilltek
Gildia: Dark Signs
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Prot to najlojalniejszy gracz jakiego znam. Prawdziwy przyjaciel ktoremu mozna ufac. Wiec nie wypowiadajcie sie jesli go nie znacie

ŻAL....

Muahha! Słuchaj koleś najpierw piszesz żebyśmy niewypowiadali się na temat Prot~ jeśli go nieznamy. No ok nieznam go. Ale dlaczego później sam wyjeżdzasz na Shamana skoro Ty go nie znasz?

Stawiasz pewne zasady, które sam łamiesz.
Jon@n jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-03-2006, 10:26   #156
malyjanek
Użytkownik Forum

malyjanek's Avatar

Domyślny

nvm.............

Ostatnio edytowany przez malyjanek - 24-03-2006 o 15:50.
stary 24-03-2006, 12:08   #157
Bacik_
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź

Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
Bacik_ ma numer GG 5868469
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jon@n
Muahha! Słuchaj koleś najpierw piszesz żebyśmy niewypowiadali się na temat Prot~ jeśli go nieznamy. No ok nieznam go. Ale dlaczego później sam wyjeżdzasz na Shamana skoro Ty go nie znasz?

Stawiasz pewne zasady, które sam łamiesz.

Aaaaahahahah adwokat sie znalazł
Shamanek sam przyznal ze sharuje z holendrem wiec o czym tu mi tu mówisz
Fajnie bylo napsiac do niego co tam?" i usłyszec English?;p

Btw nie postawiłem zadnych zasad :d

Jak to policeman przeszukuje mnie?
Przecież mam prawo nosić to, co chcę
To, co moje jest moje, co jara mnie
W razie co nie wiem przecież jak i gdzie.
Bacik_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-03-2006, 15:31   #158
Redeox
Guest

Domyślny

@shaman
Wojna zaczęla sie od tego, iż dowiedzielismy sie z naszego pewnego źrodla, ze NS zamierza zaatakowac nas, kiedy skonczy z gildią Iyphona...Nie moglismy czekac!
@shaman
Mhmm Babe, mam kumpli I większość z nich nie widzi nic dziwnego w tym, że stem w gildii ze Szwedami. Zresztą są u nas takze Holendrzy, Egipcjanie, więć gdzie tu miejsce na wojny SWE VS PL?

Po pierwsze :
gdy sie wojna zaczela miedzy Ns i BW to neibyles w bw tlyko w ns -.- (moim zdaniem widzac swoja kiepska sytulacje przeszedles do Bw) trzymales najpierw z polakami(w NS) ale jak slyszalem 2 owner odkrecil i cie przyjeli do Bw.

Po drugie:
zaczela sie nowa wojna Botox vs Potentia ,ktora ty zaczeles(pl owner-atakujac mnie) i po raz kolejny 2 owner wszysdko odkrecil i jestes neutral w (Domensticus)o ile wiem.

tyle chcialem powiedziec.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-03-2006, 16:22   #159
Shaman
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Redeox

Po pierwsze :
gdy sie wojna zaczela miedzy Ns i BW to neibyles w bw tlyko w ns -.- (moim zdaniem widzac swoja kiepska sytulacje przeszedles do Bw) trzymales najpierw z polakami(w NS) ale jak slyszalem 2 owner odkrecil i cie przyjeli do Bw.

Po drugie:
zaczela sie nowa wojna Botox vs Potentia ,ktora ty zaczeles(pl owner-atakujac mnie) i po raz kolejny 2 owner wszysdko odkrecil i jestes neutral w (Domensticus)o ile wiem.

tyle chcialem powiedziec.
Powiedziales co chciales, teraz ja to sprostuje. Kiedy wojna sie zaczela PRZESZEDLEM do NS. Z powodow kazdemu tutaj z obecnych znanych I nikt nic nie odkrecal. ok 1:0 dla mnie. Next thing: Atakowalem Cie za insulting, a przeszedlem do domnesticus z qmplami. Z Phy, Fabienem, etc. 2:0 dla mnie. Jaki moral z mojej opowiesci?

Nie ******* glupot, kiedy gówno wiesz.
stary 24-03-2006, 17:01   #160
dzg
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:

ŻAL....
No jasne, nie problem tez byc 1 w expie gdy ma sie 5 ownerow.. Z tego co mi mowil rl kolega z duskiness to miales 7 albo 5 nie pamietam juz gratz?
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania