![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Chaingun jest dobry na s2 na goony. Nic ci nie zrobia i maja szybkiego deada ;]
A wg mnie lasgun jest lepszy na hunting pod koniec gry niz md. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
najlepsze sety- Md+battapack+helmet+l.armor LS+battapack+helmet+l.armor Shot+l.armor+helmet A chaingun,BS,flamer, to dla lamek, co w ogóle nie mają skila...jak można w ogóle chodzić w bs? toć to nie widać gdzie jest alien...helmet to podstawa. Z Md/ls/shota bardzo łatwo się fraguje....pograjcie tak z 2 tyg. samym lasem...a potem md i shotem....trochę skila nałapiecie Z MD-drecht jest na 1 strzala mara i goon też łatwo padają, z shota drecz-1 shot mara 3, goon 4. Troche pogracie, złapiecie troszke skila, i was nawet niedotkną " Tia... Shotgun może i jest dobry ale musisz być blisko aliena co oznacza łatwy dead." Mówisz tu o dedzie aliena no nie?:> Pzdro! Ps. Jak myślicie, wygralibyście w BS+CHAIN z Bazyliszkiem Sage'a?:> Ostatnio edytowany przez exeros - 25-05-2007 o 22:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up dobra wygrałeś... Zresztą wybróbuje te twoje metody... Jedno jest dla mnie pewne w bs-ie dobrze się gra z flamerem - inaczej obrywam. Zawsze można iść do tyłu ale to troche niewygodne dla mnie.
@edit zresztą może to wina braku skupienia przez to, że siorki nonstop coś gadają, proszą mie o to. @edit2 Tak wygram jeśli ustawie się w rogu... 10 razy próbali mnie wtedy zabić...
Jarassimus- na zawsze w naszej pamięci :F Może wróciłem, może nie ![]() 272 posty Ostatnio edytowany przez Tawer Redeye - 26-05-2007 o 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() lol..
BS jest dobry na tyrki albo jako oslona gdy ludzie rushują. Chaingun swietny na lepsze potworki. helmet tylko do polowania lub na s2, na s3 tylko dla luci +battery pack -.- No i nie mów mi że shotgunem walniesz na 5-10 metrów >< Btw. fragi to nie wszystko, trzeba umieć grać, budować, no i przeżyć. Fragami wszystkiego nie załatwisz.. P.S. Lasgun jest świetny do dobijania lub ogolnie huntowania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zbanowany
|
![]() @up lol za mało skila.
Ile to razy rozwaliłem bazę alienów lasgunem choć mieli s3? Bs , flamer, chaingun to najgorsze bronie w tej grze. Co do "fragami niczego nie załatwisz" Buhahaha...ja mówię o fragowaniu...i rozwalaniu bazy...lasgun jest do tego świetny...w chaingunie się za szybko kończą naboje... Btw. Podaj nick...może się kiedyś spotkamy na 1vs1? Helmet jest PODSTAWĄ w tej grze gdy grasz humcami... W BS to nawet nie wiesz, gdy alien do Ciebie podchodzi od tyłu Wiesz ile razy ubiłem chaina+bs drechtem? 1 nabój chain to bodajze 6 hp...koleś wystrzela te 300 w ścianę, trafiając mnie z 2 razy...czasami jednak się to nie udaję. W tremie jest elita,noobki i newbie...ja zawsze zaliczałem się do tej 3 grupy...choć często kickowano mnie za "AimBota" którego nigdy nie miałem. btw. wiecie że aliena najłatwiej trafić w locie? ma on 0 pole manewru..1 strzał z md i taki dretch leży. Piszcie chętnie wam odpowiem jakby co. Cya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Powiedz mi mój drogi gdzie ja do cholery ci napisałem że lasgun jest słaby?!
Może trafiasz na noobki bsy, jest w cholere ludzi którzy bs+chainem zabiją pare dretchy i idą dalej -.- BS jest bardzo potrzebny. Gdy natrafi się tyr podczas rozwalania bazy alienom to lasgunem nic nie zdzialasz, a jako bs jesteś bardzo pomocny, odciągniesz tyrka albo zajmiesz go czymś a reszta teamu załatwi sprawę. Zresztą i tak nie gram czesto ludzmi, luci i flame strasznie wk***ą. Wole goony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Mój nick Xantro, fajnie sie przed chwilą grało;p Ale i tak wole alienów, jak ewoluujesz w tyranta to ludzie na 1 strzał padają... goon też dobry tylko troche powolny. Dretch nie jest wcale słaby, wystarczy dobrze grać i naprawde trudno go trafić. Oczywiście wg. mnie bo tu są inni masterzy wymiatacze, a ja gram dopiero od kilku (2-3) dni;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zbanowany
|
![]() Nic nie zdziałam lagunem? LOL!
Nie nic...tylko rozwalę tyrka i zacznę rozwalać bazę. Cya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() stfu noobz:S
Exeros niewiem czy dalej grasz ale tera wszystko w tremie sie zmienilo i to duzo sa bardzo dobre strategie tera na alienow nie sa juz takie imba:<.Lc+bp+helm+larm roxi ale jak grasz z nubami... jak grasz z pro polecam bs+chain |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zbanowany
|
![]() hmm..co prawda byłem bez netu z 3 miechy...ale jakoś nie zauważyłem by md,lasem nie móc trochę pobić alienki...i tak wszyscy padają ;p
Cya sage...a ty grasz jeszcze?^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
|
![]() rzadko<10z>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie... zostałem zbanowany pernamentalnie przez Kharosa(karos etc.) na moim ulubionym serwerze - Planata Moscow... Będe musiał odwiedzić kafejka lub pójść do kogoś o załatwić odwołanie. A to wszystko bo zdeconował om i dał przed bazą ludzi...
![]() |
#155 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Nie znasz
Stan: Niegrający
|
![]() Osobiście lasguna nigdy nie używam. Na s1 to albo chodzę z rifle'em albo z chaingunem (ale rzadko, bo wole chować kasę na s2).
Na s2 biorę Pulse'a + Battery + Helmet + Arm. Ewentualnie zamiast Pulse'a Chainguna. Na s3 to najczęściej Luci + BS, czasami Pulse'a + BS Tylo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zbanowany
|
![]() @Pierwsze 5 minut na s1 i masz 2000$...
@Tawer-Zapraszam na Kocur'a:> |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() @exeros Sorry, że nie było mnie na tej mapce ale jej nie mam na dysku.
BTW może mi podać map rotation? to wtedy ściągne wszystkie mapki
Jarassimus- na zawsze w naszej pamięci :F Może wróciłem, może nie ![]() 272 posty Ostatnio edytowany przez Tawer Redeye - 30-05-2007 o 20:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zbanowany
|
![]() @przy wchodzeniu na serva masz linka do stronki...niepamientam jak dokladnie leci ale...;p na tej stronce masz all mapki z rotationa.
Cya;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
|
![]() BS+puls to najwieksze lamerstwo wystrzelisz 1 magazyn i lezysz.
Zapraszam na YK@Public House :> |
![]() |
![]() |