Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-05-2006, 01:20   #141
Bolexus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
Bolexus ma numer GG 1846217
Domyślny

Rozumiem o co chodziło ale dla mnie to również nie jest jakieś smieszne. Bicie matki krzesłem jak juz powiedziano to jest żałosna sprawa... Sam pomysł z tymi nadrukami nawet dobry,ale ta z krzesłem to zryta a napis TIBIA.PL psuje cały wygląd. Wątpie czy ktoś takie coś kupi,a jak kupi to czy bedzie to nosić.. Może wam sie to podoba to se kupcie i załóżcie ale ludzie na ulicy jeśli będą wiedzieć o co chodzi to będa patrzeć jak na debili...
Późno w nocy.Mama każe mi wyłączać kompa. Nie mam krzesła pod ręką więc musze kończyc :/
Bolexus jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-05-2006, 07:59   #142
Satyr
Użytkownik Forum

Satyr's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: From The Darkest Past

Imię: *******
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nvm
Świat: Berylia
Poziom: 52
Skille: *
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Rozumiem. Rozumiesz co to satyra i starozytne komedie wystawiane w teatrach? Rozumiesz po co sa kabarety wysmiewajace rozne rzeczy? Rozumeisz tego sens?
Resthin

Nie, taj matce proponowalbym zamiast wydawania pieniedzy na jakies koszulki, zalatwic terapie u psychologa dla syna.

Chyba sie zabiles wlasna bronia. Tak najezdzasz na koszulki, a na koncu zdanie o wolnsoci slowa. Skoro tak ją (wolnosc) popierasz, to co masz do koszulek?

@Stawi Sniper i reszta kretynow (no co? uzywam jego jezyka)
Jakie zabil? To juz byl drugi incydent z morderstwem? Poza tym trzeba byc (dobra, nie bede wulgarny) matołem, zeby porownywac incydent dziecka z uszkodzona psychika do holokausty, czy tragedi WTC. Holokaust nie byl smieszny, WTC tez nie. Pobicie matke krzeslem bylo zalosne. To jest taka sama idea jak starozytne komedie w teatrach - wysmiej cos, zeby ludzie to zauwazyli i postarali sie cos z tym zrobic.
Wy macie za bardzo doczesne mozgi. Zero fantazji...
Brak słów...
Szczerze? Mi to wisi. Nie podoba sie - papa.

Blad, moherowcy, to glownie starsze panie w wieku 60+ lat, traktujace Rydza i Radio MAryja jako, swego rodzaju sektę - ślepo wierząc w samo Radio i ojca dyrektora, niz w Boga.

Sens noszenia tej koszulki jest taki sam, jak sens noszenia koszulek ulubionych zespolow, koszulek ze smiesznymi nadrukami, koszulek ulubionych graczy, koszulek satyrycznych, itd. - nosze, bo chcę.

Poszukaj wyjasnienia slowa "pedał", potem pogadamy. Nie moja wina, ze dopisujesz rozne znaczenia temu slowu.

Taaak, a kurde fabryki czekolady - robia czekolady, wciskaja dzieciom (ale po co? zadnego z tego pozytku) i mysla, ze robia biznes. Phi! Biznesowi mowmy nie!

Wlasnie sie wypowiedziales. btw. - sam mam jedna, z nadrukiem rycerza i sadze, ze jest calkiem fajna.

Drom studiuje............ -.-

Wiek 21? Pomyliles sie, tam powinno byc 12... Nie ma jak konstruktywna wypowiedz u dzieci...
hahaha... Podziwiam sie, wybacz mi, ale robisz z siebie idiote. A ty po cholere wydajesz kase na PACC? Nie masz na co kasy wydawac? No ale trudno, to z ciebie sie beda smiali ludzie nieznajacy tibii, nie ze mnie...
Beznadzieja... Jego kasa - jego wybor. Twoja aksa - twoj wybor. Troche mniej komunizmu ludzie...

rotfl, jakby wszyscy ukrywali swoje poglady, to swiat juz dawno przestalby istniec... Zastanow sie zaniom cos napiszesz.

PS: pieniczycie cos o niesmacznych zartach, o ponizeniu sie, upadku. Ciekawi mnie, czy chociaz 1% spolecznosci forum obchodzi ta matka i ten chlopak. Lata wam to kolo ... nosa. A tu nagle pokazujecie, jacy to jestescie "dobrzy".

Nie, ale blisko Boleslawca mieszkam.

Drom mną zawladnal... help... Nie mogfe sie uwolnic.. <bzzzt> <bzzt> Yes master...

rotfl, tak bardzo cie bola kawaly o tibii?

PS2: Apeluje ejszcze raz - podchodzcie do zycia z wiekszym dystansem...

I właśnie pokaząłeś swoje włazidupstwo w tym momencie..czy wy nie zniesiecie żadnej krytyki?? pewno Drom spodziewał się że wszyscy polecą na to jego gówno: "Oh Drom,wspaniała koszulka,piękna cudowna,jesteś naszym idolem,zrobimy ci laskę zaraz" żałosne...
btw nie kupuje pacca za rl kase bo mnie jeszcze nie pojebało...słyszałeś ze mozna kupić za kasę w grze?? i tylko mi nie wyjedz z tekstem że to nielegalne.Wole zrobic cos nielegalnego w niewwżnej gierce niz wydac 100 zł na rl za dodaktowe kratki na ekranie nazwane Edron albo Darama

Long live the man!To god- quick death!(your god is dead now...)
Satyr jest offline  
stary 29-05-2006, 08:59   #143
D Rookmaster
Użytkownik Forum

D Rookmaster's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Satyr
I właśnie pokaząłeś swoje włazidupstwo w tym momencie..czy wy nie zniesiecie żadnej krytyki?? pewno Drom spodziewał się że wszyscy polecą na to jego gówno: "Oh Drom,wspaniała koszulka,piękna cudowna,jesteś naszym idolem,zrobimy ci laskę zaraz" żałosne...
(...)
Wole zrobic cos nielegalnego w niewwżnej gierce niz wydac 100 zł na rl za dodaktowe kratki na ekranie nazwane Edron albo Darama
Święta racja Satyr.

@topic:
Taaaaaaa, a świstak siędzi i zawija je w te sreberka co?
Wejdź tam i kliknij w brzuszek Pajacyka,
a pomożesz nakarmić głodne dziecko.
To nic nie kosztuje ani nie boli, a ktoś dzięki Tobie nie będzie dziś głodny.

Ostatnio edytowany przez D Rookmaster - 29-05-2006 o 09:16.
D Rookmaster jest offline  
stary 29-05-2006, 09:40   #144
Baroon
Użytkownik forum

Baroon's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2006

Domyślny

Wy wszyscy jestescie załosni !!! Drom nie chce zeby ktos mu obciagnoł lub ktos napisze ze on jest czyims idolem to tylko koszulka a jak macie udawac takich sorka za wyrazenie DUPNYCH powazniaków to poco wogule piszecie na tym poscie nienawidze jak ktos sie z czegos smieje bawi go to a jakis gosciu uwaza ze to jest zalosne w tym momencie niewiem albo jest albo udaje powazniaka naprawde wyjdzcie z tad! wy juz do reszty straciliscie poczucie Humoru.
Baroon jest offline  
stary 29-05-2006, 10:55   #145
sikir
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

nie widze w tym nic zabawnego ;/ tylko kolejny sposob zarobienia pieniedzy przez tibia.pl bo nie mieli innego pomyslu ;/ zalosne;/
sikir jest offline  
stary 29-05-2006, 11:03   #146
Bazzag
Guest

Domyślny

Trzeba się będzie wykosztować i zakupić z jedną

albo 5 od razu ??

stary 29-05-2006, 11:07   #147
p.l
eX Moderator

p.l's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem

p.l ma numer GG koniec tego dobrego
Domyślny

Ja mam wrażenie że tu wcale nie rozchodzi się o tragizm tego wybryku z krzesłem.
Was po prostu boli, że w społeczności tibijskiej znalazł się taki jeden palant niezrównoważony psychicznie, chcielibyście o tym zapomnieć i udawać że nic takiego nie miało miejsca.

I nie mówcie mi o złamaniu wolności słowa, niesmacznym żarcie itp. 80% z was jeśli to byłby żart z katolicyzmu, Giertycha, Leppera, Ojca Rydzyka, homo zrywałaby boki ze śmiechu.

p.l jest offline  
stary 29-05-2006, 11:33   #148
emilok
pokrzywa

emilok's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
emilok ma numer GG 8170610 emilok ma login Tlenu emilok@o2.pl
Domyślny

O kuchwa.

Do obu stron 'barykady': Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

A koszulka fajna, wywołała uśmiech na mojej twarzy, aczkolwiek mogę zrozumieć, że się komuś nie podoba.
stary 29-05-2006, 12:37   #149
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
haha, tym postem przekonales mnie, jaki jestes beznadziejny. Skonczyly sie argumenty, to teraz trzeba najechec na wlazidupstwo? phi. I to MY nie znosimy krytyki? Nie rozumiesz, ze ktos ma swoje zdanie? Ty nie zrozumiales dowcipu - twoj problem. Ja zrozumialem. My przyjelismy krytyke i staramy sie wytlumaczyc, o co nam chodzi. Tobie sie skonczyly argumenty, to czas powyzywac, nie? Nie ma jak obiektywne myslenie.
"Mów mądrze do głupca, a nazwie cię idiotą."

Cytuj:
btw nie kupuje pacca za rl kase bo mnie jeszcze nie pouwielbiam jeść bananyało...słyszałeś ze mozna kupić za kasę w grze?? i tylko mi nie wyjedz z tekstem że to nielegalne.
To jest nielegalne.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline  
stary 29-05-2006, 13:19   #150
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Tak sie zastanawialem, kiedy ktos wpadnie na ten pomysl.

No coz - rynek rzadzi sie wlasnymi prawami. Poczucie humoru, poczuciem humoru. Kazdy ma inne i kazdy z czego innego sie smieje. Amerykanie smieja sie umieszczajac na koszulkach odchylajace sie dwie wieze WTC i przelatujacy pomiedzy nimi samolot, chrzescijanie maja "666 - Radio maryja". Ja mam koszulke "Pie*dole - nie robie".

Pytanie brzmi: kto z forumowych "twardzieli" bedzie tak po*ebany i tak glupi, ze taka koszulke sobie kupi?

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 29-05-2006, 13:19   #151
Zenuś
Użytkownik Forum

Zenuś's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7

Stan: Usunięty
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
Domyślny

. Wszystkim, którzy nie rozumieją kawału radzimy wyjść z domu i poszukać swojego poczucia humoru, oraz rozumu.
dlaczego wyjsc z domu nie lepiej tylko do kibla

Uwazam ze sam pomysl z krzeslem nie jest zly taka koszulke to jeszcze mozna kupic gorzej jest z napisem Tibia.pl wedlug mnie to wicha
stary 29-05-2006, 13:53   #152
Satyr
Użytkownik Forum

Satyr's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
haha, tym postem przekonales mnie, jaki jestes beznadziejny. Skonczyly sie argumenty, to teraz trzeba najechec na wlazidupstwo? phi. I to MY nie znosimy krytyki? Nie rozumiesz, ze ktos ma swoje zdanie? Ty nie zrozumiales dowcipu - twoj problem. Ja zrozumialem. My przyjelismy krytyke i staramy sie wytlumaczyc, o co nam chodzi. Tobie sie skonczyly argumenty, to czas powyzywac, nie? Nie ma jak obiektywne myslenie.
"Mów mądrze do głupca, a nazwie cię idiotą."

To jest nielegalne.
hahahahah jedyna beznadziejna osoba tutaj to ty..jaki wrażliwy omg..włazidupstwo to dla ciebie wyzwisko? wypłacz sie mamie w rękaw.
i wcale mi sie argumenty nie skończyły,ale one do was wcale nie trafiają,jesteście nastawieni tylko na zysk,kasa przesłoniła wam oczy.Taki napisa na koszulce jest co najmniej niesmaczny,mogliście wykazać sie więjszą kreatywnością i wymysleć cos naprawdę śmiesznego,a nie wyśmiewać się z nieszczęścia innych
btw,to wy nie szanujecie zdania innych,Drom nazwał oponentów koszulki "Debilami" więc sam widzisz

Ostatnio edytowany przez Satyr - 29-05-2006 o 13:58.
Satyr jest offline  
stary 29-05-2006, 13:55   #153
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Koles, to wyjdz z tego forum a nie beczysz. Nie mozesz sie wyplakac mamie w rekaw?

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 29-05-2006, 13:57   #154
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Pokażesz mi jedną, jedyną koszulkę, która nie jest wystawiona na sprzedaż z nastawieniem na zysk?

Dżizas!
$corcerer jest offline  
stary 29-05-2006, 14:07   #155
Satyr
Użytkownik Forum

Satyr's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Pokażesz mi jedną, jedyną koszulkę, która nie jest wystawiona na sprzedaż z nastawieniem na zysk?
Prosze bardzo podaje przykład: pamiątkowa koszulka wypuszczona po śmierci Docenta ex perkusisty Vader.Całkowity dochód z tej koszulki został przeznaczony dla rodziny zmarłego

Satyr jest offline  
stary 29-05-2006, 14:13   #156
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
Prosze bardzo podaje przykład: pamiątkowa koszulka wypuszczona po śmierci Docenta ex perkusisty Vader.Całkowity dochód z tej koszulki został przeznaczony dla rodziny zmarłego
Lubisz sobie zaprzeczać, prawda?

Dżizas!
$corcerer jest offline  
stary 29-05-2006, 14:16   #157
Edek Rozprowacz
Użytkownik Forum

Edek Rozprowacz's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
Send a message via Skype™ to Edek Rozprowacz
Domyślny

Moze i ten wzór ma śmieszyć ale dla mnie jest to doskonały przykład czarnego chumoru niby ironia itp wszystko sie zgadza. Ten wzór jest poprostu chwytem marketingowym bo wiekszosc dzieciaków napewno kupi ta koszulke. Boli mnie to ze znizacie sie do takiego poziomu zeby zarobic.
Nic dodać nic ująć N/C
Edek Rozprowacz jest offline  
stary 29-05-2006, 14:21   #158
Satyr
Użytkownik Forum

Satyr's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Lubisz sobie zaprzeczać, prawda?

chodzi mi o to że nikt nie czerpał zysku z tej koszulki,pieniądze uzyskane ze sprzedaży pomogły przezyć rodzinie bez ojca,a nie napchały kieszenie znudzonych cwaniaczków którzy postanowili ludziom wcisnąc kolejny szajs

Satyr jest offline  
stary 29-05-2006, 14:22   #159
Palek Demon
Użytkownik Forum

Palek Demon's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005

Domyślny

Myśle że pomysł niejest zły ale beka by była gdybym do szkoły w niej przyszedl

Fakt niema sie co smiac ze niby ktos pobil matke krzeslem ale mysle ze chodzi o to co media zrobily z tej sprawy osmieszając sie w ten sposób ;p
stary 29-05-2006, 14:29   #160
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
W tym momencie zysk ponosi rodzina zmarlego... Nie ma jak logiczne myslenie.
Cytuj:
hahahahah jedyna beznadziejna osoba tutaj to ty..jaki wrażliwy omg..włazidupstwo to dla ciebie wyzwisko? wypłacz sie mamie w rękaw.
Brawo, kolejny objaw glupoty. Nie pamietasz co piszesz? A moze wolisz zapomniec? Podam przyklady twoich wyzwisk w tym temacie:

Cytuj:
pewno Drom spodziewał się że wszyscy polecą na to jego gówno: "Oh Drom,wspaniała koszulka,piękna cudowna,jesteś naszym idolem,zrobimy ci laskę zaraz"
Cytuj:
juznie masz na co pieniędzy wydawać??musisz konecznie byc frajerem i za nędzny gadżecik napychać kieszenie cwaniaków??
Cytuj:
kilku debilom sie nudzi i postanowiło sobie zarobić na gówniarzach którzy mają mózg wyprany przez gre.....
Moze jeszcze powiesz, ze to nie wyzwiska?
"Największym głupcem jest ten, kto sądzi, że poza nim wszyscy są głupcami."
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One

Ostatnio edytowany przez Shinjix - 29-05-2006 o 14:32.
Shinjix jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania