|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#142 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]() Sixpack ;p
Miesnie wyrobione klata tez tylko musze jeszcze pogiegac ;] |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2003
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Oj jak tak to idź nawet do szkoły podsatwowej nr 4 i tam zaraz przy wejściu jest tablica rekordów. Zdziwisz się. Mogę powiedzieć nawet jak się nazywa, ale to raczej nie potrzebne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]() hauhuahauhuha xD
jestescie zabawni! ludzie wylaczcie tibie, bo juz wam mozg wyparowal! i jak ktos ma 62 lvl to wcale a wcale nie znaczy ze tyle rzuci palantowka. swoja droga do wszystkich norlamnych w tym temacie: jakos slabo po nich jezdzicie MM zmienilo forum i chodza tu sobie takie paly xD |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 60m - biegalem 4 lata temu, mialem ponad 10s.
1000m - 4.12m skok w dal - dawno nie skakalem, ale tak z 4,50m skocze skok wzwyż - 150cm skok o tyczce - 2.90m (swojego czasu mialem 3 miejsce na dolnym śląsku) A co do oceny z W-F'u, to aktualnie mam 4 :< Dorzuce jeszcze, ze wiekszosc mojej sprawnosci fizycznej opiera sie aktualnie na akrobatyce :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() w 6 klasie pedalowy to wwygladalo tak:
60m - 9,0s 1000m - 4min rzuc palantowa - 52m skos w dal - 5m wyskok aktualnie 69cm |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Jak masz jakąś sprawę do niego to załatwcie to między sobą. Tekstów typu "twoja stata" itp. używają żule spod klatki bo wolno się myśli mając 4 promile. PS. Może jest jeszcze jakaś Polska? Bo ja w tej mojej nie znałem nikogo kto rzuciłby palantówką więcej niż 45m w gimnazjum. W LO też nie było dużo lepiej. Zawyżacie swoje wyniki żeby ukryć kompleksy z reala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Bieg 60 m - 8.1 s
Bieg 1000 m - 3,2 min Jesli chodzi o skakanie to nie skakalem [zawsze bylem chory xD] Kilka medali jeśli chodzi o koszykówke 79 kg sztanga ;p zólty czepek i młodszy ratownik [ w wieku 15 lat ] zaczynałem w noge, nie bylem najgorsze ale specjalnych osiagniec nie mam [gralem na lewej pomocy] siatkowki nienawidze w tenisa bez osiagniec ale dosc dobrze gram Wszelkie osiagniecia miedzy 1-3 klasa gimnazjum [oprocz sztangi, to jest nowy osiąg] Ogolnie lubie sport, w gimnazjum zawsze 6 na semestr i koniec roku ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Rybnik
|
![]() Specjalnie wysportowany niejestem
60m - 9.5 sec. ( zdarza się lepiej, zdaża się gorzej ) 1000m - niestety strasznie szybko się męcze, 5 minut Rzuty w piątej klasie to miałem tylko kołem ringo i 30m :<< ( mamy małą sale ) Lubie grać w noge ( dość dobrze gram ) niestety osiągnięć niemam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() No nie mogę uwierzyć że tibijczycy są tacy wysportowani. Swoją drogą ciekawe czy chociaż 10% postów jest autentycznych. Ja tam nie będę pisać swoich osiągów bo pomimo tego że ćwiczę karate prawie 10 lat nie mam takich wyników no trudno paralita jestem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
twoja stara itp. to normalne stwierdzenie - .- zreszta dobrze wiesz o co chodzi, i przyrownywanie do zula nie jest na miejscu, poniewaz 90% tego forum dosc czesto uzywa stwierdzenia twoja stara - .- |
|
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uważasz, że to normalne stwierdzenie? Chyba tylko dla niewychowanych trendi-elo-ziomali. Chyba nikt w miarę nie-elo-trendi sobie nie życzy, żeby jego matkę nazywano starą. Szczególnie nie rozumiem wyrażenia "moja stara". Jeśli tak myślicie o matce, to pomyślcie jak będą myśleć o was wasze dzieci.
![]() |
#155 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
przeczytaj to sobie jeszcse raz i zastanow sie czy to aby napewno takie madre bylo |
|
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie widzę w tym nic śmiesznego. Widzisz coś zabawnego w używaniu przekleństw? Mnie osobiście taki żart z wyrażeniem "twoja stara" mógłby urazić. Po za tym myślisz, że jeśli używasz takich wyrażeń to jesteś elo-trendi-skejt-pro-fristajl-ziomal?
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @2up
Jesli wszystkich z forum uznajesz za kumpli to gratuluje takich wspanialych i przede wszystkim DUZYCH e-netowych znajmosci ![]() Nie kazdy sobie zyczy zebys tak do niego mowil, no ale ty w koncu chcesz byc na czasie. ;'d |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | ||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
dobrze to powolutku: Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#159 |
Zbanowany
|
![]() Ja też zawsze szedłem na front, chodź nie zawsze miałem rację. Powiem Ci, że to nie jest zbyt ciekawe doświadczenie. Ja sobie nie życzę zwrotów typu "twoja stara" i masz to uszanować. Hvj mnie to obchodzi czy to ironia czy nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
|
![]() Dobrze gram w koszykówke i hockeya... ocena z wychowania fizycznego w 1 klasie LO - bdb