Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Berylia

Notki

Berylia Wydarzenia ze świata Berylia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-11-2006, 13:33   #141
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

Pamiętam jak kiedyś z Parkerem gadałem to napisał mi
"I'm teh bot XDD"

a jeszcze na filmiku ktory nagrywał przy pomocy TibiCam NG Warlordy jak zrobiły niewidzialnosć zamieniały się w Oracle ;D
Igrexou jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-11-2006, 15:05   #142
Guardian anubite
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatariel Pokaż post
Kilka nowości...
Ango von Valour został shackowany i ze 120 lvl spadł na 69
Rizzlaa padł (nie wiem dokładnie jak, dowiem się to napisze).
Parker Fowl został zbanowany na 30 dni za macro.
Wkoncu sharera anga spotkała kara.... Parker Fowl... jeden na 30 z knighthoodu ktory dostał bana.. gdzie reszta?!?!
Guardian anubite jest offline  
stary 01-11-2006, 15:58   #143
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
Kilka nowości...
Ango von Valour został shackowany i ze 120 lvl spadł na 69
Rizzlaa padł (nie wiem dokładnie jak, dowiem się to napisze).
Parker Fowl został zbanowany na 30 dni za macro.
Widze ze same dobre wiesci , mam nadzieje ze nareszcie CIPy zabiora sie za ten server a co do rizzli to tez niewiem dlaczego i jak , ostatnio coraz mnije czasu mam na te gre i w ogóle na korzystanie z pc
Rev'ico jest offline  
stary 01-11-2006, 16:00   #144
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez taule Pokaż post
@Rev'ico , obchodzi czy nie, to i tak niektóre rzeczy powinnieś przyjać do siebie, i starać się o poprawe w przyszłości Będą jeszcze ludzie z Ciebie

@Guardian.. hmm tutaj niewiem co z Ciebie wyrośnie ale rzecz jedna.. zacznij używać rozumu.. a 16 latek, może stosować dosyć duży zakres słów oczywiście, tutaj nie każdy taki stosuje, ponieważ ludzie twojego pokroju, by za dużo nie zrozumieli
Wiesz.. przeczytaj o co chodzi koledze wyżej.. jak napisał żebyś się z nim kolegował.. i pomyśli kilka razy
Oczywiscie , popelniam bledy jak kazdy czlowiek , i staram sie wsyztsko naprawiac hehe i btw moze wyrlosnie ze mnie gruszka na sosnie lub cos w tym stylu
Rev'ico jest offline  
stary 01-11-2006, 16:05   #145
Vatariel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Imię: Vatariel
Profesja: Paladin
Gildia: Wave
Poziom: 139
Skille: 102/80
Poziom mag.: 22
Domyślny

Starajcie się nie pisać posta pod postem bo potem robi sie niepotrzebny bałagan przecież wystarczy edytować posta a cytować wypowiedzi kilku ludzi można w jednym poście.

Co do Parkera to GM'owie (albo jakiś GM) rzeczywiście zabrali sie za Berylie albo był to zbieg okoliczności i szczęścia...

@Guardian
O Ango dużo nie wiesz pewnie tego że od kilku lvls to już nie był old Ango też nie...
Vatariel jest offline  
stary 01-11-2006, 16:10   #146
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Starajcie się nie pisać posta pod postem bo potem robi sie niepotrzebny bałagan przecież wystarczy edytować posta a cytować wypowiedzi kilku ludzi można w jednym poście.

Co do Parkera to GM'owie (albo jakiś GM) rzeczywiście zabrali sie za Berylie albo był to zbieg okoliczności i szczęścia...

@Guardian
O Ango dużo nie wiesz pewnie tego że od kilku lvls to już nie był old Ango też nie...
Nie będe edytował bo tak przynajmneij widać ze ktoś się wypowiedział.. Tak wiem... ango niewiem keidy ale wiem że nim grał potme ktoś inny , obu nie lubiłem i niewiem ilu ich grało ale na pewno był tu sharing
stary 01-11-2006, 16:49   #147
Vatariel
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guardian anubite Pokaż post
Nie będe edytował bo tak przynajmneij widać ze ktoś się wypowiedział.. Tak wiem... ango niewiem keidy ale wiem że nim grał potme ktoś inny , obu nie lubiłem i niewiem ilu ich grało ale na pewno był tu sharing
Nie będziesz edytował bo co? Nie rozumiem co piszesz... przecież piszesz/edytujesz poprostu jednego posta zamiast pisać dwa jeden pod drugim i dalej widać Twoja wypowiedź a ludzie zamiast 15 zakładek ze stronami maja 3 mniej a treść ta sama...

Co do Ango to chyba mylisz acc trading z acc sharing bo kiedyś grał mój znajomy z Pythery a ostatnio Szwed i to jego właśnie shackowano.
Vatariel jest offline  
stary 01-11-2006, 20:36   #148
Kajn
Zbanowany

Kajn's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Kajn ma numer GG 1337
Domyślny

do 50 lvla gral ango 1 owner potem od 50 nastepny a od 108~ szwed drugi owner xiruba.Jesli sie myle to sry
Kajn jest offline  
stary 02-11-2006, 15:09   #149
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajn Pokaż post
do 50 lvla gral ango 1 owner potem od 50 nastepny a od 108~ szwed drugi owner xiruba.Jesli sie myle to sry

Nie mylisz sie , bo sytuacja jest taka ze Xirub ma 2 ownerów a kiedy mial bana , to jeden owner kupil postac Ghostdog a drugi Ango von valour
Rev'ico jest offline  
stary 02-11-2006, 15:55   #150
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

hyhyhy
Lenrock jest offline  
stary 03-11-2006, 22:24   #151
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

@up

Ale fajne
Szkut jest offline  
stary 05-11-2006, 12:56   #152
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
Corso ma numer GG 8093400
Domyślny

Kilka nowych informacje z servera :

-Wczoraj była nie udana próba zrobienia anhilatora
*Korobskura
*Excail
*Aradna
*Zavil

-Następna osoba z Nemesis Se, która jest hunted (kto będzie następny?)
*Choseer
Nov 04 2006, 20:15:30 CET Killed at Level 97 by Excail

Jego payment to 500k. Więc założył gildię "zbuntowanych", którzy również są hunted. I czeka na kolejnych, których KH dopadnie. I również oczekuję na pomoc od Lifestyle, ktore ma już wyjebane na nich. Bo im nikt nie chciał pomóc. Jest tylko jedno pytanie : Czemu Nemesis Se nic nie robi ? Tylko dyplomatycznie sprawy rozwiązuje
stary 05-11-2006, 13:32   #153
Vatariel
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corso Pokaż post
Czemu Nemesis Se nic nie robi ? Tylko dyplomatycznie sprawy rozwiązuje
A co Nemesis Se może zrobić? Wojna odpada ponieważ Khood jest za silne (mają więcej membersów, większe lvl, więcej czasu na Tibie i jednego z najlepszych jeśli nie najlepszego bota) a Ls nie ma zamiaru pomagać... to jest server Khood i raczej tak już zostanie (chyba że Khood znowu sie podzieli co jest raczej mało prawdopodobne).
Vatariel jest offline  
stary 05-11-2006, 16:14   #154
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corso Pokaż post
Kilka nowych informacje z servera :

-Wczoraj była nie udana próba zrobienia anhilatora
*Korobskura
*Excail
*Aradna
*Zavil

-Następna osoba z Nemesis Se, która jest hunted (kto będzie następny?)
*Choseer
Nov 04 2006, 20:15:30 CET Killed at Level 97 by Excail

Jego payment to 500k. Więc założył gildię "zbuntowanych", którzy również są hunted. I czeka na kolejnych, których KH dopadnie. I również oczekuję na pomoc od Lifestyle, ktore ma już wyjebane na nich. Bo im nikt nie chciał pomóc. Jest tylko jedno pytanie : Czemu Nemesis Se nic nie robi ? Tylko dyplomatycznie sprawy rozwiązuje
Corso a tobie co?! Przecież już jesteś głęboko w d*** ksa to po co chcesz wyjść... albo znowu udajesz neiwiem kogo na forum
Vatariel@ Punkt dla Ciebie Kh jest teraz za mocne , już za pożno myśląc o dobrym serwerzeBot jak bot każdy może go mieć więc nie zganiajmy na bota...
stary 05-11-2006, 22:59   #155
Silvaeris
Użytkownik Forum

Silvaeris's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Menzoberranzan

Gildia: Loonies
Świat: Pythera
Poziom: 126
Skille: 102/81
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Corso a tobie co?! Przecież już jesteś głęboko w d*** ksa to po co chcesz wyjść... albo znowu udajesz neiwiem kogo na forum
Vatariel@ Punkt dla Ciebie Kh jest teraz za mocne , już za pożno myśląc o dobrym serwerzeBot jak bot każdy może go mieć więc nie zganiajmy na bota...
Każdy może mieć, ale nie każdy potrafi sobie napisać takowego, więc mijasz się jakby z meritum sprawy
I tell you one time, you’re to blame
Silvaeris jest offline  
stary 05-11-2006, 23:50   #156
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A co Nemesis Se może zrobić? Wojna odpada ponieważ Khood jest za silne (mają więcej membersów, większe lvl, więcej czasu na Tibie i jednego z najlepszych jeśli nie najlepszego bota) a Ls nie ma zamiaru pomagać... to jest server Khood i raczej tak już zostanie (chyba że Khood znowu sie podzieli co jest raczej mało prawdopodobne).

Teraz nemesis se nic niemoze zrobic , ale mogli wczesniej ...
btw , jak dlamnie postawa nemesis se jest straszna tzn. jak pojawia sie problem to oni po prostu wyzucaja swoich memberów z gildi i pozwalaja im miec hunta/deda wiec PO CO TAKA GILDIA? ( przyklady : rior'dian mial problem zostal wywalony , teraz przyszedl czas na choseera zobaczymy kto bedzie next )po prostu nierozumiem tego
Rev'ico jest offline  
stary 06-11-2006, 06:36   #157
krzysiek033
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Imię: ?
Domyślny

Nie sadze zeby to leaderzy "wyrzucali" z gildi tylko ci problem makerzy sami odchodza zeby nie sciagac swoich problemow na innych. A jak Vatariel powiedzial ci niby maja zrobic? Jak Lifestyle wypowiedziec wojne i isc retired? Moze niektorzy chca sobie pograc?
krzysiek033 jest offline  
stary 06-11-2006, 08:31   #158
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysiek033 Pokaż post
Nie sadze zeby to leaderzy "wyrzucali" z gildi tylko ci problem makerzy sami odchodza zeby nie sciagac swoich problemow na innych. A jak Vatariel powiedzial ci niby maja zrobic? Jak Lifestyle wypowiedziec wojne i isc retired? Moze niektorzy chca sobie pograc?
to w takim razie po co robic gildie? owszem moga duzo zrobic lidezy , np kajn on ma uznanie i moglby napewno wynegocjiowaca takto co? co chwile ktos z ich czlonków ma byc retired? lol...
Rev'ico jest offline  
stary 06-11-2006, 14:53   #159
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Najlepiej załatwiać to wszystko rozmową jak to robi nemesis zgadzam się wtedy będzie miła atmosfera...

Do tego co pisał że nie kazdy może zrobic takiego bota... po co robić jak można pobrac z netu ?:>
stary 06-11-2006, 15:43   #160
Vatariel
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Najlepiej załatwiać to wszystko rozmową jak to robi nemesis zgadzam się wtedy będzie miła atmosfera...

Do tego co pisał że nie kazdy może zrobic takiego bota... po co robić jak można pobrac z netu ?:>
Zrozum że tak jak mówiłem blackD jest jednym z najlepszych jak nie najlepszym botem a walczenie z Khood i uzywanie tego bota (który jest płatny) byłoby głupotą ponieważ szybko zostałbyś shackowany (każdy bot to "bramka" do Twojego komputera).

About Choseer
Ostatnio widziałem kilka postaci zabitych przez niego w końcu zabił Von Kaisera który jest rl Excaila (dokładnie nie wiem o co chodziło) a Dennis jest taki ze zabija a potem rozmawia... Btw ponoć Excail o mały włos nie poległ w starciu z Choseerem.

Mówie Ne Se (i w sumie każdy spoza Khood) nie ma za bardzo co zrobić (prócz prób dogadania się - payment?) w takich sytuacjach jak te wymienione wcześniej...
Vatariel jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania