Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-11-2006, 14:04   #141
Bloker
Użytkownik Forum

Bloker's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London

Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Świat: Pandoria
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez XIII Pokaż post
@up
Na razie to Glamour ma przewage we fragach.
@Tje
No skoro was tam bylo 7 typa, a ich tylko 2, to co mieli sie z wami tluc i z pewnoscia zginac?

Ich nie bylo 2, tylko cala ich guildia byla online, z 12-15 osob.
Na poczatku zaczelismy ich lac w 4 osoby, to Wizz i Yaltar odrazu na piramide wskoczyli do pz zostawiajac Chopha na pewna smierc, a pozniej to juz chyba wiecie jak bylo... Glamour uciekli do piramidy, trapnelismy ich tam ale , ze thaldus wpadl na genialny pomysl mianowicie wpusczenie 10 noobow tam, zagrodzili nam droge do Glamour m wallami i dali loga. Tym razem im sie poszczescilo.
Bloker jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-11-2006, 15:03   #142
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost

Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
Strzałka

@up
Wybacz mi moja pomylke.
Przy okazji, mozesz mi powiedziec, kto jest glownym dowodzacym waszej druzyny? Bo z tego co widze, to jestes to Ty. Chyba, ze jest inaczej.
XIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-11-2006, 16:44   #143
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Tie to dowodzacy zdrajca

Huhu, kolejny frag dla Glamour, niestety uekami zabili swojego kompana bo zapomnial zalozyc SSA. W kazdym badz razie pokazali, ze sie nie boja nawte jak jest Thaldus online, natomiast wspomniany Thaldus nic nie zrobil, wielki Tie rowniez nic nie zrobil. COz powiedziec, tak mowisz, ze Glamour wielce sie balo na ank, teraz wy sie baliscie? Nie mielisice przewagi liczebnej to siedzieliscie w depo? LoL

Ostatnio edytowany przez Webi - 27-11-2006 o 17:42.
Webi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-11-2006, 19:36   #144
Bloker
Użytkownik Forum

Bloker's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
Tie to dowodzacy zdrajca

Huhu, kolejny frag dla Glamour, niestety uekami zabili swojego kompana bo zapomnial zalozyc SSA. W kazdym badz razie pokazali, ze sie nie boja nawte jak jest Thaldus online, natomiast wspomniany Thaldus nic nie zrobil, wielki Tie rowniez nic nie zrobil. COz powiedziec, tak mowisz, ze Glamour wielce sie balo na ank, teraz wy sie baliscie? Nie mielisice przewagi liczebnej to siedzieliscie w depo? LoL
Lucas dostal trapa gdy kupowal bolty w venore, Thaldusa nie bylo online a my zrobilismy bardzo duzo.

Ja, Zikk, Drotter, Liinek i Dark Brozyn polecielismy tam pomoglismy mu sie uwolnic i padl po drodze do dp, dzieki "pomocy polaków".

Jakis 11 lvl druid za wszelka cene chcial nam pomoc, a pozniej okazalo sie , ze sie wystraszyl high lvli z Glamour i zaczal uciekac do dp, przy czym non stop blokowal Lucasa, ktory zginal na UE combo. A co do smierci Hansa, to zawsze wiedzialem, ze jest kompletnym idiota, chwile po smierci napisal mi , ze zapomnial wlozyc stoneskina

Co do 'zdrady', to wytlumacze ci cos jeszcze raz.

Spojrzmy na to , co dzialo sie gdy bylem w Glamour:

-Robilismy co chcielismy
-DoA nawet sie nie logowalo
-gdyby sie nawet zalogowali to nic by nie zrobili, bo bylo ich o polowe mniej

Jak juz mowilem, odszedlem z Glamour z tego powodu, ze takiego Joey'a i Wizzazor'a malo interesowalo, ze zabijaja naszych kumpli, a ja tego nie bede tolerowal, pozniej proba zabicia Drottera postawila sprawe jasno.

Nareli odszedl z Glamour, gdyz pomagal im tylko i wylacznie z tego wzgledu, iz Exefs byl we wszystko zamieszany a to najlepsi rl kumple.
Po tym jak Wizzazor zabil Exefs'a kumpla z rl ( Marronov'a) , Exefs odszedl z wojny, przy czym Nareli tez nie widzial juz powodu aby pomagac chlopcom z Nebuli, poza tym ja, Nareli, Zikk, Drotter i kilku innych znamy sie od poczatku pandorii, a kolegujemy sie od prawie samego poczatku, poza wojna Demonius vs Confusion.

Teraz spojrzmy na to co stalo sie po moim odejsciu, twoim zdaniem zrobilem to bo balem sie o chara czy cos, gdybym tego nie zrobil to ex. DoA siedzialoby 24/7 w pz, i nawet nikt z nich nie moze tego zaprzeczyc.

-z Glamour odszedl Exefs, Nareli
-Nareli dolaczyl do nas
-Zikk dolaczyl do nas
-Drotter dolaczyl do nas
-Ikebo, i polowa TK tez dolaczyla do wojny, czego nie mieli zamiaru zrobic wczesniej

Twoim zdaniem 4-5 osob na 120+ lv duzo nie zmienia?

Bo jestes kompletnym kretynem i patrzysz tylko na sklad guildii i lvle,
gdybys mial chociaz za grosz rozumu, to zauwazylbys, ze te 6 osob ktore doszlo dzieki MNIE sa glowna podpora kazdej walki, wiekszosc high lvli Polakow w ogole nie ma online, nie pokazuja sie oni na battlefield'ach,
wiec i tak nie ma z nich zadnego pozytku.

Twoje wypowiedzi sa pelne kretynizmu, zero w nich faktow tylko same jakies idiotyczne wymysly.

@XIII
Powiedzmy, ze nie ma jeszcze wybranego 'lidera' , ktory kierowalby calym zamieszaniem, ale glownie to Thaldus i ja zabieramy najwiecej glosu,
przy czym ja ostatnio nie moglem byc na ventrilo z przyczyn technicznych,
no i tak jakby to delikatnie powiedziec Thaldus spierdolil cala akcje
stary 27-11-2006, 19:41   #145
afarko
Guest

Domyślny

W jaki sposob padl zikk?
  Odpowiedz z Cytatem
stary 27-11-2006, 20:10   #146
Bloker
Użytkownik Forum

Bloker's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez afarko Pokaż post
W jaki sposob padl zikk?
Wracal do venore z PoH i mial akurat pecha bo cale Glamour sie zalogowalo,
uciekal z 15 minut ale wkoncu spadl na combo.
stary 27-11-2006, 20:24   #147
Osiol221
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloker Pokaż post
Lucas dostal trapa gdy kupowal bolty w venore, Thaldusa nie bylo online a my zrobilismy bardzo duzo.

Ja, Zikk, Drotter, Liinek i Dark Brozyn polecielismy tam pomoglismy mu sie uwolnic i padl po drodze do dp, dzieki "pomocy polaków".

Jakis 11 lvl druid za wszelka cene chcial nam pomoc, a pozniej okazalo sie , ze sie wystraszyl high lvli z Glamour i zaczal uciekac do dp, przy czym non stop blokowal Lucasa, ktory zginal na UE combo. A co do smierci Hansa, to zawsze wiedzialem, ze jest kompletnym idiota, chwile po smierci napisal mi , ze zapomnial wlozyc stoneskina

-Robilismy co chcielismy

Jak juz mowilem, odszedlem z Glamour z tego powodu, ze takiego Joey'a i Wizzazor'a malo interesowalo, ze zabijaja naszych kumpli, a ja tego nie bede tolerowal, pozniej proba zabicia Drottera postawila sprawe jasno.

Nareli odszedl z Glamour, gdyz pomagal im tylko i wylacznie z tego wzgledu, iz Exefs byl we wszystko zamieszany a to najlepsi rl kumple.
Po tym jak Wizzazor zabil Exefs'a kumpla z rl ( Marronov'a) , Exefs odszedl z wojny, przy czym Nareli tez nie widzial juz powodu aby pomagac chlopcom z Nebuli, poza tym ja, Nareli, Zikk, Drotter i kilku innych znamy sie od poczatku pandorii, a kolegujemy sie od prawie samego poczatku, poza wojna Demonius vs Confusion.

Teraz spojrzmy na to co stalo sie po moim odejsciu, twoim zdaniem zrobilem to bo balem sie o chara czy cos, gdybym tego nie zrobil to ex. DoA siedzialoby 24/7 w pz, i nawet nikt z nich nie moze tego zaprzeczyc.

-Nareli dolaczyl do nas
-Zikk dolaczyl do nas
-Drotter dolaczyl do nas
-Ikebo, i polowa TK tez dolaczyla do wojny, czego nie mieli zamiaru zrobic wczesniej

gdybys mial chociaz za grosz rozumu, to zauwazylbys, ze te 6 osob ktore doszlo dzieki MNIE sa glowna podpora kazdej walki, wiekszosc high lvli Polakow w ogole nie ma online, nie pokazuja sie oni na battlefield'ach,

Twoje wypowiedzi sa pelne kretynizmu, zero w nich faktow tylko same jakies idiotyczne wymysly.

@XIII
Powiedzmy, ze nie ma jeszcze wybranego 'lidera' , ktory kierowalby calym zamieszaniem, ale glownie to Thaldus i ja zabieramy najwiecej glosu,
przy czym ja ostatnio nie moglem byc na ventrilo z przyczyn technicznych,
no i tak jakby to delikatnie powiedziec Thaldus spierdolil cala akcje
KU*WA TIE czytając twoje wpadam w Kompleksy.. czytając ciebie można odnieść wrażenie że jesteś Idealny
Osiol221 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-11-2006, 20:37   #148
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:

-Robilismy co chcielismy

-Nareli dolaczyl do nas
-Zikk dolaczyl do nas
-Drotter dolaczyl do nas

LoL, czlowieku. Thaldus z jego przewaga szybkosic i sily moglby wiele bez Ciebie, takze nie popadaj w manie wyzszosci. Zmieniac barwy w czasie wojny to dalej jest dla mnie czyste frajerstwo, a to kogo zabrales ze soba malo mnie interesuje.
stary 27-11-2006, 21:09   #149
Bloker
Użytkownik Forum

Bloker's Avatar

Domyślny

@UP
tak jak mowisz MÓGŁBY, ale nic nie robi a to jest jebana różnica.
stary 27-11-2006, 21:15   #150
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Lol, a ty myslisz, ze teraz cos znaczycie, bo ty doszedles? Otoz jest tak dlatego, ze thaldus stal sie bardziej aktywny. Ciebie by glamour zmiotlo na pierdniecie.
stary 27-11-2006, 23:12   #151
DominYoo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: w domu?

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 42
Poziom mag.: 52
Domyślny

Taaa, tylko, ze do tej pory Thaldus bal sie walczyc... a widzac, ze pol serwa sie ruszylo do walki, sam poszedl, bo wyszedl by na ciote... Zamiast ciagle sie czepiac ludzi, sami byscie cos zrobili... skoro jestescie tak aktywni w wojnie ujawnijcie nicki, i jezeli tak bedzie to pelen respect... a narazie komentujecie, pewnie nawet nie znajac sytuacji ( bo ktos tam cos powiedzial) LOL, nie wiesz, nie widziales...nie komentuj...

P.S. a co do Glamour i tego "pierdniecia" to oni glownie umieja wpadac, walic combo z ue i uciekac, lub bic jedna osobe w kilku, gdy nikogo z DoA nie ma (co to za pvp, bic nizszy lvl w 5?)...bo do open battle jeszcze nie doszlo, mimo, ze to podobno takcy swietni wojownicy...no comment...

Ostatnio edytowany przez DominYoo - 27-11-2006 o 23:17.
DominYoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-11-2006, 23:29   #152
afarko
Guest

Domyślny

To są ludzie ktorzy poprost usłyszeli cos od kolegi z pod depo i mysla ze cos wiedza... zal.pl widizalem jak to wygladalo jak Tie byl w Glamour... oni sobie spokojnie expili a The trio itp. siedizeli w pz lub dawali wbijac fragi glamour.. jak tie przeszedl zrobilo sie wiecej zamieszania
  Odpowiedz z Cytatem
stary 27-11-2006, 23:31   #153
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost

Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
Strzałka

@up
Moge wspomoc gildie 65lvlem.
XIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-11-2006, 23:54   #154
Osiol221
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2006

Domyślny

Cytuj:
To są ludzie ktorzy poprost usłyszeli cos od kolegi z pod depo i mysla ze cos wiedza... zal.pl widizalem jak to wygladalo jak Tie byl w Glamour... oni sobie spokojnie expili a The trio itp. siedizeli w pz lub dawali wbijac fragi glamour.. jak tie przeszedl zrobilo sie wiecej zamieszania
co ty pierd*lisz przecież ile Tie był w tym Glamour??? z tego co pamietam tylko Bill padł jak Tie byl w Glamour i też w tym nie uczestniczył.... a jak przeszedl do DOA to narazie więcej ludzi padło od nich niż coś zrobił...
Osiol221 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-11-2006, 00:03   #155
afarko
Guest

Domyślny

To Ty cos zrob jak taki mądry jestes... ja tylko mowie jaka jest prawda i jak ja uwarzam a ty osioł jak widze twoje posty w innych tematach to mi sie smiac chce.... na titani tez cie zjechali...

i naucz sie edytowac text a nie walisz 2 posty ^^

ba.

Ostatnio edytowany przez afarko - 28-11-2006 o 00:04.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 28-11-2006, 00:27   #156
Blood Romeragura
Użytkownik Forum

Blood Romeragura's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
To Ty cos zrob jak taki mądry jestes... ja tylko mowie jaka jest prawda i jak ja uwarzam a ty osioł jak widze twoje posty w innych tematach to mi sie smiac chce.... na titani tez cie zjechali...

i naucz sie edytowac text a nie walisz 2 posty ^^

ba.
weś człowieku sie ogarnij on ma tą ksywa taką nie jaką ale troche ma racji... a ty ani nic nie wiesz ani nie masz innych argumentów na niego oprócz tego że ma w ksywie Osiol

Po za tym ma swoje zdanie a nie wali taką wazeline jak ty.. Cya.

---------------------------------------------------
Ryba bez roweru to jak Czlowiek bez Religi

Ostatnio edytowany przez Blood Romeragura - 28-11-2006 o 00:30.
Blood Romeragura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-11-2006, 02:07   #157
Bloker
Użytkownik Forum

Bloker's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Osiol221 Pokaż post
co ty pierd*lisz przecież ile Tie był w tym Glamour??? z tego co pamietam tylko Bill padł jak Tie byl w Glamour i też w tym nie uczestniczył.... a jak przeszedl do DOA to narazie więcej ludzi padło od nich niż coś zrobił...
Nie wiem skad masz takie informacje, jestes pierwszym na tym forum ,
ktory nie napisal ani jednej poprawnej informacji.

Pewnie siedzisz w ab albo w kaz pod dp caly dzien i dyskutujecie z kolegami,
14 knightami o wojnie, zaloze sie ze ty walisz z AXA a twoj kolega wali z rozdzki.
stary 28-11-2006, 13:00   #158
DominYoo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: w domu?

Poziom: 42
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blood Romeragura Pokaż post
weś człowieku sie ogarnij on ma tą ksywa taką nie jaką ale troche ma racji... a ty ani nic nie wiesz ani nie masz innych argumentów na niego oprócz tego że ma w ksywie Osiol

Po za tym ma swoje zdanie a nie wali taką wazeline jak ty.. Cya.

Wazelina? eee, nie wiem komu by mial tak sie podlizywac, ale spoko...punkt dla Ciebie a nie wiem skad Tie widzial ze "moj kolega wali z rozdzki"
DominYoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-11-2006, 15:31   #159
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Domyślny

Cytuj:
...
...
Taj komu sprzedales Marronov'a ??? Przecierz to postac stworzona przez Kaiobito, grał on nia do okolo 60 lvl, a potem sprzedal ja Tobie. Jle zarobiles na niej :>.

Co do "kolegowania " z Toba wielu sie juz przewiozlo
Gonzalez ("pomagam tylko kumplą" " a ja to nie kumpel ??" " dajscie cos")
Zikzum (postac współdzielona Zikka ) zabity przez Ciebie z powodu jakiejs sprzeczki .
i wielu innych "kloegów" wykolegowanych przez Ciebie.

Co do wojny Demonius vs Confusion to kazdy grający od poczatku na Pandori wiedza jak sie zachowales, dopóki wygrywalo Confusion to z nimi trzymales a potem przeszles na strone Demonius i zabijales "kumpli z bylej gildi"

wiec wybacz "przyjazń", "kumpel" "lojalnośc" to w twoim przypadku puste slowa i tak naprawde nic nie znacza.
huauhauhuauhauhua
Pandorian technomancer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-11-2006, 16:44   #160
pulse
Użytkownik Forum

pulse's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Bartoszyce

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 60~
Skille: 21/26
pulse ma numer GG 8680108
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moriento Pokaż post
No i po co sie klocic!
Zycie jest piekne jak Murzyna Dupsko wiec jak bedziecie sie klocic to zycie bedzie jak Hinczyka Zasrane Dupsko.

Pozdrawiam

Powaga twój inteligentny dowcip z podtekstem rasistowskim pokazał ile masz inteligencji.

Ostatnio edytowany przez pulse - 28-11-2006 o 16:52.
pulse jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania