![]() |
#141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London
Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Świat: Pandoria
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
Ich nie bylo 2, tylko cala ich guildia byla online, z 12-15 osob. Na poczatku zaczelismy ich lac w 4 osoby, to Wizz i Yaltar odrazu na piramide wskoczyli do pz zostawiajac Chopha na pewna smierc, a pozniej to juz chyba wiecie jak bylo... Glamour uciekli do piramidy, trapnelismy ich tam ale , ze thaldus wpadl na genialny pomysl mianowicie wpusczenie 10 noobow tam, zagrodzili nam droge do Glamour m wallami i dali loga. Tym razem im sie poszczescilo. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() @up
Wybacz mi moja pomylke. Przy okazji, mozesz mi powiedziec, kto jest glownym dowodzacym waszej druzyny? Bo z tego co widze, to jestes to Ty. Chyba, ze jest inaczej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Tie to dowodzacy zdrajca
![]() Huhu, kolejny frag dla Glamour, niestety uekami zabili swojego kompana bo zapomnial zalozyc SSA. W kazdym badz razie pokazali, ze sie nie boja nawte jak jest Thaldus online, natomiast wspomniany Thaldus nic nie zrobil, wielki Tie rowniez nic nie zrobil. COz powiedziec, tak mowisz, ze Glamour wielce sie balo na ank, teraz wy sie baliscie? Nie mielisice przewagi liczebnej to siedzieliscie w depo? LoL Ostatnio edytowany przez Webi - 27-11-2006 o 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja, Zikk, Drotter, Liinek i Dark Brozyn polecielismy tam pomoglismy mu sie uwolnic i padl po drodze do dp, dzieki "pomocy polaków". Jakis 11 lvl druid za wszelka cene chcial nam pomoc, a pozniej okazalo sie , ze sie wystraszyl high lvli z Glamour i zaczal uciekac do dp, przy czym non stop blokowal Lucasa, ktory zginal na UE combo. A co do smierci Hansa, to zawsze wiedzialem, ze jest kompletnym idiota, chwile po smierci napisal mi , ze zapomnial wlozyc stoneskina ![]() Co do 'zdrady', to wytlumacze ci cos jeszcze raz. Spojrzmy na to , co dzialo sie gdy bylem w Glamour: -Robilismy co chcielismy -DoA nawet sie nie logowalo -gdyby sie nawet zalogowali to nic by nie zrobili, bo bylo ich o polowe mniej Jak juz mowilem, odszedlem z Glamour z tego powodu, ze takiego Joey'a i Wizzazor'a malo interesowalo, ze zabijaja naszych kumpli, a ja tego nie bede tolerowal, pozniej proba zabicia Drottera postawila sprawe jasno. Nareli odszedl z Glamour, gdyz pomagal im tylko i wylacznie z tego wzgledu, iz Exefs byl we wszystko zamieszany a to najlepsi rl kumple. Po tym jak Wizzazor zabil Exefs'a kumpla z rl ( Marronov'a) , Exefs odszedl z wojny, przy czym Nareli tez nie widzial juz powodu aby pomagac chlopcom z Nebuli, poza tym ja, Nareli, Zikk, Drotter i kilku innych znamy sie od poczatku pandorii, a kolegujemy sie od prawie samego poczatku, poza wojna Demonius vs Confusion. Teraz spojrzmy na to co stalo sie po moim odejsciu, twoim zdaniem zrobilem to bo balem sie o chara czy cos, gdybym tego nie zrobil to ex. DoA siedzialoby 24/7 w pz, i nawet nikt z nich nie moze tego zaprzeczyc. -z Glamour odszedl Exefs, Nareli -Nareli dolaczyl do nas -Zikk dolaczyl do nas -Drotter dolaczyl do nas -Ikebo, i polowa TK tez dolaczyla do wojny, czego nie mieli zamiaru zrobic wczesniej Twoim zdaniem 4-5 osob na 120+ lv duzo nie zmienia? Bo jestes kompletnym kretynem i patrzysz tylko na sklad guildii i lvle, gdybys mial chociaz za grosz rozumu, to zauwazylbys, ze te 6 osob ktore doszlo dzieki MNIE sa glowna podpora kazdej walki, wiekszosc high lvli Polakow w ogole nie ma online, nie pokazuja sie oni na battlefield'ach, wiec i tak nie ma z nich zadnego pozytku. Twoje wypowiedzi sa pelne kretynizmu, zero w nich faktow tylko same jakies idiotyczne wymysly. @XIII Powiedzmy, ze nie ma jeszcze wybranego 'lidera' , ktory kierowalby calym zamieszaniem, ale glownie to Thaldus i ja zabieramy najwiecej glosu, przy czym ja ostatnio nie moglem byc na ventrilo z przyczyn technicznych, no i tak jakby to delikatnie powiedziec Thaldus spierdolil cala akcje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]() W jaki sposob padl zikk?
|
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
tak jak mowisz MÓGŁBY, ale nic nie robi a to jest jebana różnica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol, a ty myslisz, ze teraz cos znaczycie, bo ty doszedles? Otoz jest tak dlatego, ze thaldus stal sie bardziej aktywny. Ciebie by glamour zmiotlo na pierdniecie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: w domu?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gagatek Malutki
Poziom: 42
Poziom mag.: 52
|
![]() Taaa, tylko, ze do tej pory Thaldus bal sie walczyc... a widzac, ze pol serwa sie ruszylo do walki, sam poszedl, bo wyszedl by na ciote... Zamiast ciagle sie czepiac ludzi, sami byscie cos zrobili... skoro jestescie tak aktywni w wojnie ujawnijcie nicki, i jezeli tak bedzie to pelen respect... a narazie komentujecie, pewnie nawet nie znajac sytuacji ( bo ktos tam cos powiedzial) LOL, nie wiesz, nie widziales...nie komentuj...
P.S. a co do Glamour i tego "pierdniecia" to oni glownie umieja wpadac, walic combo z ue i uciekac, lub bic jedna osobe w kilku, gdy nikogo z DoA nie ma (co to za pvp, bic nizszy lvl w 5?)...bo do open battle jeszcze nie doszlo, mimo, ze to podobno takcy swietni wojownicy...no comment... Ostatnio edytowany przez DominYoo - 27-11-2006 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Guest
|
![]() To są ludzie ktorzy poprost usłyszeli cos od kolegi z pod depo i mysla ze cos wiedza... zal.pl widizalem jak to wygladalo jak Tie byl w Glamour... oni sobie spokojnie expili a The trio itp. siedizeli w pz lub dawali wbijac fragi glamour.. jak tie przeszedl zrobilo sie wiecej zamieszania
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() @up
Moge wspomoc gildie 65lvlem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]() To Ty cos zrob jak taki mądry jestes... ja tylko mowie jaka jest prawda i jak ja uwarzam
![]() i naucz sie edytowac text a nie walisz 2 posty ^^ ba. Ostatnio edytowany przez afarko - 28-11-2006 o 00:04. |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Po za tym ma swoje zdanie a nie wali taką wazeline jak ty.. Cya.
Nie bedzie mial nigdy prawdziwych przyjaciol ten, kto nie leka sie robic sobie wrogow..."William Hazlitt" --------------------------------------------------- Ryba bez roweru to jak Czlowiek bez Religi ![]() Ostatnio edytowany przez Blood Romeragura - 28-11-2006 o 00:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ktory nie napisal ani jednej poprawnej informacji. Pewnie siedzisz w ab albo w kaz pod dp caly dzien i dyskutujecie z kolegami, 14 knightami o wojnie, zaloze sie ze ty walisz z AXA a twoj kolega wali z rozdzki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: w domu?
Imię: Gagatek Malutki
Poziom: 42
|
![]() Cytuj:
Wazelina? eee, nie wiem komu by mial tak sie podlizywac, ale spoko...punkt dla Ciebie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Imię: Pandorian Technomancer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() Cytuj:
Co do "kolegowania " z Toba wielu sie juz przewiozlo Gonzalez ("pomagam tylko kumplą" " a ja to nie kumpel ??" " dajscie cos") Zikzum (postac współdzielona Zikka ) zabity przez Ciebie z powodu jakiejs sprzeczki ![]() i wielu innych "kloegów" wykolegowanych przez Ciebie. Co do wojny Demonius vs Confusion to kazdy grający od poczatku na Pandori wiedza jak sie zachowales, dopóki wygrywalo Confusion to z nimi trzymales a potem przeszles na strone Demonius i zabijales "kumpli z bylej gildi" wiec wybacz "przyjazń", "kumpel" "lojalnośc" to w twoim przypadku puste slowa i tak naprawde nic nie znacza.
![]() |
![]() |
#160 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pulse Slayer
Profesja: Elder Druid
Poziom: 60~
Skille: 21/26
![]() |
![]() Cytuj:
Powaga twój inteligentny dowcip z podtekstem rasistowskim pokazał ile masz inteligencji.
Sorry, no bonus. Ostatnio edytowany przez pulse - 28-11-2006 o 16:52. |
|
![]() |
![]() |