![]() |
#1581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na emeryturze
Imię: Tyb
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Agnieszka21 won mi z tego forum, o ile dobrze mi wiadomo grasz na Thori, więc co tu robisz? Wiecie może to żałosne co o mnie piszą na tibia.com, tak chce dołączyć do Relictus, tak pytałem się Demiego, tak jestem idiotą... I co to w ogóle kogo interesi, ale jeśli będzie open battle, zapamiętajcie nick Tyb i jeśli będe online napiszcie do mnie jak morzecie, bo po prostu na tym servie nie da się grać pełno ass lickerów takich jak Deviladon- bije Cię a ty nic nie możesz zrobić, po prostu Relictus musi wygrać, tyle z mojej strony
![]() |
#1582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 22:21 You advanced in distance fighting.[70]
Jeszcze parę skilli i trzeba zacząć expić ![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ------
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----------
Poziom: 30
Skille: 14/21
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Ej mam pytanie co musze muwic na edron do tego kolesia zeby miec ten outfit z mf na pasnie??:> plx fast!!
|
![]() |
![]() |
#1584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() 22:47 Trio Da Jah [102]: Demiphant on Galana has been excluded.
tyle... P.S. pewnie hi addon badz hi lottery nie wiem nie probowalem:> Ostatnio edytowany przez Kurier - 07-10-2006 o 23:05. |
![]() |
![]() |
#1585 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland
Imię: Uzupatorka
Poziom: 71
|
![]() Cytuj:
a jesli to cos zmieni to zrobie change w profilu
W życiu jest jak w tej grze,nie ma GAME OVER, jest tylko next LEVEL. Ostatnio edytowany przez Agnieszka21 - 07-10-2006 o 23:10. |
|
![]() |
![]() |
#1586 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm Pawlon Jako ze ja jestem Kumplem Aylithi to mam rozumiec jetsem hunted after war? : > a ze ja mam kumpli to oni beda hunted etc?
huhu juz niedajecie rady a jescze malo wam wrogów?
#1587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno
Imię: Tyb
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Byłem z tobą kiedyś w gildi, powiem Ci nic się nie zmieniłaś dalej jesteś zadziorna
#1588 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ehh poznales mnie z tej lepszej strony ![]()
![]() |
#1589 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() Cytuj:
Pozdro i poćwicz - - Doggie
http://www.tibiaquestsmovies.com Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu. Ostatnio edytowany przez Doggie - 07-10-2006 o 23:34. |
|
![]() |
![]() |
#1590 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
|
![]() 23:26 You advanced in shielding.
jak na nie dawanie rady to niezle nie dajemy- 9 godzin semi afk training:> |
![]() |
![]() |
#1592 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1593 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() to po co pokazujesz cycki stojac przy monitorze gdzie jest otwarta tibia? zeby sie przypodobac komus? lol panowie proponuje wstawianie zdjec w bokserkach z wypietymi klatami na wasze galerie haha ;D pozdro Ostatnio edytowany przez Azenus - 08-10-2006 o 00:23. |
|
![]() |
![]() |
#1594 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@rumcio to juz nie moja sprawa (wojna itp.) ale czy ty przypadkiem nie wiedziales wczesniej o planowanej akcji Aearnitas? widzialem filmik jak pada Lovize i po jej dedzie gdy Aearnitas opuszczalo D lair ty stales na mostku i go blokowales (podziwiales ladne widoki?!) |
|
![]() |
![]() |
#1595 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
*przy monitorze hmm bo ktos kiedys mnie poprosil zebym mu udowodnila ze to ja gram w tibie a nie ze ktos sie podszywa.. * "cycki" takim slangiem to do swoich kolezanek nie do mnie.. a jesli zyjesz w erze noszenia golfow w 35 *C to juz nie moja wina . *.poogladaj sobie "kubusia puchatka" albo cos takiego moze Cie nie zgorszy * eh uwierz nie chciala bym ogladac Twojej klaty
![]() |
#1596 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
|
![]() Cytuj:
Bylbym zadowolony gdyby w Polsce bylo "35 *C" i zeby wszystkie panie chodzily "bez golfów" Zdjecia masz do asslickingu i tyle ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() @Agnieszka21
Mówisz, że wyrywam jeden wyraz z kontekstu, ehm tylko, że z tego co napisałaś to właśnie wynika, że uważasz się za taka osobę. A co do cycków ok. piersi? : E bosh. żal.pl : / idźcie umówcie się w realu z liścia po twarzy i z głowy - - bida z nędzą robi się z tego forum : / Doggie
http://www.tibiaquestsmovies.com Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu. |
![]() |
![]() |
#1598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() >.<
czy jest sens prowadzenia tej rozmowy dalej? wiadomo ze podczas kazdej wojny h-lvli gina ludzie ktorzy nie sa bezporednio w nia zamieszani, a to ze Ater~ bilo kumpla relictus nie swiadczy ze Relictus musi postepowac tak samo (wiem, wiem zniszczyc zaplecze wroga ![]()
...Now all you sucker. D.J.'s Who think you're fly There's got to be a reason And we know the reason why. You try to put on those airs And act real cool But you got to realise That you're acting like fools. If there's music we can use it Be free to dance. We don't have that time For psychological romance... |
![]() |
![]() |
#1599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Gildia: Destroy Immature Enemies
Poziom: 107
Skille: 84/79
|
![]() HWL ubijało moje drugie postacie na war i nie było co skamlać,Maciek nadal ma dostęp do BOltana.
|
![]() |
![]() |
#1600 |
Użytkownik Forum
|
![]() @rumcio
to juz nie moja sprawa (wojna itp.) ale czy ty przypadkiem nie wiedziales wczesniej o planowanej akcji Aearnitas? widzialem filmik jak pada Lovize i po jej dedzie gdy Aearnitas opuszczalo D lair ty stales na mostku i go blokowales (podziwiales ladne widoki?!)[/quote] a moze i widzialem... Wez juz niesciemniaj ze go blokowalem bo on nawet na mostek nie wszedl.. A co do widoków nie są złe... ![]()