Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-10-2006, 16:53   #1561
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Dostosowujemy sie do zasad gry, które wy ustaliliście. Skoro wy gracie niehonorowo, to dlaczego od nas wymagacie tego

Ostatnio edytowany przez Tragicall - 07-10-2006 o 16:57.
Tragicall jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-10-2006, 16:54   #1562
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 Pokaż post
Boltan Oct 07 2006, 16:00:15 CEST Killed at Level 59 by Potempik silny
and by Demiphant on Galana

Kochane Relictus ...Nie ma co nie przebieracie w srodkach
mniej niz zero tyle powiem
Xalade Shielyna
Oct 05 2006, 19:30:17 CEST Killed at Level 99 by Xees
and by Camuh

a teraz porownaj daty smirci? kto zaczal pierwszy? xalade nie byla u nas, nie miala kasy, nie zamierzala dojsc, zginela za nic. kto mieczem wojuje od miecza ginie.

nie podoba mi sie zgon boltana, i pewnie bym kazal go splacic gdyby nei nastawienie jego "przyjaciol" teraz nie zamierzam nawet kiwnac palcem.
stary 07-10-2006, 17:24   #1563
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland

Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
Byla taka piosenka nawet.. Mniej niz zeroooo, mniej niz zerooooo oooooo

Osobiscie bylem w tym czasie online i nic nie wiedzialem ze ktos jest atakowany..

Szkoda go ale co tam.. Aylitha nawet po wojnie atakowal np. Zentrasa mimo iz to nasz kumpel i on o tym dobrze wiedzial.....
Jakby mogl to by go wtedy ubil tak jak teraz padl boltan..
Nic dodac nic ujac..

Zawisc rodzi zawisc, pozostaje wobec tego obojetny..
Wy atkowaliscie mnie a Aylitha Zentrasa 1vs1 . tyle na ten temat
stary 07-10-2006, 17:25   #1564
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wy tzn kto?? Ja.. czy boltan .. czy kto???
wy = strona przeciwna wraz z supporterami jak ty, oni zabili xalade i co? i nie sa "be"? nie widzialem twojego posta najezdzajacego na nich za zabicie xalade.. ano wlasnie, bo to ok jak padaja nasi znajomi, no to teraz odbijamy pileczke. cya
stary 07-10-2006, 17:49   #1565
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Wy atkowaliscie mnie a Aylitha Zentrasa 1vs1 . tyle na ten temat
Taaa bardzo inteligentnie to napisalas- 140 lvl atakuje 30+ wtedy sorca buahahahahaha!
Idz dziewcze do szkoly lepiej...
A co do motywu ataku Maciusi na Zentrasa- skoro on byl anszym supporterem, a ty bylas ich suporterem ( i do tego z wielkim pyszczkiem na forum) to to jest ta sama sytuacja tyle ze tym razem nie nasz kumpel padl tylko jeden z waszych...!

Kto mieczem~, ten~!
Kurier jest offline  
stary 07-10-2006, 17:54   #1566
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
wy = strona przeciwna wraz z supporterami jak ty, oni zabili xalade i co? i nie sa "be"? nie widzialem twojego posta najezdzajacego na nich za zabicie xalade.. ano wlasnie, bo to ok jak padaja nasi znajomi, no to teraz odbijamy pileczke. cya

wystarczy ze Wy na nich najezdzacie ja nie musze... hmmm i tak znajomi znajomych itd..i caly server jest mieszany w wojne ktora jest miedzy wami.. a nie pomysleliscie o tym.. ze moze zajmijcie sie soba ( zarowno jedna jaki i druga strona) a reszcie dajcie spokojnie pograc...
stary 07-10-2006, 18:01   #1567
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
wystarczy ze Wy na nich najezdzacie ja nie musze... hmmm i tak znajomi znajomych itd..i caly server jest mieszany w wojne ktora jest miedzy wami.. a nie pomysleliscie o tym.. ze moze zajmijcie sie soba ( zarowno jedna jaki i druga strona) a reszcie dajcie spokojnie pograc...

nom ciagle o tym mysle.. a ty w tym samym czasie piszesz ze aylithya ma prawo atakowac zentrasa za free... rozumiesz znaczenie slowa dwulicowosc? or paradox? bo wyglada na to ze nie... koniec z graniem fair wtedy kiedy oni zabiijaja naszych znajomych za free, teraz jak powiedzialem, kto od miecza wojuje od miecza ginie. sami sie o to prosili, jesli to sa twoi tacy przyjaciele, to bylo z nimi pogadac zeby tak nie robili, wtedy nikt z ich znajomych nei bylby zagrozny, to nie nasza wina za boltan padl, to ich wlasna poprzez swoje akcje.
stary 07-10-2006, 18:04   #1568
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Taaa bardzo inteligentnie to napisalas- 140 lvl atakuje 30+ wtedy sorca buahahahahaha!
Idz dziewcze do szkoly lepiej...
A co do motywu ataku Maciusi na Zentrasa- skoro on byl anszym supporterem, a ty bylas ich suporterem ( i do tego z wielkim pyszczkiem na forum) to to jest ta sama sytuacja tyle ze tym razem nie nasz kumpel padl tylko jeden z waszych...!

Kto mieczem~, ten~!
jesli chodzi o szkole... o to sie nie martw.. ty ne posiadasz 20% mojej wiedzy
a jesli chodzi o moj pyszczek i forum ..to hmmm wiem wiem ze za to padlam.. nie mogliscie mi dac rady slowami to zaczeliscie sila .. ehh typowe niemeskie zagranie... ale was na nic innego nie bylo stac .. rozumie
stary 07-10-2006, 18:13   #1569
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nom ciagle o tym mysle.. a ty w tym samym czasie piszesz ze aylithya ma prawo atakowac zentrasa za free... rozumiesz znaczenie slowa dwulicowosc? or paradox? bo wyglada na to ze nie... koniec z graniem fair wtedy kiedy oni zabiijaja naszych znajomych za free, teraz jak powiedzialem, kto od miecza wojuje od miecza ginie. sami sie o to prosili, jesli to sa twoi tacy przyjaciele, to bylo z nimi pogadac zeby tak nie robili, wtedy nikt z ich znajomych nei bylby zagrozny, to nie nasza wina za boltan padl, to ich wlasna poprzez swoje akcje.
zacytuj gdzie napisalam ze mial prawo?? podalam only powod wiec nie mow mi nic o dwulicowosci.. uwierz to do mnie nie pasuje.. Kto powiedzial ze Aeternitas to moi przyjaciele i ze ja mam im cokolwiek do powiedzenia.. za przyjaciela uwazam tylko Macka ( no i jeszcze jedna osoba nicku ne podam bo sie jego tez czepicie) a jesli chodzi o reszte z jego guild to ich ne znam.. i jakos hmmm nie jest mi przykro z tego powodu...

ps. sry ne chodzilo mi 1vs1 tlko 1:1.. moj blad..

Ostatnio edytowany przez Agnieszka21 - 07-10-2006 o 18:18.
Agnieszka21 jest offline  
stary 07-10-2006, 18:21   #1570
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Domyślny

Cytuj:
jesli chodzi o szkole... o to sie nie martw.. ty ne posiadasz 20% mojej wiedzy
a jesli chodzi o moj pyszczek i forum ..to hmmm wiem wiem ze za to padlam.. nie mogliscie mi dac rady slowami to zaczeliscie sila .. ehh typowe niemeskie zagranie... ale was na nic innego nie bylo stac .. rozumie
Co do twojej wiedzy- masz niezle ego szkoda ze blednie oceniasz rzeczywistosc Poza tym nie oceniaj mnie pod wzgledem wiedzy bo ja ci jej nie wytykalem, tylko napisalem zebys lepiej tam poszla niz siedziec tutaj!

Powod dla ktorego padlas jest mi nieznany- jak wiesz nie bylo mnie tam i szczerze mowiac twoja smierc mnie nie interesuje..

Skoro maciek to twoj przyjaciel- chcial po wojnie zabic naszego i probowal kilka razy.. bez powodzenia.. to moze mogas sie tym zainteresowac wczesniej a nie teraz an forum?
P.S. akurat ty mojej meskosci oceniac nie bedziesz... Nie stac cie na fachowa ocene
P.S. 2.18:19 Duo Da Jah [75]: 18:19 Miepje [48]: 6:43 Aylitha [141]: You are hunted 16:43 Aylitha [141]: wife to krupnik
Masz maciusia.. wraca do swoich sztuczek;]

Ostatnio edytowany przez Kurier - 07-10-2006 o 18:39.
Kurier jest offline  
stary 07-10-2006, 18:29   #1571
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
zacytuj gdzie napisalam ze mial prawo?? podalam only powod wiec nie mow mi nic o dwulicowosci.. uwierz to do mnie nie pasuje.. Kto powiedzial ze Aeternitas to moi przyjaciele i ze ja mam im cokolwiek do powiedzenia.. za przyjaciela uwazam tylko Macka ( no i jeszcze jedna osoba nicku ne podam bo sie jego tez czepicie) a jesli chodzi o reszte z jego guild to ich ne znam.. i jakos hmmm nie jest mi przykro z tego powodu...

ps. sry ne chodzilo mi 1vs1 tlko 1:1.. moj blad..

18:19 Miepje [48]: 6:43 Aylitha [141]: You are hunted 16:43 Aylitha [141]: wife to krupnik

to mowi za siebie, jesli ona straci chociarz 1 hp z jego winy, nikt kogo znam jako znajomego aylithyi nie bedzie bezpieczny, macie moje slowo. jesli to was przyajciel jak poweizdialem, to pomysli o was zanim ja zaatakuje.. a jesli nie, hah, no to wtedy co z niego za przyjaciel?

co do tego ze tylko maciek to twoj przyjaciel, no to wlasnie masz przyklad jego standardowego zachowania, co do twojej smierci, nie poweidzial bym zebys wygrala z kims na tym forum badz w dyskusji w grze, wrecz przeciwnie, logika do ciebie nie przemawia...ale ty wiesz swoje
stary 07-10-2006, 18:31   #1572
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Co do twojej wiedzy- masz niezle ego szkoda ze blednie oceniasz rzeczywistosc Poza tym nie oceniaj mnie pod wzgledem wiedzy bo ja ci jej nie wytykalem, tylko napisalem zebys lepiej tam poszla niz siedziec tutaj!

Powod dla ktorego padlas jest mi nieznany- jak wiesz nie bylo mnie tam i szczerze mowiac twoja smierc mnie nie interesuje..

Skoro maciek to twoj przyjaciel- chcial po wojnie zabic naszego i probowal kilka razy.. bez powodzenia.. to moze mogas sie tym zainteresowac wczesniej a nie teraz an forum?
No ok.. nie wnikam juz w Twoja wiedze..
Hmm ja miesiac temu opuscialam Galane.. wszyscy chyba wiedza dlaczego.. i nie wnikalam w to co sie tu przez ten czas dzialo, wiec
Mackowi nic na ten teamt nie mowilam bo co mnie to.... slyszlam ze hmmm wojna sie skonczyla itd.. a to ze znowu macie wasza sprawa.. chodziaz hmmm nie jest mi smutno z powodu smierci kondy
stary 07-10-2006, 18:41   #1573
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Domyślny

Cytuj:
18:19 Miepje [48]: 6:43 Aylitha [141]: You are hunted 16:43 Aylitha [141]: wife to krupnik

to mowi za siebie, jesli ona straci chociarz 1 hp z jego winy, nikt kogo znam jako znajomego aylithyi nie bedzie bezpieczny, macie moje slowo. jesli to was przyajciel jak poweizdialem, to pomysli o was zanim ja zaatakuje.. a jesli nie, hah, no to wtedy co z niego za przyjaciel?

co do tego ze tylko maciek to twoj przyjaciel, no to wlasnie masz przyklad jego standardowego zachowania, co do twojej smierci, nie poweidzial bym zebys wygrala z kims na tym forum badz w dyskusji w grze, wrecz przeciwnie, logika do ciebie nie przemawia...ale ty wiesz swoje
Znam Macka na tyle.. ze smierc jego znajomych nie zmusi go do pz , wiem dlaczego ( i to popieram)a Wy na szczascie nie i lepiej nie komentujcie tego swoimi domyslami.. wiec przyjmijcie troche inna taktyke

hehe wspomniales cos o logice.. hmm nie zaczynaj bo w tym nie wygrasz.. chyba ze chcesz pogadac o matrycach
stary 07-10-2006, 18:47   #1574
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Znam Macka na tyle.. ze smierc jego znajomych nie zmusi go do pz , wiem dlaczego ( i to popieram)a Wy na szczascie nie i lepiej nie komentujcie tego swoimi domyslami.. wiec przyjmijcie troche inna taktyke

hehe wspomniales cos o logice.. hmm nie zaczynaj bo w tym nie wygrasz.. chyba ze chcesz pogadac o matrycach
Wyuczona wiedza a wrodzona inteligencja i umiejetnosc "dobierania odpowiednich argumentow" w dyskusji tudziez wymianie pogladow- to dwie rozne .. ehh.. dobra nie wazne..;]
Kurier jest offline  
stary 07-10-2006, 18:56   #1575
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Domyślny

Aylitha huntuje mojego rl frienda,powiedział mi o tym wczoraj w szkole(rl friend) za friko to czemu ja nie mogę jego kolegów lać??A tak w ogóle podstawą wygranej wojny jest zniszczenie zaplecza przeciwnika czyli w przypadku tibi runmakerów,przyszłych członków strony przeciwnej.

Ostatnio edytowany przez Demiphant - 07-10-2006 o 20:11.
Demiphant jest offline  
stary 07-10-2006, 19:11   #1576
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:

Jeśli opuściłaś Galanę to co robisz na tym forum?
Idź lepiej pokazywać to i owo na photobucket
Azenus jest offline  
stary 07-10-2006, 20:03   #1577
Yuge
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006

Stan: Niegrający
Imię: Yugekomi
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 83
Skille: 89/54^^
Poziom mag.: 18
Domyślny

Popieram Azenusa bye bye
stary 07-10-2006, 20:11   #1578
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azenus Pokaż post
Jeśli opuściłaś Galanę to co robisz na tym forum?
Idź lepiej pokazywać to i owo na photobucket

Hmmm.. gdybym nie wrocila na Galane.. nie pisala bym na forum.. co to photo ja nie wstydze sie tego jak wygladam.. "to i owo" hmm sesji prono nie robie.. wiec nie wiem czego dotyczy ten komentarz

Cytuj:
Wyuczona wiedza a wrodzona inteligencja i umiejetnosc "dobierania odpowiednich argumentow" w dyskusji tudziez wymianie pogladow- to dwie rozne .. ehh.. dobra nie wazne..;]
*wyuczona wiedza (+ doswiadczenie)- bardzo pozyteczna rzecz w zyciu czlowieka, dzieki ktorej mozna mowic o jakiejs inteligencji
*wrodzona inteligencja- hmm podobno doda ma barodzo wysoki iloraz .. no coment
*niestety tu hmm bardzo malo osob ma tendencje do dobierania odpowiednich argumentow w dyskusji

Ps.. Chyba za bardzo zaczynacie wnikac w moja osobe a odbiegacie o tematu.. hallo tu temat"wydarzenia z galnay" ( ja zaczelam od smierci boltana) a nie " jak pojechac Agusi" .. Agusia is good girl

Ostatnio edytowany przez Agnieszka21 - 07-10-2006 o 20:34.
Agnieszka21 jest offline  
stary 07-10-2006, 20:40   #1579
Colorion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2005

Poziom: 110
Skille: 88\84
Domyślny

Cytuj:
Hmmm.. gdybym nie wrocila na Galane.. nie pisala bym na forum.. co to photo ja nie wstydze sie tego jak wygladam.. "to i owo" hmm sesji prono nie robie.. wiec nie wiem czego dotyczy ten komentarz

*wyuczona wiedza (+ doswiadczenie)- bardzo pozyteczna rzecz w zyciu czlowieka, dzieki ktorej mozna mowic o jakiejs inteligencji
*wrodzona inteligencja- hmm podobno doda ma barodzo wysoki iloraz .. no coment
*niestety tu hmm bardzo malo osob ma tendencje do dobierania odpowiednich argumentow w dyskusji

Ps.. Chyba za bardzo zaczynacie wnikac w moja osobe a odbiegacie o tematu.. hallo tu temat"wydarzenia z galnay" ( ja zaczelam od smierci boltana) a nie " jak pojechac Agusi" .. Agusia is good girl

No widzisz jak slicznie wyglada jak wkladasz 2 quoty do 1 posta? 3maj sie tego.
You advanced from Level 44 to Level 45.
kto chce sd providera? 6k per bp
stary 07-10-2006, 20:51   #1580
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colorion Pokaż post
No widzisz jak slicznie wyglada jak wkladasz 2 quoty do 1 posta? 3maj sie tego.
You advanced from Level 44 to Level 45.
kto chce sd providera? 6k per bp

ucze sie..

Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 0, gości: 9)

Zasady postowania