![]() |
#1601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() No to się nieźle zapowiada, rok temu też grałem samemu i już rzygałem :d
Postaram się jutro zgadać z wiarą i napiszę. //edit Cygan a ty kim byś grał? Bo trzeba by dobrać klasy, żeby nie było że będą same priesty np. ;p I bardziej ally/horde? Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 17-11-2009 o 12:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Tej, tak sobie zrobilem DK na magdzie i chyba dk bede grac lol. Kurwa niewiem, niemoge sie zdecydowac
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Wiesz ja moge dostosowac sie do grupy. Gralem tankiem, gralem dps, gralem healerem. Ja trzeba bedzie to moge warriorem zagrac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jesli zgromadze fundusze chetnie sie dolacze.
![]() |
#1605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Zapraszam na BL - tak wiem, brzmi strasznie, ale po stronie ally są naprawdę spoko ludzie i gra mi się świetnie póki co. Zawsze mogę boostnąc przez te początkowe instancje i sypnąć coś goldem. Ale to jeśli tylko chcecie.
@eerion: Nourish jest słabiutki. Direct heale druta ogólnie słabe na healowanie tanka na raidzie. Jego healing touch jest porównywalny z Flash of Light pala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1606 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Na dzisiejszej Ony 25 był ode mnie mag, który miał 40 dpsu więcej ode mnie, ale za to total dmg o wiele mniejszy (o ponad 1%) - ale widziałem sam jak się miotał między whelpami a onyxią. I na tym stracił. Cytuj:
![]() Anyway - ma ktoś jakiś pomysł dla gildii rajdującej? Bo nie możemy znaleźć niczego fajnego (i nie oklepanego ;P)
![]() |
![]() |
![]() |
#1607 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Imo BL odpada, raczej byśmy się skłaniali ku świeżym i low-pop serwerom, np Xavius. Ale dzieki :D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1608 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cóż szkoda, chętnie pograłbym z większą grupą, zawsze szansa potem na zrobienie jakiejś własnej gildii, a przenosić mi się nie chce ![]() @down: No to dawaaajcie na BL ally ![]() Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 17-11-2009 o 17:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1609 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Myslcie szybciej bo ja juz chcialbym zaczac grac
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
No przecież ja napisałem że my zaczynamy dopiero na początku grudnia xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1611 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1612 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra, gadałem z wiarą i chcą Deathwinga. Jest ponoć w battlegroupie z BLem a ma medium population więc będzie ok ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Deathwing Ally? czy Horda?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1614 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ally <10 znaków>
@down na BG sie spotkamy ;D Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 17-11-2009 o 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1615 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1616 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Tyle wam powiem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2009
|
![]() Też gram na BL po stronie Hordy mam zaledwie 56 lvl a już poznałem masę fajnych ludzi. Myślę, że to co mówią to przesada wcale nie jest tak źle jest nawet lepiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1618 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie mówię już o sytuacjach, kiedy kilku hordziaków rzuca się na 1 ally, kiedy kilku ally ignoruje 1 hordziaka. Ba! Czasem zdarza się, że 1 hordziak rzuci się na kilku ally naraz (mając ten sam level co oni). Więc sam widzisz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2009
|
![]() Musze Ci powiedzieć, że to działa w dwie strony, wczoraj też na mnie się kilku ally rzucało po kilka razy jak chciałem zrobić q. Co do rzucania się w 1 na kilku to już nie wiem, może koleś chce być jak spartanin i lubi takie akcje. Co do pisania na czatach ogólnych to nie zwracam na to uwagi bo tam i tak jest jeden wielki spam i głupoty które mnie nie intersują, ja mam raczej na myśli pojedyncze jednostki.
@down No chyba nie Ostatnio edytowany przez Miesiao - 18-11-2009 o 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1620 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|