![]() |
#1621 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ja chciałbym aby mi ktoś polecił mangę z pułki akcji i scen walki. Proszę bez naruto itp. Mi chodzi o tzw "gory manga", przeczytałem Claymore do rozdziału 82 i choć styl rysunku średnio przypadł mi do gustu akcja i napięcie były bardzo fajne. Chciałem spróbować Berserk, którego stawiacie obok Claymore ale jest niedostępny tam gdzie czytam. Nie mogę torrentować ani nawet bezpośrednio ściągać mangi, więc czytam online. Chyba, że macie stronkę z Berserkiem online ale z tego co słyszałem Dark Horse ściga wszystkie "źródła". Albo inna ciekawa manga w tych samych klimatach z dużą dozą walki i krwi... (może być gekiga) Edit, aha i może być doza komedii, nie robi różnicy.
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 05-08-2008 o 23:53. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Nadril w 1 poście tematu masz z 15 stronek z anime. Tam znajdziesz mase anime.
Widzę że Nari z shounen na ecchi sie przenosi... nie słuchaj Rayzy bo on cię na Dark side of hentai przeciągnie.... a jak się niedasz to cię tentaclem... hmm no sam wiesz co. W każdym razie uważaj na Rayze. Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() he will be mine!.....<evil pervert otaku voice>
Nie słuchaj Frizz'a bo on no tego no na dobrą strone cie przeciągnie a jak nie to wiesz co no..... [wf?! xD] ![]()
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 06-08-2008 o 00:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No podejrzewam że z ciasteczkiem nie mam szansy wygrać.... tym razem wygrałeś Rayza... ale następnym razem to ja będe na gorze.... a ciebie dorwą twoje własne tentacle.
A żeby nie było offtopu Quetzacoatl obejrzyj sobie Murder Princess, Fate Stay/NIght i Claymore. Spodoba ci się. Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1625 | |
Satyryk
|
![]() Z tego co Nadril wymienił w nadmienionym przez ciebie poście jest to zbiór mang różnych typów... Przeczytałem FMA oraz wiem co to Chobits czy Ghost in the Shell, ale nie każde musi mi się podobać.
![]() Nie jestem znawcą, ale szukam czegoś raczej w kierunku albo seinen albo shoujo, może coś na pograniczu obu. Znudziły mnie popularne pozycje z działu shounen... Ofc każdy ma swoje gusta, ale niektórych mang ze zbiorów do których mam dostęp nie warto nawet zaczynać czytać, dlatego chciałbym abo ktoś coś polecił. A, że mało jestem chętny do pracy nie chce mi się czytać opisów/pierwszych stron każdej magi jakie tu wymieniacie zwłaszcza, że wiele jest tu wymieszanych typów. Cytuj:
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 06-08-2008 o 01:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1626 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tentacl mnie zaatakowal Kłamca! nie nasłałem ich , teraz! wiesz jaka czeka cie kara ;>.... btw:z tą górą , pedał jeden...bara-bara by sie chciało?...pedał...nie mam z jego fantazjami nic do czynienia.. zadam mocne pytanie: w jakie dni ukazują sie nowe epy To love-ru wie ktoś? @down ciebie też z tentacl'uje :< ale wpierw frizz.....
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 06-08-2008 o 01:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Delfringher
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
![]() |
![]() ZnT 4 wybitnie rulez
![]()
![]() |
#1628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Uch nowy chapter Claymore kawaii jak zwykle
![]() ![]()
![]() |
#1629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Hum zna ktos gierki w mmorpg badz rpg w stylu anime procz scions of fate, breath of fire , trickster badz star ;p itp szitow ?? ;s nie mowie tu o pokach (choc w nie tez sporo zagrywalem ;p)
Pozdr0
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1630 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może Guilty Gear...... o ile mi się zdaje jest nawet anime z postaciami z tej gry... może walną jakąś wielką gafę, ale wydaje mi się że to anime nazywa się Chrno Crusade.
Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1631 |
Satyryk
|
![]() Może AQ (a.k.a. Adventure Quest)...
![]() |
#1632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 07-08-2008 o 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Survival Project. Manga : ) Sporo w to grałem kiedyś.
Z tego co pamiętam sporo fajnych trybów gry (w tym questy,gdzie biega się w ekipie po mapie i klepie spore ilości potworów) czy np. piłka nożna,uciekanie przed śnieżkami.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 07-08-2008 o 12:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1634 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() All czesci Final Fantasy , po prostu mistrzostwo klimatu a wg. mni enajlepsza to 9 ;d
![]() |
#1635 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OMG... jak ja mogłem zapomnieć o Final Fantasy. A najlepsze części to VII i X. w IX grałem, ale jakoś mi się ten klimat nie spodobał... a może dlatego że miałem zwalony emulator i nie było widać menu.
W każdym razie Final Fantasy to jest seria gier które bardzo wysoko cenię sobie. Tylko szkoda że do FFX trzeba mieć całkiem mocny sprzęt... a nawet jak się taki ma gra ma zwyczaj zawieszania się w niektórych momentach. PS. Jak ktoś grał w FFX na kompie i przeszedł to niech powie jakiego emulatora używał, bo mi w FFX grafa się czasem psuła, i było widać tylko pionowe, a czasem poziome paski. Używałem emulatora Pcsx2_0.9.4. Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1636 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ... & go play some frikin Golden Sun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1637 |
Użytkownik Forum
|
![]() maybe let's change topic to "M&A games"
@up z czego to?
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 07-08-2008 o 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Every 1 arigato za wymienione gierki co do guliti gralem ;p finale oczywiscie tez.
Teraz zostalo mi sprawdzic flyff rozne pogloski o tej grze slyszalem wiec warto sprubowac a jesli nie przypadnie mi do gustu zaczne dzialac z Survival Project Manga i AQ. Rayza - M&A Games thread to nie jest zly pomysl ;p kazdy dawal by linki do swoich ulobionych mugenow, rpg , mmorpg i wielu innych gatunkach gdzie wystepuje watek anime. Pozderki no i przedewszystkim za wymienione tytuly dziękować. A co do foty przypomina mi ona ta laske z onegai teacher ktura tak jak kei zapadala w spiączke. Lecz to napewno nie ona ;s
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1639 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() 1 moar pic który mam z tego anime , z kolei nie mam pojecia jakie to. ![]() Hazuma jak flyff to na Lawolf graj D: Ale to tylko tak... ja z kolei za bardzo nie bede sie udzielać w twoje granie bo już mam dość skomplikowane ale jak bedziesz miał jakimś cudem wyższy lvl ... D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Delfringher
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
![]() |
![]() A kto próbował znaleźć i zagrać w Fate/Stay Night? Wiem, że język jest tylko japoński, ale podobno mimo to da się w to grać.
A co do Flyffa to graliśmy trochę z Tompiorem, ale się w końcu znudziło ![]() ![]()
Think for yourself, question authority. Ostatnio edytowany przez malydok - 07-08-2008 o 20:09. |
![]() |
![]() |