![]() |
#1622 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#1623 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
To jest roznica miedzy oddaniem raz na 2 tygodnie - bohów wartych 30k jak wanted wpadnie ci na kopalnie i strzeli 2 sd z textem "boh or die" a wysylaniem co 2 tygodnie 30k do depo wanted "za protekcje" mozna zrobic 60 lvl - a co to jest 60 lvli? jak sie ma wolne (np w ferie) to 2 tygodnie mozna zrobic sorca 60lvl bez wcale wiekszych problemów. to co opisales to typowy dresizm - jak wpada banda łysych do pubu i sciaga sobie co tydzien 200zl od wlasciciela "za ochrone baru" - no tak ale to juz nie jest wyludzanie, to nie jest power abusing - to jest ochrona a jak tak bardzo lubisz smiech to bys podal chociaz name swojego charka - to ci na tibi zapewnie rozrywke - ubawisz sie setnie. @yavi juz sprzedales chara czy jeszcze nie? |
|
![]() |
![]() |
#1624 |
Guest
|
![]() kors wiesz ze jestes calkiem normalny ty pojebancu?
ja tamhara na azurze nie mam a wiec sie nie posmiejemy z latajacego cyrku preta ale smieszne jest to ze wszystko musisz "hiperbolowac" 30k to im sie placi za 3 miechy zreszta ja ani nie napisalem ze to jest dobre ani nawet o tym nie pomyslalem ale fakt faktem jest coraz mniej pa i jest coraz spokojniej co do wbicia 60 lvl w 2 tygodnie to nie watpie zebys sobie poradzil tak samo jak wiekszasc zjebow mnie po godzine expa scina z krzesla Daln Poliglota sie znalazl znasz tyle jezykow ze masz wzgledem czego porownac polski? Zreszta troglogyto zasrany napisalem ze nie mam postaci na azurze wiec placenie wanted u mnie odpada potrafisz sie w moich postach doszukac braku sensu to gratulacje jestes boski kretynie haha Ostatnio edytowany przez Drzeworyt - 18-02-2007 o 19:02. |
![]() |
#1625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() @UP
Do tego co piszesz pasuje mi cytat z drugiej części szybkich i wściekłych: "Bardzo śmieszne klownie" ![]() P.S. Cholera, wolne sie kończy, 2 semestr z nowym beznajdziejnym planem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1627 |
Guest
|
![]() ale ty jestes zjebany jednak
|
![]() |
#1628 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 18-02-2007 o 21:14. |
||
![]() |
![]() |
#1629 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1630 |
Guest
|
![]() Mialem ale ie mam yavi lepiej pakowac w dziuple iz swini w dupe zreszta ie widze powiazaia zadego miedzy drzeworyt a dedrofil (procz drzew i rycia) za to ick zeus roz*******acz po prostu roz*******a nie mogles sie azwac afrodyta bardziej by pasowalo to twgo ryja
|
![]() |
#1631 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1632 |
Guest
|
![]() jezeli nie zdazyles jeszcze zauwazyc to iektorych literek nie moge uzywac (no sie jebia i tyle ) a piake montazowa to ci wsadzili w dupe razem z reszta twojego ryja
Daln zdefiniuj do kogo to Ostatnio edytowany przez Drzeworyt - 18-02-2007 o 22:38. |
![]() |
#1633 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wy dalej swoje...
gdy wszedlem na forum i przeczytalem 10 stron pod rzad bo dawno mnie nie bylo to poprostu najsmieszniejszym kolesiem byl ten 77 lvl z harmoni.... czy ten swiat to naprawde jest taki pierdolniety ?? oni tam ucza ciebie glupoty ?? Ze wszystkich krzykaczy on byl chyba najsmieszniejszy.... Najpierw w odpowiedzi na post ze robi bledy pisze ze to nie on robi bledy a 20 osob mu to udowadnia.... potem jak obrzuca kogos tym ze ma chara wymyslonego a ten udowadniajac mu to na filmikach pierdoli ze od nich go hackneli... KOLES KURWA JAK JESTES JEBNIETY I WCHODZISZ NA ***** TO TWOJ PROBLEM kazdy wie ze plik filmowy ma .rec Idz lepiej na harmonie. albo wiesz co moze ci zalatwie korepetycje z polskiego bo akurat mam matke polonistke to moze cie nauczy ;] Cya |
![]() |
![]() |
#1634 |
Guest
|
![]() Jakbyś czytał ostatnie 15 stron tematu, to byś wiedział o kogo chodzi.
Ostatnio edytowany przez Razzmi - 18-02-2007 o 23:49. |
![]() |
#1635 |
Guest
|
![]() po zdaniu w ktorym drogi ziom nas nas uswiadamia jak to jest z filmami jest enter moglem wiec pomyslec ze to odnosi sie do kogos kto napisal post bezposrednio przed nim czyli do mnie idz na hamonie mozna bylo odczytac jako wypierdolenie mnie z tematu i porownanie do tego pedalal z serwa non pvp
|
![]() |
#1636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Imię: Arucard la'Flak
Gildia: Wanted
Poziom: 180
Skille: 93/88
Poziom mag.: 9
|
![]() Dawno tu nie zaglądałem ale z patrząc na kilka ostatnich postów widzę, że nic tu się nie zmieniło.. nadal sterta spamu, bluzgów o nie wiadomo co...
Wpuścić chamstwo na salony... @Zeus Nie ma to jak powspomiać http://rapidshare.com/files/17134281...-2004.jpg.html
#1637 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Co za jełop z Ciebie niczym drzeworyj czy jakos tak... Gdzie on napisał ze przez filmy tego tajemniczego ciecia dostał haka? Jebniete dziecko z ciebie całkiem- nim ty doryjesz tak jak on 77 lvl na Harmoni to cie stara moze zdazy nauczyc wyrazu "Czytanie Ze Zrozumieniem" Pewnie ze pojdzie na Harmonie po chuj ma z takimi lamamami jak Ty na servie grac. Drzeworyj pierdolony czy inny diabeł z Ciebie. POzdro Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
#1639 | |
Użytkownik Forum