Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-02-2007, 14:37   #1621
Drox
Użytkownik Forum

Drox's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Sirupus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Domyślny

@up
telefon mnie obudzil ;d ale jakos nie ma kaca odziwo ;d
Drox jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-02-2007, 15:25   #1622
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drox Pokaż post
Siemanelko no właśnie mam ferie do 5go marca sesja zaliczona , tylko jedna poprawka była a co u Ciebie ??;>
P.S co do twojego ostatniego posta ( i SSa), faktycznie to były fajne czasy
No ja od jutra na zajęcia No ale 1 waruneczek, co to za student bez warunku Będzie dobrze ;p W tym semestrze mam zajebane przedmioty więc moze byc następny waruneczek ; )
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 18-02-2007, 15:40   #1623
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drzeworyt Pokaż post
up
a tak o wszystkim
na azurce dzieje sie coraz lepiej zanika pa (bo wzrasta liczba ludzi pod protekcja wanteda ) gdy gra sie uwaznie mozna sie nawet dorobic 60 lvl i nie pasc ofiara naduzywania . wolne expowsika sprzyjaja rozwojowi a akcje dofu staja sie anegdotami wiec jest sie z czego posmiac
Najwieksza brednia jaka w zyciu slyszalem

To jest roznica miedzy oddaniem raz na 2 tygodnie - bohów wartych 30k jak wanted wpadnie ci na kopalnie i strzeli 2 sd z textem "boh or die" a wysylaniem co 2 tygodnie 30k do depo wanted "za protekcje"
mozna zrobic 60 lvl - a co to jest 60 lvli? jak sie ma wolne (np w ferie) to 2 tygodnie mozna zrobic sorca 60lvl bez wcale wiekszych problemów.

to co opisales to typowy dresizm - jak wpada banda łysych do pubu i sciaga sobie co tydzien 200zl od wlasciciela "za ochrone baru" - no tak ale to juz nie jest wyludzanie, to nie jest power abusing - to jest ochrona

a jak tak bardzo lubisz smiech to bys podal chociaz name swojego charka - to ci na tibi zapewnie rozrywke - ubawisz sie setnie.

@yavi juz sprzedales chara czy jeszcze nie?
Cors Ent jest offline  
stary 18-02-2007, 17:18   #1624
Drzeworyt
Guest

Domyślny

kors wiesz ze jestes calkiem normalny ty pojebancu?
ja tamhara na azurze nie mam a wiec sie nie posmiejemy z latajacego cyrku preta ale smieszne jest to ze wszystko musisz "hiperbolowac" 30k to im sie placi za 3 miechy
zreszta ja ani nie napisalem ze to jest dobre ani nawet o tym nie pomyslalem ale fakt faktem jest coraz mniej pa i jest coraz spokojniej co do wbicia 60 lvl w 2 tygodnie to nie watpie zebys sobie poradzil tak samo jak wiekszasc zjebow mnie po godzine expa scina z krzesla

Daln
Poliglota sie znalazl znasz tyle jezykow ze masz wzgledem czego porownac polski?
Zreszta troglogyto zasrany napisalem ze nie mam postaci na azurze wiec placenie wanted u mnie odpada
potrafisz sie w moich postach doszukac braku sensu to gratulacje jestes boski kretynie haha

Ostatnio edytowany przez Drzeworyt - 18-02-2007 o 19:02.

stary 18-02-2007, 18:54   #1625
Dandrag
Użytkownik Forum

Dandrag's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin

Domyślny

@UP
Do tego co piszesz pasuje mi cytat z drugiej części szybkich i wściekłych: "Bardzo śmieszne klownie" Masz racje płać dalej, wspomagaj ich więcej to PA na pewno będzie mniejsze. PA może i "spada" ale nie bierzesz pod uwage, że coraz więcej gildii płaci Wanted...w ogóle zanim coś napiszesz to przemyśl to, chociaż widze ciężko Ci to przychodzi. Myślisz że jesteś fajny jak coś tutaj napiszesz. Jak już wcześniej to napisałem, później wejdzie ktoś kto nie wie jak naprawde wygląda sytuacja na Azurze i pomyśli, że masz racje. Te pierwsze dwie linijki to już w ogóle śmiech na sali...Polski to piękny język a Ty robisz z niego tylko szambo...

P.S. Cholera, wolne sie kończy, 2 semestr z nowym beznajdziejnym planem ale wole sie pomęczyć troche zawsze można nie pójść na wykład jakiś i skoczyć na imprezke
Dandrag jest offline  
stary 18-02-2007, 20:22   #1626
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

Jego nick na forum mowi juz sam za siebie "Drzeworyt". hauhauahauahauahauha
stary 18-02-2007, 20:31   #1627
Drzeworyt
Guest

Domyślny

ale ty jestes zjebany jednak

stary 18-02-2007, 21:12   #1628
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post
Najwieksza brednia jaka w zyciu slyszalem

To jest roznica miedzy oddaniem raz na 2 tygodnie - bohów wartych 30k jak wanted wpadnie ci na kopalnie i strzeli 2 sd z textem "boh or die" a wysylaniem co 2 tygodnie 30k do depo wanted "za protekcje"
mozna zrobic 60 lvl - a co to jest 60 lvli? jak sie ma wolne (np w ferie) to 2 tygodnie mozna zrobic sorca 60lvl bez wcale wiekszych problemów.

to co opisales to typowy dresizm - jak wpada banda łysych do pubu i sciaga sobie co tydzien 200zl od wlasciciela "za ochrone baru" - no tak ale to juz nie jest wyludzanie, to nie jest power abusing - to jest ochrona

a jak tak bardzo lubisz smiech to bys podal chociaz name swojego charka - to ci na tibi zapewnie rozrywke - ubawisz sie setnie.

@yavi juz sprzedales chara czy jeszcze nie?
Nie Twój interes.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn Pokaż post
Jego nick na forum mowi juz sam za siebie "Drzeworyt". hauhauahauahauahauha
Dendrofila by zbanowali, więc zrobił "Drzeworyta"
Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 18-02-2007 o 21:14.
zeus1985 jest offline  
stary 18-02-2007, 21:19   #1629
frances111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2006

Domyślny

Cytuj:
kors wiesz ze jestes calkiem normalny ty pojebancu?
ja tamhara na azurze nie mam a wiec sie nie posmiejemy z latajacego cyrku preta ale smieszne jest to ze wszystko musisz "hiperbolowac" 30k to im sie placi za 3 miechy
zreszta ja ani nie napisalem ze to jest dobre ani nawet o tym nie pomyslalem ale fakt faktem jest coraz mniej pa i jest coraz spokojniej co do wbicia 60 lvl w 2 tygodnie to nie watpie zebys sobie poradzil tak samo jak wiekszasc zjebow mnie po godzine expa scina z krzesla

Daln
Poliglota sie znalazl znasz tyle jezykow ze masz wzgledem czego porownac polski?
Zreszta troglogyto zasrany napisalem ze nie mam postaci na azurze wiec placenie wanted u mnie odpada
potrafisz sie w moich postach doszukac braku sensu to gratulacje jestes boski kretynie haha
napewno masz/miales postac na azurze lamusie hahah
frances111 jest offline  
stary 18-02-2007, 21:46   #1630
Drzeworyt
Guest

Domyślny

Mialem ale ie mam yavi lepiej pakowac w dziuple iz swini w dupe zreszta ie widze powiazaia zadego miedzy drzeworyt a dedrofil (procz drzew i rycia) za to ick zeus roz*******acz po prostu roz*******a nie mogles sie azwac afrodyta bardziej by pasowalo to twgo ryja

stary 18-02-2007, 22:17   #1631
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Mialem ale ie mam yavi lepiej pakowac w dziuple iz swini w dupe zreszta ie widze powiazaia zadego miedzy drzeworyt a dedrofil (procz drzew i rycia) za to ick zeus roz*******acz po prostu roz*******a nie mogles sie azwac afrodyta bardziej by pasowalo to twgo ryja
Najpierw chłopcze naucz się pisać bo piszesz tak, jakby Ci ktoś w dupę wsadził piankę montażową
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 18-02-2007, 22:26   #1632
Drzeworyt
Guest

Domyślny

jezeli nie zdazyles jeszcze zauwazyc to iektorych literek nie moge uzywac (no sie jebia i tyle ) a piake montazowa to ci wsadzili w dupe razem z reszta twojego ryja

Daln
zdefiniuj do kogo to

Ostatnio edytowany przez Drzeworyt - 18-02-2007 o 22:38.

stary 18-02-2007, 22:27   #1633
Marihuans
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: ZG

Imię: Voramon
Domyślny

A wy dalej swoje...

gdy wszedlem na forum i przeczytalem 10 stron pod rzad bo dawno mnie nie bylo to poprostu najsmieszniejszym kolesiem byl ten 77 lvl z harmoni....
czy ten swiat to naprawde jest taki pierdolniety ?? oni tam ucza ciebie glupoty ?? Ze wszystkich krzykaczy on byl chyba najsmieszniejszy....
Najpierw w odpowiedzi na post ze robi bledy pisze ze to nie on robi bledy a 20 osob mu to udowadnia....
potem jak obrzuca kogos tym ze ma chara wymyslonego a ten udowadniajac mu to na filmikach pierdoli ze od nich go hackneli...
KOLES KURWA JAK JESTES JEBNIETY I WCHODZISZ NA ***** TO TWOJ PROBLEM kazdy wie ze plik filmowy ma .rec
Idz lepiej na harmonie. albo wiesz co moze ci zalatwie korepetycje z polskiego bo akurat mam matke polonistke to moze cie nauczy ;]

Cya
Marihuans jest offline  
stary 18-02-2007, 23:47   #1634
Razzmi
Guest

Domyślny

Cytuj:
jezeli nie zdazyles jeszcze zauwazyc to iektorych literek nie moge uzywac (no sie jebia i tyle ) a piake montazowa to ci wsadzili w dupe razem z reszta twojego ryja

Daln
zdefiniuj do kogo to
Jakbyś czytał ostatnie 15 stron tematu, to byś wiedział o kogo chodzi.

Ostatnio edytowany przez Razzmi - 18-02-2007 o 23:49.

stary 18-02-2007, 23:57   #1635
Drzeworyt
Guest

Domyślny

po zdaniu w ktorym drogi ziom nas nas uswiadamia jak to jest z filmami jest enter moglem wiec pomyslec ze to odnosi sie do kogos kto napisal post bezposrednio przed nim czyli do mnie idz na hamonie mozna bylo odczytac jako wypierdolenie mnie z tematu i porownanie do tego pedalal z serwa non pvp

stary 19-02-2007, 01:46   #1636
Arucard
Użytkownik Forum

Arucard's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2004

Gildia: Wanted
Poziom: 180
Skille: 93/88
Poziom mag.: 9
Domyślny

Dawno tu nie zaglądałem ale z patrząc na kilka ostatnich postów widzę, że nic tu się nie zmieniło.. nadal sterta spamu, bluzgów o nie wiadomo co...
Wpuścić chamstwo na salony...

@Zeus
Nie ma to jak powspomiać
http://rapidshare.com/files/17134281...-2004.jpg.html
stary 19-02-2007, 02:51   #1637
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marihuans Pokaż post
A wy dalej swoje...

gdy wszedlem na forum i przeczytalem 10 stron pod rzad bo dawno mnie nie bylo to poprostu najsmieszniejszym kolesiem byl ten 77 lvl z harmoni....
czy ten swiat to naprawde jest taki pierdolniety ?? oni tam ucza ciebie glupoty ?? Ze wszystkich krzykaczy on byl chyba najsmieszniejszy....
Najpierw w odpowiedzi na post ze robi bledy pisze ze to nie on robi bledy a 20 osob mu to udowadnia....
potem jak obrzuca kogos tym ze ma chara wymyslonego a ten udowadniajac mu to na filmikach pierdoli ze od nich go hackneli...
KOLES KURWA JAK JESTES JEBNIETY I WCHODZISZ NA ***** TO TWOJ PROBLEM kazdy wie ze plik filmowy ma .rec
Idz lepiej na harmonie. albo wiesz co moze ci zalatwie korepetycje z polskiego bo akurat mam matke polonistke to moze cie nauczy ;]

Cya

Co za jełop z Ciebie niczym drzeworyj czy jakos tak... Gdzie on napisał ze przez filmy tego tajemniczego ciecia dostał haka? Jebniete dziecko z ciebie całkiem- nim ty doryjesz tak jak on 77 lvl na Harmoni to cie stara moze zdazy nauczyc wyrazu "Czytanie Ze Zrozumieniem" Pewnie ze pojdzie na Harmonie po chuj ma z takimi lamamami jak Ty na servie grac. Drzeworyj pierdolony czy inny diabeł z Ciebie.

POzdro
Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..
Grebol jest offline  
stary 19-02-2007, 10:11   #1638
Drox
Użytkownik Forum

Drox's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Bełchatów

Imię: Sirupus
Domyślny

Idz maly rudzielczyku na harmonie i nie wracaj tutaj bo jak zauwazyles nitk nie tutaj nie chce ...
Drox jest offline  
stary 19-02-2007, 11:42   #1639
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arucard Pokaż post
Dawno tu nie zaglądałem ale z patrząc na kilka ostatnich postów widzę, że nic tu się nie zmieniło.. nadal sterta spamu, bluzgów o nie wiadomo co...
Wpuścić chamstwo na salony...

@Zeus
Nie ma to jak powspomiać
http://rapidshare.com/files/17134281...-2004.jpg.html
http://img64.imageshack.us/
Umieść to tutaj bo rapidshare ssie.
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 19-02-2007, 14:33   #1640
Arucard
Użytkownik Forum

Arucard's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2004

Gildia: Wanted
Poziom: 180
Skille: 93/88
Poziom mag.: 9
Domyślny

@up
Mówisz i masz

http://img59.imageshack.us/my.php?image=04092004ih1.jpg

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania