![]() |
#1641 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland
Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 71
|
![]() Cytuj:
A co nie wiecie kogo bijecie??ehh jeszcze lepiej ![]() Ps.Ajron kazdy powod jest dobry.. ciesze sie ze tak ze szczegolami opisales sytuacje i thx za wyjasnienie...ale teksy typu "twojemu Maciusiowi" zachowaj dla sie bie bo sa nie na miejscu...
W życiu jest jak w tej grze,nie ma GAME OVER, jest tylko next LEVEL. Ostatnio edytowany przez Agnieszka21 - 08-10-2006 o 19:27. |
|
![]() |
|
![]() |
#1642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Boze sluchaj!
Chcialem byc neutralny wobec twojej postawy ty mala glupia "dziew..czynko"-.- Ale juz mnie draznisz i to pozadnie! Od kiedy ja mam wiedziec kto kogo bije skoro do Ku*** nedzy mnie nie ma nawet online bo mialem mecz-.- Docenil bym jakby twoje posty skierowane do mojej osoby byly adresowane do mnie, jezeli maja cos ze man wspolnego! Ja nie jestem "wy", "my" czy "oni" tak trudno to pojac?-.^ P.S. widac tutaj kolega juz wyjasnil tobie jak i mnie o co poszlo wiec sadze, iz koniec tematu.. I zastanow sie nad twoimi odpowiedziami bo taki podejscie wlasnie o ile pamietam przypieczetowalo twoja smierc kiedys tam.. (zeby bylo jasne zaczynam wierzyc w wiekszosc tego co o tobie tutaj pisza inni, mimo iz staralem sie sam zrozumiec twoje podejscie i motywy.. Jak widac jest to niewykonalne ze wzgledu na twoje slepe i jednostronne spojrzenie-.-) Nie pozdrawiam... |
![]() |
![]() |
#1643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Brzmi to troche jak byś starała sie powiedziec ze powod mialem naciagany.. niestety fakty mowia same za siebie , Edge zrobil to do czego mial prawo , a ja zrobilem to co nalerzalo.
Niewiem czy ja jakis ograniczony jestem czy co , ale prosze cie uprzejmie żebyś mi wytłumaczyła dlaczego tekst typu "twój Maciuś" jest nie na miejscu ? Z góry dzięki.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#1644 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ehh.. a pamietam jak sie wypieraliscie ze to nie za forum.. zreszta nvm.. a jak chcecie mozecie mnie znowu ubic, jesli wam sie lepiej zrobi.. .teraz mam wbic na chara ???lol!! "Niewiem czy ja jakis ograniczony jestem czy co , ale prosze cie uprzejmie żebyś mi wytłumaczyła dlaczego tekst typu "twój Maciuś" jest nie na miejscu ? Z góry dzięki. ![]()
W życiu jest jak w tej grze,nie ma GAME OVER, jest tylko next LEVEL. Ostatnio edytowany przez Agnieszka21 - 08-10-2006 o 20:04. |
|
![]() |
![]() |
#1645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() @Ajron_88
Wybaczam! Rozgrzeszenie: Napiszesz mi 100x "zaczął" i "w ogóle" ×D Doggie
http://www.tibiaquestsmovies.com Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu. |
![]() |
![]() |
#1646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Juz to widze, Kurier biegnie z pilka nabramke... nagle dzwiek telefonu , on odbiera i co slyszy ? "Czarnuchu , Sinid ubil jakiegos pallka" "Swietnie, dzieki za informacje"
A "czemu" by nie ?
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#1647 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ha Kurier widzisz?! Nie wywiniesz się teraz. Już wszystko wiadomo! Wiedziałeś o wszystkim i teraz zgrywasz takiego, takiego, normalnie nie mogę się wysłowić, zejdź mi z oczu! : <
Doggie
http://www.tibiaquestsmovies.com Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu. |
![]() |
![]() |
#1648 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
buy sds ![]() widzisz agusia to nie takie proste, np dzisiaj expijac moim druidem an rotach dostalem hunta od goscia ktory sie tez zaslanial aet~, oczywiscie nie wie on ze to ja, a hunt za to ze nie zgodzilem sie wyjsc z jakisni jak bylem pierwszy, no i widzisz zaraz sie zaloguje tylko zrobie kolacje, wrzuce goscia na vipa, i przy pierwszej okazji dostanie zgona, i nie za to ze jest kolega aet~, tylko za to ze chcial mnie PA, grozil mi, wyzywal i mnie "huntuje" a to ze nie jestem tylko niskko levelowym druidem jak on sadzil, to juz jego problem - moze to go nauczy szanowania innych. problem z toba jest taki, ze ty usilnie robisz wszystko zeby nie dostrzec calego tla historii... bierzesz jej wasi wycinek - w przypadku sinida jest to zgon kogos kto zna kogos a aet~ - i na tej podstawie oceniasz cala sytuacje. a kiedy sinid tutaj ladnie wszsytko wyjasnil, i 100% wykazal ze osadzilas sytuacje zle, to nawet sie nei przyznasz do bledu, nie przeprosisz, a jeszcze bedziesz robila "ciche sugestie" ze jego historia jest naciagana. po prostu brakuje ci obiektywizmu, to w sumie malo powiedziane, jestes w 100% subiektywna z klapkami na oczach na reszte swiata. pomysl nad tym moze kiedys to dostrzezesz.
![]() |
#1649 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Jakis czarnuch krzyczy , ze zabil innego czarnucha" jak to napisal ajron... no nic racja moj wywiad zawsze dziala..-.- @Agusia- Wielki- tak, madry- niekoniecznie, Zdenerwowany - jak najbardziej! co ma znaczyc to cale "Jak chcecie"?-.^ potrafisz czytac ze zrozumieniem, poniewaz mi sie nie wydaje..-.- Radze przeczytac moj post jeszcze raz- szczegolnie jego srodkowa czesc!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#1650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na emeryturze
Imię: Tyb
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Dravenor nie tylko Ciebie ona w.k.*.r.w.i.a, czepia się wszystkiego... Ajj szkoda słów, tylko Aga proszę nie huntuj Maćkiem bo i tak sikam na niego
#1651 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem ciekaw kiedy Aylithia i Catrishia zrozumieją, że oni w końcu też zostaną "wydaleni" z Aet~ : S
Doggie
![]() |
![]() |
#1652 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakie hunty Mackiem.. Tobie cos sie stalo?? .. hallo.. nie jarze o co Ci biega
#1653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
Użytkownik Forum
|
![]() To samo co każdy : P ma swoje zdanie na jakiś temat, a mnie to ryba : P tak samo ja znęcam się nad biednymi dySlektykami : < EVUL!
Doggie
![]() |
![]() |
#1655 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Poziom: 110
Skille: 88\84
|
![]() pierwszy assassin head piece na galanie
21:57 Erayo: Thanks. That's it, you're done. Good job, Colorionticostes. I keep my promise. Here's my old assassin head piece. SS http://s63.photobucket.com/albums/h1...gAnch=imgAnch1
Proud admin of http://tibia4u.yoyo.pl Ostatnio edytowany przez Colorion - 08-10-2006 o 22:47. |
![]() |
![]() |
#1656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1657 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Doggie studiujesz polonistyke czy poprostu jesteś kretynem i lubisz poprawiać błędy innych?? Idź poderwij laske jakąś bo z nudów już Ci się we łbie zaczyna pier***ić
![]() |
![]() |
![]() |
#1659 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S. cos mi sie wydaje ze spamm bedzie niedlugo usuwany... |
|
![]() |
![]() |
#1660 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Celmir
Idź poczytaj regulamin to będziesz wiedział co mam na myśli ×D Zresztą nie tylko ja to widze, a tak poza tym spróbuj dostrzec kiedy mówie serio, a kiedy żartem ; ) RISPEKT Celmir : < Doggie
![]() |