![]() |
#1642 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1643 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2007
Lokacja: Crawley / UK
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1644 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czytać nieumiesz?! Gdzie ja liże dupe kh?! Odpowiadam na pytanie dlaczego Arma zmienił nick.
19:19 Egzekuttor [24]: demon co to znaczy pay |
![]() |
![]() |
#1645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Zajelibyście sie swoimi serverami i przestali flameo'wac tych ktorzy jeszcze dają rade na berylce.
Co do rev'ica mozesz mnie cmoknac ![]() ![]() Co do Ravusa ![]() ![]() @Ravuse Kiedy Cie asslickowalem o acc do Steama, lol? Na Vencie normalnie gadalismy , po h** kłamiesz odrazu , bo Ci rl'a oje****m? 3majcie sie chlopaki na innych servach , Berylka mi sie podoba! @Rev'ico Mam nadzieje ze jeszcze nie raz się spotkamy na Berylii , na warze. Widze ze nie placisz , wiec walczyc chcesz nadal ![]() ![]() Ja tam chętnie mogę powalczyć. Strasznie tu flame'ujecie ludzi , tylko to potraficie ; ) np. taki Arma of Dark , bo do Kh doszedl odrazu all flame'ują i nie tylko lizodupy zostały, powiedzcie kiedy ja ich asslickowalem, tylko tyle potraficie , pier*** na innych. 3mka.
#1646 |
Guest
|
![]() A mnie to tamto wisiec zaczyna ja sie wlasnie pobawilem na Berylia war ots....
LS to 1:1 passy chyba nie znam na KH ;/ tzn ruin ale Kh mi kumpel nie podal.... ip: 84.38.107.42 wersja 7.92 ofc. pOZdrOowKkkA |
![]() |
#1647 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2007
Lokacja: Crawley / UK
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1648 |
Guest
|
![]() ty to wez go wlacz bo i tak mam ip blocked xDDD czy powiedz chociaz kiedy koncie resecika bo mnie skrecaja fragiii xDDD
|
![]() |
#1649 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() cos malo ludu na nim....reported musi byc
![]() wbijh ktos x; nudzi mi sie lazenie rizzla |
![]() |
![]() |
#1650 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
powspominaj stare czasy ![]() Alicus byla x razy na black hp ale oczywiscie nie wszyscy walili SD Freunk byl zamkniety w koncie ale rle netana musieli bloczyc dostep DSow do niego Kauczuka oczywiscie rl netana musial wypuscic z trapa ale jeszcze jakis wypali nie lam sie Ostatnio edytowany przez Ravuse - 18-03-2007 o 20:45. |
|
![]() |
![]() |
#1651 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Jestes jedną z nielicznych osob ktore nie maja nic do mnie XDD huehue. 3mka Ziomki , Hail Berylia ; ) ![]() ![]()
![]() |
#1652 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1653 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Jedynie w czym Cie podziwiam to twoja umiejetność przetrwania , jesteś jak szczur , przystosujesz sie do każdych warunków nie wazne z kim , niewazne gdzie , niewazne po co... byleby przetrwać. Powodzenia w końcu kiedyś sie przejedziesz kiedy juz ksowi nie bedziesz potrzebnyc to dzieki blackd ktorego posiadasz , stracisz wszystko ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1654 |
Guest
|
![]() Wiec to jest tak ze kazdy dba o wlasny tylek nie ? No wlasnie :S i to jest kazdego opcja.... ja zostaje przy swoim ze jestem neutralny (nigdy nic nie wiadomo hahuashaushaush) ale jesli by mnie znow KH "pomylkowo" chcialo do paymentu naklonic to i tak nic nie dostana a ja nie zmienie strony,,, mam andzieje ze wiecie ocb mi ;] pzdr kazdy ma swoj sposb na gre *,*
|
![]() |
#1655 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
19:19 Egzekuttor [24]: demon co to znaczy pay |
|
![]() |
![]() |
#1656 |
Zbanowany
|
![]() Rev, nie pierdol, mam blackd i dostęp do kont 100+ na paru servach z różnymi po itanz i innymi chujstwami idealnymi do wrld trade, żeby sobie Daniel z bratem na rozruch mieli na jakimś servie i jakos tego nie straciłem.
Ba. Nawet się nie spotkałem z opinią, żeby ktoś dostał hacka własnie przez blackd. Więc? : x |
![]() |
![]() |
#1657 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1658 |
Zbanowany